Jump to content

eimaiallou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    389
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About eimaiallou

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 13

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

eimaiallou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δοκίμασε ενώ κρατάς πατημένο το Power button να πατήσεις στιγμιαία το volume up, μήπως και σε βάλει στον bootloader.
  2. Καλημέρα σας, παρατήρησα πως η gcam έχει δημιουργήσει φάκελο και αποθηκεύει τις φωτό στην εσωτερική μνήμη στον φάκελο DCIM/Camera. Προσπαθώ να το αλλάξω κ να αποθηκεύονται όλα στην εξωτερική αλλά δε μπορώ να βρω την επιλογή...κάποια βοήθεια?
  3. Λογικά έχει σα κύριο apk της φωτογραφίες της Google, οπότε δοκίμασε τις όποιες διαγραφές να τις κάνεις από εκεί.
  4. Φίλε libertyfree, την έκδοση του armova κατέβασα κι εγώ και όσον αφορά τα πορτρέτα δεν υπάρχει δεύτερη :)
  5. Θα συμφωνήσω απόλυτα αλλά ΜΟΝΟ στο κομμάτι της μελλοντικής υποστήριξης (security update) των HTC συσκευών.
  6. Καλημέρα, όχι μόνο στη κάμερά του, σε όλα του είναι κορυφή αλλά έχει μπλέξει με :X λάθος εταιρεία :mad: λίγη υποστήριξη αν είχε...
  7. Καλημέρα, εγώ χρησιμοποιώ τη μαμά εφαρμογή για πάνω από 2 διαφορετικά mail (εκτός gmail) και είμαι ικανοποιημένος. Το έχω μόνιμα στον "έξυπνο συγχρονισμό" και όλα καλά, όταν έρχεται mail ξεκινάει και το led.
  8. Επίσης καλός music player είναι και ο Pi music player, γα τη διαχείριση αρχείων πολύ καλή είναι και η updated μαμά εφαρμογή της HTC "διαχείριση αρχείων"
  9. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----[/size Το δοκιμασα αλλα δεν δουλευει.Γινεται να χαλασε ο ανταπτορας;Και που βρίσκουμε αυθεντικο γιατι ενώ αγορασα έναν άλλο η συσκευή λεει ότι δεν είναι συμβατο το καλωδιο. Καλημέρα, καλή Μεγάλη βδομάδα. Εγώ στη θέση σου, δε θα ψαχνόμουν για αντάπτορες, θα αγόραζα ένα καλό ζευγάρι, type C, ακουστικά.
  10. Καλησπέρα, με το καλό να παραλάβεις οι θήκες είναι ότι καλύτερο! Περιμένουμε εντυπώσεις από τα screen protectors. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου το έκανε κι εμένα κάποιες φορές όπου τον έβγαζα και τον έβαζα από την άλλη πλευρά, τον αναγνώριζε και όλα καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σιγά σιγά ελπίζουμε να αλλάξει αυτό...είναι κάτι που πάει πακέτο και με τις πωλήσεις ενός προϊόντος.
  11. ΦΟΒΕΡΟ τμήμα marketing, με ότι αυτό συνεπάγεται.
  12. Καλημέρα φίλε μου, με το καλό να παραλάβεις. Στη συσκευασία ΔΕΝ έχει ζελατίνα προστασίας, έχει μόνο μια διάφανη θήκη η οποία δε κάνει για τίποτα, παίζει να στο γδάρει κατά τη τοποθέτηση, δε μιλάμε για προστασία σε περίπτωση πτώσης. Θήκη spigen με κλειστά τα μάτια (έχω και τις δυο) και, ίσως μια flip. Σχετικά με το τζάμι προστασίας, φίλε μου έχω πετάξει τρία τα οποία δε κάθονταν καλά στις άκρες...έχω παραγγείλει το τέταρτο και θα ενημερώσω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσημα η HTC υποστηρίζει πως όλα τα Ευρωπαϊκά είναι dual sim.
  13. Καλημέρα, στο αυτόματο και ντάλα στον ήλιο έβλεπα μια χαρά...με το έβλεπα εννοώ να στείλω άνετα ένα sms, να βρω μια επαφή, να δω φωτό, η μια γρήγορη αναζήτηση στον ιστό.
  14. Δυστυχώς μέχρι τώρα έχω αγοράσει 3 διαφορετικά τζαμάκια (έχω ήδη παραγγείλει το 4ο) και ΚΑΝΕΝΑ δε μου έχει κάτσει καλά. Όλα πετάνε στις άκρες, μέχρι και τα καμπυλωτά και για αυτό τομλόγο δε του φοράω τγ spigen και φοράω μια flip. Χρειάζεται μια που να αφήνει περίπου 1" με 2" κενό γύρω γύρω.
  15. Εγγύηση οι θήκες της spigen, αυτή που έχει μέσα την φόρεσα μέχρι να παραλάβω την πρώτη spigen και ήμουν εξαιρετικά ανήσυχος (σκληρή θήκη, που δε μου έδωσε ποτέ την αίσθση της ασφάλειας). Εκτός τις spigen, έχω μια flip η οποία μια χαρά τα πάει. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις για τα μηνύματα.
×
×
  • Create New...