killer125 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 καποιος αν γνωριζει περι rom και etotalk καλο θα ηταν να μας δωσει τα φωτα του....και το αστειο θα ειναι να περιμενουμε και οταν θα ειναι διαθεσιμο να ειναι πιο ακριβο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 και το αστειο θα ειναι να περιμενουμε και οταν θα ειναι διαθεσιμο να ειναι πιο ακριβο!!! Αυτο ειναι ενα θεμα γιατι ηδη εχει αναφερθει σε αλλο θεμα οτι οι τιμες ανεβαινουν :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer125 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 τοτε φιλε μου το etotalk ειναι μαλλον μονοδρομος...αφου ειναι και το 2ο πιο γνωστο σαιτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καπου διαβασα οτι και σε αυτο http://www.pandawill.com/ δεν εχουν αντιμετωπισει προβληματα. Τωρα σιγουρα...............τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer125 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 κατευθυνομαι προς pandawill... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 κατευθυνομαι προς pandawill... Παιζει κανα κουπονι, εχει κανα δωρακι εστω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 παιδια μια ερωτηση ρεζερβα πισω καπακι που μπορω να παρω;πουλαει ο κινεζος ξεχωριστα σαν ανταλλακτικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer125 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 εγινε η παραγγελια απο pandawill....ο θεος βοηθος τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 παιδια μια ερωτηση ρεζερβα πισω καπακι που μπορω να παρω;πουλαει ο κινεζος ξεχωριστα σαν ανταλλακτικο; Υπάρχει στο eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 link;οταν κοιταξα μονο θηκες ειχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 link;οταν κοιταξα μονο θηκες ειχε Δες και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 παιδια μια ερωτηση ρεζερβα πισω καπακι που μπορω να παρω;πουλαει ο κινεζος ξεχωριστα σαν ανταλλακτικο; γιατι φιλε εσπασε κατι?:worry: Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 οχι απλα κανει κατι μικροτριγμους αν το πιεσεις λιγο και δε μαρεσει οποτε λεω μηπως με ενα καινουριο καπακι ηρεμησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egsmshop Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Αν η voda παιζει μονο στα 900 τότε να ξερουν όσοι θελουν να πάρουν το s750 oτι δεν θα πιάνει.:) Καλημέρα Δεν ανέφερα πουθενά ότι το 3G της Vodafone λειτουργεί μόνο στα 900 . Έχει και 3G στα 900 Φιλικά egsmshop δεν είπε "μόνο" στα 900, είπε "και" στα 900..... και αφορά λίγες και ειδικές περιπτώσεις (όπως τα long range). Καλημέρα Και όχι μόνο long range ... Φιλικά egsmshop Edited October 9, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Unlock All Mobile Phones , Modem . Repair Boot HTC , Samsung , LG ... Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα . Info msn : e-gsmshop@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 εγινε η παραγγελια απο pandawill....ο θεος βοηθος τωρα.. Καλως να σου ερθει :) Εγω τελικα στην αναμονη ακομη γιατι απο εκει που το περιμενεις δεν ειναι root και λογο του οτι δεν θελω να αρχισω τα σκαλισματα (δεν το εχω :lol: ) προτιμω να περιμενω να το παρω ετοιμο απο αλλου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_7 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Γεια σας παιδιά ! Μια ερώτηση ! Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο ; Το Lenovo S750 η το Lenovo A830 ; Ποιο μου προτείνετε ; Το waterproof δεν με πειράζει ! :) Παράθεση Lenovo S750 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Καλως να σου ερθει :) Εγω τελικα στην αναμονη ακομη γιατι απο εκει που το περιμενεις δεν ειναι root και λογο του οτι δεν θελω να αρχισω τα σκαλισματα (δεν το εχω :lol: ) προτιμω να περιμενω να το παρω ετοιμο απο αλλου :p Η διαδικασία να το κάνεις root είναι πολύ απλή πλέον. Γεια σας παιδιά ! Μια ερώτηση ! Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο ; Το Lenovo S750 η το Lenovo A830 ; Ποιο μου προτείνετε ; Το waterproof δεν με πειράζει ! :) Τέτοιες συζητήσεις εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Η διαδικασία να το κάνεις root είναι πολύ απλή πλέον. Δεν αντιλεγω για καποιους που εχουν τον χρονο και την διαθεση ΝΑΙ αλλα να παρω το κινητο και να κατσω να ασχοληθω μαζι του διαβαζοντας και κανοντας πειραματα ενω δεν εχω ιδεα ΟΧΙ καλυτερα ετοιμο. Τωρα αν βρεθει ενα καλο παιδι (χωρις δικη του ευθυνη εννοειτε) και με βοηθησει στα πρωτα πειραματα ναι δεν θα ηταν καθολου κακο :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Μόλις έμαθα ότι στην Κίνα 1 με 7/10 γιόρταζαν την "national day" και οι περισσότερες εταιρίες, συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών εταιριών, ταχυδρομείων, εργαστασίων, κλπ ήταν κλειστές 7 ημέρες συνεχόμενα (!). Σκέψου να το λέγανε και national week, ένα μήνα θα ήταν κλειστά. Συνεπώς όποιος άτυχος παράγγειλε κοντά στην ημερομηνία αυτή και το πακέτο δεν έφυγε από την χώρα πριν την 1η (όπως εγώ) θα περιμένει 7 με 12 μέρες παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Μόλις έμαθα ότι στην Κίνα 1 με 7/10 γιόρταζαν την "national day" και οι περισσότερες εταιρίες, συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών εταιριών, ταχυδρομείων, εργαστασίων, κλπ ήταν κλειστές 7 ημέρες συνεχόμενα (!). Σκέψου να το λέγανε και national week, ένα μήνα θα ήταν κλειστά. Συνεπώς όποιος άτυχος παράγγειλε κοντά στην ημερομηνία αυτή και το πακέτο δεν έφυγε από την χώρα πριν την 1η (όπως εγώ) θα περιμένει 7 με 12 μέρες παραπάνω. Μια χαρά τη γλύτωσα. :p 'Ερχεται αύριο στα χέρια μου. (σήμερα δηλαδή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 εμενα 2-10 γραφει οτι εχει ερθει Ελλαδα,αλλα δεν εχει ερθει στα χερια μου ακομη. Δεν ξερω τι παιζει με τα ελτα τελικα. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Το θέμα είναι να περάσει το τελωνείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Το θέμα είναι να περάσει το τελωνείο... Μην το γρουσουζεύεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πήρες στα ΕΛΤΑ 800-11-82000 να δεις τι γίνεται; Αν το ότι είναι στο αεροδρόμιο ακόμα σημαίνει ότι περνάει τελωνείο την πατήσαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πήρες στα ΕΛΤΑ 800-11-82000 να δεις τι γίνεται; Αν το ότι είναι στο αεροδρόμιο ακόμα σημαίνει ότι περνάει τελωνείο την πατήσαμε! don't panic. εμενα που εφυγε 29/9 αναμενω -δεν αλλαξε ακόμη το status. Moυ είπε ο φίλος παραπάνω 10-15 μέρες. Το δεκαήμερο παρήλθε σημερα 12. Από δευτέρα σκέφτομαι να περάσω από το ταχυδρομείο ( μια και το έκανα post restant ) γιατί σκυλοβαρέθηκα και καταργήθηκε λέει το εσωτερικό tracking των ελτά. ( το έμαθα από post του φίλου @gkal ) .Γιατί άραγε; Τεσπα. Για αυτό θα περάσω από το ταχυδρομείο μια και δεν θα μου έρθει ειδοποίηση ούτως ή άλλως , και το κόβω ( από άλλες ματυρίες ) ότι μπορεί και να μπει και να μην καταγραφεί στο tracking της singpost. Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts