DjTony Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Για αυτό σου είπα... Στην Developers Preview των WP8.1 Update 1 εμένα η μπαταρία ήταν ψιλοχάλια... Για αυτό γύρισα σε Cyan... Τι πρέπει να κάνω για να γυρίσω σε cyan? Ειμαι σε cyan ηδη αλλά έχω και την developers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 Φλάσαρε μια Ευρωπαική ρομ σύμφωνα πάντα με το χρώμα της συσκευής σου και μην κατεβάσεις την devs preview... Θα σου πρότεινα επειδή θα κάνεις downgrade να μην κάνεις χρήση του back up :) Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 Φλάσαρε μια Ευρωπαική ρομ σύμφωνα πάντα με το χρώμα της συσκευής σου και μην κατεβάσεις την devs preview... Θα σου πρότεινα επειδή θα κάνεις downgrade να μην κάνεις χρήση του back up :) Τι εννοείς να μη κάνω τη χρήση του backup;; επίσης ποια προτείνεις; Καθαρή εγκατάσταση θέλω να κάνω τη cyan που αναβαθμίστηκε και η κάμερα σωστά; Έχω χάσει επεισόδια φίλε μου από ότι κατάλαβες όσους μήνες έλειπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Υπάρχει επιλογή για back up των εφαρμογών, των ρυθμίσεων και της αρχικής οθόνης για να μην το ξαναστήνεις... Μην το χρησιμοποιήσεις... Θα σε ρωτήσει όταν ανοίξεις το κινητό... Πέρνα την Αγγλική... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Υπάρχει επιλογή για back up των εφαρμογών, των ρυθμίσεων και της αρχικής οθόνης για να μην το ξαναστήνεις... Μην το χρησιμοποιήσεις... Θα σε ρωτήσει όταν ανοίξεις το κινητό... Πέρνα την Αγγλική... Εντάξει έγινε. Όταν πάω σπίτι από τη δουλειά κατά τις 4 θα ξεκινήσω. Αν έχω απορία ρωτάω και όταν το δεις βοηθάς. Σε ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Τι πρέπει να κάνω για να γυρίσω σε cyan? Ειμαι σε cyan ηδη αλλά έχω και την developers Μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό: Διαδικασία Επαναφοράς Lumia από την Developer Preview Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μετά το φλασάρισμα βάζω τα email μου και αυτά ε; απλά δεν πατάω να γίνει backup το τηλέφωνο εφαρμογές κλπ κλπ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Αυτο το πραγμα με το ΄παγωμα' του κιν. τωρα τελευταια μου εχει σπασει τα νευρα!! Παλι εβαλα αλλη ρομ,το ειχα αλλαξει πιο παλια δεν ειχα δει διαφορα κι ετσι ειχα ξαναγυρισει στην voda ram,τωρα του εβαλα ιταλικη unbranded κατευθειαν στην 8.1 cyan απο χθες βραδυ,αλλα τα κολληματα κολληματα!!Μου το εκανε παλι σημερα πριν λιγο.Ετσι ξαφνικα αρχισε πριν καμια βδομαδα...:mad: Υποψιαζομαι οτι δυστυχως,διοτι την χρησιμοποιω αρκετα και μ αρεσει,πρεπει να εχει θεμα με την γρηγορη ματια..:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Παιδια το Selfie Stick ( Σελφομαρκουτσο ) αξιζει για το κινητο μας μιας και 8α μπορουμε με ενα timer να βγαλουμε απίστευτα Selfie με την πισω καμερα ?? http://i.huffpost.com/gen/1681040/thumbs/o-SELFIE-STICK-facebook.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernouris Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Υπάρχει επιλογή για back up των εφαρμογών, των ρυθμίσεων και της αρχικής οθόνης για να μην το ξαναστήνεις... Μην το χρησιμοποιήσεις... Θα σε ρωτήσει όταν ανοίξεις το κινητό... Πέρνα την Αγγλική... Γιατί να μην γίνει restore backup; Εγώ που το έκανα αυτό (downgrade από DP 8.1.1 -> Cyan 8.1) γιατί δεν μπορώ να φορτίζω το κινητό 2 φορές την μέρα και πάλι να αγχώνομαι, πάλι έχω άθλια μπαταρία. Στην αρχή έκανα restore, μετά hard reset και το έστησα από την αρχή χωρίς restore. Παραμένει άθλια η μπαταρία. Πλέον και σε αναμονή τρώει αβέρτα, έχω κλείσει ακόμα περισσότερες εφαρμογές από το background σε σχέση με παλιότερα και η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Η προηγούμενη εμπειρία στα Nokia Care ήταν συνολική απουσία 3 μηνών από τα χέρια μου για να γίνει αλλαγή πλακέτας. Μπαταρία δεν φιλοτιμήθηκαν να μου αλλάξουν ποτέ. Δυστυχώς το υπομένω μέχρι να το αλλάξω, γιατί να μείνω χωρίς κινητό ξανά δεν γίνεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Η καλύτερη μπαταρία για εμένα ήταν στην WP Black 8.1 DP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδια. App για Quick Tile στην αρχικη ? να μπορω να μπαινω δηλαδη με τη μια να κλεινω δεδομενα να αλλαζω σε 4G απο 3G κλπ κλπ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Παιδια. App για Quick Tile στην αρχικη ? να μπορω να μπαινω δηλαδη με τη μια να κλεινω δεδομενα να αλλαζω σε 4G απο 3G κλπ κλπ! Connectivity shortcuts. Μπορεις να βγάλεις μόνό Live tile για τα δεδομένα έξω και transparent. - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Η καλύτερη μπαταρία για εμένα ήταν στην WP Black 8.1 DP Η black ήταν σίγουρα καλύτερη από την Cyan (δεν γνωρίζω για τις preview βέβαια) στο θέμα μπαταρίας και σταθερότητας. Δεν ξέρω, αν κλείσω τα διάφανα παράθυρα βέβαια, αν γίνει ομαλό όπως πριν και με καλύτερη αναμονή... Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Με την cyan, διπλασιάστηκε η αυτονομία (όχι dp) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Με την cyan, διπλασιάστηκε η αυτονομία (όχι dp) Παιζει να εισαι ο μονος που το λεει αυτο... Ολοι λενε το αντιθετο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Παιζει να εισαι ο μονος που το λεει αυτο... Ολοι λενε το αντιθετο Αν μου πεις πως ανέβαζω screen shot, θα δεις αυτονομία να τριβείς τα μάτια σου, την στιγμή που με την black το βράδυ χρειαζόταν φόρτιση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Super αυτονομία έχει και εμένα όπως έχω πει ξανά και είμαι με τη τελευταία developer preview και cyan Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) Καλησπέρα κι απο μένα! Καινούριος στο forum (αν και παρακολουθώ καιρό - έχω κάνει τα απίστευτα "πειράματα" στο Samsung Ativ μου μέχρι να βάλω την GDR3), και πριν δυο μέρες παρέλαβα το Lumia 1020 με Windows 8.1 στα χέρια μου !!! Η επληκτική ποιότητα κατασκευής, σε σχέση με το Samsung είναι το πρώτο που παρατήρησα... Όμως θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις: 1. Έχω την εντύπωση ότι ζεσταίνεται υπερβολικά το πίσω μέρος, είναι φυσιολογικό αυτό ? 2. Έχω βρει tutorial πως να ανοίξεις το καπάκι και να κάνεις full disassembly (λέω σε περίπτωση που πάθει κάτι...). Απλά επειδή σκέφτομαι να αλλάξω και το χρώμα από μαύρο σε κίτρινο... Γενικά καταπιάνομαι με τέτοια και μου αρέσει απλά θα ήθελα να μάθω αν πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαιτέρως? Γιατί ο τύπος στο βίντεο το κάνει να φαίνεται παιχνιδάκι... 3. Η μπαταρία πόσο περίπου πρέπει να βγάζει σε stand-by? EDIT:Είναι καλό να τη φορτίζω μέχρι το 80% ή καλύτερα full 100%? Ευχαριστώ! Edited October 11, 2014 by Dimitris_41Mpxls Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Full 100% προφανώς... Αν γνωρίζεις τους κινδύνους να κάνεις κομμάτια την συσκευή, κάνε ότι νομίζεις... Προσωπικά, ούτε που θα σκεφτόμουν να ανοίξω την συγκεκριμένη συσκευή. Γιατί δεν παραθέτεις το βίντεο να το δούμε κι εμείς? ;) :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Full 100% προφανώς... Αν γνωρίζεις τους κινδύνους να κάνεις κομμάτια την συσκευή, κάνε ότι νομίζεις... Προσωπικά, ούτε που θα σκεφτόμουν να ανοίξω την συγκεκριμένη συσκευή. Γιατί δεν παραθέτεις το βίντεο να το δούμε κι εμείς? ;) :cool: Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 :cool: Ωραίος. Και μετά το βίντεο, δεν θα το σκεφτόμουν καν να του αλλάξω περίβλημα... :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Πόσες συσκευές θα έχει ανοίξει αυτός για να το κάνει όλο αυτό τόσο απλά...! HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 :cool: To είχα σκεφτεί και εγώ μόλις την πήρα την συσκευή.... Μετά από πολύ ψάξιμο τότε έχω να σου πω ούτε να το σκεφτείς να το κάνεις... Όλοι αυτό έλεγαν στο forum nokiasupport... Εκτός αν δεν υπάρχει θέμα από οικονομικής πλευράς να πάρεις ένα άλλο 1020 την επόμενη μέρα... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Πόσες συσκευές θα έχει ανοίξει αυτός για να το κάνει όλο αυτό τόσο απλά...! Άσε εκεί που ξεκουμπώνει με το πλαστικό μαχαίρι τα κλιπς με πιάνει τρέμουλο :blink: Λέω τώρα θα του φύγει να χτυπήσει καμιά μητρική ξέρω 'γω.... :cry: To είχα σκεφτεί και εγώ μόλις την πήρα την συσκευή.... Μετά από πολύ ψάξιμο τότε έχω να σου πω ούτε να το σκεφτείς να το κάνεις... Όλοι αυτό έλεγαν στο forum nokiasupport... Εκτός αν δεν υπάρχει θέμα από οικονομικής πλευράς να πάρεις ένα άλλο 1020 την επόμενη μέρα... Τί λες ρε.... Ξέρεις πόσες θυσίες έκανα για να το πάρω????? Ούτε βενζίνη στο αμάξι δεν έβαζα... :lol: Αλλά και οικονομικά να μπορεί κάποιος να το (ξανα)πάρει, θα το βρεί???? :p Πάντως γενικά έχω καλό φίλο (και καθηγητή) που ασχολείται με τέτοια, οπότε αν αποφασίσω να αλλάξω το κάλυμμα (πες ρε παιδί μου πως μου τη βαράει!!! :ninja: ), θα είναι υπο την εποπτία του! Του έδειξα το βίντεο και είπε ακριβώς αυτό που λέει ο φίλος keras: Πόσα κινητά θα έχει χαλάσει ο τύπος!!! :lol: ΥΓ: Αν τελικά το επιδιώξω, θα ανεβάσω εδώ καμιά φώτο τραβηγμένη κατα τη διάρκεια της εγχείρησης!!!! με το θέμα μπαταρία τί γίνεται? Πόσο σας βγάζει? (περίπου σε stand-by) εμένα έχει 23 ώρες από χθές και από το 80% που το φόρτισα είναι τώρα στο 49% (δηλαδή -31% σε stand-by γιατί δεν το δουλεύω ακόμη κανονικά - απλά λίγο το πειράζω γιατί δε κρατιέμαι!!! :w00t: Thanks για τις απαντήσεις :thanks: Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts