Jump to content

mmathiou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    167
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mmathiou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mmathiou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. +1 Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω ποιο πολύ! μου έχει κάνει εντύπωση η Cosmote με το 5G ποτέ δεν περιμένα οτι θα το έδινε τόσο γρήγορα. Αν και δεν μετακινούμαι πολύ , λόγω καραντίνας, μέχρι στιγμή δεν έχω βρει περιοχή (στην Δυτική Αθήνα) που δεν έχει 5G και μάλιστα στις περισσότερες φορές έχω καλύτερο σήμα απο το 4G! (για ταχύτητα δεν συζηταμε...) Πλεόν το κινητό το έχω μόνιμα στο 5G σήμα , κατί που δεν το περιμένα να το έχω τόσο σύντομα και χωρίς μεγάλο penalty για την μπαταρία.
  2. Σε ευχαριστούμε. Στο Χαιδάρι πιάνει 150-160 Μbps και σαφώς είναι ποίο γρήγογο απο το 4G.
  3. Ας ξεκινησουμε απο τα βασικά οθόνη 6.1 vs 6.5 τι προτιμας? (btw δεν έχουν την ίδια τιμη, και ούτε νομιζώ οτι θα έχουν ποτε την ίδια τιμη (λόγω διαφοράς γενίας)
  4. Απλά επειδή στο δίκτυο τους δεν υποστηρίζουν το 5G με το συγκεκριμένο τηλέφωνο το δηλώνουν ως 4g παρόλο που είναι η 5G έκδοση με το Snapdragon. Παραλογισμός!
  5. Το περίεργα είναι οτι και στο eshop στα Χαρακτηριστικά του κινητου το εχουν οτι δεν υποστηρίζει 5G! https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20398330&skuId=ger_20398330 ενω αντιστοιχα στην vodafone το εχουν κανονικά 5G Ready! https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/smartphones-axesouar/smartphones/samsung-mblph-sam-glx-s20fe128gb5gdsbluev/p-127170/
  6. Στο tab charging θα το βρεις (συγνώμη για τα αγγλικά αλλά εχω αγγλικο μενού)
  7. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό που θα σου γράψω αλλά το Accubattery έχει μια ρύθμιση οπου μπορέις να σταματήσεις την φόρτιση στο 80%(ή σε όποίο αλλό ποσοστό θες εσυ) . Με αυτό το τρόπο προστατεύεις την μπαταρία του κινητού μια και η πλήρη φόρτιση μειώνει την χωτητικότητα της μπαταρίας.
  8. Σωστός!Μόλις το έκανα και τα Στατιστικα επανηλθαν. Σε :dance:ευχαριστούμε.
  9. Το τσέκαρα μόλις τώρα ούτε εγώ έχω στατιστικά ενώ δούλευαν...bug του UI3.0 σίγουρα... Reset , δεν παίζει να κάνω, θα περιμένω fix με update. Με το Accubattery θα κάνετε δουλειά μέχρι να φτιάξουν τα στατιστικά...
  10. Και εγώ την πέρασα από πάνω και δεν εχω κανένα πρόβλημα. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι άλλαξε ο τόνος των χρωμάτων που είχα στο vivid..... Επίσης το κινητό που δίνει την εντύπωση ότι έχει καλύτερη απόκριση από την προηγούμενη έκδοση.
  11. Απίστευτος ο Νοva Lancher είχα αγοράσει την premium εκδοση στο Galaxy Tab με android 3.0 και ακόμα έχω δικαίωμα να εγκαταστήσω την premium εκδοση σε οποία συσκεύη έχω στον λογαριασμό μου!
  12. Καλησπέρα μια και έχεις και τις 2 συσκευές θες να μας δώσεις τις εντυπώσεις σου σχετικά με την μνήμη 6GB vs 8GB? Και για τους φίλους που τεστάρουν την οθόνη , όπως αναφέρει ο vdimitriou ποιο πάνω δοκιμάστε με κάποια εφαρμογη , εγώ χρησιμοποιώ την "Touch Screen Test" https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.rallwell.siriuth.touchscreentest&hl=en και απο τότε που έβγαλα την εργοστασιακή μεμβράνη δεν μπορώ να αναπαράγω το πρόβλημα με τιποτα.Περιμένουμε τα αποτελέσματα σας.
  13. Εμένα δεν μου το κανει αυτό.Την άλλαξα σε "Show Always" και μου την ειχε πάντα ενεργή. Βέβαια η μόνιμη ρυθμιση είναι να την έχω να σβήνει στα 10sec , οπού ούτε εκέι είχα πρόβλημα.
  14. Το τζαμακι στην κάμερα δεν επηρεάζει την ποιότητα της φωτογραφίας;; ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσυπογράφω 100%. Είδες διαφορά με την επιλογή της ευαισθησίας?Εγώ δεν κατάλαβα διαφορά και το έχω off...
  15. Καλορίζικό και στους 2!
×
×
  • Create New...