Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ευχαριστώ πολυυ!!!!το έσβησα κ λειτουργεί όντως κανονικά, αν το ξαναπεράσω θα μου κάνει το ίδιο??μήπως χρειάζεται καμία ρύθμιση αν ξέρεις γιατί πριν την αναβάθμιση ήταν όλα κανονικά..

Δυστυχώς θα σου κάνει το ίδιο, είναι bug του προγράμματος και αφορά ΜΟΝΟ την 4.4.2 κιτ κατ.

Σε αναμονή μπας και ο dev της εφαρμογής βγάλει κάποιο update που να λύνει το πρόβλημα. (δεν έχει βγει κάτι μέχρι στιγμής, το παρακολουθώ διότι είναι ένα ζήτημα που με ενδιαφέρει σφοδρά). :)

Εγώ δεν έχω θέμα διότι χρησιμοποιώ το swype πληκτρολόγιο, το μανίσιο έχει φάει σουτ εδώ και ποοοολύ καιρό.....

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς θα σου κάνει το ίδιο, είναι bug του προγράμματος και αφορά ΜΟΝΟ την 4.4.2 κιτ κατ.

Σε αναμονή μπας και ο dev της εφαρμογής βγάλει κάποιο update που να λύνει το πρόβλημα. (δεν έχει βγει κάτι μέχρι στιγμής, το παρακολουθώ διότι είναι ένα ζήτημα που με ενδιαφέρει σφοδρά). :)

Εγώ δεν έχω θέμα διότι χρησιμοποιώ το swype πληκτρολόγιο, το μανίσιο έχει φάει σουτ εδώ και ποοοολύ καιρό.....

ναι το ξαναδοκίμασα κ κάνει πάλι τα ίδια...κ εγω το swype έχω τώρα...τέλοσπάντων ευχαριστωωω..:)

Πάντως μετά το τελευταίο update παρατηρώ αισθητά βελτιωμένη μπαταρία ειδικά στην αναμονή! Κάναν πολύ καλή δουλειά

Πάντως μετά το τελευταίο update παρατηρώ αισθητά βελτιωμένη μπαταρία ειδικά στην αναμονή! Κάναν πολύ καλή δουλειά

ειδικά αν βγάλεις και το GPS και την ΘΕΣΗ θα δεις ακομα καλυτερη αυτονομια .....

I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith.

Ελληνικό σήμερα το πρωί.:)
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Διαφορά μεγάλη σε ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών και dialer και kids mode,knox2 με αλλαγμένο εικονίδιο του Gps.

Aυτά παρατήρησα μέχρι τώρα και νομίζω και καλύτερη διαχείριση RAM.

Aν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει?:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

μολις πηρα κι`εγω update ota(216mb εαν θυμαμαι καλα).η εκδοση παραμενει 4.4.2.

τι οποιοες διαφορες,θα δω και θα σας πω εντος ολιγον ημερων...:D

Εγώ δεν την κάνω για το θα χάσω το root

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Διαφορά μεγάλη σε ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών και dialer και kids mode,knox2 με αλλαγμένο εικονίδιο του Gps.

Συμφωνω κι επιβεβαιωνω τα οσα ειπατε + οτι εμενα κανει reboot οταν με καλουν...

Apple Iphone 8 Plus Red Edition

Συμφωνω κι επιβεβαιωνω τα οσα ειπατε + οτι εμενα κανει reboot οταν με καλουν...

Δέν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο και είχα πολλές κλήσεις εχθές.Σημείωση ότι έκανα το update χωρίς factory reset γιατί βαριόμουν να το ξαναστήνω.:O

Το update που ήρθε σε εμένα ήταν 155mb.

Στο gps δεν αλλάζει μόνο το εικονίδιο αλλά και ο τρόπος λειτουργίας και οι επιλογές στις ρυθμίσεις, που κατά τη γνώμη μου έγινε πιο δύσχρηστο. Επίσης έχω παρατηρήσει κάποια μικρά lags σε καθημερινή χρήση που δεν υπήρχαν πριν. Αυτό μάλλον έχει να κάνει επειδή η ram πλέον μένει πιο ψηλά που σημαίνει ότι κλείνει αυτόματα κάποιες διεργασίες στο background και σε πρώτη ζήτηση από τον χρήστη αυτών των διεργασιών ξανάφορτώνονται από την αρχή με αποτέλεσμα τα lags. Προσωπικά και μέχρι στιγμής δεν με ικανοποίησε το update αντιθέτως νομίζω πήγε πίσω το τηλέφωνο. Τώρα η προσθήκη του kids mode κλπ αυτά είναι ανούσια τελείως, για την μπαταρία δεν μπορώ να εκφέρω άποψη διότι είναι ακόμα νωρίς για να κρίνουμε!!!!!!

ΥΓ

Επίσης, παρατήρησα αύξηση της θερμοκρασίας στο πίσω μέρος του κινητού πρόβλημα ή φαινόμενο που εγώ τουλάχιστον δεν το είχα πότε στο δικό μου κινητό.

Edited by frastgr
frastgr

Στο gps δεν αλλάζει μόνο το εικονίδιο αλλά και ο τρόπος λειτουργίας και οι επιλογές στις ρυθμίσεις, που κατά τη γνώμη μου έγινε πιο δύσχρηστο. Επίσης έχω παρατηρήσει κάποια μικρά lags σε καθημερινή χρήση που δεν υπήρχαν πριν. Αυτό μάλλον έχει να κάνει επειδή η ram πλέον μένει πιο ψηλά που σημαίνει ότι κλείνει αυτόματα κάποιες διεργασίες στο background και σε πρώτη ζήτηση από τον χρήστη αυτών των διεργασιών ξανάφορτώνονται από την αρχή με αποτέλεσμα τα lags. Προσωπικά και μέχρι στιγμής δεν με ικανοποίησε το update αντιθέτως νομίζω πήγε πίσω το τηλέφωνο. Τώρα η προσθήκη του kids mode κλπ αυτά είναι ανούσια τελείως, για την μπαταρία δεν μπορώ να εκφέρω άποψη διότι είναι ακόμα νωρίς για να κρίνουμε!!!!!!

ΥΓ

Επίσης, παρατήρησα αύξηση της θερμοκρασίας στο πίσω μέρος του κινητού πρόβλημα ή φαινόμενο που εγώ τουλάχιστον δεν το είχα πότε στο δικό μου κινητό.

Και εμένα μου κάνει κάτι κουλά με την θερμοκρασία! Πριν το update το είχα power saving και τώρα χωρίς power saving και νόμιζα ότι εφταιγε αυτό... Αλλά μάλλον όχι... Και η Ram όντως παραπάνω!

Εμενα κανει επανεκινησεις συνεχεια...και δεν μππρω να καταλαβω το γιατι...

Μάλλον φταίει κάποια εφαρμογή ,ψαξε να την βρεις αλλιώς πάρε ενα backup και κανε factory reset .

Samsung galaxy s21+

μόλις μου έβγαλε κ 3η ενημέρωση στο γερμανικό!!! 44MB.. μετά το knox - kids mode και την επόμενη με τις ταινίες της google τι να έχει πάλι;; το μόνο που γράφει είναι βελτιστοποίηση απόδοσης.. θα την εγκαταστήσω αύριο βέβαια!! αλλά μας ζάλισαν λίγο! ένα ολοκληρωμένο update δεν γίνεται να βγάλουν; :blink:

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Αυτες τις αηδιες να μην εκανε η Samsung....στελνει και ξαναστελνει με το παραμικρο update και ολα τα σκουπιδια παλι μαζι...Bild...taxi kaufDa ..pizza...Zalando,,,ΚΤΛ

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

το μονο σιγουρο ειναι οτι η μπαταρια εχει βελτιωθει κατα πολυ.κατα τα αλλα δεν βλεπω προς το παρον καποια θεαματικη αλλαγη..

καποια διαφορα θα εχει...ποιο smooth θα ειναι!!ποιο καλη αποκριση θα εχει!!!αναμενω και εγω
I Want To Believe

οντως δεν κομπιαζει οπως εκανε πριν το update.δεν του εχω κανει βεβαια και ρισετ(βαριεμαι..)για να βγαλω και πιο ασφαλη συμπερασματα...

Εχω παρει το κινητο απο γερμανια. Δε με ενοιαζε αν εγραφε η οχι το knox. Οποτε εκανα root. Και περασα την επισημη ελληνικη τελευταια εκδοση 4.4.2.. Το κινητο λειτουργουσε μια χαρα. Ωσπου πριν 2 μερες μου ζητησε να κανω αναβαθμιση ξανα. Την εκανα 155 MB. Απο τοτε εχω προβληματα, οταν μιλαω στο τηλ μου σβηνει (οχι παντα αλλα συχνα), και επισης σβηνει μερικες φορες ενω δεν κανω τιποτα. Λεγοντας σβηνει ενοω οτι κανει επανακινηση αλλα χωρις να μου ζητηση ξανα πιν. Μου χει σπασει τα νευρα.

Κανε ενα backup και προχώρα σε factory reset το οποίο λογικά θα διορθώσει ότι προβλήματα υπάρχουν .

Samsung galaxy s21+

• The topic was unpinned