tetra1982 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρόνια πολλά μάγκες, στο site που πάντα θα κοιτάξω τι "λεει"! Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μας forum και σας ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας προσφέρετε τόσα χρόνια τώρα. Σ' εσάς χρωστάω τα όσα έχω μάθει στον τομέα της κινητής (και όχι μόνο) τηλεφωνίας, αφού κυριολεκτικά ότι -μα ότι- έχω μάθει, όλα τα οφείλω εδώ. Προσωπικά δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο το γεγονός πως το myphone ήταν το πρώτο forum που έγινα μέλος, είναι ίσως το μοναδικό που επισκέπτομαι σε καθημερινή βάση από το 2004 που είμαι μέλος της κοινότητας κι έχω σκοπό να το κάνω για πολλά χρόνια ακόμα. Υ.Γ. Εντελώς συμπτωματικά διαπίστωσα πως η ημερομηνία έναρξής του συμπίπτει με τα γενέθλιά μου, οπότε σήμερα είμαι διπλά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Συνεχίστε την τόσο καλή δουλειά που κάνετε, αναμένουμε τα καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Χρόνια (πάρα) πολλά στο καλύτερο Ελληνικό και όχι μόνο site. ελπίζω για πολλά ακόμα χρόνια να είμαστε μαζί και να τα λέμε. ευκαιρία φυσικά (σαν κλασσικός γκρινιάρης) να πω το παράπονο μου. όντως μέλος του Unwired περίμενα και εγώ την μετάβαση στο Myphone για να είμαι από τους πρώτους που θα εγγραφούν... έτυχε όμως να λείπω διακοπές και έτσι γράφτηκα με καθυστέρηση... είναι κάτι που ακόμα δεν το έχω "χωνέψει"... γκρίνια τέλος :). Πάμε γερά για τα 50 χρόνια :) Edited July 16, 2013 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Σχεδόν 9 χρόνια lurker, εμφανίστηκα από τα άδυτα τώρα που βγήκε η τούρτα :) Live long and prosper! Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρόνια πολλά στο site που από απλή εγγραφή για ενημέρωση, έγινε το καθημερινό μου ξενύχτι! :p Ατελείωτες ώρες αρθρογραφίας στα 2 σχεδόν χρόνια μου σε αυτή τη θέση, άπειρο κάψιμο στα τοπικά της Nokia, αλλά και άνθρωποι που από απλά nicknames, γίνανε πολύ καλοί φίλοι! Να τα χιλιάσουμε! :D Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρόνια πολλά! Εύχομαι ακόμα καλύτερη πορεία! Μπράβο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Μόλις συνειδητοποίησα ότι τα μισά από τα χρόνια ύπαρξης του forum είμαι εδώ! :shock: Θα μου πείτε κάποιοι "και τι έγινε ρε φίλε, εμείς ήμασταν από την αρχή". Κι όμως...για εμένα μετράει πολύ! Κάθε μέρα όταν ανοίγω pc τα πρώτα tabs μου είναι facebook, myphone, youtube...τα τελευταία 3-4 χρόνια!! Θυμάμαι πριν γραφτώ στο facebook να μπαίνω εδώ και να διαβάζω με τις ώρες... να ψάχνω και την παραμικρή λεπτομέρεια για τα κινητά που θέλω, να συζητάω γι΄αυτά, να χαζεύω τις αγγελίες κλπ. Ανεκτίμητο site παίδες...δεν έχω τίποτε άλλο να πω!!! Τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους προσπαθούν όλα αυτά τα χρόνια για αυτό που βλέπουμε σήμερα, κι εύχομαι πάντα τα καλύτερα... από μένα, πάντα θα είστε πρώτη επιλογή στην ενημέρωση περί κινητών ! :D Χρόνια πολλά ! ! ! :up: Υ.Γ. Ειδικά για αυτή τη μέρα έπρεπε να διοργανωθεί ένα super meeting Αθήνα-Θεσ/νίκη! :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρονια περισσοτερα απ οσα σας ευχηθηκαν ολοι οι προηγουμενοι!!:D Ευχομαι να υπαρχει ακομα και οταν εμεις οχι!..:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Πάντα τέτοια! Καλή συνέχεια! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 χρονια πολλα,ειμαι μελος εδω και μια δεκαετια...keep myphoning!!!;) Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FxEr Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 15 χρονών ήμουν τότε που έκανα register εδώ. Σπάμαρα pms σε διάφορους ρωτώντας τους ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι για τα κινητά! :P Ωραίες εποχές. Σας εύχομαι 10 και περισσότερα χρόνια κοντά μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρόνια πολλά! Συνεχίστε έτσι! Κάνετε πραγματικά πολύ σημαντική δουλειά! Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0miStiS Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρόνια Πολλά myphone.gr !! Στόχος πλέον τα επόμενα 10 και στην συνέχεια να περάσετε τα χρόνια του Μητσοτάκη. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosguild Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Εμενα μου αρέσει αυτη η κοινοτητα διοτι οι ειδησεις εδω, σε αντιθεση με αλλα συναφη σαιτ, μεταδιδονται με αντικειμενικοτητα. Αυτο σημαινει οτι οι διαχειριστες σεβονται το κοινο. Χρονια πολλα και καλα στο myphone αλλα και σε ολο τον κοσμο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρόνια Πολλά και παντα πρώτοι στην ενημέρωση και στα σπουδαία άρθρα :-) :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρόνια πολλά στο site μας! Συγχαρητήρια για τη φοβερή δουλειά που κάνετε, είμαι απίστευτα ικανοποιημένος τόσα χρόνια που διαβάζω τα πάντα γύρω από το χώρο των τηλεπικοινωνιών από εσάς. Συνεχίστε τη προσπάθειά σας και μακάρι σε 10 χρόνια να κλείνετε 20ετια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρονια πολλα σε ολους!!! :) Παντα πρωτοποροι και εις ανωτερα!!Συγχαρητηρια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρονια πολλα και απο μενα,να τα εκατοστησει το myphone :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου λοιπόν (και σε αυτό το θέμα :p) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ MYPHONE!!! Είσαι καθημερινή παρέα εδώ και πολλά χρόνια! Και θα συνεχίσεις να είσαι για πολλά περισσότερα ελπίζω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρόνια μας πολλά παιδιά και εις ανωτέρα... μπράβο σε όλη την ομάδα του site που δίνει το καλύτερο για το site. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsg22 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρονια πολλα myphone! Θυμαμαι ηταν Δεκεμβρης του 2003 που εμπαινα στο forum του τοτε κορυφαιου Panasonic X70 (με αλλο ξεχασμενο username και PSTN Dial up!) και φιλοι με μερακι (οπως ο Mythozz) με καλωσορισαν στον κοσμο της κινητης τηλεφωνιας! Nostalgia για το Χ70 παρακαλω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρόνια πολλά και καλά !! Πλάκα πλάκα μόλις τώρα διαπίστωσα ότι είμαι γραμμένος από τους πρώτους στο φόρουμ :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Μια φορά την μέρα και δυο και τρεις επί κάποια χρόνια μας έγινε πλέον συνήθεια για να μην πω εθισμός η επίσκεψή στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obobob Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρόνια πολλά παιδιά και να είστε πάντα καλά Παράθεση Elisa-Saunalahti Huoleton Premium+ with Unlimited Voice, SMS, MMS, video calls Unlimited 5G mobile internet + 20gb data roaming per month in EU countries Price : 31,90 € το μήνα χωρίς δεσμεύσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Χρόνια πολλά. Συνεχίστε έτσι. Καλή δύναμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts