karrapaoki Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 https://xiaomi-miui.gr/ Εδώ θα σου λυθούν οι απορίες σου. Η rom που φοράει δεν υποστηρίζει πλήρως τα ελληνικά. Βάλε από αυτές που σου προτείνουν εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Το περίεργο με αυτό το κινητό είναι ότι δεν έχει ακολουθήσει την πτώση του mi3, ενώ θα μπορούσε να βρει κοινό λόγω του μικρότερου μεγέθους του, εντούτοις η υψηλή τιμή του σε σχέση με το μεγαλύτερο αδερφό δεν το καθιστούν vfm επιλογή.... Ένα από τα παράδοξα της xiaomi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Το περίεργο με αυτό το κινητό είναι ότι δεν έχει ακολουθήσει την πτώση του mi3, ενώ θα μπορούσε να βρει κοινό λόγω του μικρότερου μεγέθους του, εντούτοις η υψηλή τιμή του σε σχέση με το μεγαλύτερο αδερφό δεν το καθιστούν vfm επιλογή.... Ένα από τα παράδοξα της xiaomi... Ακριβώς για αυτό πιστεύω ότι δεν πέφτει η τιμή του, επειδή αυτός που θέλει μικρότερο αλλά δυνατό κινητό δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από το πολύ ακριβότερο Z1 compact. Πάντως έχω μείνει τρομερά ικανοποιημένος από το κινητό, αν αύριο το πρωί μου χαλούσε, πάλι το ίδιο θα αγόραζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ακριβώς για αυτό πιστεύω ότι δεν πέφτει η τιμή του, επειδή αυτός που θέλει μικρότερο αλλά δυνατό κινητό δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από το πολύ ακριβότερο Z1 compact. Πάντως έχω μείνει τρομερά ικανοποιημένος από το κινητό, αν αύριο το πρωί μου χαλούσε, πάλι το ίδιο θα αγόραζα. Τι να σου πω φίλε μου δεν ξέρω τελικά τι από όλα συμβαίνει, εδώ: http://searchex.yixun.com/html?area=1&charset=utf-8&as=1&key=mi2s&YTAG=3.21000401 Παίζει από τα 1000 γουάν, με τέτοια τιμή καθίσταται άκρως ανταγωνιστικό για όσους θέλουν κάτι ποιο μαζεμένο, με την τιμή που το έχουν τα γνωστά κινεζομάγαζα συμφέρει καλύτερα να πας προς mi3 αφού έχουν τα ίδια χρήματα!!! Από εκεί και πέρα και εγώ το mi2s 32Gb είχα καταλήξει με 3000mAh μπαταρία, αλλά με αυτές τις τιμές είδα ότι μπορείς να πας στο αρκετά καλύτερο μεγαλύτερο αδελφάκι του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Από εκεί και πέρα και εγώ το mi2s 32Gb είχα καταλήξει με 3000mAh μπαταρία, αλλά με αυτές τις τιμές είδα ότι μπορείς να πας στο αρκετά καλύτερο μεγαλύτερο αδελφάκι του... Αυτό λέω, μάλλον υπάρχει κόσμος που δεν ενδιαφέρεται να πάει στο μεγαλύτερο αδερφάκι, προτιμά κάτι πιο μαζεμένο σε διαστάσεις και ας είναι λίγο πιο αργό. Εγώ ας πούμε ούτε που θα κοιτούσα το MI3 ακόμη και αν ήταν φθηνότερο από το MI2S, πολύ μεγάλο για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) Παιδιά αγόρασα ένα mi2s και έχω θέμα με τη φόρτιση. Το έχω βάλει να φορτίζει, λεει 0% στη μπαταρία και το κόκκινο φωτάκι αναβοσβήνει. Το θεώρησα λογικό, αλλά η στάθμη της μπαταρίας δεν έχει αυξηθεί καθόλου. Πού μπορεί να οφείλεται αυτό? Edited June 22, 2014 by Zep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myCellular Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Παιδιά αγόρασα ένα mi2s και έχω θέμα με τη φόρτιση. Το έχω βάλει να φορτίζει, λεει 0% στη μπαταρία και το κόκκινο φωτάκι αναβοσβήνει. Το θεώρησα λογικό, αλλά η στάθμη της μπαταρίας δεν έχει αυξηθεί καθόλου. Πού μπορεί να οφείλεται αυτό? Συνήθως έρχονται με αυτοκόλλητο στην μεταλλική "επαφή" της μπαταρίας, σιγουρέψου οτι το έχεις βγάλει. Παράθεση http://willmyphonework.net/ https://www.frequencycheck.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Συνήθως έρχονται με αυτοκόλλητο στην μεταλλική "επαφή" της μπαταρίας, σιγουρέψου οτι το έχεις βγάλει. Σε ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά έδωσες ξανά ζωή στο φίλο μου, είχε πέσει σε κατάθλιψη χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Άμα είχε αυτοκόλλητο πώς άναβε έστω και 0%;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Κάτοχος και εγω τώρα αρκετές ημερες Μi2s 16Gb δεν λεω καλο τηλέφωνο αλλα αυτη η ριμάδα η οθονη του σε φωτεινή ημερα με αρκετό ηλιο δεν βλεπεις τιποτα ουτε πιος καλεί ουτε τι να πατήσεις στο digiter, απαράδεκτη εντελώς σε σύγκριση με ενα Iphone 4s που βλέπεις βεβαια τα πάντα... Μειονέκτημα σημαντικότατο! Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Άμα είχε αυτοκόλλητο πώς άναβε έστω και 0%;; Φαινόταν σαν να φόρτιζε, αλλά ότι έμενε συνέχεια στο 0% κ αναβόσβηνε το κόκκινο φωτάκι. Δεν άναβε το κινητό. Επίσης, ακόμα και χωρίς μπαταρία, το κινητό έδειχνε σαν να φορτίζει αν υπήρχε ο φορτιστής πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Α, οκ τότε... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Κάτοχος και εγω τώρα αρκετές ημερες Μi2s 16Gb δεν λεω καλο τηλέφωνο αλλα αυτη η ριμάδα η οθονη του σε φωτεινή ημερα με αρκετό ηλιο δεν βλεπεις τιποτα ουτε πιος καλεί ουτε τι να πατήσεις στο digiter, απαράδεκτη εντελώς σε σύγκριση με ενα Iphone 4s που βλέπεις βεβαια τα πάντα... Μειονέκτημα σημαντικότατο! Δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα. Βλέπω κανονικά με γυαλιά ηλίου στην σκιά. Παίξε με την φωτεινότητα Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasch2 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Για το 0% φόρτισης της μπαταρίας ευθύνεται το λογισμικό που για λόγους ασφαλείας δεν αφήνει το κινητό να ανοίξει. Δωστου λίγο χρόνο και θα ανοίξει μόνο του. Τώρα σχετικά με την φωτεινότητα δεν είχα κανένα θέμα τέρμα μειωμένη σε αυτόματη λειτουργία με γυαλιά και έβλεπα κανονικά. Παίξε και με το φόντο. Ένα ανοιχτόχρωμο θα βοηθούσε Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Για το 0% φόρτισης της μπαταρίας ευθύνεται το λογισμικό που για λόγους ασφαλείας δεν αφήνει το κινητό να ανοίξει. Δωστου λίγο χρόνο και θα ανοίξει μόνο του. Έπρεπε απλώς να αφαιρέσω το αυτοκόλλητο της μπαταρίας, σε ευχαριστώ παρ' όλ' αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Παιδια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικα με την φωτεινότητα την εχω στο 100% φοντο εχω το μαμισιο θα δοκιμάσω και κατι αλλο αλλα απογοητεύτηκα κριμα το τηλέφωνο. Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pRomptER Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με την φωτεινότητα κάτω από ήλιο χωρίς γυαλιά ηλίου. Το έχω χωρίς film αλλά και με μεμβράνη όταν είχα πεντακάθαρα έβλεπα. Είσαι σίγουρος πως δεν φταίει η μεμβράνη (αν του φοράς φυσικά); Το πρόβλημα το έχω με polarized γυαλιά ηλίου που δεν βλέπω τίποτα είτε στον ήλιο είτε στο σπίτι. Υπάρχει λύση σε αυτό ή είναι γενικό το πρόβλημα με τα polarized γυαλιά ηλίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μάλιστα τωρα κατάλαβα τι γινετε και εγω polarized γυαλιά ηλίου εχω γι αυτο δεν βλεπω λοιπον τίποτα, αλλα μου κάνει εντύπωση πως με τα αλλα τηλέφωνα δεν εχω πρόβλημα Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pRomptER Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Με μία μεμβράνη συγκεκριμένη πάντως δεν είχα πρόβλημα και με τα polarized, αλλά δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος πια από όλες ήταν. edit: Το έψαξα λίγο το θέμα και γενικά τα polarized έχουν θέμα με τις LCD και κάποιες OLED αλλά ανάλογα το τηλέφωνο το πρόβλημα εμφανίζεται σε διαφορετικές γωνίες θέασης. http://www.pocket-lint.com/news/128954-help-the-sun-is-shining-why-can-t-i-see-my-smartphone-screen Βασικά τώρα το δοκίμαζα και μόλις το γύρισα σε landscape τα έβλεπα όλα πεντακάθαρα!!!! Δοκίμασε το να μου πεις αν ισχύει. Edited June 23, 2014 by pRomptER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Βασικά τώρα το δοκίμαζα και μόλις το γύρισα σε landscape τα έβλεπα όλα πεντακάθαρα!!!! Δοκίμασε το να μου πεις αν ισχύει. Μακαρι να βρεθει λυση, τι εννοείς οτι το γύρισες σε landscape στα Ελληνικά που ειναι? γιατι έχω την πλήρη έκδοση ελληνικών της ROM απο τα παιδιά (xiaomi-miui.gr) Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pRomptER Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μακαρι να βρεθει λυση, τι εννοείς οτι το γύρισες σε landscape στα Ελληνικά που ειναι? γιατι έχω την πλήρη έκδοση ελληνικών της ROM απο τα παιδιά (xiaomi-miui.gr) χαχαχαχα σορυ αλλά δεν το διευκρινισα... δεν έκανα κάτι από το μενου, στο χέρι μου το γύρισα από οριζόντια, κάθετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Παιδιά στο μήνυμα που στέλνει με λίγους χαρακτήρες και μετά το κάνει διπλό αλλάζει κάπως? να στέλνει με 160 χαρακτήρες θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twmnnmik Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 μια βοηθεια παιδια. με ποια εκδοση του mobileuncle μπορω να ανεβασω την ενταση στα pistons εγω εχω το red rice και μου βγαζει την επιλογη engineer Mode mtk και μπορω να το ρυθμισω στο mi2s του φιλου μου του ενεργοποιει μονο την engineer mode android κανενας τροπος για να βγει η επιλογη? κανεις για τροπο να ανεβασουμε την ενταση στα pistons? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasch2 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Για χαρακτήρες κατεβαζεις μια άλλη εφαρμογή go SMS ή handset κλπ μεχρι να μονταρουν τα παιδιά από miui.Gr Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 μια βοηθεια παιδια. με ποια εκδοση του mobileuncle μπορω να ανεβασω την ενταση στα pistons εγω εχω το red rice και μου βγαζει την επιλογη engineer Mode mtk και μπορω να το ρυθμισω στο mi2s του φιλου μου του ενεργοποιει μονο την engineer mode android κανενας τροπος για να βγει η επιλογη? Το mobileuncle tools είναι για MTK συσκευές. Η συσκευή σου δεν έχει MTK επεξεργαστή αλλά snapdragon με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts