visualuser Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 μου ηρθε μια θηκη δερματινη αλλα για 2 χιλιοστα στο υψος δεν μπαινει :mad::mad::mad: αναθεματισμενοι πωλητες :blink: τωρα δεν ξερω τι να την κανω.... To G3S ειναι 135 χιλιοστα υψος ενω η θηκη στα 133 χιλιοστα. Τουλαχιστον να βρεθει κανα αλλο κινητο στα 133 χιλιοστα να την κανω δωρο :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seloner7 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 http://www.to2c.com/jiayu-g3s-2750mah-battery-mtk6589t-quad-core-1-5ghz-android-4-2-3g-smart-phone-with-4-5-qhd-capacitive-touch-screen.html Νομιζω 127 ευρω πολυ καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα.Επειδη δεν εχω ξαναπαρει απο κινα ,ειναι εμπιστο το to2c.com;Ελεγα να παρω απο minideal αλλα εχει 165 .Γενικα υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα με το κινητο επειδη δεν μπορω να διαβασω ολες τι σελιδες;Με τα ελληνικα ολα καλα απο το to2c.com;Απαντησε παιδια αν μπορει γιατι η προσφορα τελιωνει το βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 http://www.to2c.com/jiayu-g3s-2750mah-battery-mtk6589t-quad-core-1-5ghz-android-4-2-3g-smart-phone-with-4-5-qhd-capacitive-touch-screen.html Νομιζω 127 ευρω πολυ καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα.Επειδη δεν εχω ξαναπαρει απο κινα ,ειναι εμπιστο το to2c.com;Ελεγα να παρω απο minideal αλλα εχει 165 .Γενικα υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα με το κινητο επειδη δεν μπορω να διαβασω ολες τι σελιδες;Με τα ελληνικα ολα καλα απο το to2c.com;Απαντησε παιδια αν μπορει γιατι η προσφορα τελιωνει το βραδυ. Τι 165? μπερδεψες δολλάρια με ευρώ. Ίδια τιμή εχει και το minideal. Μια χαρά ειν κ το to2c , για ελληνικά ρώτα τους, ή δες τη περιγραφή του προϊόντος, αν και μπορείς να περάσεις μονος σου τη ρομ απ το minideal Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_1978 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Το έκανα και εγώ χθες παραγγελία από το http://www.to2c.com Για να δούμε τι θα δούμε. Τώρα αναμονή για να έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassilis_u8800 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους. 22 του μήνα μου στείλανε το tracking number..αναμένω μέσα στην εβδομάδα να το έχω στα χέρια μου. Το έχω πατήσει ήδη, ακόμη(?) δεν μου εμφανίζει τίποτα..θα πάω τη Δευτέρα το πρωί να το checkάρω από κοντά με τη διευθύντρια. Στο en.4px.com και στο http://www.singpost.com μου λέει πως έφτασε στην Ελλάδα από 1/10.. τα συστημένα κάνουν και 5 μέρες περίπου να...φτάσουν στα Τρίκαλα, άντε να δούμε. (έρχονται από Κίνα σε 5 μέρες και οι δικοί μας εδώ στα ΕΛΤΑ χρειάζονται 5 μέρες για να κάνουν διανομή!!) Edited October 5, 2013 by Vassilis_u8800 Παράθεση Lenovo K3 Note Samsung Note3 MagMa UX9.5 gugu0das Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλησπέρα σε όλους. 22 του μήνα μου στείλανε το tracking number..αναμένω μέσα στην εβδομάδα να το έχω στα χέρια μου. Πατα το track numb. στο elta να δεις που βρισκεται να εισαι σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 παιδια SOS!εχω το G3S με 1.5 επεξεργαστη. Προσπαθουσα να κατεβασω το fifa 14 και το PLAY store κρασαρε. Οποτε εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, το κινητο εκανε επανεκκινηση και μετα κολλησε στο boot και επανεκκινει συνεχεια (bootloop). Δεν ανοιγει. Εκανα εγγραφη στο jiayu.es και κατεβασα την τελευταια ρομ. μπορω να την περασω με flashtool? δεν ειχα βαλει cwm στο κινητο. μπορει καποιος να με καθοδηγησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 παιδια SOS!εχω το G3S με 1.5 επεξεργαστη. Προσπαθουσα να κατεβασω το fifa 14 και το PLAY store κρασαρε. Οποτε εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, το κινητο εκανε επανεκκινηση και μετα κολλησε στο boot και επανεκκινει συνεχεια (bootloop). Δεν ανοιγει. Εκανα εγγραφη στο jiayu.es και κατεβασα την τελευταια ρομ. μπορω να την περασω με flashtool? δεν ειχα βαλει cwm στο κινητο. μπορει καποιος να με καθοδηγησει? Ριξε μια ματια εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλησπέρα σε όλους. 22 του μήνα μου στείλανε το tracking number..αναμένω μέσα στην εβδομάδα να το έχω στα χέρια μου. Το έχω πατήσει ήδη, ακόμη(?) δεν μου εμφανίζει τίποτα..θα πάω τη Δευτέρα το πρωί να το checkάρω από κοντά με τη διευθύντρια. Στο en.4px.com και στο http://www.singpost.com μου λέει πως έφτασε στην Ελλάδα από 1/10.. τα συστημένα κάνουν και 5 μέρες περίπου να...φτάσουν στα Τρίκαλα, άντε να δούμε. (έρχονται από Κίνα σε 5 μέρες και οι δικοί μας εδώ στα ΕΛΤΑ χρειάζονται 5 μέρες για να κάνουν διανομή!!) σε μενα ειχε φτασει ελλαδα σε 5 μερες δηλ. 10 του μηνα και το παρελαβα 26 του μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Ριξε μια ματια εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883180 ευχαριστω. βρηκα επισης και αυτο (μετα απο λίγο) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4849635#post4849635 τωρα περιμενω να κατεβει η ρομ με ημ/νια 13/05 απο το jiayu.es η οποια απ'οτι καταλαβα ειναι η μονη που μπαινει με flashtool για να το δοκιμασω. @raidensub μια ερωτηση μονο : σκοπευα να κανω format, αλλα ειδα στη σελιδα που μου εδωσες οτι θα χασω το IMEI. νομιζα οτι πρπεει να κανω format για να εχω καθαρη εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassilis_u8800 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 σε μενα ειχε φτασει ελλαδα σε 5 μερες δηλ. 10 του μηνα και το παρελαβα 26 του μηνα. Πες μου τέτοια να χαρώ...:wacko: Παράθεση Lenovo K3 Note Samsung Note3 MagMa UX9.5 gugu0das Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 ευχαριστω. βρηκα επισης και αυτο (μετα απο λίγο) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4849635#post4849635 τωρα περιμενω να κατεβει η ρομ με ημ/νια 13/05 απο το jiayu.es η οποια απ'οτι καταλαβα ειναι η μονη που μπαινει με flashtool για να το δοκιμασω. @raidensub μια ερωτηση μονο : σκοπευα να κανω format, αλλα ειδα στη σελιδα που μου εδωσες οτι θα χασω το IMEI. νομιζα οτι πρπεει να κανω format για να εχω καθαρη εγκατασταση Δες το post #1406 του Chios. Απ' ό,τι καταλαβαίνω, πρέπει να πρόκειται για την τελευταία (από την ίδια τη Jiayu, όχι τους Ισπανούς που -συνήθως- modάρουν παλιότερα versions), την 20130813-093005. Πολύ καλή, σταθερή και με διορθωμένα διάφορα (μικρο)προβλήματα των προηγουμένων (αυτήν έχω κι εγώ - μόνο που δεν έχει Ελληνικά). Αυτή στο παραπάνω post πρέπει να είναι η ίδια, αλλά πρέπει -απ' ό,τι κατάλαβα- να έχει προσθέσει και Ελληνικά το MiniDeal, πράγμα που την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 περασα τελικα τη ρομ συμφωνα με τον οδηγο του raidensub, δηλαδη επιλεγοντας μονο το recovery. Παρολα αυτα, το προβλημα με το play store παραμενει, οποτε μαλλον θα δοκιμασω και την προταση του Chios, να τα επιλεξω ολα εκτος απο το mbr & preloader. αν και σε κατι αλλους οδηγους που ειδα, προτεινουν να αφησεις επιλεγμενα ολα τα κουτακια. καποιος που να εχει εμπειρια πανω στο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 περασα τελικα τη ρομ συμφωνα με τον οδηγο του raidensub, δηλαδη επιλεγοντας μονο το recovery. Παρολα αυτα, το προβλημα με το play store παραμενει, οποτε μαλλον θα δοκιμασω και την προταση του Chios, να τα επιλεξω ολα εκτος απο το mbr & preloader. αν και σε κατι αλλους οδηγους που ειδα, προτεινουν να αφησεις επιλεγμενα ολα τα κουτακια. καποιος που να εχει εμπειρια πανω στο θεμα? επιλέγοντας μόνο το recovery αυτό που έκανες είναι να περάσεις μόνο το recovery και όχι την rom. Τα preloader και mbr δεν χρειάζεται να τα επιλέξεις αφού δεν αλλάζουν. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Αν το τηλέφωνο έχει θέμα με το δίκτυο κινητής και χάνει το σήμα είναι θέμα ρομ η hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Αν το τηλέφωνο έχει θέμα με το δίκτυο κινητής και χάνει το σήμα είναι θέμα ρομ η hardware? Μπορεί ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Δοκίμασες με άλλη sim του ίδιου ή/και διαφορετικού provider; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Μπορεί ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Δοκίμασες με άλλη sim του ίδιου ή/και διαφορετικού provider; Τη σημ την έχω χρόνια. Και αυτό μου το κάνει από χθες. Ενώ Είμαι σπίτι που μέχρι χθες είχα φουλ σήμα τώρα δε βλέπει καν δίκτυο. Η βλέπει για λίγο και μετά το χάνει. Για δεδομένα ούτε συζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Τη σημ την έχω χρόνια. Γι' αυτό σου λέει, κάνε μια δοκιμή με άλλη SIM... Η "παλαιότητα" είναι λόγος μη λειτουργίας (μπορεί πχ να μαγνητίστηκε...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Έβαλα τη σιμ στη άλλη υποδοχή και δουλεύει μια χαρά. Παράξενο δε είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Έβαλα τη σιμ στη άλλη υποδοχή και δουλεύει μια χαρά. Παράξενο δε είναι; Παραξενο ειναι . Αφου δουλευει να λες παλι καλα που δεν εμεινες χωρις κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Μπορούμε να αλλάξουμε τα ονόματα των εικονιδίων στην οθόνη μας. Διότι τα πιο πολλά είναι κομμένα στο πλάτος τους. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ε, πες μας ντε και πως..:confused: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ε, πες μας ντε και πως..:confused: έχω την εντύπωση ότι εκείνο ήταν ερώτηση αν και φάνηκε ώς παρατήρηση (εν απουσία στίξεως) Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Τα σημεια στιξης ειναι πολυτελεια σε πολλους. Αντε να συννενοηθεις μετα, με γραπτο λογο...:confused: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 να και MIUI rom !!! http://www.gizchina.com/2013/10/07/download-miui-v5-jiayu-g3/ το password ειναι jpwy και το updated link ειναι πιο χαμηλά στην σελίδα προσοχή....... ειναι για τα 2-πύρινα μόνο Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts