bas13 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εγω το εχω 15 μηνες(βασικα το ειχα και τωρα το χει ο αδερφος μου) δεν έχει εμφανίσει κάτι ακόμα ευτυχως Πολύ θετικό που η LG τιμά την εγγύηση αλλά τι αν η συσκευή ξεπεράσει τη 2ετια και το εμφανίσει τότε τι γίνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Τσέκαρε λίγο τους διαχειριστές συσκευής Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Κάπου 140 ευρώ ή πέταμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Σιγά μην δώσει 140ευρώ, eBay και άγιος ο θεός Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ναι όπως το βλέπει ο καθένας... Εγώ πάντως δεν πετάω ούτε cent σε ebay για ανταλακτικά... Και αν δεν δουλεύει? Ποιός θα την τοποθετήσει? Πφφφφ κουράστηκα και μόνο που τα έγραψα :mad: Επίσημο service = εγγύηση για το νέο ανταλακτικό ή πέταμα... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αν προσέχεις απο που αγοράζεις Δεν έχεις κανένα πρόβλημα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μπα, τίποτα περίεργο. Τα αφαίρεσα ένα ένα αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Τώρα δοκιμάζω να ξαναβάλω τη ROM. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Βγάλε την μεμβράνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εγώ θα έβγαζα πρώτα την μεμβράνη. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ξέχασα να πω ότι δεν συμβαίνει πάντα. Κάτι το πιάνει και ξεκινάει για καμιά ώρα και μετά σταματάει. Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει και γιατί ξεκινάει. Τώρα πχ δουλεύει κανονικά και κάνω Back up.Ghost Touch λέγεται και αν είσαι τυχερός λύνεται με αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών και δεν άλλαξε τίποτα. Τώρα θα δοκιμάσω ROM αλλά έχω ένα πρόβλημα. Θέλω μαζί με Dalvik,system,Data & Cache να κάνω wipe και Internal Storage (για σιγουριά) αλλά μετά δεν θα έχω τη ROM μέσα για την περάσω. Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό; Edit: Nevermind, το βρήκα κ το παλεύω τώρα Πάντως όσο είμαι στο Recovery δεν είχα ούτε ένα άκυρο TAP. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος (το είχα παρατηρήσει και νωρίτερα αυτό, γι' αυτό δεν ξεκίνησα με την αφαίρεση της μεμβράνης)... <-----ΑΚΥΡΟ Συμβαίνει και στο recovery αλλά πολύ λιγότερο. Edited March 22, 2015 by Citizen88gr Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 σου τρεμοπαιζει και η οθόνη; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 σου τρεμοπαιζει και η οθόνη; Όχι καθόλου. Μόνο το Ghost Touch. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αν έχεις αλλαγμενο κερνελ γύρνα το τηλέφωνο σου εντελώς στοκ και βλέπουμε... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Επανεγκατέστησα τη ROM και δεν βρήκα πρόβλημα σε 3 ώρες χρήσης. Τώρα επανέφερα και το κέρνελ του Dori. Θα δείξει αύριο. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Holymage Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλησπέρα παίδες, έχω μια απορία. Ενώ πολλοί φίλοι μου πιάνουν μια χαρά 4g Εγώ δεν. . . Και ρωτάω: πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μόνος ( πέρα από το να το βάλω lte only) ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 αυτο για digitizer ακουγεται!!μηπως το πιεσες το γυαλι προς τα μεσα? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Πρέπει να ενεργοποίησεις και από τον παροχο σου την πρόσβαση σε δίκτυα 4G. Στην Vodafone γίνεται με μήνυμα και στην cosmote με τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών. Επίσης μη βάζεις LTE Only γιατί δε θα μπορείς να δεχτείς κλήσεις. Βάλε 3G/4G. Να μπορείς να πιάσεις 4G αλλά να δέχεσαι και κλήσεις. Κάτι άλλο σημαντικό είναι η κάλυψη του κάθε παρόχου. Με cosmote θα έχεις σαφώς περισσότερη κάλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Αρχίζει να μου θυμίζει παλιά καλή LG: End 2014 -> Q1 2015 -> Q2 2015 και βλέπουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 βασικα μπορει να παιζει και το αλλο, παει τοσο απογοητευτικα το G3 και συνεχιζει να πουλαει σαν τρελο το G2 που ειναι αντικειμενικα καλυτερο κινητο που ισως ετσι να μετριαζει λιγο την κατασταση στα νουμερα πωλησεων. Φανταστειτε να τα εδινα ολα για ολα στο G2 η Lg, ποιος θα αγοραζε μετα το 3ρι? ασε που και ετσι παλι βλεπω τα 2 ρια να φευγουν σαν ζεστα ψωμακια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 ετσι ακριβως ειναι..g2 καλυτερα απο g3..και τα δυο που ειχα τα εδωσα..περνωντας και το 32 gb δεν υπαρχει διαφορα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Οικονομικο και πολύ καλό! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Το ίδιο συμβαίνει και στο lg g2 mini της γυναίκας μου . Σταματάει μόνο με reboot ! Είναι εντελώς μαμά και δεν το πειράξαμε ποτέ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 εμενα σημερα μου εστηλε απο το πουθενα μηνυμα η lg Οτι ενεργοποιηθηκε το 4g.Για να σταματησει στελνεις end 4g στο 1333 οποτε με το start 4g φανταζομαι ξεκιναει δοκιμασε το! Εδιτ.Αν εχεις κοσμοτε ενοειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts