thanos1989 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Δηλαδή έκοψαν και το Quick Remote στην οθόνη κλειδώματος? Στην lollipop δεν υπάρχει το χαρακτηριστικό με τα Widgets στην οθόνη κλειδώματος! Δεν έχει να κάνει με την LG! Έβαλα και εγώ την lollipop και τώρα και δύο ώρες στο στήσιμο της συσκευής πάει σφαίρα και τα κατεβάζει όλα στο τσακ μπαμ.... μεγάλη διαφορά με την kitkat... δεν το περίμενα! Δεν ξέρω ακόμα για μπαταρία... θα δούμε σε τρις μέρες. Έχω open Romania 30b Τρόπος εγκατάστασης: επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων--> εγκατάσταση μέσο pc suite--> επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων... και στήσιμο!!! Όλα τέλεια κανένα κόλλημα πουθενά! Υστερόγραφο... αυτό με τα τρία δάχτυλα δεν το χρησιμοποιουσα σχεδόν ποτέ... αφού έχει δικό του κουμπί το Android!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 354 6TA/ITALY_OPEN_16G V30b .Yπάρχει και αυτή η λύση αν είναι ροοτ όπως λες και έχει και recovery ,ρίξε μια ματιά http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-30d-flashable-zip-t3070383 Ευχαριστώ πολύ Ανέστη! Θα το δοκιμάσω κι ελπίζω όλα να πάνε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ευχαριστώ πολύ Ανέστη! Θα το δοκιμάσω κι ελπίζω όλα να πάνε καλά. Για να περάσεις τη rom που σου πρότεινε ο Ανέστης στο link (μορφή zip) πρέπει να έχεις και custom recovery. Αν έχεις εντάξει! Αλλιώς κατεβάζεις τη rom σε μορφή kdz και την περνάς με flash tool: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 32αρα εκδοση, γερμανικο unbranded, συνδεση κ ελεγχος για update via lg pc suite , τιποτα ακομη καμια ενημερωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Με την lollipop σας έδωσε και το ui του g3? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 η μπάρα με τις εφαρμογές qslide πως αφαιρείται ρε παιδιά; έψαχνα χτες και δεν βρήκα άκρη. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Κατεβάζεις την κουρτίνα :D σκρολάρεις προς τα αριστερά πάνω πάνω και αν δεν βρεις κουμπί qslide πατάς ''επεξεργασία'' το προσθέτεις και μετά αφού το έχεις το απενεργοποιείς... Ελπίζω να τα έγραψα κατανοητά...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ξετικαρεις το Qlide Mε πρόλαβε ο tsiv... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Σας ευχαριστώ και τους 2. :D Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200c Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Δεν ξερω αν εχει συμβει σε αλλον αλλα το δικο μου με πολωνικη rom βρισκει μεσω pc suite τη lollipop, την κατεβαζει αλλα στο upgrade process κολλαει στο 49%. Για φλασαρισμα με flash tool ουτε λογος αφου η συσκευη μου δεν μπαινει σε download mode οσες φορες και αν προσπαθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Δεν ξερω αν εχει συμβει σε αλλον αλλα το δικο μου με πολωνικη rom βρισκει μεσω pc suite τη lollipop, την κατεβαζει αλλα στο upgrade process κολλαει στο 49%. Για φλασαρισμα με flash tool ουτε λογος αφου η συσκευη μου δεν μπαινει σε download mode οσες φορες και αν προσπαθησα. Κάνε μια απεγκασταση το pc suite και ξανά εγκατάσταση... και έλεγξε την ταχύτητα του ίντερνετ σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ρε παιδιά μια ερώτηση συνδεω της γυναίκας μου το g2 με pc suite και δεν βγάζει lollipop παίζει να μην έχει έρθει ακόμα? Είναι ελληνικό Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Δεν έχει έρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Δεν έχει έρθει... Τι εννοείς? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Παιδια μετα το lollipop αφου βαζω τη ρομ (τη μια φορα δοκιμασα με pc suite και την αλλη με flash tool) οταν ολοκληρωνεται η διαδικασια και κανω hard reset, βγαζει ενα παραθυρο "Android is updating... Optimising app 0 of 142..." και αρχιζει να φορτωνει ολοκληρωνεται και ανοιγει κανονικα. Ειναι φυσιολογικο αυτο? οσα hard reset και να κανω το βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ρε παιδιά μια ερώτηση συνδεω της γυναίκας μου το g2 με pc suite και δεν βγάζει lollipop παίζει να μην έχει έρθει ακόμα? Είναι ελληνικό Δεν έχει έρθει... Τι εννοείς? Απαντώ σε αυτο που ρωτάς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Παιδια μετα το lollipop αφου βαζω τη ρομ (τη μια φορα δοκιμασα με pc suite και την αλλη με flash tool) οταν ολοκληρωνεται η διαδικασια και κανω hard reset, βγαζει ενα παραθυρο "Android is updating... Optimising app 0 of 142..." και αρχιζει να φορτωνει ολοκληρωνεται και ανοιγει κανονικα. Ειναι φυσιολογικο αυτο? οσα hard reset και να κανω το βγαζει. Φυσιολογικό είναι. Άστο να τελειώσει τη διαδικασία Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Φυσιολογικό είναι. Άστο να τελειώσει τη διαδικασία Οταν τελειωσει η διαδικασια, αν ξανακανω hard reset παλι θα κανει το ιδιο. Αυτο ειναι φυσιολογικο να το κανει μετα απο καθε hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Απαντώ σε αυτο που ρωτάς... Από βιασύνη είδα ότι έγραψες ότι δεν θα έρθει... Ξέρουμε τίποτα για το πότε αναμένεται? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Οταν τελειωσει η διαδικασια, αν ξανακανω hard reset παλι θα κανει το ιδιο. Αυτο ειναι φυσιολογικο να το κανει μετα απο καθε hard reset? Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται λογικό αφού ξαναστηνεται από την αρχή το τηλέφωνο. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Οταν τελειωσει η διαδικασια, αν ξανακανω hard reset παλι θα κανει το ιδιο. Αυτο ειναι φυσιολογικο να το κανει μετα απο καθε hard reset? Ποσα hard reset θα κανεις???? Οταν φλασαρεις με flashtool δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο....Επισης οταν φλασαρεις με recovery αν κανεις ολα τα wipe πριν φλασαρεις παλι δεν χρειαζεται τιποτα αλλο...Αντε να κανεις ενα hard reset αν διαπιστωσεις οτι δεν καθησε κατι καλα....Δεν χρειαζεται συνεχεια....Και οπως λεει και ο φιλος πιο πανω ειναι η φυσιολογικη διαδικασια του hard reset να αναβαθμιζει τις εφαρμογες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200c Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Δυστυχώς τα ίδια. Παίζει να φταίει ότι έχω Windows 8.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ποσα hard reset θα κανεις???? Οταν φλασαρεις με flashtool δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο....Επισης οταν φλασαρεις με recovery αν κανεις ολα τα wipe πριν φλασαρεις παλι δεν χρειαζεται τιποτα αλλο...Αντε να κανεις ενα hard reset αν διαπιστωσεις οτι δεν καθησε κατι καλα....Δεν χρειαζεται συνεχεια....Και οπως λεει και ο φιλος πιο πανω ειναι η φυσιολογικη διαδικασια του hard reset να αναβαθμιζει τις εφαρμογες.... :p ναι απλα ηθελα να δω αν θα συνεχιστει αυτο, γι αυτο εκανα hard reset. Aπλα εχω την εντυπωση οτι με την κιτκατ οταν ειχα κανει αναβαθμιση δεν το εκανε αυτο και φοβηθηκα μηπως δεν εχει γινει σωστα η διαδικασια γι αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Από βιασύνη είδα ότι έγραψες ότι δεν θα έρθει... Ξέρουμε τίποτα για το πότε αναμένεται? Λογικά σύντομα αλλά κανείς δεν γνωρίζει ακόμη. Εάν πάντως θέλεις μπορείς να περάσεις κάποια ευρωπαική open που υπάρχουν διαθέσιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Δεν ξέρω για σας, πάντως από χτες που έβαλα την 5.0.2 νιώθω το τηλέφωνο να έχει μια αύξηση ταχύτητας μπορεί και 20-25% Το τίμημα είναι ότι "ρουφάει" μπαταρία... Αλλά δεν με νοιάζει, ας βγάζει μια μέρα και δεν έχω πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts