Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο ό,τι έψαξα, δεν έχει τύχει σε κανένα άλλο αυτό το πράγμα. Άν ξέρει κάποιος κάτι, ας γράψει.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, το έχω!!! Να το σβήσω εντελώς ή να το σβήσω, να κάνω ένα καθαρισμό με το Clean Master και να το ξαναβάλω? Γιατί το χρειάζομαι, αλλά άμα είναι να κάνει τέτοια, να το σβήσω :/.

χμμμ, για δοκιμασε να το σβησεις για καποιο χρονικο διαστημα

σε αλλες συσκευες επαιζε κομπλε το viber αλλα μονο στο htc μου ειχε θεμα :p

απο τοτε σταματησα να χρησιμοποιω το viber

Αρχικά θα δοκιμάσω αυτό που είπα πρίν και μετά θα το σβήσω και εντελώς για λίγες μέρες και θα σας ενημερώσω!

κατεβασε autorec και ποια ρομ θελεις και περασε το.εγω ετσι εκανα

Νομίζω καλύτερα να φλασαρει από το μενού του recovery. Κάνοντας τα wipe. Γιατί ακούγονται κάτι κουλά σε μερικούς από το πρόγραμμα

technoholic maniac reviewer

Πριν λίγες μέρες είρθε το κινητό (παραγγελία από το διαδίκτυο) , και ενώ όλα είναι μια χαρά , λείπει το knock code :confused: .Το κινητό ήταν από το κουτί στην έκδοση 4.4.2 και προέρχεται από την Πορτογαλία .Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και είμαι καινούργιος στο χώρο του Android , αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει................................... :worry:

καλησπερα παιδια.

θα ήθελα να με κατατοπίσετε σε κάποιες απορίες αν μπορείτε να καταλάβω μερικα πραγματα. οπως εγραψα σε αλλο ποστ έρχομαι απο samsung s2 kai meta s3 εκει αν ηθελα να αλλάξω μια ρομ original πήγαινα στο sammobile κατεβαζα οποιας χωρας ρομ ηθελα κατεβαζα και το οdin και την περνουσα. εδω πέρα απο την κλασικη αναβαθμηση απο την lg υπαρχη ανάλογο πρόγραμμα οπως το odin και ανάλογη σελίδα οπως το sammobile και βέβαια μπορώ να βαλω στο g2 οποια ρομ θελω απο αλλες χωρεs;

συγνώμη αν σας κούρασα η αν εχει απαντηθεί η ερώτηση.

Καλησπέρα σε όλους,πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα μεταχειρισμένο lg g2 ρουταρισμενο και φοράει την cloudy pro 2 2.1. Υπάρχει κάποιος οδηγός για να αλλάξω rom, γιατι μου κάνει κάτι κουλά τωρα τελευταία.

Απο τη στιγμη που εχεις custom θα εχεις recovery.Οποτε κατεβαζεις μια ρομ απο xda στο αντιστοιχο νημα και φλασαρεις αφου κανεις clean to install a new rom.Κατεβασε το rebooter και μπες recovery να δεις πως ειναι και ξαναβγες.Το μοντελο μας ειναι d802

Δημήτρης

Εψαξες καλά; Μήπως είναι μέσα στο κουτί; αν όχι ίσως πρέπει να το επιστρέψεις.

Αστειεύομαι βέβαια, Δες τι έκδοση είναι πρώτα. Αν είναι 220b δεν έχει ακόμα knock code και θα περιμένεις αναβάθμιση καλύτερα.

Θα μπορούσες να φλασαρεις μια ρομ από άλλη χώρα που θα έχει knock code,αλλά αν δεν το χρειάζεσαι θα σου έρθει κάποια στιγμή ΟΤΑ

Aν είναι έτσι μάλλον καλύτερα να περιμένω, θα μπορούσα να φλασαρω ελληνική ρομ και να λαμβάνω ελληνικά. Updates?(αν βγουν άλλα) Ευχαριστώ όλους όσους απαντάτε :-) Edited by kimon12

Ναι θα μπορούσες αλλά Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το κάνεις..Ούτε στην Ελλάδα έχει έρθει knock code

Edit ,από ότι βλέπω έχει βγει,τι εθνικότητας είναι η συσκευή σου;

Πορτογαλίας πρέπει να είναι

Edit: Πορτογαλία σίγουρα αφού ο 3ψηφιος δηλώνει Πορτογαλία καθώς το κουτί έχει και οδηγίες στα πορτογαλικά :-P

Edited by kimon12

επιστροφη σημερα με νεο g2 405sn,παρατηρησα για γραμμες γυρνωντας το στα πλαγια κι οντως φαινονται αχνα,ειναι πολυ πολυ κοντα η μια στην αλλη και καθετα.δεν ειναι προβλημα ετσι?ουτε και μπορει να γινουν πιο εντονες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

επιστροφη σημερα με νεο g2 405sn,παρατηρησα για γραμμες γυρνωντας το στα πλαγια κι οντως φαινονται αχνα,ειναι πολυ πολυ κοντα η μια στην αλλη και καθετα.δεν ειναι προβλημα ετσι?ουτε και μπορει να γινουν πιο εντονες.

Όχι δεν είναι πρόβλημα άμα φαίνονται αχνά ακριβώς όπως το είπες... και φυσικά δεν γίνονται πιο έντονες...

Να απολαύσεις το κινητό σου και μην σκας για τίποτα!

Άμα έχεις θέμα με τρεξίματα στο καπάκι το πολύ πολύ κάνε αυτό που έκανα και εγώ και το περιγράφω στις προηγούμενες σελίδες...

Enjoy και πάλι :)

Edited by thanos1989

Παιδιά σχετικά με τις διάφορες εφαρμογές που κυκλοφορούν για καθαρισμό της συσκευής τι γνώμη έχετε ? Αξίζει τον κόπο ? Κάνουν δουλειά ? ή είναι επικίνδυνα για την συσκευή ?

Thanks

Καλημέρα

Παιδιά σχετικά με τις διάφορες εφαρμογές που κυκλοφορούν για καθαρισμό της συσκευής τι γνώμη έχετε ? Αξίζει τον κόπο ? Κάνουν δουλειά ? ή είναι επικίνδυνα για την συσκευή ?

Thanks

Καλημέρα

Καθαρισμό?

Google Pixel 6 Pro

Thanks

Καλημέρα

clean master φιλε μου.

Δεν υπάρχει γ2 χωρίς γραμμές, αλλά δεν θα τις δεις ποτέ, αν δεν το έχεις διαβάσει πρώτα για να το ξεψειρισεις στον ήλιο. Και η οθόνη είναι τέλεια πραγματικά.

clean master φιλε μου.

Τι κερδίζουμε από αυτό ρε παιδιά? Πάντα το θεωρούσα άχρηστο... Τόσα temp files έχετε δηλαδή στο κινητό.

Google Pixel 6 Pro

Τι κερδίζουμε από αυτό ρε παιδιά? Πάντα το θεωρούσα άχρηστο... Τόσα temp files έχετε δηλαδή στο κινητό.

Εγκατέστησέ το, βάλτο να τρέξει και θα εκπλαγείς (ευχάριστα) από τον όγκο των άχρηστων που θα διαγράψει.

Εγκατέστησέ το, βάλτο να τρέξει και θα εκπλαγείς (ευχάριστα) από τον όγκο των άχρηστων που θα διαγράψει.

Αν διαγράψει και data εφαρμογών δεν θέλω. Αυτά προφανώς και τα θέλω να υπάρχουν. Από πιο παλιά θυμάμαι ότι κάτι τέτοιο έκαναν αυτές οι εφαρμογές ουσιαστικά. Αυτή τι ακριβώς διαγράφει είναι το ερώτημα μου.

Google Pixel 6 Pro