Jump to content

livtylerfan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    391
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by livtylerfan

  1. livtylerfan

    Lenovo s750

    καλημερα. εδω και μηνες είχα το θεμα με τη μνημη και το τηλέφωνο είχε αρχισει να γίνετε αφόρητο, δεν κατεβαζε δεδομενα ,δεν ενημερωνε facebook , οπότε σημερα είπα να ασχοληθω γιατί δε πηγαινε αλλο. Πριν απο 2 μηνες είχα κάνει partition kai link2sd κατα τον γνωστό οδηγό που εχει αναφερθει προηγουμενος και καπως βελτιωθηκε προσωρινα η κατασταση ,αλλα σε οριακό επίπεδο. Σημερα αρχισα να σβηνω ότι εβρισκα , αχρείαστες φωτο, δοκίμασα διαφορους καθαρισμούς αχρείαστων αρχείων με διαφορα προγραμματα όπως το sd maid και το lucky patcher, απεγκατεστησα facebook και κάτι άλλα , το περίεργο όμως ήταν ότι ενώ είχα συνδεσει όλες τις εφαρμογες στην sd εξακολουθουσε η εσωτερική μνημη να ειναι οριακή. Ψαξε ψαξε το πρόβλημα το ελυσα με το πρόγραμμα diskusage. Kαι είναι τελείως risk free. Aφού λοιπόν τρεξετε το diskusage επιλεξτε την τελευταία επιλογή > rooted required και μετά > /data , εκεί λοιπόν υπηρχε σε μενα ενα τεραστιο (650 mb) αρχείο log. Kανετε tap να μαρκαριστεί και απο το μενου του τηλεφωνου επιλεγετε delete. 650mb ελευθερα! Εγω δεν εχω αλλαξει rom απο αυτη που είχε απο minideal. Mια και αφού δεν ειχα πρόβλημα , δεν ηθελα να τη πειραξω. Εεεεε αν εχει αναφερθει η μεθοδος ή είναι ηδη γνωστή. Οκ δεν το ηξερα.
  2. livtylerfan

    Lenovo s750

    Τη μπαταρία την τρώει το wifi. Μεγάλη φαγανα.
  3. livtylerfan

    Lenovo s750

    Yπάρχει τροπος να δουλέψει σαν remote control. Το θέλω για μια καμερα της kodak την sport. Θα με βολέψει στη βάρκα.:)
  4. Παρακαλώ όποιος έχει κάποια πληροφορία ας μου πει. Ή κάποια άλλη μάρκα αν ξέρει. Για παπούτσι πάντα εντός Αττικής. ευχαριστώ.:)
  5. livtylerfan

    Lenovo s750

    Mετά απο περίπου ένα μήνα , 10 φορτίσεις περίπου παρατηρώ μεγάλο στρώσιμο αντοχή στην μπαταρία. Ιδέα μου είνα ή το είδε και άλλος;
  6. livtylerfan

    Lenovo s750

    Το επιχείρημά σου δεν είναι πολύ καλό. Το μόνο που θα δεχόμουνα θα ήτανε ίσως αν το έστελνε πιο γρήγορα. Το συγκεκριμενο κινητό στην ευρώπη δεν κυκλοφορεί. Η multilanguage κατάσταση ειναι custom. Kαι εγώ που το πήρα δεν ειδα πουθενα κινέζικα. Μη σου πω ότι από το amazon μπορεί να πάρεις χειρότερο όσον αφορά το rootaρισμα - μοντάρισμα. Τα άτομα στο minideal φαίνεται να ξέρουν τη δουλειά τους. Το αξίζει λοιπόν που αναφέρεις δεν στέκει. Μάλλον πεταμένα λεφτά είναι. Και εν πάση περιπτώση αφού μιλάς για αμαζον γιατί δεν μας λες και πόσο είναι τα μεταφορικά, να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα αν θελει κάποιος να το πάρει από εκεί; - λέω τώρα. --update-- Λοιπόν . Το ισπανικό - δεν στέλνει. Και το αγγλικό εχει: ναι παρακαλώ -265 --> 100 παραπάνω απο αυτα που εδωσα εγω. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=36949&stc=1&d=1382915481
  7. livtylerfan

    Lenovo s750

    φίλε μεταφερεις αρχεια στην sd μεσο bluetooth. Πως το κανεις , μου λες;
  8. livtylerfan

    Lenovo s750

    Συνδεσα το κινητο με το laptop μέσο bluetooth. Yπάρχει τρόπος να δω το κινητό στον υπολογιστή σαν σκληρό δίσκο; Όταν κλικαρω στο κινητό δεν φορτώνει φακέλους κτλ.
  9. livtylerfan

    Lenovo s750

    φίλε για να στο λέει μαλλον δεν υπάρχει κάτι "άλλο" , αν ήταν θα σου το έλεγε. Προφανώς ένας τρόπος υπάρχει.
  10. livtylerfan

    Lenovo s750

    και εγω ειδα οτι θελει καπως ψαξιμο και το αφησα για όταν θα πάρω μεγαλύτερη sd.
  11. livtylerfan

    Lenovo s750

    A ευχαριστούμε! . Ήταν το μόνο που είχε μείνει να κάνω.
  12. livtylerfan

    Lenovo s750

    3G ακομη δεν εχω πιάσει. Εβαλα καταρχην την sim στην 1τη υποδοχή όπως μου απαντησαν σε αλλο θέμα, αλλά τίποτα. Μου λέει κάποιος τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω; σημ. Δεν πείραξα τη rom του Minideal. Kαι παρεπιπτώντος το πρόγραμα για την κάμερα που είχει προτείνει ( με καλή πρόθεση φανταζομαι ) ο @gkal Lenovo Super Camera κάπως έτσι το kaspersky μου έβγαλε ότι είχε trojan και το σούταρα. Ίσως φταίει και για τα πράσινα στις καμερες. Δε λέω σε κανενα τι να κανει και τι όχι απλά παραθετω την εμπειρία μου. ;) --update-- Λοιπόν ενταξει έπιασα τρία σημεία τζι. Εφταιγε που είχα βάλει τη sim στη θέση 2 μάλλον. Αυτό που παρατήρησα όμως, δεν ξέρω αν στέκει αλλά στο μπαλκόνι μου το πείραμα έδειξε ότι στην αυτόματη ρυθμιση να πιάνει και GSM και WCDMA έπιανε για λίγο 3G και όταν το έχανε επιανε 2G χωρίς να ξαναπιάνει 3G. Στη ρύθμιση για να πιάνει μόνο WCDMA έπιασε αμέσως 3G και δεν το έχασε. Πάντως όσο περνα ο καιρός πραγματικά βλέπω ότι τα λεφτά μου (165ευρο) έπιασαν τόπο για ένα μηχανακι που κάνει τα πάντα και συμφέρει και με νταλα ήλιο. Για το σημείο πάντως στο καπάκι που δεν εφάπτεται τελεια στο σημείο που λεει waterproof δεν έχω μεγάλη ανησυχία γιατί πιστεύω ότι παραμέσα είναι στη θεση του το λαστιχάκι. Βεβαια δεν θα κανω το πείραμα με τη λεκάνη αν πρώτα δεν πάρω καινούργιο καπάκι για να είμαι 100 σίγουρος με μία επιφύλαξη για το ότι ίσως δε φταίει το καπάκι αλλά το σασι. Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλά στο βιβλιαρακι του καπου έχει την τιμή sar 0.507 w/kg (σελ.36) που πρεπει να ειναι σε λογικα πλαισια.
  13. Το 3G πιάνει στη cosmoκάρτα; Αν είναι μην ψαχνω αδικα ρυθμίσεις κτλ. Χρησιμοποιώ smart πρώτη φορά. τηλέφωνο. Lenovo s750. Nα σημειώσω ότι συνδέομαι σε δεδομένα. Αλλά η ταχύτητα είναι απελπιστικά αργή. Και μιλάω για κεντρικά σημεία στο Πειραια.
  14. livtylerfan

    Lenovo s750

    Είναι το πρώτο smart και δεν ξερω αν μπορει καποιος να μου πει. Πως καταλαβαίνουμε ότι πιάνει 3G? έκανα μερικές χειροκίνητες ρυθμίσεις ΑPN κτλ. Μέσα σε σπίτι πιάνει; Έξω που δοκίμασα. Κατέβαζε με το ζόρι δεδομένα μέσο cosmote. Mιλάμε για πειραιά κέντρο. Και αυτό που μου εκανε εντυπωση είναι ότι όταν κοίταξα τι ογκο δεδομενων έδωσα-πήρα , είδα ότι εκτός από την εφαρμογή που χρησιμοποίησα πχ. google υπήρχε κίνηση δεδομενων και σε άλλες εφαρμογές καμμιά δεκαριά, πχ facebook , καιρός -ειδήσεις κτλ. Εκεί τι κάνουμε;
  15. livtylerfan

    Lenovo s750

    Noμίζω κάποιοι προτιμούν γενικότερα τον Αλι επηδεί τραβάει τα λεφτά αφού παραλάβεις.
  16. livtylerfan

    Lenovo s750

    Φίλε για να περαστεί η γλώσσα είναι αναπόφευκτο το ρουτάρισμα. Το κινητό επίσημα έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Επίσης νομίζω ( γιατί εδώ και 2 μέρες μαθαίνω περί android ) ότι αν για παραδειγμα ζητησεις να μη στο πειράξουν -ρουταρισμα κτλ. καποιες εφαρμογές δουλεύουν μόνο σε rootαρισμένο τηλέφωνο. Οπότε εκεί θα μπεις στον κόπο να το ρουτάρεις μόνος σου. Αν το ρωτάς για να μη δώσεις τα 5 δολ. στο Minideal ο @gkal είπε ότι τι τα δώσεις τι όχι αυτοί θα στο rootαρουν για να περάσουν τη γλώσσα. Εγώ πάντως καλού κακού τα έδωσα. όχι για τίποτα άλλο αλλα επηδεί έγραφε σε παρενθεση ( need ) δηλαδή αν θες να περαστεί η γλώσσα θα πρέπει να να δώσεις. Η θηκη που δινουνε παντως δώρο έχει 4-5 δολ. και σε μένα μου φάνηκε πολύ χρήσιμη. Δεν ξερω αν την αλλάξανε ,γιατί καποιος είπε ότι ήταν για πέταμα, σε μενα στείλανε αυτη με το S πισω -μαύρη, και προς το παρόν μαζί με τη μεμβράνη το κινητό είναι μια χαρά και δεν σκοπεύω να πάρω κάτι άλλο. Πάντως έβγαλα την μεβρανη μετα από μια μερα και ξαναβαλα αυτη που μου έδωσαν στο καπακι , γιατί όσον αφορά την αίσθηση της οθόνης , δαχτυλιές κτλ. με τη μεβράνη είναι απείρος καλύτερα , και δεν βλέπω και ιδιαίτερη διαφορά στην οθόνη. Ίσως μια πολύ μικρή στο θεμα της αφής. Θα παίξω λίγο με τις μεβράνες ,θα αγοράζω που και που. Αλλά το κερδος είναι πολλαπλάσιο για μενα.Για παραδειγμα δε σκέφτεσαι αν βάζεις το τηλέφωνο με κλειδιά κερματα κτλ. -τουλάχιστον τώρα στην αρχή που δε θες ούτε τη παραμικρή γρατζουνιά. Γρατζουνίζεται η μεμβράνη , την αλλάζεις , όλα εντάξει. Τουλάχιστον τώρα στην αρχή που ειναι καινούργιο γιατί μετά από 1-2 χρόνια ούτε που θα με νοιάζει.:p - κλασσικό. To μόνο αρνητικό - προσωπικό είναι αυτό - για τη δουλειά που το ήθελα και είναι και αναπόφευκτο είναι ότι είναι λίγο παχουλό - γκουμούτσα. Και ο λόγος είναι η αδιαβροχοποίηση. Το ηθελα όμως αδιάβροχο. Παρεπιπτόντως αυτό που προανεφερα για το gps δεν ισχύει , ότι πιάνει αμέσως , θέλει μια ρυθμισούλα που είναι πολύ εύκολο να γίνει και περιγράφεται εδώ εγώ το χρειάζομαι για ναυτικό χάρτη κτλ. οπότε και το εκανα και όντως κλειδώνει σχεδόν αμεσως τώρα. Ας είναι καλά το άτομο που το σκέφτηκε.
  17. livtylerfan

    Lenovo s750

    με μια αναζητηση βρήκα τη λύση που είναι απιστευτα απλή. κανεις επανεκίνηση του τηλεφώνου. Απενεργοποιείς το quick reboot.! http://robertleebrewer.blogspot.gr/2011/12/how-to-fix-stalled-camera-on-android.html
  18. livtylerfan

    Lenovo s750

    Aντιμετωπίζω θεμα με τη καμερα. μπροστά πίσω. Δεν πειραξα κάτι.Πιστεύω.Εγκατέστησα απλά μία εφαρμογή που αναφέρει ο φίλος gkal σε προηγούμενο post.(lenovo super camera) Tην εβγαλα αλλά δεν εφτιαξε. Όταν ανοίγω τη κάμερα η οθόνη δείχνει πράσινο.
  19. livtylerfan

    Lenovo s750

    είπαμε κατσαβιδακι με πανακι μπροστά και γύρο γυρο με τη σειρά , όχι με τα χέρια...
  20. livtylerfan

    Lenovo s750

    πάει σφαίρα το τηλέφωνο. σημερα το πηρα στα χέρια μου. Μου εκανε εντυπωση παντως που το gps επιασε σχετικά αμέσως, περίμενα ότι θα είχε θεμα... Το μόνο που παρατηρησα είναι στο καπάκι το οποίο είναι πολύ δυσκολο να βγάλεις. Αυτό που έκανα και προτεινω είναι κατσαβιδάκι ψιλό με ένα πανακι μπροστά για να μην γδάρει το πλαστικό , εγω χρησιμοποίησα αυτό το πανακι που είχε στο κουτί, και σιγά σιγά γύρω γύρω με τη σειρά το ανοίγεις. Σε μένα όμως όταν το κλείνω , στο σημείο ακριβώς που γράφει το waterproof δεν κάνει τέλεια επαφή. Εχει ένα μικρό μεν αλλά υπάρκτό τζόγο - το πατάς δηλαδή και βλέπεις ότι με το δάχτυλο έρχεται στη θέση του. Το έχει κανενας άλλος, και το θέμα είναι > να κάνω μια κίνηση να πάρω καινουργιο καπάκι για να είμαι σίγουρος για το waterproof - μηπως αν και δε νομίζω μου πέσει στο νερό; Σας είχα πει ότι θα το δουλεύω και σε βάρκα. Πάντως είναι το πρώτο smart που πέρνω και είναι εργαλείο. Προσωπικά εμμένω στη χρήση του απλού κλασσικού κινητού για ομιλία και έβγαλα μια sim μόνο για δεδομένα για το lenovo.:)
  21. livtylerfan

    Lenovo s750

    από το statuts ΚΔ αεροδρομίου πόσες μέρες κάνει να έρθει στο ταχυδρομείο της περιοχής; Πειραιά μένω. 1 2 3 μέρες; ευχαριστώ.
  22. livtylerfan

    Lenovo s750

    To δικό μου μόλις ήρθε από ότι κοίταξα. Έκανε 14 ημέρες ( με τα σαββατοκυριακα ) από την ημερα που έφυγε απο σιγκαπούρη. 12-10-2013 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Λοιπόν η πορεία του δέματος από minideal έχει ως εξής. 23/9 παραγγελία. 25 μου εστειλαν μυνημα ότι έφυγε από minideal -ουσιαστικά έφυγε στις 24 ( φανηκε στο tracking) από Minideal έκανε 2 μέρες να φτάσει σιγκαπούρη ( tracking εδώ ) και από σιγκαπούρη έγινε dispatched σε 3 μέρες. ( 29/9 ). Ο σακος στο ελ.βενιζέλος άνοιξε 12/10. ( γιατί φτανει το δεμα σε 1 μέρα απο σιγκαπούρη αλλά παραμένει εκει μεχρι να ασχοληθούνε ). Για το δικό μου επηδεί στο ταχυδρομείο πειραιά έχουν αναφερθεί κρούσματα κλοπών το έκανα "post restant" σε άλλο ταχυδρομείο. Θα παραμείνει δηλαδή εκεί μέχρι να πάω να το παραλάβω με τη ταυτότητά μου. -γλιτώνω έτσι και καμμιά στραβή όσο παραμείνει το δεμα στην είσοδο της πολυκατοικίας.
×
×
  • Create New...