Jump to content

dareiosgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dareiosgr

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

dareiosgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Ολόσωστα. Εισερχόμενες, εξερχόμενες, με τα δεδομένα κλειστά, όλα σωστά. Τους ακούω κ με ακούν καθαρά. Πριν δεν είχα σήμα, μου ερχόντουσαν sms για χαμένες ή όταν έπιανε είχε διακοπές.
  2. Καλησπέρα σε όλους, Επιτέλους και από μένα!! Ενεργοποίηση του Wifi-Calling σε REALME GT2 Neo (rooted) που δεν είναι στη λίστα συμβατών συσκευών. Τα βήματα που ακολούθησα είναι τα εξής: 1. Ενεργοποίηση του Wifi-Calling στέλνοντας το γνωστό SMS σε συμβατή συσκευή (Samsung A23 5G, όχι πως έχει σημασία) 2. Κάνοντας όλα τα βήματα του 1ου post: https://forum.xda-developers.com/t/how-to-enable-volte-and-vowifi-on-realme-gt-neo-2-and-probably-other-realme-devices-when-the-toggles-are-not-available-in-sim-info-settings.4459107/ Το βήμα 2 έγινε, μιας και στη συσκευή μου δεν εμφανιζόντουσαν τα toggle για ενεργοποίηση του wifi calling. Ήμουν ένα βήμα πριν τη διακοπή του νέου συμβολαίου μιας και στο σπίτι μου είχα 2G και σχεδόν πάντα έχανα τις κλήσεις.
  3. Χαίρεται, επειδή αυτά τα νούμερα που γράφετε για μένα είναι απλησίαστα λέω να πάω στο συνδυασμό του djcostas20. Προς το παρόν είμαι με cloudy 2.2 και gabriel kernel (ακολουθώντας τις οδηγίες του που έχει στο forum) και έχω 2 το πολύ 2.5 ώρες οθόνης σε 2 μέρες με φωτεινότητα στο 75% (δε μου αρέσει πιο κάτω, με το κολπάκι για τα fps στα 50), 3g/wifi alway on καθώς και sync ένα gmail, hangouts. Χωρίς fb και τέτοια. Η διαδικασία λοιπόν είναι: Φλασάρω την cloudy 2.5 με full wipe. Φλασάρω τον kernel του gabriel και ακολουθώ τις οδηγίες του για το προφίλ του. Κάνω install το apk του xposed. Φλασάρω το zip του xposed. Αλήθεια ποιο απ'όλα τα zip να διαλέξω (v68-sdk21-arm , v68-sdk21-arm64 ή v68-sdk21-x86); Κάπου μέσα σε όλα αυτά πρέπει να βγάλω και 2 εφαρμογές της LG; Μετά βάζω ampify, greenify, appops και προσπαθώ να παίξω με τις ρυθμίσεις αυτών; Θέλω με άλλα λόγια ένα κινητό που όταν έχω σβηστή την οθόνη να μην καταναλώνει σχεδόν τίποτα..! Edit: Τώρα είδα ότι ο gabriel έβγαλε καινούριο kernel, ποιο να βάλω; Το v1(29/7) ή το v1.1 (31/7);
  4. Τελικά με την εγγύηση για το 32άρι τι γίνεται; Άλλοι λένε ότι ισχύει κανονικά, άλλοι όχι. Τελικά τι;
  5. Καλησπέρα σας, αποφάσισα να πάρω το 32άρι λευκό σαν δώρο για την αδερφή μου. Το έχω ήδη παραγγείλει από το kaizerstore και το απόγευμα θα πάω να το παραλάβω. Διαβάζω κ έχω μπερδευτεί, τί παίζει τελικά με την εγγύηση αυτού του μοντέλου; Τί άλλο πρέπει να προσέξω πριν δώσω τα λεφτά; Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα σας. Μία ερώτηση σχετικά με το πληκτρολόγιο. Έχω Πορτογαλικό κινητό και του έχω βάλει την crash rom. To πρόβλημά μου είναι το εξής: Όταν γράφω στα Ελληνικά και κρατήσω παρατεταμένο ένα φωνήεν δε μου βγάζει σαν πρώτη επιλογή το γράμμα με τον τόνο, αλλά κάτι άσχετα πρώτα. Κάτι το οποίο είναι πολύ κουραστικό αν θες να χρησιμοποιήσεις τόνους. Επίσης, η αυτόματη κεφαλαιοποίηση δε λειτουργεί ύστερα από το Ελληνικό ερωτηματικό. Δεν μπορώ επίσης να βρω και πως θα εισάγω το ΓΙΩΤΑ ( ι ) με διαλυτικά ΚΑΙ τόνο. Δηλαδή αυτό < ΐ >. Εσείς που έχετε ελληνικό G3 έχετε αυτά τα θέματα ή είναι θέμα της LG και του πληκτρολογίου της; Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλο πληκτρολόγιο; Έχετε κάποιο να προτείνετε (που να κάνει φυσικά όλα τα παραπάνω); Να σημειώσω ότι ένα xperia Arc S που είχα τα έκανε αυτά όπως επίσης και το S4 της κοπελιάς. Ευχαριστώ
  7. Γεια σας, έχω το κινητό περίπου 10 μέρες. Μου έχει βγάλει 2 φορές το εξής μήνυμα: IMSI_UNKNOWN_IN_HLR και μετά χάνεται το σήμα. Διαβάζοντας λίγο είδα ότι είναι πρόβλημα της sim. Κλείνοντας το κινητό κ ξαναανοίγωντάς όλα κομπλέ. Να σημειώσω ότι άλλαξα πρόσφατα sim καθώς δεν είχα micro στο προηγούμενο. Όταν όμως γίνεται αυτό έχω κανονικά δεδομένα, μπορώ δηλαδή να μπω στο ίντερνετ κλπ. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Του έχει παρουσιαστεί κανενός το ίδιο θέμα; Γενικότερα πάντως δεν έχω κ πάρα πολύ καλό σήμα. Σε σχέση δηλαδή με το προηγούμενο που είχα(Arc s) και της κοπελιάς (S4) έχω λιγότερες μπάρες (Εννοείται ίδιος πάροχος).
  8. Απ'το kaizer στην Ομόνοια.
  9. Καλημέρα σας, κάτοχος πλέον του G3 16GB και προερχόμενος από ένα xperia Arc S έχω να πω ότι η διαφορά είναι απλά χαοτική!! Είναι Πορτογαλικό και έχει την έκδοση 20f, δεν έχει έρθει ακόμη η τελευταία. Αριθμός παρτίδας 501 (αν είναι τα πρώτα τρία ψηφία του s/n). Έχω μια ερώτηση όμως, όταν τραβάω βίντεο σε αργή κίνηση η οθόνη σκοτεινιάζει πολύ, χάνεται η λεπτομέρεια (καθότι 720 φαντάζομαι) και δεν έχει ήχο. Στις φωτό και στο FHD βίντεο δεν έχει θέματα. Είναι φυσιολογικά αυτά; Δε θα αργήσει η ώρα που θα του βάλω custom rom καθώς οι εφαρμογές έχουν ενοχλητικές διαφημίσεις κάτι το οποίο δεν είχα με το προηγούμενο.
×
×
  • Create New...