Jump to content

Starback

Members
  • Δημοσιεύσεις

    267
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Starback

  • Ημ. Γέννησης 09/11/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Starback's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σας, Πλέον με σημερινό update στο Link to Windows του κινητού και στην εφαρμογή Your Phone των Windows είναι εφικτό και στο δικό μας κινητό το screen mirroring. Την πρώτη φορά δούλεψε αμέσως την δεύτερη ψιλοκόλλησε, οπότε είναι λίγο hit and miss προς το παρόν... Προσωπικά την θεωρώ πολύ χρήσιμη λειτουργία και όσο πάει ζηλεύω όλο και λιγότερο το οικοσύστημα της Apple.
  2. Βασικά επειδή και εγώ προσπαθούσα να αλλάξω csc, με format φυσικά, για να χρησιμοποιήσω Samsung Pay (κάτοχος Gear S3 γαρ), αν κατάλαβα καλά παίζει ρόλο και η εθνικότητα της sim, άσχετα με το csc που θα flashαρεις... Παρότι έβαλα γαλλικό csc, το Samsung Pay δεν δουλεύει στο κινητό... στο ρολόϊ περιέργως δουλεύει (και το ρολόϊ με γαλλικό csc)... Αν κάποιος έχει καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση σε Samsung Pay με ελληνική sim και μπορεί θα βοηθούσε να μας το εξηγήσει!
  3. Με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η δυνατότητα αν όντως ισχύει. Είχε αναφερθεί στην σελίδα 333 από το μέλος Nikos_Mpl οτι αν flashάρεις χωρις sim κρατάς κάποιες δυνατότητες άλλων χωρών, όπως αναγνώριση κλήσεων στον dialer για εταιρίες. Εμένα πιο πολύ με ενδιαφέρει αν μπορώ με κάποιο τρόπο να ενεργοποιήσω το Samsung Pay. Έχω το GPay ενεργό αλλά με το Gear S3 μόνο το Samsung Pay λειτουργεί για πληρωμή με το ρολόι...
  4. Και σε εμένα το ίδιο ακριβώς... σερνόταν όταν πέρασα την 9 πάνω από την 8. Ειδικά όταν ξυπνούσε από idle, όπως λέει ο φίλος. Επειδή ήμουν τυχερός και δεν είχα ένα σκασμό πράγματα το έκανα καθαρή εγκατάσταση χθες βράδυ και είναι η μέρα με την νύχτα... ακόμα και με άλλο launcher (Microsoft launcher) είναι αισθητά πιο γρήγορο.
  5. Φαντάζομαι ο φίλος εννοεί το "νέο" DeX όπου συνδέοντας με usb καλώδιο το κινητό στον υπολογιστή έχεις κάποιου είδους mirroring και χειρίζεσαι σχεδόν πλήρως το κινητό μέσω του υπολογιστή... μεταφορά αρχείων, κλήσεις, sms κτλ...
  6. Μου ήρθε και εμένα η ενημέρωση για Pie... το απόγευμα θα την περάσω και βλέπουμε...
  7. Καλημέρα, Εδώ και μήνες το φορτίζω με άλλο φορτιστή που μπορεί να δώσει περισσότερο ρεύμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Άλλωστε η συσκευή επιλέγει πόσο ρεύμα θα τραβήξει. Το πρόβλημα δημιουργείτε όταν η συσκευή ζητάει πιο πολύ ρεύμα από ότι μπορεί να δώσει ο φορτιστής. ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  8. Καλά Χριστούγεννα και καλή επιτυχία σε όλους!
  9. Καλησπέρα, Μεταχειρισμένο το πήρα από αγγελία, όχι καινούργιο...
  10. Καλησπέρα! Βρήκα το iPad Pro 9,7 32GB στα €350. Χτύπησα και το Apple Pencil και επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για iMac... έφτιαξα και ένα Hackintosh!
  11. Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις! Βρήκα τελικά σε καλή τιμή ένα iPad Pro 9.7 και επέστρεψα στο κόσμο της Apple με αυτό!
  12. Καλησπέρα και λυπάμαι αν η ερώτηση μου είναι αδαούς... Σκέφτομαι να πάρω το iPad 2018 και βλέπω διάφορες στην τιμή ανάμεσα σε επισήμους μεταπωλητές κι σκρουτζομάγαζα των €50 και άνω. Πλην της άμεσης διαθεσιμότητας των επισήμων καναλιών υπάρχει ότι άλλο που να με οδηγήσει να αγοράσω από επίσημο κανάλι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  13. Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
  14. Καλησπέρα σας, Καθότι γνώστες του θέματος και της αγοράς και επειδή εδώ και πολλά χρόνια είμαι καθαρά android τύπος, θα παρακαλούσα για την άποψη επί του παρακάτω θέματος. Θα παραλάβω αύριο δύο σφραγισμένα iPhone 6s 16GB από Wind με απόδειξη προφανώς. Επειδή δεν με ενδιαφέρει να τα κρατήσω και υπάρχει ανάγκη για χρήματα σε ποια τιμή θα το θεωρούσατε εφικτό να πουληθούν για να φύγουν και γρήγορα? Λυπάμαι για το ελαφρώς άσχετο του θέματος αλλά θεώρησα το παρόν νήμα το καταλληλότερο για την ερώτηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...