steliosnats Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Για να συνεισφερω στην κουβεντα,ισως το εχω γραψει και παλιοτερα... Στο χρονο πανψ ,βγαζει μια κιτρινη γραμμη αριστερα η οθονη..παω στην lg το αλλαζω σε μιση ωρα... 1 μηνα μετα ,ξεκινησε ενα τρεμοπαιγμα σε ολη την οθονη,καποιες φορες,δεν εβλεπες καν... Ξαναπαω procordia σε 1 ωρα ,μου αλλαξαν και την πλακετα... Το ενθαρρυντικο ειναι οτι το σερβις ηταν αψογο,μεσα σε 2,3 ωρες αλλαξα συνολικα οθονη κ πλακετα,αρα νεο ιμει,νεο κινητο... Το περιεργο θα ειναι τι γινεται,αφου περασει η εγγυηση;;; Παντως παρολο το παθημα μου,το συστηνω ανεπιφυλακτα για αγορα.τουμπανο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Κάνεις δε κάνεις root σε download mode πάλι θα σου λέει rooted Άρα από όσο καταλαβαίνω μάλλον πάω στο service και εύχομαι να μην είχε κάνει κάτι ο προηγούμενος... Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις πληροφορίες! ΥΓ. Υπάρχει εξουσιοδοτημένο service LG στην Θεσσαλονίκη ή αναγκαστικά με courier πρέπει να πάει? Edited May 11, 2015 by Starback Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Άρα από όσο καταλαβαίνω μάλλον πάω στο service και εύχομαι να μην είχε κάνει κάτι ο προηγούμενος... Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις πληροφορίες! Τίποτα φίλε, μη φοβάσαι, αφού έκανες αναβάθμιση σε lollipop και root να ήταν πλέον δεν υπάρχει ,θα έχει εξαφανιστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδιά καλημέρα. Στο μενού επιλογές προγραμματιστή η επιλογή Να επιτρέπεται πάντα η σάρωση περιαγωγής Wi-Fi είναι τσεκαρισμένη by default ή όχι; Ποια η διαφορά στη μία από την άλλη περίπτωση; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρωτώ γιατί φοβάμαι ότι άθελά μου τσέκαρα την αντίστοιχη επιλογή, ταυτόχρονα δε παρατηρώ τις τελευταίες μέρες το τηλέφωνο κάποιες φορές κολλάει στο wifi του σπιτιού. Ενώ μένει συνδεδεμένο, αργεί να ανοίξει κάποιες σελίδες (σαν να ψάχνει κάτι στο wifi). Καμιά άποψη παιδιά; Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Καμιά άποψη παιδιά; Όχι αυτή η επιλογή που λες δεν είναι προτικαρισμενη. Μάλλον εσύ την έβαλες κατά λαθος. Δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά αλλά σίγουρα δεν ήταν τικαρσμενη η επιλογή Από μόνη της. Δοκίμασε να την βγάλεις να δεις μπας κ σου δημιουργεί Αυτή το πρόβλημα Edited May 11, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Καμιά άποψη παιδιά; Εγώ φίλε δε το έχω μαρκαρισμένο ,τώρα τι παίζει με αυτήν την επιλογή δε ξέρω, εμένα μια χαρά δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 εκεινη η ρημαδα η Ελληνικη λολλι ποτε θα ερθει ξερουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dareiosgr Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Καλησπέρα σας, αποφάσισα να πάρω το 32άρι λευκό σαν δώρο για την αδερφή μου. Το έχω ήδη παραγγείλει από το kaizerstore και το απόγευμα θα πάω να το παραλάβω. Διαβάζω κ έχω μπερδευτεί, τί παίζει τελικά με την εγγύηση αυτού του μοντέλου; Τί άλλο πρέπει να προσέξω πριν δώσω τα λεφτά; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Για να συνεισφερω στην κουβεντα,ισως το εχω γραψει και παλιοτερα... Στο χρονο πανψ ,βγαζει μια κιτρινη γραμμη αριστερα η οθονη..παω στην lg το αλλαζω σε μιση ωρα... 1 μηνα μετα ,ξεκινησε ενα τρεμοπαιγμα σε ολη την οθονη,καποιες φορες,δεν εβλεπες καν... Ξαναπαω procordia σε 1 ωρα ,μου αλλαξαν και την πλακετα... Το ενθαρρυντικο ειναι οτι το σερβις ηταν αψογο,μεσα σε 2,3 ωρες αλλαξα συνολικα οθονη κ πλακετα,αρα νεο ιμει,νεο κινητο... Το περιεργο θα ειναι τι γινεται,αφου περασει η εγγυηση;;; Παντως παρολο το παθημα μου,το συστηνω ανεπιφυλακτα για αγορα.τουμπανο κινητο. Κοίτα, για κάθε εξάρτημα που σου αλλάζουν έχεις 2 επιπλέον χρόνια εγγύηση οπότε αν σου χαλάσει εντός αυτής της περιόδου πας και στο ξαναλλάζουν δωρεάν. Τώρα αν υποθέσουμε ότι σου βγάζει πρόβλημα ενώ έχουν περάσει αυτά τα 2 χρόνια (συν ένα όπως είπες ότι το έχεις) δεν το βρίσκω τόσο τραγικό στην 3ετία+ να αλλάξεις κινητό. Μακάρι να κρατάγανε όπως τα 3210/3310 που είπε πριν ο φίλος αλλά δυστυχώς τα σύγχρονα μοντέλα δεν.... Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Καλησπέρα σας, αποφάσισα να πάρω το 32άρι λευκό σαν δώρο για την αδερφή μου. Το έχω ήδη παραγγείλει από το kaizerstore και το απόγευμα θα πάω να το παραλάβω. Διαβάζω κ έχω μπερδευτεί, τί παίζει τελικά με την εγγύηση αυτού του μοντέλου; Τί άλλο πρέπει να προσέξω πριν δώσω τα λεφτά; Ευχαριστώ. να μην κιτρινιζει η οθονη; :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvanSter Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Καλησπερα! Εχω 4 μερες που απεκτησα ενα μεταχειρισμενο lg g2 5 μηνών σε κατασταση καινουργιου κ με αποδειξη και εγγυηση . Ολα λειτουργουνε αψογα χωρις κανενα θεμα , ομως παρατηρω οταν ταρακουνω τη συσκευη ακουγεται ενα τικ-τακ που προερχεται απο ψηλα πισω .. αυτο ηθελα να ρωτησω , ειναι το μοτερ δονησης; και εχει καποιο προβλημα ; ή ειναι φυσιολογικο απο εργοστασιο; και στα αλλα τηλ ετσι ακουγεται; Αν γνωριζεται ευχαριστω !!! Παράθεση Xperia x8 white + root + GingerDX 2.3.7 + JimdemDroid Tweak Package 24.1 + overclocked at 748Mhz + micro sd 8GB :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Καλησπερα! Εχω 4 μερες που απεκτησα ενα μεταχειρισμενο lg g2 5 μηνών σε κατασταση καινουργιου κ με αποδειξη και εγγυηση . Ολα λειτουργουνε αψογα χωρις κανενα θεμα , ομως παρατηρω οταν ταρακουνω τη συσκευη ακουγεται ενα τικ-τακ που προερχεται απο ψηλα πισω .. αυτο ηθελα να ρωτησω , ειναι το μοτερ δονησης; και εχει καποιο προβλημα ; ή ειναι φυσιολογικο απο εργοστασιο; και στα αλλα τηλ ετσι ακουγεται; Αν γνωριζεται ευχαριστω !!! Μην αγχώνεσαι, φυσιολογικό είναι. Αυτό που ακούς είναι ο σταθεροποιητής εικόνας της κάμερας (OIS). Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dareiosgr Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Τελικά με την εγγύηση για το 32άρι τι γίνεται; Άλλοι λένε ότι ισχύει κανονικά, άλλοι όχι. Τελικά τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Αφού πιάσαμε αυτή την κουβέντα να σε ενημερώσω ότι: το G2 μου εμφάνισε την κιτρινίλα και θα πάω για επισκευή το i4s μου τηγανίζει αυγό μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις του μήλου το SG Tab pro μου κολλάει σα διάολος ώρες ώρες λόγω TW (btw ο αντικαταστάτης του -SG Tab s- έχει σοβαρά θέματα με τη μπαταρία σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απ'ότι το G2 με τις κιτρινίλες) το Ν7 μου ήταν μια κατασκευαστική αποτυχία ολόκληρο Όπως καταλαβαίνεις όλες οι συσκευές έχουν pros και cons. Edited May 11, 2015 by eLeKtriK EyE Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Τελικά με την εγγύηση για το 32άρι τι γίνεται; Άλλοι λένε ότι ισχύει κανονικά, άλλοι όχι. Τελικά τι; Ισχυει κανονικα η εγγυηση και για τα δυο μοντελα εφοσον ειναι ευρωπαικο μοντελο,Στο 32αρι δεν γινετε αντικατασταση συσκευης αν χρειαστει,μονο επισκευη και ο λογος ειναι οτι δεν εχει εισαχθει απο την επισημη αντιπροσωπεια και δεν εχουνε συσκευες αντικαταστασης.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Κάπου το είχα δει, δεν θυμάμαι, μην με βρισετε όμως. Πως φτιάχνετε το θέμα του ήχου για το music player? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Κάπου το είχα δει, δεν θυμάμαι, μην με βρισετε όμως. Πως φτιάχνετε το θέμα του ήχου για το music player? Ανοίγεις τον player>πατάς τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά>Settings>Audio effects Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Κάπου το είχα δει, δεν θυμάμαι, μην με βρισετε όμως. Πως φτιάχνετε το θέμα του ήχου για το music player? Μουσική >ρυθμίσεις>εφέ ήχου Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ευχαριστώ. .. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Αυτό το είναι ρε παιδιά; είναι στη διαχείριση εργασιών - ρυθμίσεις... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Καλησπέρα φίλος δοκίμασε να αναβαθμίσει το g2 μέσω του lg suite και κατά την δισκία διάρκεια της εγκατάστασης πέταξε σφάλμα και να βγάλει usb μπαταρία και να δοκιμάσει πάλι. Το κινητό έχει κολλήσει σε μια οθόνη που λέει firmware update. Υπάρχει τρόπος να το ξεκολλήσει κάπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παρατεταμένο πάτημα του power button μέχρι να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή και ξανά από την αρχή η διαδικασία κι αν είναι τυχερός δεν θα έχει μπρικάρει... Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Καλησπέρα φίλος δοκίμασε να αναβαθμίσει το g2 μέσω του lg suite και κατά την δισκία διάρκεια της εγκατάστασης πέταξε σφάλμα και να βγάλει usb μπαταρία και να δοκιμάσει πάλι. Το κινητό έχει κολλήσει σε μια οθόνη που λέει firmware update. Υπάρχει τρόπος να το ξεκολλήσει κάπως? το ιδιο επαθα και εγω. αποσυνδεση, επανεκκινηση, ξανα και ξανα φλασαρισμα με mobile tool. ο μετρητης κολλουσε σε υψηλοτερο νουμερο καθε φορα, καποια στιγμη εφτασε στο 100 και μπουταρε λολιποπ... επισης, τωρα ειδα σταγονες στην οθονη κλειδωματος. τα εφφε του καιρου τελικα δουλευουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 το ιδιο επαθα και εγω. αποσυνδεση, επανεκκινηση, ξανα και ξανα φλασαρισμα με mobile tool. ο μετρητης κολλουσε σε υψηλοτερο νουμερο καθε φορα, καποια στιγμη εφτασε στο 100 και μπουταρε λολιποπ... επισης, τωρα ειδα σταγονες στην οθονη κλειδωματος. τα εφφε του καιρου τελικα δουλευουν; Ναι δουλεύουν. Αν δεν τα θες πας κλείδωμα οθόνης και το απενεργοποιεις. Την πρώτη φορά που είδα τις σταγόνες στην οθόνη κλειδώματος τρόμαξα γιατί νόμιζα ότι έπεσε νερό στο κινητό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 εντάξει παιδιά έστρωσε τελικά. Το ξανασυνδεσε απλώς μου είπε και συνέχισε.ευχαριστώ για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts