Jump to content

Holymage

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Holymage

  1. το π8 φαινεται εξαιρετικη επιλογη , ομως πρωτον δεν ειδα να υποστηριζει δικτυα 3g/4g και δευτερον το βρισκω μονο σε gearbest που σημαινει οτι δεν θα ερθει μεσα στις επομενες 7 ημερες :/ . Επισης τα ταμπ δεν τα βρισκω σε τιμες μεχρι 250 (μιλωντας για αυτα που υποστηριζουν 3g και ειναι 8 ιντσες). Το μοναδικο που εχω βρει ειναι https://www.skroutz.gr/s/10138724/Lenovo-Tab-3-A8-50-8-4G-16GB.html , καποια γνωμη;
  2. Καλησπέρα σας , μόλις ορκίστηκα σε κέντρο εκπαίδευσης ,σε 10 μέρες θα μπω σε μονάδα όπου θα ήθελα να έχω μαζί μου ενα τάμπλετ ώστε να μην χαλάω ακατάπαυστα τη μπαταρία του smartphone μου. Μπορώ να δώσω μεχρι 250 ευρώ , ωστόσο να επισημάνω πως θα το ήθελα μεσα στις επόμενες 7 ημέρες , πράγμα που με αναγκάζει να μην αγοράσω από κίνα αλλά είτε από ελλάδα είτε απο ευρωπαικές αποθήκες. Οι προτιμήσεις μου είναι οι εξής : -8'' ίντσες -το λιγότερο 2 ραμ - αξιοπρεπή μπαταρία - να δέχεται σιμ ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ δεδομένα , εκτός από wifi - γενικότερα μια καλή εμπειρία χρήσης χωρίς πολλά κολλήματα Να επισημάνω πως προορίζεται για χρήση facebook,messenger,viber,μουσική και γιατί όχι κάποια games. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D
  3. Καλησπέρα σας , έχω ένα Toshiba satellite L850-1MK και Θέλω να αγοράσω μια μπαταρία μιας και η άλλη μας άφησε .. Κάνοντας μια μικρή έρευνα βλέπω ότι για να πάρω original από Ελλάδα θέλω 50+ ευρώ και θα ήθελα να το αποφύγω . Υπάρχει κάποια αξιόπιστη λυση είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  4. Καλησπέρα , είμαι στην αναζήτηση ενός ssd , το μέγιστο ποσό που θα ήθελα να δώσω είναι 110-115 (αν μπορώ να το αποφύγω θα ήμουν ευτυχισμένος :P ) . Παρατήρησα ότι το πλαίσιο έχει σε προσφορά τον SanDisk exreme pro 240gb στα 110 ευρω και τον OCZ Trion 240gb στα 65 ευρώ (αναφέρομαι σε πλαίσιο λόγω του συνδυασμού της συγκεκριμένης προσφοράς και της εγγύησης που δίνει , προφανώς αυτές είναι περίπου οι τιμές σε σκρουτζ μόνιμα). Να πάρω κάτι από τα δύο; Να κοιτάξω κάτι άλλο; Προορίζεται για gaming pc και τίποτα παραπάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  5. Καλησπέρα φίλε μου :) Δυστυχως το κανει με τα περισσοτερα αρχεια και εχω δοκιμασει με POLARIS , Office Suite, Google PDF viewer.. και παλι τιποτα. Καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι; Με στοκ λολιποπ ειμαι :)
  6. Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το g2 μου και έχω την εντύπωση ότι συμβαίνει από τη στιγμή που το αγόρασα (αύγουστος του 14). Συγκεκριμένα , σε πολλά αρχεία pdf κάθε φορά που τα ανοίγω η αφή δεν λειτουργεί ή λειτουργεί με τεραστια έλλειψη "ευαισθησίας " . Προσπαθώ για παράδειγμα να δω τη δεύτερη σελίδα ενός κειμένου 10 σελίδων "κατεβαίνοντας " προς τα κάτω και απλά δεν κατεβαίνει ( κάποιες φορές κατεβαίνει αλλά ύστερα από αρκετές προσπάθειες ) .Να σημειώσω ότι εχω αλλάξει οθόνη 2 φορές λόγω σπασίματος όμως θυμάμαι πολύ καλά ότι το πρόβλημα προϋπήρχε. Μήπως είναι θέμα software ? Το έχει αντιμετώπισε κανένας άλλος? Έχω δοκιμάσει και hard reset Άλλα τίποτα :(
  7. Δυστυχώς δεν έχω έρθει σε ικανοποιητική επαφή με wp για να μπορώ να εκφέρω σοβαρή άποψη. Ο μόνος λόγος που δεν κοιτάω wp είναι η εμφάνιση των συσκευών της microsoft (δεν του αρέσουν). Σε ότι αφορά το g4c ,ποιά η γνώμη σου; Μπορεί να καλύψει έναν όχι και ιδιαίτερα απαιτητικό χρήστη; :)
  8. χαχαχαχα τέτοια λέγε μου. Να το δω αυτό live και τί στο κόσμο :D
  9. Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν θα διαφωνησω. Ο λόγος που "προτιμάμε" Android είναι καθαρά λόγω εμφάνισης και μόνο . Γούστα είναι αυτά ευτυχώς - δυστυχώς :D
  10. Γειά σας , ψάχνω smartphone μέχρι 140 ευρώ για normal χρήση (λίγο internet , λίγες ελαφριές εφαρμογές και ό,τι άλλο με το οποίο μπορεί να καταπιαστεί ένας 50χρονος) . Κατά προτίμηση android , 5 ίντσες, ''φωτεινή'' οθόνη, με έμφαση στην , όσο είναι δυνατό με αυτό το budget, απροβλημάτιστη λειτουργια , χωρίς πολλά κολλήματα (android είναι θα τα τρώει που και που τα κολληματάκια του αλλά να είναι λίγο αξιοπρεπές :P) και στην πίσω κάμερα (κυρίως). Από αυτά που έχω κοιτάξει μόνος έχω ξεχωρίσει τα g4c και moto g 3rd gen. Έχετε κάποια καλύτερη πρόταση; Θα ξεχωρίζατε κάποιο από τα δυο; Κάποιος που το/τα έχει δοκιμάσει να μου πει την αποψή του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  11. Κατάλαβα.. εσύ τι θα μου πρότεινες; Λόγω του ότι θέλω γρήγορη λύση δεν είναι δυνατή η αγορά από Κίνα :/
  12. το να πάω σε nexus 5 μεταχειρισμένο πως το βλέπεις? τιμή γύρω στα 200-220, Σίγουρα η πιο φτηνή λύση είναι να το φτιάξω , βλέπω όμως ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να το ζήσω και τρίτη φορά αυτό το σκηνικό .
  13. Καλησπέρα παιδιά , σήμερα το πρωί έπεσε ένα ποτήρι πάνω στο κινητό και ράγισε η οθόνη. Επίσης δεν λειτουργεί ούτε η αφή στο μεγαλύτερο μέρος της οθόνης με αποτέλεσμα να είμαι χωρίς συσκευή αυτή τη στιγμή . Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει ( διάβαζα τόσα και τόσα στο σκρουτζ ότι το g2 είναι ευαίσθητο αλλά τόσο πολύ δεν το περίμενα :o) Για να μην πολυλογώ , το κινητό το αγόρασα τον αύγουστο του 2014 και ήδη το έχω χρυσοπληρώσει. Να το κάνω άλλη μία φορά ή να προβώ σε αγορά άλλου κινητού? Υπόψιν ότι μπορώ να διαθέσω μεχρι 160-170. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  14. Καλησπέρα παίδες μόλις πήρα είδηση ότι παίζει αυτή η προσφορά και ομολογώ ότι δεν το περίμενα . να το χτυπήσω επιτόπου ή αξίζει κάτι άλλο ? Μέχρι 200 πάντα και με παρόμοια χαρακτηριστικά (οθόνη , ραμ, επεξεργαστής κτλπ)? Απο Ελλάδα :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  15. Καλησπέρα , θέλω να αγοράσω κομμάτια για το 7 χρονών desktop που έχω με κύριο σκοπό τα games. Παρακάτω σας παραθέτω μια λίστα που έχω στο μυαλό μου , πείτε μου τη γνώμη σας ,αν μπορώ -και αξίζει- να βάλω κάτι καλύτερο χωρίς πάντα να ξεφύγουμε στο οικονομικό κομμάτι. Inter Core i5-4460 198,90 GIGABYTE motherboard B86M-HD3 73,90€ 2X KINGSTON HyperX FURY 48€ GIGABYTE VGA GT 730 2GB (GV-N730D5-2GI) 73€ KINGSTON SSD v300 120GB 57€ Σύνολο περιπου 450 , Κάθε γνώμη - βελτιωμένη πρόταση ευπρόσδεκτη!! :) Ευχαριστω εκ των προτέρων
  16. Καλησπέρα, σήμερα το βράδυ , το κινητό (lg g2) μου γλίστρησε από τα χέρια και ράγισε η οθόνη πάνω δεξιά αλλά έχει και μία σχετικά μικρή ρωγμή που συνεχίζεται . Να τονίσω ότι το κινητό το έχω από τον περασμένο Αύγουστο. Έχω 2 ερωτήσεις: 1) Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση της οθόνης από την LG?( 'Εχω ακούσει 150) 2) Αξίζει να δώσω 150 ή είναι προτιμότερο να πάω σε κάτι νέο προς κίνα μεριά μιας και το budget είναι περιορισμένο ( ~210) Ακούω τις προτάσεις σας :D Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  17. Καλησπέρα παίδες, έχω μια απορία. Ενώ πολλοί φίλοι μου πιάνουν μια χαρά 4g Εγώ δεν. . . Και ρωτάω: πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μόνος ( πέρα από το να το βάλω lte only) ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  18. Ευχαριστω πολυ φιλε μου , με ικανοποιησες 100% :D Οχι τιποτα αλλο , μην εχω τυψεις που πηρα μοτο και οχι g3s :P αντε να βαλω και lollipop γιατι με εχει φαει η περιεργεια τοσες μερες.. στις φωτογραφιες και στα βιντεο φαινεται πανεμορφο... ελπιζω να ειναι το ιδιο (ή και καλυτερο στη πραξη οπως λες :D ) να σαι καλα! :)
  19. Μια παρενθεση , συγγνωμη που διακοπτω :P , πηρα στο κοπελα μου το moto g 2014 πριν κανα μηνα και εχω δυο ερωτησεις (σε βλεπω ενημερωμενο και θελω να ακουσω μια ακομη 'εμπειρη' αποψη : 1) lg g3 s ή moto g 2014? θα μου πεις τι ρωταω αφου εχω ηδη αγορασει το μοτο .. ειναι κυριως λογω περιεργειας.. και λιγοτερο λογω της αθλιας κατ'εμε αυτονομιας του σε αντιθεση με το g3s .. να ξερω να εχω τυψεις που πηρα μοτο αντι για g3s ή κακως μπαινω σε 'κακες' σκεψεις? και 2) Ακουω και διαβαζω συνεχεια για θεματα που εχει το γλειφιτζουρι.. λαγκ και αλλες τετοιες ιστοριες... και θελω επιτελους μια τελικη -με σωστα και αντικειμενικα επιχειρηματα - αποψη... να κανω αναβαθμιση ή να μην κανω? Ελπιζω να μην κουρασα με την πολυλογια μου.. ευχαριστω εκ των προτερων :)
  20. Egodemis σε αυτό που λες περί lag- lollipop- 1gb ram συμπεριλαμβάνεται και το moto g 2nd gen ? Δεν αξίζει η αναβάθμιση του ?
  21. Πάω για moto g παίδες με πεισατε :D να ρωτήσω , το γεγονός ότι Στα σκρουτζομαγαζα είναι πιο ακριβό το single Από το dual SIM Είναι καθαρά λόγω ζήτησης και "τύχης " ? Και κάτι τελευταίο , μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει με το sar της συγκεκριμένης συσκευής ? Έχω ψάξει σε αρκετά sites Και είτε δεν το αναφέρουν καθόλου είτε αναφέρονται σε sar Από US .. Ευχαριστώ! :))
  22. Δυστυχως-Ευτυχως προτιμαει android οποτε moto g ή g3s :D μαλλον θα παω προς g3s λογω μπαταριας και ''αισθητικης'' (και λογω του οτι θελω να αποφυγω root κλπ)... με facebook -messenger , viber και 2-3 σχετικα ελαφρια παιχνιδια πιστευω θα ειναι ενταξει :)
  23. Αρα egodemis απο οτι καταλαβαινω προτεινεις moto g? ;D ευχαριστω για την αναλυση :)
  24. Μακαρι να ηταν καινουριο.. θα το χτυπαγα χωρις δευτερη σκεψη :P για το g3s απο αποψη ταχυτητας-lag-εμπειριας τι εχετε να πειτε? σιγουρα το moto g ειναι γρηγοροτερο , αλλα ειναι ικανοποιητικα γρηγορο το g3s?
×
×
  • Create New...