ziaba Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Πολύ καλό απλά με τις cm11 και γενικά όλες aosp based συνήθως όλα βγάζουν πιο μίκρα σκορ από τ μαμα. Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Πολύ καλό απλά με τις cm11 και γενικά όλες aosp based συνήθως όλα βγάζουν πιο μίκρα σκορ από τ μαμα. στην πράξη βέβαια το βλέπω βελτιωμένο ανεξάρτητα από τα σκορ πριν την cm11 δεν έιχα τρέξει antutu πάντως dolphin browser pου χρησιμοποιώ με όλα τα add on πριν τη cm11 παρατηρούσα κάποια σπασίματα στην απόδοση και τη ροή ενώ τωρα πάει σφαίρα σε γενικές γραμμές το κινητό stock είναι ταχύτατο το οτι τώρα έχω άλλα 20 *gb για εφαρμογές για μένα είναι πιο σημαντικό πριν τη cm11 δε δούλευε το link2sd ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ καλό απλά με τις cm11 και γενικά όλες aosp based συνήθως όλα βγάζουν πιο μίκρα σκορ από τ μαμα. μιας και γράφεις xperioλογος να σε ρωτήσω για το link2sd το δεύτερο partition της sd κάρτας που είναι 64 gb το έχω κάνει 20 gb και ext2 βλακεία έκανα?μου φαίνονται πολύ γρήγορες οι εφαρμογές πάντως μήπως έπρεπε να το κάνω ext3 ή ext4? το cm 11 πάντως τα υποστηρίζει όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 σ απαντησα και στο π.μ αστο οπως ειναι απ τ στηγμη που ολα δουλευουν ρολοι Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 τελικα εχω στα χερια μου για δοκιμη ενα ζ2 σχεδον καινουριο κ αρχιζουν οι συγκρισεις:rolleyes: δεν ξερω ειναι διλλημα παντως.....σε δυο μερες θα χω αποφασισει αν κανω την μεταβαση απο το θηριο στο ζ2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 τελικα εχω στα χερια μου για δοκιμη ενα ζ2 σχεδον καινουριο κ αρχιζουν οι συγκρισεις:rolleyes: δεν ξερω ειναι διλλημα παντως.....σε δυο μερες θα χω αποφασισει αν κανω την μεταβαση απο το θηριο στο ζ2 Για την προσαρμογή σε μικρότερο μέγεθος δεν μας απάντησες, μπορεί να είναι πιο βολικό το Z2 αλλά η διαφορά σε εμπειρία οθόνης; Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Μετά από 1 εβδομάδα χρήσης ειλικρινα δεν έχω κάποιο παράπονο. Ακόμα και η κάμερα που δεν είναι κορυφαία βγάζει ικανοποιητικες φωτογραφίες. Και σχετικά με την μπαταρία μου βγάζει άνετα 1 μερα με αρκετή χρήση και 5 ώρες screen time. http://i1375.photobucket.com/albums/ag463/gpgalanis/Screenshot_2014-11-25-02-22-39_zpspcb6npvw.png http://i1375.photobucket.com/albums/ag463/gpgalanis/Screenshot_2014-11-25-02-22-47_zpsjblb5vuy.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) ρε παιδιά το Sony Bluetooth Headset SBH-52 δουλεύει καλά με το ultra? αξίζει να το πάρω? κάποιοι το θάβουν από ποιότητα ήχου πως πάει? αν έχει φασαρία τον ακούς τον άλλον? χάνει τη σύνδεση bluetooth? πήγα χθες να το πάρω από πλαίσιο αλλά λίγο πριν το ταμείο μετάνοιωσα και είπα να πάρω καμιά γνώμη πρώτα το καλώδιο είναι μικρό παρατήρησα φτάνει στα αυτιά αν το έχεις στο τσεπάκι? μπορείς να το βγάλεις και να βάλεις άλλο καλώδιο? είναι λίγο άβολο να βγάζεις το κινητό συνέχεια στα χαρτιά αξίζει το Sony SBH-52 στην πράξη δεν ξέρω τι γίνεται Edited November 26, 2014 by magiarti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εμένα στο λίγο που το χρησιμοποιώ μου φαίνεται πολύ καλό χωρίς προβλήματα αποσυνδεσεων κτλ. Έχει και τον χαβαλέ του καθώς μπορείς να μιλάς κρατώντας το σαν τηλέφωνο οπότε είτε βγάλω το θηρίο είτε το SBH52 την προσοχή και τις ερωτήσεις των φίλων μου δεν τις αποφεύγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εμένα στο λίγο που το χρησιμοποιώ μου φαίνεται πολύ καλό χωρίς προβλήματα αποσυνδεσεων κτλ. Έχει και τον χαβαλέ του καθώς μπορείς να μιλάς κρατώντας το σαν τηλέφωνο οπότε είτε βγάλω το θηρίο είτε το SBH52 την προσοχή και τις ερωτήσεις των φίλων μου δεν τις αποφεύγω. ευχαριστώ αν βγάλω το καλώδιο και βάλω ένα πιο μεγάλο θα δουλεύει? έχει Υποδοχή σύνδεσης ακουστικών 3,5 χιλιοστά άρα λογικά θα κάνει και με άλλα ακουστικά .correct? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ναι. Μπορείς να βάλεις ότι ακουστικά θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) ευχαριστώ αν βγάλω το καλώδιο και βάλω ένα πιο μεγάλο θα δουλεύει? έχει Υποδοχή σύνδεσης ακουστικών 3,5 χιλιοστά άρα λογικά θα κάνει και με άλλα ακουστικά .correct? Καλημερες, το sbh52 αξίζει σαν αγορά και όπως προανέφερε και ο φίλος παραπάνω το χειρίζεσαι και σαν μικρό κινητό, για ακουστικά μπορείς να φορέσεις ότι σε βολεύει, εγώ το έχω με ακουστικά xiaomi και ο ήχος είναι πολύ καλύτερος:) σε θέματα χρήσης όλα οκ. Edited November 26, 2014 by Arxontas71 Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Για την προσαρμογή σε μικρότερο μέγεθος δεν μας απάντησες, μπορεί να είναι πιο βολικό το Z2 αλλά η διαφορά σε εμπειρία οθόνης; κοιτα σαν αναλυση χρωματα κλπ ειναι ομοια κ πιο βολικο στο χερι σαν μεγεθος.τωρα η οθοναρα του ultra δεν υπαρχει πουθενα κ ουτε θα ξαναυπαρξει νομιζω.:O θα κρατησω μαλλον το ζ2 ομως......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) κοιτα σαν αναλυση χρωματα κλπ ειναι ομοια κ πιο βολικο στο χερι σαν μεγεθος.τωρα η οθοναρα του ultra δεν υπαρχει πουθενα κ ουτε θα ξαναυπαρξει νομιζω.:O θα κρατησω μαλλον το ζ2 ομως......... Ωραία :) τελικός κριτής είναι ο καθένας μας για τις ανάγκες του, να το χαρείς και καλομιλητο :D:D Επίσης αυτό που αναφέρεις στο νήμα του Ζ2 για περισσότερες επιλογές στα αξεσουάρ είναι κλειδί, πράγματι το ultra εκεί πονάει. Edited November 26, 2014 by Arxontas71 Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μου έχει σπάσει τα νεύρα το contacts Will be terminated Οταν ανοίγω τα contacts. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ωραία :) τελικός κριτής είναι ο καθένας μας για τις ανάγκες του, να το χαρείς και καλομιλητο :D:D Επίσης αυτό που αναφέρεις στο νήμα του Ζ2 για περισσότερες επιλογές στα αξεσουάρ είναι κλειδί, πράγματι το ultra εκεί πονάει. Δεν είχα σκοπό σε καμία περίπτωση να το αλλάξω με καλύπτει απόλυτα. Απλά μου δίνει ένας φίλος το ζ2 για δοκιμή (2 μηνών τηλ.) κ σε τιμή ευκαιρίας 250€ κ λέω να προχωρήσω σε μία αλλαγή. Αναγκαστικά δίνω κ εγώ το δικό μου όμως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Πάντως εδώ που τα λέμε δύσκολη η μετάβαση απο το θηρίο σε οποιαδήποτε άλλη οθόνη. Φαίνονται όλα τόσο μικρά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Πάντως εδώ που τα λέμε δύσκολη η μετάβαση απο το θηρίο σε οποιαδήποτε άλλη οθόνη. Φαίνονται όλα τόσο μικρά...... Αυτό είναι που με προβλημάτισε, όπως βλέπω να κοιτάνε περίεργα το θηρίο τόσο άλλο μου φαίνονται τα δικά τους κινητά λιλιπούτεια :lol::lol: Ζύγισε το καλά πάντως ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Βρε παιδια ,γιατί το βράδυ μου ανοίγει τα δεδομένα μόνο του; Τι ρύθμιση είναι αυτή;. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλημέρα http://www.xda-developers.com/android/lollipop-xperia-z-ultra/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+xda-developers%2FShsH+%28xda-developers%29:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Βρε παιδια ,γιατί το βράδυ μου ανοίγει τα δεδομένα μόνο του; Τι ρύθμιση είναι αυτή;. Ρε φίλε δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, μήπως έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα π.χ Automatelt να κάνει κάποιες εργασίες αυτόματα, δηλαδή να ανοίγει τα δεδομένα το βράδυ; Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει εκτός και αν.... υπνοβατείς:p Φιλικά πάντα αλλά αν συνεχιστεί το πρόβλημα άνοιξε ένα task killer ή μπες στις ρυθμίσεις να δεις τι τρέχει στο παρασκήνιο εκτός και αν έχεις κατεβάσει κάποια εφαρμογή όπως είπα παραπάνω και αυτή ευθύνεται για τα ξυπνιτούρια των δεδομένων. Για τους φίλους παραπάνω αυτή τη συσκευή δεν τη δίνεις το πολύ πολύ να έχεις και ένα δεύτερο όταν πας για ποτό ( έχω και το lg g pro 5.5" αν και για ποτό το βράδυ πολλές φορές παίρνω το Ultra μαζί μου). Με το μόνο που θα αλλάξω το Ultra είναι με το επόμενο μοντέλο που θα βγει και φυσικά να μείνει στις ίδιες διαστάσεις.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Για τους φίλους παραπάνω αυτή τη συσκευή δεν τη δίνεις το πολύ πολύ να έχεις και ένα δεύτερο όταν πας για ποτό ( έχω και το lg g pro 5.5" αν και για ποτό το βράδυ πολλές φορές παίρνω το Ultra μαζί μου). Με το μόνο που θα αλλάξω το Ultra είναι με το επόμενο μοντέλο που θα βγει και φυσικά να μείνει στις ίδιες διαστάσεις.:D Έπρεπε κάποιος να τα πει :):) το θηρίο θα αλλαχθεί μόνο με το νέο θηρίο :D:D Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ρε φίλε δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, μήπως έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα π.χ Automatelt να κάνει κάποιες εργασίες αυτόματα, δηλαδή να ανοίγει τα δεδομένα το βράδυ; Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει εκτός και αν.... υπνοβατείς:p Φιλικά πάντα αλλά αν συνεχιστεί το πρόβλημα άνοιξε ένα task killer ή μπες στις ρυθμίσεις να δεις τι τρέχει στο παρασκήνιο εκτός και αν έχεις κατεβάσει κάποια εφαρμογή όπως είπα παραπάνω και αυτή ευθύνεται για τα ξυπνιτούρια των δεδομένων. Για τους φίλους παραπάνω αυτή τη συσκευή δεν τη δίνεις το πολύ πολύ να έχεις και ένα δεύτερο όταν πας για ποτό ( έχω και το lg g pro 5.5" αν και για ποτό το βράδυ πολλές φορές παίρνω το Ultra μαζί μου). Με το μόνο που θα αλλάξω το Ultra είναι με το επόμενο μοντέλο που θα βγει και φυσικά να μείνει στις ίδιες διαστάσεις.:D Τι να πω. Δεν έχω βάλει περίεργη εφαρμογή. Έχει μπει ο διάβολος μέσα του Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Για τους φίλους παραπάνω αυτή τη συσκευή δεν τη δίνεις το πολύ πολύ να έχεις και ένα δεύτερο όταν πας για ποτό ( έχω και το lg g pro 5.5" αν και για ποτό το βράδυ πολλές φορές παίρνω το Ultra μαζί μου). Με το μόνο που θα αλλάξω το Ultra είναι με το επόμενο μοντέλο που θα βγει και φυσικά να μείνει στις ίδιες διαστάσεις.:D Έπρεπε κάποιος να τα πει :):) το θηρίο θα αλλαχθεί μόνο με το νέο θηρίο :D:D Η αλήθεια να λέγεται Άρχοντα:D, τώρα από το Utra γράφω, το έχω συνδέσει με ένα monitor-tv 22" και ένα bluetooth πληκτρολόγιο ποντίκι και είναι κανονικός υπολογιστής. Όταν λέμε θηρίο είναι θηρίο όλα με αυτό τα κάνω, ο υπολογιστής, το netbook και το tablet έχουν πιάσει αράχνες. QUOTE=nnik_1969;5788601]Τι να πω. Δεν έχω βάλει περίεργη εφαρμογή. Έχει μπει ο διάβολος μέσα του Λες;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εντωμεταξυ και εγώ στην αρχή έτσι σκεφτόμουν για την χρήση του..Δηλαδή τι θα πει ο κόσμος για το τόσο μεγάλο κινητό. Ε λοιπόν χεστηκα τι θα πούνε οι άλλοι. Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trusted Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εγώ θυμάμαι πέρυσι τέτοιο καιρό που το είχα δει στο πλαίσιο στη Στουρνάρη ....... γουαααα έκανα σαν τα κουνέλια στο NICKELODEON ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά...... αλλά η τιμή ήταν αλλού (700) ......να είναι καλά η SONY που φέτος μας το έκανε δώρο. :) Το καμαρι μας εχει παρει και βραβειο ντιζαιν :D:D http://red-dot.de/pd/online-exhibition/work/?code=22-01418-2014&y=2014&c=164&a=0&lang=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts