Jump to content

myphone.gr: 10 χρόνια μετά... (και 11 πλέον)

Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια πολλά μάγκες, στο site που πάντα θα κοιτάξω τι "λεει"!
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

• Απαντήσεις 190
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μας forum και σας ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας προσφέρετε τόσα χρόνια τώρα.

Σ' εσάς χρωστάω τα όσα έχω μάθει στον τομέα της κινητής (και όχι μόνο) τηλεφωνίας, αφού κυριολεκτικά ότι -μα ότι- έχω μάθει, όλα τα οφείλω εδώ.

Προσωπικά δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο το γεγονός πως το myphone ήταν το πρώτο forum που έγινα μέλος, είναι ίσως το μοναδικό που επισκέπτομαι σε καθημερινή βάση

από το 2004 που είμαι μέλος της κοινότητας κι έχω σκοπό να το κάνω για πολλά χρόνια ακόμα.

Υ.Γ. Εντελώς συμπτωματικά διαπίστωσα πως η ημερομηνία έναρξής του συμπίπτει με τα γενέθλιά μου, οπότε σήμερα είμαι διπλά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Συνεχίστε την τόσο καλή δουλειά που κάνετε, αναμένουμε τα καλύτερα!

Χρόνια (πάρα) πολλά στο καλύτερο Ελληνικό και όχι μόνο site. ελπίζω για πολλά ακόμα χρόνια να είμαστε μαζί και να τα λέμε.

ευκαιρία φυσικά (σαν κλασσικός γκρινιάρης) να πω το παράπονο μου. όντως μέλος του Unwired περίμενα και εγώ την μετάβαση στο Myphone για να είμαι από τους πρώτους που θα εγγραφούν... έτυχε όμως να λείπω διακοπές και έτσι γράφτηκα με καθυστέρηση... είναι κάτι που ακόμα δεν το έχω "χωνέψει"... γκρίνια τέλος :). Πάμε γερά για τα 50 χρόνια :)

Edited by alfa

Σχεδόν 9 χρόνια lurker, εμφανίστηκα από τα άδυτα τώρα που βγήκε η τούρτα :)

Live long and prosper!

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Χρόνια πολλά στο site που από απλή εγγραφή για ενημέρωση, έγινε το καθημερινό μου ξενύχτι! :p Ατελείωτες ώρες αρθρογραφίας στα 2 σχεδόν χρόνια μου σε αυτή τη θέση, άπειρο κάψιμο στα τοπικά της Nokia, αλλά και άνθρωποι που από απλά nicknames, γίνανε πολύ καλοί φίλοι!

Να τα χιλιάσουμε! :D

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Μόλις συνειδητοποίησα ότι τα μισά από τα χρόνια ύπαρξης του forum είμαι εδώ! :shock: Θα μου πείτε κάποιοι "και τι έγινε ρε φίλε, εμείς ήμασταν από την αρχή". Κι όμως...για εμένα μετράει πολύ! Κάθε μέρα όταν ανοίγω pc τα πρώτα tabs μου είναι facebook, myphone, youtube...τα τελευταία 3-4 χρόνια!! Θυμάμαι πριν γραφτώ στο facebook να μπαίνω εδώ και να διαβάζω με τις ώρες... να ψάχνω και την παραμικρή λεπτομέρεια για τα κινητά που θέλω, να συζητάω γι΄αυτά, να χαζεύω τις αγγελίες κλπ. Ανεκτίμητο site παίδες...δεν έχω τίποτε άλλο να πω!!! Τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους προσπαθούν όλα αυτά τα χρόνια για αυτό που βλέπουμε σήμερα, κι εύχομαι πάντα τα καλύτερα... από μένα, πάντα θα είστε πρώτη επιλογή στην ενημέρωση περί κινητών ! :D

Χρόνια πολλά ! ! ! :up:

Υ.Γ. Ειδικά για αυτή τη μέρα έπρεπε να διοργανωθεί ένα super meeting Αθήνα-Θεσ/νίκη! :p ;)

Χρονια περισσοτερα απ οσα σας ευχηθηκαν ολοι οι προηγουμενοι!!:D

Ευχομαι να υπαρχει ακομα και οταν εμεις οχι!..:bow:

Πάντα τέτοια! Καλή συνέχεια!

expose yourself before your peers...

Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65)

Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3)

Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0)

15 χρονών ήμουν τότε που έκανα register εδώ. Σπάμαρα pms σε διάφορους ρωτώντας τους ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι για τα κινητά! :P Ωραίες εποχές. Σας εύχομαι 10 και περισσότερα χρόνια κοντά μας!

Χρόνια Πολλά myphone.gr !! Στόχος πλέον τα επόμενα 10 και στην συνέχεια να περάσετε τα χρόνια του Μητσοτάκη. :lol:

Εμενα μου αρέσει αυτη η κοινοτητα διοτι οι ειδησεις εδω, σε αντιθεση με αλλα συναφη σαιτ, μεταδιδονται με αντικειμενικοτητα. Αυτο σημαινει οτι οι διαχειριστες σεβονται το κοινο. Χρονια πολλα και καλα στο myphone αλλα και σε ολο τον κοσμο!!

Χρόνια πολλά στο site μας! Συγχαρητήρια για τη φοβερή δουλειά που κάνετε, είμαι απίστευτα ικανοποιημένος τόσα χρόνια που διαβάζω τα πάντα γύρω από το χώρο των τηλεπικοινωνιών από εσάς.

Συνεχίστε τη προσπάθειά σας και μακάρι σε 10 χρόνια να κλείνετε 20ετια !!!

Χρονια πολλα σε ολους!!! :) Παντα πρωτοποροι και εις ανωτερα!!Συγχαρητηρια!!

Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου λοιπόν (και σε αυτό το θέμα :p) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ MYPHONE!!! Είσαι καθημερινή παρέα εδώ και πολλά χρόνια! Και θα συνεχίσεις να είσαι για πολλά περισσότερα ελπίζω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Χρόνια μας πολλά παιδιά και εις ανωτέρα... μπράβο σε όλη την ομάδα του site που δίνει το καλύτερο για το site.
Φιλικά, Κύρος.:)

Χρονια πολλα myphone! Θυμαμαι ηταν Δεκεμβρης του 2003 που εμπαινα στο forum του τοτε κορυφαιου Panasonic X70 (με αλλο ξεχασμενο username και PSTN Dial up!) και φιλοι με μερακι (οπως ο Mythozz) με καλωσορισαν στον κοσμο της κινητης τηλεφωνιας! Nostalgia για το Χ70 παρακαλω!!

Χρόνια πολλά και καλά !!

Πλάκα πλάκα μόλις τώρα διαπίστωσα ότι είμαι γραμμένος από τους πρώτους στο φόρουμ :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μια φορά την μέρα και δυο και τρεις επί κάποια χρόνια μας έγινε πλέον συνήθεια για να μην πω εθισμός η επίσκεψή στο site

Χρόνια πολλά παιδιά και να είστε πάντα καλά

Elisa-Saunalahti Huoleton Premium+ with Unlimited Voice, SMS, MMS, video calls

Unlimited 5G mobile internet

+ 20gb data roaming per month in EU countries

Price : 31,90 € το μήνα χωρίς δεσμεύσεις