Jump to content

eurisakellariou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eurisakellariou

  1. Αρχικά θα δοκιμάσω αυτό που είπα πρίν και μετά θα το σβήσω και εντελώς για λίγες μέρες και θα σας ενημερώσω!
  2. Ναι, το έχω!!! Να το σβήσω εντελώς ή να το σβήσω, να κάνω ένα καθαρισμό με το Clean Master και να το ξαναβάλω? Γιατί το χρειάζομαι, αλλά άμα είναι να κάνει τέτοια, να το σβήσω :/.
  3. Απο ό,τι έψαξα, δεν έχει τύχει σε κανένα άλλο αυτό το πράγμα. Άν ξέρει κάποιος κάτι, ας γράψει.
  4. Απο εφαρμογές δεν έχω ό,τι να 'ναι. Τα βασικά. Περίπου 10 εφαρμογές έβαλα και πάλι δεν είναι εφαρμογές που "πειράζουν" την συσκευή. Επίσης έχω απενεργοποιήσει ό,τι δεν χρειαζόμουνα απο τις ρυθμίσεις.
  5. Καλησπέρα σας. Έχω εδώ και τρείς μέρες το LG G2 και μου κάνει κάτι παράξενο. Κάπου κάπου(ανα 2 λεπτά πχ), κάνει ένα τζίκ την δόνηση και ανάβει την οθόνη. Δεν δείχνει τίποτα στο notification center. Απλά κάνει αυτό και σβήνει την οθόνη μετά απο λίγο. Με μιά επανεκκίνηση φτιάχνει, αλλά του έχω κάνει ήδη 5-6 και δεν είναι δουλεία αυτό :/. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  6. Η κάμερα, άν έχεις καλό φωτοσμό, είναι καλή. Άν δεν έχεις καλό φωτοσμό, δεν είναι και τόσο καλή. Σε σχέση πχ με iPhone 4 που είχα. Το φλάς του δεν είναι καλό γιατί ναι μεν είναι δυνατό, αλλά είναι πολύ κατευθυντικό. Οπότε στην φωτογραφία βλέπεις μετά πολύ φωτοσμένο το κέντρο της φωτογραφίας και όχι το υπόλοιπο. Όσο για το Bluetooth, μπορείς κανονικά να το έχεις όλη την ημέρα ανναμένο και όχι αναγνωρίσιμο. Δηλαδή θα συνδέεται μόνο με ασφαλείς συσκευές και δεν θα φαίνεσαι στους άλλους όταν θα κάνουν αναζήτηση.
  7. Την έχω πάρει εγώ αυτη με τα 2500. Δεν αξίζει. Αναμονή εχει λίγο παραπάνω απο την κανονική. Αλλά αν πας να τραβηξεις πολυ ρεύμα, πέφτει πολυ γρήγορα. Δηλαδή, έβαλα το κινητο να κάνει tether το Internet με 3g σήμα χωρις να δουλεύω την συσκευη και κατανάλωσε 30% μπαταρία σε 2 ώρες. Και ξαναλέω χωρις να δουλεύω την συσκευή. Οπότε δεν αξίζει. Στα ίδια λεφτα μπορεις να πάρεις ίδια με αυτη που έχεις. Ειναι καλυτερη νομίζω :/.
  8. Έχω to mini με την official 4.0.4 και θέλω να περάσω αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1707876. Τι πρέπει να κάνω ακριβώς? Ακολουθώ μονο τα 7 βήματα που λέει εκει? Επίσης, κάποια απο αυτα δεν τα καταλαβαίνω. Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός? Και αν ειναι και στα ελληνικα, ακόμα καλύτερα :-)
  9. Άν γίνει root, ισχύει η εγγύηση μετά? Δηλαδή μπορώ να βάλω την official μετά και να το πάω πίσω και να μην φαίνεται οτι έχει γίνει root?
  10. Θέλει να σου πει ότι αν βάλεις μια μνήμη(micro sd) πιο γρήγορη(πχ class 6), θα ειναι πιο γρήγορη η μεταφορά.
  11. Έβαλα σήμερα στο mini ακουστικά απο το iPhone και μου έγραφε ότι δεν υποστηρίζεται το εξάρτημα αυτό. Υπάρχει περίπτωση κάπως να το παρακάμψω?
  12. Έτσι δεν χάνω την εγγύηση?
  13. Έχω ένα Optimus 2x και όταν πήγα να το κάνω αναβάθμιση, κόλλησε σε οθόνη "Wait while upgrading" και δεν ξεκολλούσε. Ο υπολογιστής δεν το αναγνώριζε. Έβγαλα την μπαταρία και τώρα δεν ανοίγει κάν. Τι μπορώ να κάνω????
  14. Δεν τα είχα κρατήσει πατημένα για τόσο όσο χρειαζότανε :/. Ευχαριστώ!!
  15. Ξέρει κάποιος πώς κάνουμε print screen στο Xperia Mini με την 4.0.4? Στην 2.3.4 πατούσες το πλήκτρο κλειδώματος και έβγαινε επιλογή. Στην 4.0.4 λένε οτι γίνεται με το πλήκτρο κλειδώματος και το κουμπί χαμήλωσης της έντασης, αλλά δεν δουλεύει :/.
×
×
  • Create New...