Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χμμμ αυτό δε γίνεται, έχω ΜΟΝΟ τα apk αρχεία σωσμένα στο PC μου, έψαξα να τα ξαναβρώ αλλά δεν!!!

Είναι συμβατές; Το κοίταξες;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι συμβατές; Το κοίταξες;

Δε ξέρω πως, εκτός από το όνομα της εφαρμογής και την ημερομηνία δε λέει κάτι επιπλέον στις ιδιότητες...πάντως πριν την αναβάθμιση λειτουργούσαν κανονικά

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Δε ξέρω πως, εκτός από το όνομα της εφαρμογής και την ημερομηνία δε λέει κάτι επιπλέον στις ιδιότητες...πάντως πριν την αναβάθμιση λειτουργούσαν κανονικά

Αν τις γκουγκλάρεις δε βρίσκεις καμία πληροφορία για συμβατότητα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν τις γκουγκλάρεις δε βρίσκεις καμία πληροφορία για συμβατότητα;

Όχι διότι δεν έχω στοιχεία να δώσω απλά ένα όνομα. Δε ξέρω τι να κάνω, σκέφτομαι να κάνω hard reset στο τηλ. μήπως δεν έτρεξε κάτι καλά στην αναβάθμιση (αλλά από την άλλη δεν αντιμετωπίζω κάποιο άλλο πρόβλημα)...

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Όχι διότι δεν έχω στοιχεία να δώσω απλά ένα όνομα. Δε ξέρω τι να κάνω, σκέφτομαι να κάνω hard reset στο τηλ. μήπως δεν έτρεξε κάτι καλά στην αναβάθμιση (αλλά από την άλλη δεν αντιμετωπίζω κάποιο άλλο πρόβλημα)...

Να τις δοκιμάσεις σε άλλο κινητό μπορείς;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν πάντως τις δοκιμάσεις και δεν δουλέψουν ακόμα και μετά από reset τότε παίζει να μην είναι συμβατές με την 4.2. Συνέβη σε αρκετές εφαρμογές.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Καλημέρα, κάτι ερωτήσεις μπας και γίνονται στο κινητό και δεν μπορώ να τα βρω,

1. όταν βλέπουμε τις επαφές γίνεται με ένα πάτημα να πάρουμε τηλ και όχι να μπούμε στην επαφή να διαλέξουμε νούμερο; έχω δηλώσει ένα προεπιλογή εικονιδίου και κύρια νούμερα κτλ αλλά τίποτα, άσε που έχει στην αρχή το νούμερο σπιτιού και όχι το κινητό και όλο πάει εκεί το δάχτυλο.

2. Έχει κάτι για ασφάλεια/εντοπισμό κλοπής;

Καλημέρα, κάτι ερωτήσεις μπας και γίνονται στο κινητό και δεν μπορώ να τα βρω,

1. όταν βλέπουμε τις επαφές γίνεται με ένα πάτημα να πάρουμε τηλ και όχι να μπούμε στην επαφή να διαλέξουμε νούμερο; έχω δηλώσει ένα προεπιλογή εικονιδίου και κύρια νούμερα κτλ αλλά τίποτα, άσε που έχει στην αρχή το νούμερο σπιτιού και όχι το κινητό και όλο πάει εκεί το δάχτυλο.

2. Έχει κάτι για ασφάλεια/εντοπισμό κλοπής;

1. Βάλε το widget people που σου βγάζει νομίζω τα favourite από τις επαφές σου στο gmail

2. Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι στο stock firmware

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

1. Βάλε το widget people που σου βγάζει νομίζω τα favourite από τις επαφές σου στο gmail

2. Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι στο stock firmware

Τελικά υπάρχει κάτι για όλους https://www.google.com/android/devicemanager το ενεργοποιείς από το μενού ασφάλεια>διαχειριστές συσκευής

ρε παιδιά δώστε μια βοήθεια γιατί κοντεύει να σπάσει το κεφάλι μου από τα νεύρα μου...έκανα reset και ξαναπέρασα κανονικά το το πρόγραμμα του ,μόλις πήγα να βάλω για η αλλάξω γλώσσα να το βάλω στα ελληνικά μου βγάζει αυτό!:unfortunately, locale settings has stopped.φυσικά δεν έχω κάνει κάποιο πείραγμα ,απλά είπα μιας και το ήρθε η αναβάθμιση να τα ξαναπεράσω από την αρχή όλα..mimpos κάτι πρέπει να αλλάξω?help!

Να τις δοκιμάσεις σε άλλο κινητό μπορείς;

Καλησπέρα, συγνώμη για τη καθυστέρηση...ναι η μια από τις δυο "παίζει" απροβλημάτιστα στο htc desire x.

Αν πάντως τις δοκιμάσεις και δεν δουλέψουν ακόμα και μετά από reset τότε παίζει να μην είναι συμβατές με την 4.2. Συνέβη σε αρκετές εφαρμογές.

το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μου την έδωσαν από s4, εκεί παίζει μια χαρά...δε ξέρω ίδωμεν.

Ευχαριστώ.

ρε παιδιά δώστε μια βοήθεια γιατί κοντεύει να σπάσει το κεφάλι μου από τα νεύρα μου...έκανα reset και ξαναπέρασα κανονικά το το πρόγραμμα του ,μόλις πήγα να βάλω για η αλλάξω γλώσσα να το βάλω στα ελληνικά μου βγάζει αυτό!:unfortunately, locale settings has stopped.φυσικά δεν έχω κάνει κάποιο πείραγμα ,απλά είπα μιας και το ήρθε η αναβάθμιση να τα ξαναπεράσω από την αρχή όλα..mimpos κάτι πρέπει να αλλάξω?help!

Καλησπέρα τη κάρτα sim την έχεις μέσα?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

enois tin sim?ναι.

Για κάνε ένα κόπο να το κλείσεις και ξανάνοιξε το, όχι επανεκκίνηση

Αν δεν εμφανίσει τα Ελληνικά με το άνοιγμα, η βάλτου το more locale 2, η ένα hard reset μπας και συνέλθει...εμένα όταν του έκανα την αναβάθμιση σε 4.2.2 επίσης δε μου εμφάνιζε τα Ελληνικά, του έκανα hard reset και μετά όλα ΟΚ.

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

για να διευκολύνω...μένω australia ,και η κάρτα sim είναι την virgin.

πριν όμως περάσω το update λειτουργούσε κανονικά και "δοχοτανε" να κατεβάσω και να βάλω οποια θέλω γλώσσα...έκανα το update δούλευε κανόνια...είπα να κάνω reset για καλύτερα και δε παίρνει γλώσσα ali με τίποτα... τι παίζει ρε παιδιά?

eχω κανει 3 φωρες hard reset!

Edited by kollatos

Τότε κατέβασε από το Play store το more locale 2 και βάλε όποια γλώσσα χρειάζεσαι.

Και επισημα απο HTC το One και σε cyan χρωμα θα κυκλοφορησει το 4ο τριμηνο του ετους.

http://www.theverge.com/2013/9/3/4675654/htc-goes-cyan-with-vivid-blue-one-and-one-mini

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Και επισημα απο HTC το One και σε cyan χρωμα θα κυκλοφορησει το 4ο τριμηνο του ετους.

http://www.theverge.com/2013/9/3/4675654/htc-goes-cyan-with-vivid-blue-one-and-one-mini

Σαν το κόκκινο, δεν έχει.:cool:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παιδια στο amazon.co.uk λεει UK SIM FREE.Ξερει κανεις τι σημαίνει αυτό;θα είναι οκ αν το αγορασω για την Ελλάδα;

Παιδια στο amazon.co.uk λεει UK SIM FREE.Ξερει κανεις τι σημαίνει αυτό;θα είναι οκ αν το αγορασω για την Ελλάδα;

Μια χαρά θα είσαι, πόλλοι απο εδώ εχουμε πάρει συσκευή απο τo Amazon UK ( και εγώ μέσα) και είναι όλα ΟΚ. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι σου στελνούν την συσκευή χωρίς tracking number με ΕΛΤΑ, και χωρίς tracking number εξαρτάσαι απο το τοπικό ταχυδρομείο και ταχυδρόμο της γειτονίας σου.

Τρομερό το μπλε, καλύτερο απ' ότι περίμενα.

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Μια χαρά θα είσαι, πόλλοι απο εδώ εχουμε πάρει συσκευή απο τo Amazon UK ( και εγώ μέσα) και είναι όλα ΟΚ. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι σου στελνούν την συσκευή χωρίς tracking number με ΕΛΤΑ, και χωρίς tracking number εξαρτάσαι απο το τοπικό ταχυδρομείο και ταχυδρόμο της γειτονίας σου.

Υπάρχει και express επλογη που το έχεις την επόμενη μέρα σπίτι σου.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Υπάρχει και express επλογη που το έχεις την επόμενη μέρα σπίτι σου.

Σας ευχαριστω και τους δυο..Απλα επειδη ελεγε αυτο ειπα μηπως δεν παιρνει τπτ sim ή τελοσπαντων μηπως δεν ειναι συμβατο με ελλαδα.Μαλλον και εγω με express θα το παρω γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο :D.Μηπως θυμασαι ποσο κοστιζει το express?

Σας ευχαριστω και τους δυο..Απλα επειδη ελεγε αυτο ειπα μηπως δεν παιρνει τπτ sim ή τελοσπαντων μηπως δεν ειναι συμβατο με ελλαδα.Μαλλον και εγω με express θα το παρω γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο :D.Μηπως θυμασαι ποσο κοστιζει το express?

17,5 λιρες. (DHL Exress)

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Καθως προσπαθουσα να ρουταρω το κινητο οταν πηγα να περασω τo openrecovery-twrp-2.5.0.0-m7 κολησε στην αρχικη οθονη και απο τοτε δεν λεει να ξεκολησει. Εχω προσπαθησει τα παντα ουτε επανεκκινηση γινεται ουτε να το κλειω μπορω γενικα εχει φαει κολημα και οταν το συνδεω στο pc δεν το αναγνωριζει καν αν και ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος.

Τι μπορω να κανω εχω απελπιστει τελειως.