MLlumia625 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Τώρα που το 625 είναι στα 130 ευρώ, σκέφτομαι να το πάρω. Το πρώτο κατάστημα το έχει wind Branded. Ποιες οι διαφορές από το κανονικό; Είναι αλήθεια ότι στο Nokia Care στο κάνουν debrand δωρεάν; Η οθόνη του πως είναι; Δεν έχει Clearblack, είναι χάλια; Τα 512 mb RAM δεν θα δημιουργησουν πρόβλημα σε επόμενες αναβαθμίσεις; Το branded από το κανονικό δεν νομίζω ότι θα έχει διαφορές ως προς τη λειτουργία του. Η διαφορά είναι π.χ ότι στο branded θα μπορείς να αγοράζεις εφαρμογές και παιχνίδια μέσω wind. Aν θες το πας σε nokia care και στο κάνουν debranded. Νομίζω είναι δωρεάν. Η ανάλυση και τα χρώματα του, εμένα προσωπικά μου φαίνονται μια χαρά. Η έλλειψη clearblack είναι μειονέκτημα, αλλά αντισταθμίζεται κάπως αν βάλεις από τις ρυθμίσεις οθόνης λευκό φόντο. Οσο για τα 512, λογω του ότι το 625 έχει καλό επεξεργαστή δεν πιστευω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις. Ουτε με τις εφαρμογές, ούτε με τα παιχνίδια. Θα προτιμούσα βέβαια να έχει 1Gb ram αλλά κι έτσι λειτουργεί ικανοποιητικά. Γενικά είναι πολύ καλό κινητό. Και για 130 ευρώ που κοστίζει, μην το σκέφτεσαι καν. Τα αξίζει και με το παραπάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Το branded από το κανονικό δεν νομίζω ότι θα έχει διαφορές ως προς τη λειτουργία του. Η διαφορά είναι π.χ ότι στο branded θα μπορείς να αγοράζεις εφαρμογές και παιχνίδια μέσω wind. Aν θες το πας σε nokia care και στο κάνουν debranded. Νομίζω είναι δωρεάν. Η ανάλυση και τα χρώματα του, εμένα προσωπικά μου φαίνονται μια χαρά. Η έλλειψη clearblack είναι μειονέκτημα, αλλά αντισταθμίζεται κάπως αν βάλεις από τις ρυθμίσεις οθόνης λευκό φόντο. Οσο για τα 512, λογω του ότι το 625 έχει καλό επεξεργαστή δεν πιστευω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις. Ουτε με τις εφαρμογές, ούτε με τα παιχνίδια. Θα προτιμούσα βέβαια να έχει 1Gb ram αλλά κι έτσι λειτουργεί ικανοποιητικά. Γενικά είναι πολύ καλό κινητό. Και για 130 ευρώ που κοστίζει, μην το σκέφτεσαι καν. Τα αξίζει και με το παραπάνω! Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Θα κάνω την παραγγελία, πόσες μέρες περίπου θα κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MLlumia625 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Συνήθως είναι γύρω στις 2 εργάσιμες μέρες, αν είναι άμεσα διαθέσιμο το προϊόν. Διαφορετικά, εξαρτάται από το κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Το παρήγγειλα από το Kaizershop. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Και βέβαια μπορείς. Εξαρτάται όμως από την τηλεόραση που έχεις. Αν είναι π.χ smart tv ή έχει θύρες usb, άνετα μπορείς να συνδεθείς και να προβάλεις υλικό από το κινητό. Είναι MHL ready τα Νοκια και δε το ξερα; Νομίζω δε παίζει... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Η πρώτη φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Η πρώτη φόρτιση; Μέχρι να πάει στο 100% Αλέξανδρε! Δεν ισχύουν αυτά περί οχτάωρου που λέγανε παλαιότερα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Μέχρι να πάει στο 100% Αλέξανδρε! Δεν ισχύουν αυτά περί οχτάωρου που λέγανε παλαιότερα! Ευχαριστώ πολύ :) Είναι αλήθεια ότι άμα είναι κλειστό το κινητό και το συνδέσεις στο φορτιστή θα ανοίξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ευχαριστώ πολύ :) Είναι αλήθεια ότι άμα είναι κλειστό το κινητό και το συνδέσεις στο φορτιστή θα ανοίξει; Ναί έτσι είναι! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Με τι καλώδιο πρέπει να συνδεσω το κινητό στην tv ώστε να μπορώ να δω κάποιον αγώνα από την tv?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Αν το πάω στο NOKIA Care να μου το κάνουν debranded θα χάσω τα δεδομένα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Αν το πάω στο NOKIA Care να μου το κάνουν debranded θα χάσω τα δεδομένα μου; Ναι. Πάρε backup. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Ναι. Πάρε backup. Δεν έχω κάτι ακόμη μέσα, το λέω για να κάνω υπομονή μέχρι το απόγευμα που θα πάω στο ΝΟΚΙΑ Care. Πόση ώρα κάνει η διαδικασία του debranding? Το backup το κάνετε με κάποιο πρόγραμμα; Edited July 15, 2014 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Δεν έχω κάτι ακόμη μέσα, το λέω για να κάνω υπομονή μέχρι το απόγευμα που θα πάω στο ΝΟΚΙΑ Care. Πόση ώρα κάνει η διαδικασία του debranding? Το backup το κάνετε με κάποιο πρόγραμμα; Δε θα πάρει πολύ ώρα. Το backup από ρυθμίσεις --> αντίγραφο ασφαλείας. Στο cloud πάνε όλα. Για τα media όμως πάρτα στο pc. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Πρέπει να κόψω την κάρτα sim και θα πάρωτο κινητό μαζί, θα δημιουργηθεί πρόβλημα αν διακόψω τη πρώτη φότιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Όχι... Καλύτερα να αγοράσεις νέα sim να μην έχεις και προβλήματα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Κάντε έλεγχο για τη Cyan όσοι έχετε το 625! Σύμφωνα με αυτό: http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ για αρκετά 625 και 925 είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Το πήγα για debrand και μου είπαν ότι δεν γίνεται (?!) Πώς αλλάζω χρώμα σε ένα tile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Βασικα, μ εκανε μια αναβάθμιση αλλα δεν ηταν για τα windows 8.1, δεν εχω ιδεα τι ηταν, ισως προετοιμάζει το εδαφος. Edited July 15, 2014 by Raiden5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Βασικα, μ εκανε μια αναβάθμιση αλλα δεν ηταν για τα windows 8.1, δεν εχω ιδεα τι ηταν, ισως προετοιμάζει το εδαφος. Ξαναψάξε ίσως θέλει κι άλλα Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Μολις κοιταξα παλι αλλα μπα δεν υπαρχει διαθεσιμη μ λεει... τσαμπα χαρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ο μόνος πάροχος στην Ιταλία που δεν έχει δώσει την 8.1 είναι η TIM/WIND και το κινητό μου είναι WIND IT Branded. Λογικά σε καμιά εβδομάδα θα την έχω και εγώ. Πώς κάνουμε ήχο κλήσης έναν δικό μας που τον περάσαμε από τον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αφού περάσεις τον ήχο κλήσης στον φακελο ringtones του smartphone, πηγαίνεις ρυθμίσεις - ηχοι κλήσεων - ringtone και επιλέγεις τον ήχο. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Κατεβάζω μια ενημέρωση, για να δούμε αν είναι η Lumia Cyan. EDIT: Άκυρο :( Edited July 15, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Κ εγω το μοντελο Tim/wind εχω απο Ιταλια, ελεος αυτη η Τιμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts