dimitrisprev Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1&check=1 η δικια μου ερθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas21 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ριχνετε μια ματια που και που εδω : https://twitter.com/lg_firmware Ενημερωνουν τακτικά! Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πέραν του factory reset Πρέπει να κάνουμε και clear cache παιδιά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Βγηκαν επιτέλους και οι αναβαθμίσεις για UK, Γαλλία, Πορτογαλία και Ολλανδία (unbranded συσκευές) !! :D ηρθε ηρθε επιτελους και στο δικο μου το ολλανδικο . αλλα αργει πολυ να κατεβει μεσω σουιτ , αντε να δουμε τι θα δουμε κ εμεις, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhxmhx Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ενώ κάνει Firmware Update κάτω αριστερά σε ένα πλαίσιο που έχει βγάζει Rooted , ενώ δεν το έχω rootαρει. Είναι φυσιολογικό ή συμβαίνει κάτι περίεργο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ενώ κάνει Firmware Update κάτω αριστερά σε ένα πλαίσιο που έχει βγάζει Rooted , ενώ δεν το έχω rootαρει. Είναι φυσιολογικό ή συμβαίνει κάτι περίεργο ? Οχι δεν υπαρχει προβλημα Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhxmhx Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Οχι δεν υπαρχει προβλημα Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Σε έλεγχο στην σελίδα για το firmware του κινητού, διαπίστωσα ότι ήρθε το update για το G2(γαλλικό). Το κατεβάζω μέσω pc suite φαντάζομαι γιατί OTA δεν εμφανίζεται. Χρειάζεται να κάνω κάτι πριν την εγκατάσταση; Τις εγκατεστημένες εφαρμογές τις αφήνω ως έχει; Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 :D ηρθε ηρθε επιτελους και στο δικο μου το ολλανδικο . αλλα αργει πολυ να κατεβει μεσω σουιτ , αντε να δουμε τι θα δουμε κ εμεις, Σου ηρθε μονο μεσω suite η και μεσω OTA? Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Βρε παιδιά στις καινούργιες Εκδόσεις v30b και v30e τα ονόματα κάτω από τα εικονίδια των εφαρμογών είναι ακόμα πιξελιαεμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhxmhx Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Βρε παιδιά στις καινούργιες Εκδόσεις v30b και v30e τα ονόματα κάτω από τα εικονίδια των εφαρμογών είναι ακόμα πιξελιαεμενα? Όχι είναι μια χαρά. Μου βγάζει όλη την ώρα μια εφαρμογή απαιτεί ενημέρωση. Πατάω να κάνω ενημέρωση και είναι τα google services, αλλά επιλογή ενημέρωση δεν υπάρχει. Εμφανίζεται και σε κανέναν άλλον ? (Μετά την ενημέρωση σε V30b) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Σύνδεσα το κινητό με το pc cuite Για να δω αν έχει έρθει καμία αναβάθμιση και μου γράφει: ·Τρέχουσα έκδοση: D80220H ·Τελευταία έκδοση: D80230B Να την κάνω λετε? Τι διάφορες εχει? Τι αλλαζει? Αξιζει? Edited April 27, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Σύνδεσα το κινητό με το pc cuite Για να δω αν έχει έρθει καμία αναβάθμιση και μου γράφει: ·Τρέχουσα έκδοση: D80220H ·Τελευταία έκδοση: D80230B Να την κάνω λετε? Τι διάφορες εχει? Τι αλλαζει? Αξιζει? Μάλλον κάνεις πλάκα... 10 σελίδες τώρα για αυτό λέμε. Έχεις την kitkat και σου έχει βγάλει την αναβάθμιση της lollipop! Κάτσε διάβασε τις 10 τελευταίες σελίδες και κρίνε αν αξίζει ή αν είναι καλύτερα να κάτσεις με την παλιά! Καλό διάβασμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Μάλλον κάνεις πλάκα... 10 σελίδες τώρα για αυτό λέμε. Έχεις την kitkat και σου έχει βγάλει την αναβάθμιση της lollipop! Κάτσε διάβασε τις 10 τελευταίες σελίδες και κρίνε αν αξίζει ή αν είναι καλύτερα να κάτσεις με την παλιά! Καλό διάβασμα ;) Λιλιποπ Είναι αυτη?????? Νόμιζα είναι κάποια μικρή αναβαθ. Οκ Ευχαριστώ!!!!! Τρέμω να το γυρίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να την περάσω σε καθαρό κινητό..... τέλος πάντων... θα το σκεφτώ!! Πόση ώρα παίρνει η αναβάθμιση μέσω pc cuite? Αργεί πολυ? Άσχετα που το κινητό θα είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή, πρέπει να το έχω με φουλ μπαταρια Όταν ξεκινήσω την αναβαθ. Η δεν Μας νοιάζει αυτο? Edited April 27, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Mετα την εγκατασταση μπορουμε να τα ξεπαγωσουμε.Ετσι; Όχι αδερφέ, ξέχνα τις εφαρμογές αν θες Xposed... Αν τις ξεπαγώσεις και δεν θα λειτουργούν και θα σου πετάει μνμ για forceclose συνέχεια... Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Δεν μπορώ να πάρω πλήρες Αντίγραφο ασφαλείας στο LG PC Suite σε γαλλικό G2. Κλείνει τη συσκευή στο 2% και κολλάει στο 0% για αρκετά λεπτά και μετά βγάζει μήνυμα σφάλματος. Ξέρει κανείς γιατί; Πως θα πάρω αντίγραφο ασφαλείας με τις εφαρμογές; Edited April 27, 2015 by aristarhos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ενώ κάνει Firmware Update κάτω αριστερά σε ένα πλαίσιο που έχει βγάζει Rooted , ενώ δεν το έχω rootαρει. Είναι φυσιολογικό ή συμβαίνει κάτι περίεργο ? Οχι δεν υπαρχει προβλημα Επειδή είναι κλασικό πρόβλημα αυτο, το δέχονται για εγγύηση έτσι ή να περιμένουμε OTA ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πως είναι καλύτερα να περασω την v30b την γερμανική, μέσω flash tool η με το pc suite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Όχι αδερφέ, ξέχνα τις εφαρμογές αν θες Xposed... Αν τις ξεπαγώσεις και δεν θα λειτουργούν και θα σου πετάει μνμ για forceclose συνέχεια... Καλά μέχρι εδώ......μετά τι κατεβάζουμε για να κάνουμε αλλαγές.....στην πάνω και την κάτω μπάρα....? ας πούμε...!;) http://s28.postimg.org/7o5o3vj25/Screenshot_2015_04_27_22_14_34.png pictures upload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Δεν μπορώ να πάρω πλήρες Αντίγραφο ασφαλείας στο LG PC Suite σε γαλλικό G2. Κλείνει τη συσκευή στο 2% και κολλάει στο 0% για αρκετά λεπτά και μετά βγάζει μήνυμα σφάλματος. Ξέρει κανείς γιατί; Πως θα πάρω αντίγραφο ασφαλείας με τις εφαρμογές; Γιατί δε δοκιμάζεις να πάρεις Backup μέσω της εφαρμογής LG Buckup που έχει το κινητό μέσα και να το περάσεις στο PC σου σε περίπτωση που το χρειαστείς ξανά. Είναι πολύ καλό. Αν έχεις 16άρι φαντάζομαι μπορείς να το κρατήσεις σε ένα φλασάκι αν δε χωράει. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Καλά μέχρι εδώ......μετά τι κατεβάζουμε για να κάνουμε αλλαγές.....στην πάνω και την κάτω μπάρα....? ας πούμε...!;) http://s28.postimg.org/7o5o3vj25/Screenshot_2015_04_27_22_14_34.png pictures upload Αυτο http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3269186&d=1429369067 Και το thread στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2792242 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Γιατί δε δοκιμάζεις να πάρεις Backup μέσω της εφαρμογής LG Buckup που έχει το κινητό μέσα και να το περάσεις στο PC σου σε περίπτωση που το χρειαστείς ξανά. Είναι πολύ καλό. Αν έχεις 16άρι φαντάζομαι μπορείς να το κρατήσεις σε ένα φλασάκι αν δε χωράει. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Έχω το 16άρι και είχα πάρει ήδη backup σε εξωτερικό φλασάκι με το εσωτερικό πρόγραμμα του G2. Αλλά απορώ γιατί δεν παίρνει backup με το PC Suite. Το ρωτάει πριν την αναβάθμιση και το έβαλα να το κάνει πριν το Update αλλά κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Αυτο http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3269186&d=1429369067 Και το thread στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2792242 Να είσαι καλά φιλαράκι....! ευχαριστώ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πριν λίγο έβαλα lollipop με pc suite... Τα σπάει! Νομίζω ότι έχω καινούργιο κινητό!!! Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Έχω το 16άρι και είχα πάρει ήδη backup σε εξωτερικό φλασάκι με το εσωτερικό πρόγραμμα του G2. Αλλά απορώ γιατί δεν παίρνει backup με το PC Suite. Το ρωτάει πριν την αναβάθμιση και το έβαλα να το κάνει πριν το Update αλλά κολλάει. Νομίζω ότι θα σε καλύψει αυτό το backup. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts