Jump to content

Vassilis_u8800

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Vassilis_u8800

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 4

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Vassilis_u8800's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά. Βγάζοντας το καπάκι βλέπουμε δίπλα από το 2ο μικρόφωνο 5 μεταλλικές επαφές-ακίδες. Ξέρει κάποιος αν είναι για να κουμπώνει θήκη και να ενεργοποιείται το sleep/awake? Έχει βρει κάποιος τέτοια θήκη; Ψάχνω στο ebay & amazon, αλλά τπτ. Υπάρχει κάποιο link?
  2. @AZ67 Προσωπικά δεν τα έχω συναντήσει ούτε στο Κ3 ούτε σε καμιά άλλη συσκευή. Τι rom φοράς; Το πιθανότερο είναι να χρειάζεσαι άλλη rom πάντως, όπως το βλέπω.
  3. @necrokiller σ' ευχαριστώ για τα link!! «Κάηκα» 15 & 16 ώρες το ΣΚ που πέρασε και λύση, δεν έφτασα ως εκεί για να βρω... Μου άρεσε πολύ η rom και ήταν το μόνο, νομίζω που με «χάλασε»! (δεν θυμάμαι αν υπάρχει η επιλογή για απενεργοποίηση οποιασδήποτε από τις 2 sim). Την Τρίτη φλάσαρα την CM13 με twrp Πολύ γρήγορη. Από αυτονομία (αυτή τη στιγμή δεν είναι η κύρια συσκευή μου), σε σύγκριση με την S205 που είχα πριν (με την ίδια χρήση, δευτερεύουσα συσκευή), είναι λίγο πιο ενεργοβόρα. Με την S205 είχα ~4,5 ώρες οθόνη. Άφηνα όλο το βράδυ να κάνει streaming το tunein και έβρισκα και μπαταρία το πρωί... Δεν έχει dt2w (αν υπάρχει κανένα patch να ποστάρει κάποιος, είναι πολύ ευπρόσδεκτο!!), το οποίο βολεύει πάρα πολύ. Έχει volume rocker (κλασική CM). Δεν απενεργοποιούνται οι sim. Έχει λειτουργία για 2G,3G,3G auto, 3G/4G only, 4G, 4G auto. Δεν ξέρω όμως πώς (κι αν γίνεται να έχω διαφανές ή χρωματιστό notification bar και να έχω χρώματα στις κεραίες των δικτύων). Επίσης δεν βρίσκω κάπου την ρύθμιση για να βλέπω live data traffic of wifi & 3g/4g. Πέρασα titanium pro 8.0.0.1 κανονικά με μενού. Έχει dt2s στην notification bar. Με τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει μου τελείωσε ο χώρος "insufficient storage". Δεν μπορώ ούτε να αναβαθμίσω εφαρμογή... BUG: Ανοίγοντας τον messenger για να στείλω photo δεν εναλλάσεται η camera, με αφήνει να τραβήξω μόνο selfie και επίσης ο φακός μία δείχνει εμένα μία ασπρίζει... ---> Διέγραψα εφαρμογές, έκανα χώρο, έκανα αναβάθμιση και παίζει κι αυτό. Στο viber «παίζει» κανονικά.
  4. Έβαλα δοκιμαστικά την AOSP official, απλά για να επιβεβαιώσω ότι δεν λειτουργούν συγκεκριμένα πράγματα. Το ψάχνω τώρα στο needrom και μάλλον θα καταλήξω σε AOSP 6.0, επειδή η CM 13 δεν μου άρεσε και τόσο πολύ, αν όμως μου δουλέψουν όλα όσα θέλω θα το κρατήσω μέχρι να φτιάξουν οι προγραμματιστές stable την 7.1.2. Το titanium backup το θέλω οπωσδήποτε και αυτή τη στιγμή στο 7.1.2 δεν δουλεύει σωστά.
  5. Καλημέρα παιδιά, την δοκίμασα και είπα να γράψω εντυπώσεις για όποιον θέλει να δοκιμάσει @ipnakas @matrix7 Λοιπόν επειδή απογοητεύτηκα και σήμερα θα τη σουτάρω για να δοκιμάσω AOSP ή την Resurrection Remix 5.8.3, έχουμε και λέμε: Όμορφη rom, γρήγορη, με πολλές λειτουργίες, μου τρώει μπαταρία όμως (όχι σε τραγικό σημείο, αλλά τρώει), περισσότερη από την S205 ROW (η οποία έχει πολλή καλή αυτονομία, αλλά δεν μπορούσα να εγκαταστήσω με τίποτα viber και Chrome και κάποιες άλλες κατά καιρούς, που δεν τις θυμάμαι. Ή δεν με άφηνε να κάνω update σε κάποιες). Δεν απενεργοποιούνται οι SIM. Δεν κατάφερα να εγκαταστήσω titanium pro (οποιαδήποτε έκδοση), παρά μόνο την free έκδοση, στην οποία δεν υπάρχει πουθενά το menu για να επιλέξω τον folder με τα backuped applications μου ή το maximum backup history, για να μην χάσω τα backup που έχω πάρει... Το fm radio λειτουργεί κανονικά με ακουστικά φυσικά. Έχω αναβαθμίσει το Magisk sthn 13.2 χωρίς να έχω περάσει το SafetyNet, και στην εφαρμογή της τράπεζας έχω κανονικά πρόσβαση, αφού μου βγάλει το μήνυμα πως είμαι root. Αυτό βέβαια μου το εμφάνιζε και με την S205. Έχω 2 SIM, αλλά σε κλήση δοκίμασα μόνο την 1η και αυτός που με κάλεσε έχει πρόβλημα στην συσκευή του και δεν μπορώ να πω με σιγουριά για την καθαρότητα της φωνής. Το σήμα μου πάντως (2G) παραμένει δυνατό (αν και μάλλον πλασματικό, λόγω της περιοχής που μένω. Η Cosmote δεν έχει στάλα, σε σημείο που μου έχει κλείσει και η γραμμή πολλές φορές!!!!). Το 3g 1-2 γραμμές, όσο είχε δηλαδή. Νομίζω αυτά μέχρι στιγμής. Το μεσημεράκι-απόγευμα θα φλασάρω άλλη, επειδή θέλω να κάνω τράμπα την κάρτα από το Note3 που χρησιμοποιώ κανονικά, για να φλασάρω και σ' εκείνο την αναβάθμιση της MagMa (UX9). Κάτι κάτι άλλο, επίσης σημαντικό, είναι ότι δεν αφήνει να επιλέξω να εναλλάσει τα δίκτυα (gsm/3g/4g). Κάτι που συμβαίνει και στην [ROM][7.1.2_r24][OFFICIAL][sTABLE] AospExtended ROM V4.4 [OMS/DUI] by blitzfire3 που φλάσαρα πριν λίγο. Η official aosp δεν μου ξεκλείδωσε με 3 προσπάθειες την 2η sim, οπότε αναγκάστηκα να την βγάλω για να ανοίξει το κινητό... Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να εγκαταστήσω οποιαδήποτε pro έκδοση του Titanium Backup? Έχω εγκαταστήσει την free (είμαι root), αλλά δεν υπάρχει μενού επιλογών μέσα για να επιλέξω το folder των backuped εφαρμογών μου και τον maximum αριθμό backup ανά εφαρμογή. Πρώτη φορά το συναντάω αυτό..
  6. Την έχω flashάρει και την δοκιμάζω. Υπάρχει και η απλή, την είχα φλασάρει χθες, αλλά είχα θέμα με το data partition και αναγκαστικά ξαναπέρασα s433 official. Με βλέπω να την ξαναφλασάρω όμως...
  7. Εδώ υπάρχουν τα τελευταία αρχεία για την αναβάθμισή τους μέσω odin. Εγώ τα πέρασα χθες βράδυ.
  8. Καλημέρα παιδιά, έχει κανείς αυτή τη θήκη να μου πει εντυπώσεις;https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00WM4JTSQ/ref=ox_sc_saved_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A31G27LGX7BJU3
  9. @liam69 Καλημέρα, ναι ανέβασέ τα κάπου φίλε μου, σε παρακαλώ, και δώσε link!! :-) το αρχείο χρειάζεται ~1 ώρα για να κατέβει (και είναι και αχρείαστο ολόκληρο, για όποιον είναι με custom...)
  10. Καλημέρα, αρχικά, για να «δει» το pc σου το note θα πρέπει απαραιτήτως να εγκαταστήσεις τους drivers. Μετά μπορείς να περάσεις κανονικά άλλο modem από Odin.
  11. Πριν «σύρεις» το κουμπί για το flashάρισμα, uncheck the MD5. Flashάρεται κανονικά μετά.
  12. Πέρασα σήμερα κι εγώ την MagMa όλα οκ. Οντως «φυσάει» το κινητό! Πώς όμως μπορώ να έχω ξανά το mode 360° στην camera (όπως στην εφαρμογή της «μαμά» κάμερας), υπάρχει τρόπος; δεν πιστεύω να έχει την λειτουργία εγκαταστημένη και να μην την έχω βρει..; edit: Εγκατέστησα από TWRP με "mod install" την camera του Note4. Έχει surround shot, αλλά κρασάρει η εφαρμογή. Έχει βρει κάποιος κάποια λύση;
  13. Απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν είσαι εξοικιωμένος με την ορολογία και τις διαδικασίες flashing. Καλό θα είναι πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε κίνηση που μπορεί να είναι μοιραία και να πελαγώσεις, να αφιερώσεις χρόνο για να διαβάσεις και να μάθεις τα βήματα που απαιτούνται, ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος για το τι κάνεις κάθε φορά, εκτός κι αν θέλεις να πειραματιστείς, με δική σου πάντα ευθύνη. Όλοι μας κάπως αντίστοιχα ξεκινήσαμε και χαλάσαμε-ξαναφτιάξαμε συσκευές (σε software επίπεδο πάντα). Αν κάνεις αναζήτηση (εδώ, στη google, στους xda) θα βρεις εύκολα όποια πληροφορία χρειάζεσαι. Προσωπικά, πρώτη φορά έχω στα χέρια μου samsung (γενικά τα υπόλοιπα μοντέλα της, πέρα από note, δεν με «γέμισαν» ποτέ). Τα υπόλοιπα που είχα, ήταν όλα με MTK και άρα διαφορετικά προγράμματα γι' αυτές τις διαδικασίες. Όσο ζω μαθαίνω..! Φιλικά πάντα έτσι..;
  14. Καλησπέρα https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-aryamod-v1-tw-lollipop-t2990920 Δώσε βάση όμως στο "Notice" που υπάρχει κάτω από τα download links, στο 2ο παθάθυρο που θα ανοίξει. Δεν την έχω δοκιμάσει ο ίδιος, ακόμη, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω. Πρέπει να το ψάξεις μόνος σου, εκτός αν γνωρίζει κάποιος άλλος.
  15. Ευχαριστώ πολύ @StratosGr και @menioseten για το feedback! Μετά από αρκετό «κάψιμο» στην περιήγηση, λέω να περάσω αυτή, μαζί με τα Gapps (Το link στους xda δεν λειτουργεί). Κάποιες γνώμες, κριτικές, παρατηρήσεις;
×
×
  • Create New...