Jump to content

z3et

Members
  • Δημοσιεύσεις

    179
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About z3et

  • Ημ. Γέννησης 09/08/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

z3et's Achievements

  1. z3et

    Poco F3

    Λοιπόν, επανέρχομαι με τα ευρήματα (poco vs cosmote). Φλασαρα καμια 10αρια διαφορετικές ρομ, απο global/eu, κινέζικη 13.0.3 και μετά, xtrv 13 και 14 κλπ. Μέχρι και στο dev tool επαιζα μπάλα (στην xtrv που ναι προσβάσιμο), τίποτα. Τέλος πάντων, κάποια στιγμή γυρνάω σε global 13.0.6 για να βαλω lineageos και δοκιμάζω, κάτι που ειχα ξαναδοκιμασει κάποια στιγμή σε κάποιο φλασαρισμα, να κλείσω και να ξανά ανοίξω το vowifi αλλα στο δίκτυο της cosmote (μέσω SMS). Και έφτιαξε... Πριν βρω τη λύση (γιατι το εκανα και σε 2η σιμ κοσμοτε με ίδιο θέμα), φυσικά επικοινώνησα για άλλη μια φορά με κοτε μπας και. Δεν έβρισκαν κανενα πρόβλημα εκ μέρους τους, το κινητό έχει θέμα. Αντε και καλές γιορτές.
  2. z3et

    Poco F3

    Δεν κάνουν τίποτα στην info, κόβουν απλά πιστωτικό. Δεν κάνουν κάποια επισκευή κλπ...
  3. z3et

    Poco F3

    Είναι κινητά υπαλλήλων, δηλαδή το πρόβλημα παρουσιαζόταν σε ολη την Αττική, δεν εχει να κανει με κεραίες.
  4. z3et

    Poco F3

    Αυτο υποτίθεται (βάσει της Xiaomi αν και ανεπίσημα) ότι προκλήθηκε μετα από αναβάθμιση στα συστήματα της Cote. Η Cote δεν το αναγνωρίζει. Το θέμα είναι πως αν όντως ισχύε αυτό, θα ειχαν μπρικαρει τα περισσότερα F3. Κατι που δεν ισχύει. Γι αυτό και ρώτησα για την ROM. Τεσπα, θα το ψαξω πιο αναλυτικά και θα επανέλθω.
  5. z3et

    Poco F3

    Όχι δεν τα εχω τσεκαρει ακόμα αλλά φαντάζομαι θα φορανε την ευρωπαϊκή (info quest προμηθευτής).
  6. z3et

    Poco F3

    Λογω επαγγέλματος, το τελευταίο δίμηνο έχω λάβει πανω απο 10 συσκευές με το ίδιο θέμα. Με καρτα wind/vodafone κομπλε. Με cosmote τίποτα. Μπορεί να δουλέψει μόνο μέσω VoWiFi. Φυσικά μιλάω για καινούριες SIM, επαναφορές, full updates κλπ. ΥΓ: Σε "γειτονικό" forum υπάρχει και σχετικό τοπικ, αλλά φυσικά χωρίς λύση γιατί πρέπει πρώτα να λύσουμε την ανωτερότητα των ποκο εναντι των samsung κλπ...
  7. z3et

    Poco F3

    Καλησπέρα στη παρέα. Επειδή με ενα γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα κατι στα μπαμ, εχει βρεθεί λύση με cosmote και f3? Θελει άλλη ROM? EDIT: Μιλαω για την πλήρη απώλεια σήματος, ενω με όλους τους άλλους παρόχους δουλεύει κανονικά.
  8. z3et

    OnePlus 7T

    Καλησπέρα στη παρέα! Εχετε να προτείνετε κάποιο καλο full ("5D") τζαμακι; Περαν της ποιότητας του γυαλιού, να εχει και ωραία αίσθηση στην κύλιση κλπ. Ταβάνι το 20αρικο. Θενκς!
  9. z3et

    Nokia 8

    Καλησπερες. Υπάρχει καμια καλη ROM που έχετε να προτείνετε; Που να αξιζει απο άποψη βελτίωσης της λειτουργικότητας πχ ή αυτονομίας.
  10. z3et

    Nokia 8

    Ναι, κολλαει το OIS, συνεβει και σε εμενα. Βεβαια μετέπειτα το πηγα για σέρβις για αλλο λόγο και μου εγινε αντικατάσταση οπότε δεν εμαθα ποτέ κατι παραπάνω γι αυτό. Ερώτηση για την gcam, επειδη δεν βγάζω άκρη, ποια ειναι η "σωστη" εκδοση για εμάς; Εχω την MGC 6.1.021 Advanced αλλα δεν μου δουλεύει σωστα και δεν μπορω να θυμηθώ ποια ειχα κατεβασει παλιότερα για το Ν8 και δούλευε τέλεια.
  11. z3et

    Nokia 8

    Το θέμα με το ΟΤΑ είναι μόνο σε εμάς στην Ελλάδα; Μήπως έχουν πιστολιασει τον ελληνικό mirror server (αν είχαμε)? Είναι λίγο υπερβολικό να είναι 3 μήνες πίσω.
  12. z3et

    Nokia 8

    Χθες μου έκλεισε το κινητό από μπαταρία, όταν το άνοιξα δεν αναγνώριζε δακτυλικό. Τεσπά σήμερα το πρωί που είδα ότι επιμένει να μην νιώθει, μπαίνω στις ρυθμίσεις και βλέπω οτι μου είχε διαγράψει όλες τις καταχωρήσεις των δακτύλων. Τι φάση; Το έχει πάθει κανένας άλλος; Γιατί μου φάνηκε πολύ σοβαρό bug γενικά.
  13. z3et

    Nokia 8

    Εννοεί να το κάνετε report γιατί η Nokia (και σχεδόν η κάθε εταιρία του χώρου) χωρίς το feedback από τους χρήστες (ή τους testers) δεν μπορεί να ξέρει το σύνολο των προβλημάτων που μπορούν να δημιουργηθούν από ένα update πχ. Δεν θα μυρίσει τα νύχια της δηλαδή... (κακώς αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση). Υγ: VoWiFi και VoLTE μόνο με cosmote να φανταστώ ε;
  14. z3et

    Nokia 8

    FTR, τα xiaomi είχαν κανονικά επιλογή για να λειτουργεί το ξυπνητήρι με σβηστή συσκευή. Οπότε δεν νομίζω να έχει να κάνει ούτε με το hw ούτε με το software. Απλά δεν το εφάρμοσαν (όπως και πολλά άλλα).
  15. z3et

    Nokia 8

    Όντως; Κακό αλλά συνεχίστε να το τσεκάρετε. Γενικά ότι προϊόντα έχει ο Γερμανός, έχει και η κοσμοτε (εκτός ίσως από τηλεοράσεις κλπ) στις ίδιες τιμές/προσφορές. Το είχα δει και πέρσι. Και λογικό βέβαια γιατί ανήκουν στον ίδιο όμιλο, οπότε να το έχετε κατά νου μελλοντικά.
×
×
  • Create New...