Jump to content

spybet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spybet

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

spybet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Από θέμα τεχνικών διαφόρων δεν γνωρίζω γι'αυτό ρωτάω κιόλας για το αν έχουν διάφορες που αξίζει να δώσω αυτά τα παραπάνω χρήματα. Εμένα βασικά αυτό που με απασχολεί είναι να έχει καλή απόδοση σε κρεβατοκάμαρα 15τμ . Από θέμα κατανάλωσης πως τα πάει το life pro ? Σε ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. .
  2. Καλησπέρα σε όλους, Πριν 6-7 μήνες αγόρασα ένα 18αρι inventor passion P7. Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα του αέρα και την απόδοση του και στην θέρμανση και στην ψύξη. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αγοράσω και ένα 9αρι Για την κρεβατοκάμαρα. Μένοντας ικανοποιημένος από την εν λόγω εταιρία αποφάσισα να πάρω πάλι inventor απλά έχω ένα δίλλημα , να πάρω πάλι το passion σε 9αρι ? Η να επιλέξω το life pro που διαβάζω παρά πολύ καλά λόγια και είναι και 50 ευρώ πιο φτηνό? Αν γνωρίζει κάποιος από προσωπική εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει ας μου δώσει μια απάντηση . . Ευχαριστώ. .
  3. Στο ίδιο σταυροδρόμι ειμαι και εγω φιλε για το αν θα επιλεξω το g6 η οχι . άλλο ένα θέμα που με προβληματίζει είναι ο επεξεργαστής που διαβάζω ότι είναι παλιός σε σχέση με την εποχή και δεν ξέρω αν αυτό επηρεάσει την ομαλή λειτουργία του σε βάθος χρόνου. Δηλαδή αν θα ανταποκριθεί σε βάθος 3+ χρονια που για μένα είναι κάτι σημαντικό . Δεν αλλάζω συχνά συσκευές γι'αυτό το λέω. .
  4. Καλησπέρα σε όλους . Είμαι κάτοχος εδώ και 3,5 με 4 χρόνια του lg g2. Αφού εμεινα απόλυτα ευχαριστημένος απο την συσκευη ήρθε ή ώρα για αλλαγή . το μπάτζετ μου είναι το πολύ έως 300 ευρώ. Εγώ από την μικρή έρευνα που έχω κάνει έχω κατασταλάξει σε δύο. Το ένα είναι το lg g6 και το αλλο ειναι το s7. (Δεν με ενδιαφέρει η κινεζική αγορά )Αν κάποιο παιδί μπορεί να βοηθήσει σχετικά με αυτά τα δύο τηλέφωνα η ακόμα και σε κάποια άλλη συσκευή με ταβάνι τα 300 ευρώ θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ πολύ και περιμένω τις προτάσεις σας.
  5. Sorry . . . 840 με τοποθέτηση έκανα λάθος στην πληκτρολόγηση. . Οπότε λέω να μείνω στο p7
  6. Καλησπέρα και πάλι. Τελικά κατέληξα στο inventor passion pro P7 μιας και άκουσα καλές γνώμες και το βρήκα και σε σχετικά καλή τιμή. . 740 με τοποθέτηση . Η ερώτηση τώρα είναι η εξής αξίζουν τα 100+ ευρώ παραπάνω για το P8 το passion eco? Από ότι είδα έχουν διάφορα στο ψυκτικό υγρό το eco δουλεύει με το r32 . Αξίζουν τα 100+ ευρώ στην ουσία μόνο και μόνο για το υγρό? Τι λέτε? Ευχαριστώ
  7. Καλησπέρα σε όλους . Είμαι σε αναζήτηση ενός κλιματιστικού 18.000 btu για χώρο 35~40 τμ . Είχα καταλήξει σε δύο εταιρίες Mitsubishi και inventor . Λόγω του Ότι δεν μπορώ να ανέβω τόσο ψηλά στα χρήματα θα πάω σε inventor και για τα χρήματα και γενικά διαβάζω καλά λόγια και για τα μηχανήματα και για τα θέματα εγγύησης και after sale. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάποιο δοκιμασμένο μοντέλο της εταιρίας για να το κοιτάξω. . Σε κατάστημα πάντως μου πρότειναν το life pro. Περιμένω τις γνώμες σας και σας ευχαριστώ πολύ.
  8. Καλησπέρα σε όλους σας. . Είμαι σε αναζήτηση κλιματιστικού (18.000 btu μάλλον ) για χώρο περίπου 35 -40 τμ σαλόνι - κουζίνα. . Το μπάτζετ φτάνει μέχρι τα 750-800 ευρώ. . Επειδή είμαι τελείως άσχετος με το θέμα κλιματισμού όσο έχει να κάνει με μάρκες κ.α θα ήθελα την βοήθεια σας για την καλύτερη επιλογή μου . Αν υπάρχει κάποιος που έχει κάποιο συγκεκριμένο μηχάνημα που θεωρείτε αξιόπιστο θα με βοηθούσε. . Αναμένω τις προτάσεις σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Και επειδή δεν ξέρω αν εμφανίστηκε η φώτο ιδού η κατάσταση του δεματος 30/8/2017 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 30/8/2017 Κ.Α.Τ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 30/8/2017 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
  10. Καλησπέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν έχω αποφύγει το τελωνείο? Ευχαριστώ
  11. Υπαρχει καποιο αλλο app που να ειναι δωρεαν γιατι αυτη τη στιγμη δεν γινετε να το κατεβασω...
  12. Καλησπερα, Εχω τον τελευταιο καιρο ενα προβλημα με την μπαταρια. Πριν καμια 10αρια μερες αρχισε αποτομα η καταναλωση της μπαταριας να γινετε αρκετα πιο γρηγορα απο οτι συνηθως, εκει που απο 100% ηθελε 3 ωρες και για να παει στο 99% οταν ηταν σε αδρανεια ,αρχισε μετα απο πολυ νωρις καθε 5 λεπτα να πεφτει και 1%. Εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων εστρωσε αλλα μετα απο δεκα μερες παλι τα ιδια...φαινετε σαν κατι να απασχολει τον επεξεργαστη απλα ετσι καταλαβαινω εγω μπορει να κανω και λαθος. Μπορει καποιος να βοηθησει ; πως μπορει να λυθει το προβλημα ; Ευχαριστω πολυ
  13. αφου εκανα επαναφορα το κινητο εστρωσε και η καταναλωση ηρθε στα φυσιολογικα της. Μετα απο καμια 10αρια μερες ομως παλι τα ιδια ειναι σιγουρο οτι κατι απασχολει τον επεξεργαστη αλλα το πως θα το απενεργοποιησω δεν ξερω...καμια βοηθεια??
  14. Πήρα σήμερα στην LG και μου είπαν πριν απευθυνθώ στην procordia να κάνω ένα backup και μια επαναφορά διότι υπάρχει περίπτωση να απασχολεί κάποια εφαρμογή τον επεξεργαστή και να καταναλώνει την μπαταρία.
  15. Καλησπέρα παιδιά, Έχω και εγώ το κινητό ακριβώς δυο χρόνια . Από το κινητό γενικά δεν είχα κανένα παράπονο μέχρι που τις τελευταίες μέρες η μπαταρία δεν μου τα λέει καλά. Εκεί που όλο αυτό τον καιρό το τηλέφωνο έβγαζε μιάμιση μέρα άνετα με αρκετή για τα δεδομένα μου χρήση τώρα σε 12 ώρες με μηδενική χρήση το τηλέφωνο κλείνει. Τα έφτυσε η μπαταρία ? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να διορθωθεί? Αν το πάω στην αντιπροσωπεία από θέμα κόστους με συμφέρει? Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...