Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μόλις τελείωσα το ψάξιμο με την μπλακ.Glance screen?αγάπησα...πιο λεπτοί οι αριθμοί και όχι το ογκοδες γράφημα για ώρα.συμμαζεμενο και πανέμορφο.τα χρωματα για μένα δεν παίζουν ρόλο δεν παίζει να αλλαξω το ασπρο.το νοκια κάμερα (πρέπει να το αναβαθμίσεις αφότου κανεις την αναβάθμιση,δε γιβετε αυτόματα) φανερής διαφορα στις φωτογραφίες!δε μπορώ να το εξηγήσω,θα το καταλάβετε!το κλείσιμο των εφαρμογών απλα ΥΠΕΡΤΑΤΟ μου έλυσε πια τα χέρια,μένει να δω τώρα τι μπαταρία θα έχω απο αυριο και τι θα τρωει διοτι ειμαι μάλλον απο τους τυχερούς και λίγους που είμαι ευχαριστημένος απο την λειτουργία της.μεχρι στιγμής όμως έχω ένα μειονέκτημα που εύχομαι να βγω ψεύτης και να είναι λόγω της παρά πολλής και συνεχής χρήσης.μου ζεστενετε πίσω ενώ ποτέ δεν μου συνεβει με το 925 μου εν αντιθέσει με του 920 που είχα στο παρελθόν.θα δουμε αυριο λοιπόν.ποσο ακομα να ερωτευτώ ακομα αυτο το κινητό?ΠΟΣΟ?

Η αναβάθμιση ήρθε OTA;;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Η αναβάθμιση ήρθε OTA;;

Ναι :)..........

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φυσικά! :)

Πιάσε κόκκινο :)

Να φανταστώ ότι είναι διαθέσιμη και σε τηλέφωνα ελληνικής αντιπροσωπείας;; Αν ναι ενημερώνω ένα γνωστό να κάνει αναβάθμιση άμεσα!!!! :)

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Να φανταστώ ότι είναι διαθέσιμη και σε τηλέφωνα ελληνικής αντιπροσωπείας;; Αν ναι ενημερώνω ένα γνωστό να κάνει αναβάθμιση άμεσα!!!! :)

Σε Ελληνικό voda μου ήρθε. Είχα βέβαια περασμένη την gdr3.

Σε Ελληνικό voda μου ήρθε. Είχα βέβαια περασμένη την gdr3.

Βρήκα λινκ από νόκια και για Ελλάδα έχει έρθει κανονικά. Καλές αναβαθμίσεις.

Εγκατέστησα και την εφαρμογή Φάκελοι της Nokia

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=39673&stc=1&d=1389312115

Μάγκες καλοριζικη η αναβάθμιση βρήκα κ γω επιτέλους ενα 925 ,δεν το αγορασα ακόμα μάλλον σκ με βλέπω να το έχω στα χέρια μου.με χαλαει λιγο που ειναι λευκο αλλα δεν πειραζει.έχει πεσει περονόσπορος με τα wp δεν κυκλοφορούν πολλά σαν μτχ κ όσα βγαίνουν σε αγγελίες εξαφανίζονται αμεσως

Black κ 'γω :) κ το foders app ωραιο..! θα ταν τελειο αν μπορουσα να φτιαξω φακελο κ για τα mail accounts μου αλλα τεσπα. Αλλο με προβληματιζει....Ρε παιδια υπαρχει καποια λυση με τα popups στα μηνυματα sms, fb κλπ? δηλαδη σ δειχνω μια photo πχ κ εκεινη την ωρα μου στελνει η κοπελα μου κατι εντελως προσωπικο, πρεπει να το δεις????
Rock n' Roll will never die...

black και εγώ, η εφαρμογή φάκελοι δεν με εντυπωσίασε, δεν έχεις γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές. Το storyteller και refocus καλές εφαρμογούλες όπως και το beamer, καλά η glance screen με τα notifications απλά τα σπάει, τι led notifications και βλακείες, χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό, απίστευτη ΝΟΚΙΑ. Και η glance background εντυπωσιακή, φοβάμαι λίγο πως θα τα πάει με την μπαταρία, θα την τσεκάρω λίγες μέρες. Επίσης δεν θα προκαλέσει φθορά στην οθόνη η συνεχής χρήση της;Υποθέτω ότι θα έχει φροντίσει η ΝΟΚΙΑ αλλά ρωτάω μήπως ξέρει καλύτερα κάποιος.

Χρώμα στην glance screen από που αλλάζω;

Ωράια και τα Χ στις εφαρμογές χρείαζονταν. Δοκίμασε κάποιος αν συνεχίζεται με την black το battery drain με τις εφαρμογές μπαταρίας;

Αν και δεν ήμουν ποτέ φανατικός ΝΟΚΙΑκιας απορώ με τέτοιες εφαρμογές που βγάζει πως τα κατάφερε και έκλεισε....μεγάλη κουβέντα θα μου πείτε που δεν είναι του χώρου....

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

παιδες να ενημερωσω οτι σε εμενα χωρις να το αναφερει μου αλλαξε στο network+ την υποστηριξη σε πληρη με αποτελεσμα να χρεωνομαι τα μηνυματα στους 70 χαρακτηρες. Την ξανααλλαξα σε περιορισμενη και ολα μια χαρα, απλα δειτε το. Επισης μου προσθεσε σελιδοδικτες της νοκια στον εξπλορερ

καλά η glance screen με τα notifications απλά τα σπάει, τι led notifications και βλακείες, χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό, απίστευτη ΝΟΚΙΑ.

Η glance screen είναι πολύ δυνατό χαρακτηριστικό όντως αλλά να προσθέσω 2 πραγματάκια, ότι είναι τρομερά ενεργοβόρα στις ΜΗ amoled υλοποιήσεις και 2ο η Nokia δεν είναι τώρα μπροστά επειδή τις είδες στο 925 αλλά από symbian εποχή με τελευταίο άψογο δείγμα το 808 και τα Προηγούμενα του που είχαν την ανάλογη glance screen όπως τη λέει τώρα η Nokia και μου είχε λείψει τόσο!

Στα Android επίσης υπάρχουν εφαρμογές ειδικά αν ξέρεις να τις σετάρεις που κάνουν αυτά και ακόμα παραπάνω, όπως να βγαίνει(σε ρυθμιζόμενα μεγέθη η φωτογραφία του καλούντα κ.α.

Αλλά προσωπικά τις συστήνω μόνο σε συσκευές με amoled οθόνη για προφανείς λόγους!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

παιδες να ενημερωσω οτι σε εμενα χωρις να το αναφερει μου αλλαξε στο network+ την υποστηριξη σε πληρη με αποτελεσμα να χρεωνομαι τα μηνυματα στους 70 χαρακτηρες. Την ξανααλλαξα σε περιορισμενη και ολα μια χαρα, απλα δειτε το. Επισης μου προσθεσε σελιδοδικτες της νοκια στον εξπλορερ

Bookmarks προσθεσε και σε μενα αλλα στο δικτυο+ δεν εγινε καποια αλλαγη.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Η glance screen είναι πολύ δυνατό χαρακτηριστικό όντως αλλά να προσθέσω 2 πραγματάκια, ότι είναι τρομερά ενεργοβόρα στις ΜΗ amoled υλοποιήσεις και 2ο η Nokia δεν είναι τώρα μπροστά επειδή τις είδες στο 925 αλλά από symbian εποχή με τελευταίο άψογο δείγμα το 808 και τα Προηγούμενα του που είχαν την ανάλογη glance screen όπως τη λέει τώρα η Nokia και μου είχε λείψει τόσο!

Στα Android επίσης υπάρχουν εφαρμογές ειδικά αν ξέρεις να τις σετάρεις που κάνουν αυτά και ακόμα παραπάνω, όπως να βγαίνει(σε ρυθμιζόμενα μεγέθη η φωτογραφία του καλούντα κ.α.

Αλλά προσωπικά τις συστήνω μόνο σε συσκευές με amoled οθόνη για προφανείς λόγους!

δεν είναι τρομερα ενεργοβορo το glance σε lcd. και αν θες βαλτο καλυτερα σε Peek mode

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

Καλησπέρα.

Μη με παρεξηγήσετε αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετος και καθώς προέρχομαι από Ν8 και για πρώτη φορά σε WP, έχω τα εξής θέματα:

1. Από το Δεκέμβρη που το έχω, από την αρχή και μέχρι σήμερα (και μετά από τη χτεσινή "μαύρη" αναβάθμιση που έκανα) το διπλό ταπ λειτουργεί όποτε αυτό θέλει και όχι πάντα! Ειδικά δίπλα σε 920, η διαφορά ήταν εμφανής υπέρ του 920 το οποίο λειτουργούσε 9 στις 10 όταν το 925 ζήτημα 5 στις 10 φορές!

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι ορισμένες φορές δεν δουλεύει γενικά η αφή. Θέλει πάτημα και δεύτερη φορά όπου και αν πατάς. Λίγες φορές αλλά το κάνει. Μερικές φορές το κάνει και στο <- και ενώ νιώθεις τη δόνηση, το μενού δεν πάει πίσω.

2. Όταν πάω να στείλω μήνυμα, από το μενού των μηνυμάτων, υπάρχει επαφή που το όνομα αρχίζει από Δ και το επώνυμο από Σ και ενώ πληκτρολογώ το Δ, δεν μου εμφανίζει στη λίστα ΠΡΟΣ εισαγωγή την επαφή αυτή, ενώ όταν πληκτρολογώ το Σ, τότε την φέρνει!!!

3. Από χτες και μετά την ρημάδα αναβάθμιση, το ρολόι στην αναμονή, εμφανίζεται κατά βούληση! Κοίταξα στις ρυθμίσεις και ήταν η γρήγορη ματιά στο "πάντα ενεργή". Άλλαξα τη ρύθμιση κανά δυο φορές, την ξαναέβαλα στο "πάντα ενεργή", έκανα και soft reset αλλά συνεχίζει να το κάνει.

Κάθε βοήθεια δεκτή και συγνώμη για την όποια ασχετοσύνη μου!

Υ.Γ. Και μένα είχαν αλλάξει οι ρυθμίσεις στο Δίκτυο+.

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

Καλησπερα παιδια...Να ρωτησω κατι:απο χτες με το που μου εβγαλε την ειδοποιηση για το update για την " μαυρη" εχω θεματακια με τα notification apo viber,whatsapp.Ενω ερχονται κανονικα τα μηνυματα δεν ακουγεται ειδοποιηση και το πλαισιακι στο πανω μερος της οθονης δεν εμφανιζεται και απλα κατευθειαν μου βγαζει αριθμηση στα αντιστοιχα tiles.παιζει να σχετιζεται με την αναβαθμιση αυτο η ειναι θεμα εφαρμογων?

ακριβως αυτο σκεφτομουνα να γραψω τωρα ειλικρινα!!! Ερχονται μηνυματα στο viber και δεν κανει ηχο. Θα το ξαναεγκαταστησω να δω..........

δεν είναι τρομερα ενεργοβορo το glance σε lcd. και αν θες βαλτο καλυτερα σε Peek mode

Στο Nokia μου έκαιγε, τέλος πάντων ίσως το έχουν στρώσει αν και σε επίπεδο amoled δε θα φτάσει ποτέ κυρίως λόγο φιλοσοφίας οθονών.

Πάντως τώρα που θυμάμαι και παλιά είχα ταυτόχρονα για 1 διάστημα τα C7 k 701 και υπήρχε διαφορά γιατί απλά στην lcd ανάβει όλη η οθόνη και όχι μόνο τα pixels που είναι απαραίτητα όπως γίνεται στις amoled.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια