StratosGR Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καλησπέρα σε όλους, παιδιά. Συγγνώμη για την ενόχληση αλλά μετά την τελευταία αναβάθμιση των 350ΜΒ αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Wi-Fi της συσκευής. Συνδέεται αλλά είτε σέρνεται είτε κολλάει και με αποσυνδέει/γυρνάει σε 3G/4G και πετάει.. Κάνω υπομονή αλλά υπάρχει σοβαρή περίπτωση να το σπάσω αν συνεχίσει έτσι... στα 5μ από το ρούτερ και να μου κάνει καμώματα.. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο η κάτι έχει πάει στραβά με το δικό μου; Δοκίμασε και το απλό. Διέγραψε το δίκτυο και άσε να το βρει πάλι να ξαναβάλεις password. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Θα δοκιμάσω για αρχή την διαγραφή των wifi και βλέπουμε από εκεί. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Θα δοκιμάσω για αρχή την διαγραφή των wifi και βλέπουμε από εκεί. Καλημέρα, σου συνιστώ να κάνεις format και στήσιμο από την αρχή, είναι γενικά ''θέμα'' των rom της σαμμυ. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkou Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλημέρα. Στη συσκευή μου, που αισίως έκλεισε 2 χρόνια, έχω το εξής πρόβλημα εδώ και 3 εβδομάδες περίπου. Σε κάποιες φορές μου βγάζει ότι δεν έχει SIM card και ζητάει επανεκκίνηση, μετά την οποία λειτουργεί χωρίς θέμα. Επειδή η κάρτα που είχα ήταν παλιά και "κομμένη" από τις παλιές διαστάσεις σ'αυτές του κινητού, πήγα και την άλλαξα πιστεύοντας ότι φταίει αυτό. Δυστυχώς, αυτό συνεχίζεται. Με πολύ λιγότερη συχνότητα βέβαια, αλλά που και που μου το ξαναβγάζει. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλημέρα. Στη συσκευή μου, που αισίως έκλεισε 2 χρόνια, έχω το εξής πρόβλημα εδώ και 3 εβδομάδες περίπου. Σε κάποιες φορές μου βγάζει ότι δεν έχει SIM card και ζητάει επανεκκίνηση, μετά την οποία λειτουργεί χωρίς θέμα. Επειδή η κάρτα που είχα ήταν παλιά και "κομμένη" από τις παλιές διαστάσεις σ'αυτές του κινητού, πήγα και την άλλαξα πιστεύοντας ότι φταίει αυτό. Δυστυχώς, αυτό συνεχίζεται. Με πολύ λιγότερη συχνότητα βέβαια, αλλά που και που μου το ξαναβγάζει. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ. Γι αρχή θα κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και φτιάξει. Από εκεί και πέρα είτε έχεις θέμα στο sim reader, είτε στη πλακέτα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Σε εμένα δεν χρειάστηκε φορμάτ κτλ, απλά διέγραψα τον αποθηκευμένο κωδικό, έκανα νέο όνομα στο ρούτερ και νέο κωδικό, επανεκκίνηση κινητού και πέρασμα νέου κωδικού. Όλα δουλεύουν άριστα μέχρι στιγμής. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Μου ήρθε τώρα μια ενημέρωση λογισμικού 449.35Mb. Edited December 11, 2015 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Βγηκε παιδια κανενας ευκολος τροπος για root?εχει κανεις οδηγιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Αυτο με ενδιαφερει κι εμενα. Ευκολος οπως μπορουσαμε να κανουμε με το towelroot αλλα δεν νομιζω να υπαρχει κατι παρομοιο πλεον και να μην γραφει το knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 καλησπερα παιδια...απο τις εμπειριες σας ποια εκδοση του λογισμικου ειναι η πιο σταθερη με τα λιγοτερα κολληματα και καλυτερη καταναλωση μπαταριας για να την περασω;ειχα το S4 το οποια το ειχα δωσει στην κοπελα μου απο περσυ το καλοκαιρι και απο τοτε δεν εχει γινει καμια αναβαθμιση. Θα το ψάξω και πιο πισω στο thread αλλα ειναι παρα πολλα τα σχολια και ο χρονος ψιλοπεριορισμενος.. Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkou Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Γι αρχή θα κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και φτιάξει. Από εκεί και πέρα είτε έχεις θέμα στο sim reader, είτε στη πλακέτα. Αν κάνω επαναφορά εργ. ρυθμίσεων θα πρέπει μετά να γίνουν ξανά και οι αναβαθμίσεις στο android 5.0.χ που έχω αυτή τη στιγμή, ή απλά σβήνουν εφαρμογές και ρυθμίσεις; Κι επίσης αν έχει θέμα το sim reader φτιάχνεται ή όχι; (ή είναι έτσι κι αλλιώς ασύμφορο; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Αν κάνω επαναφορά εργ. ρυθμίσεων θα πρέπει μετά να γίνουν ξανά και οι αναβαθμίσεις στο android 5.0.χ που έχω αυτή τη στιγμή, ή απλά σβήνουν εφαρμογές και ρυθμίσεις; Κι επίσης αν έχει θέμα το sim reader φτιάχνεται ή όχι; (ή είναι έτσι κι αλλιώς ασύμφορο; ) Θα σβήσουν εφαρμογές και ρυθμίσεις. Για το sim reader, αν φταίει αυτό, η αλλαγή του είναι φθηνή. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Επειδή είμαι λίγο άσχετος από Android, στο Samsung S4 μπορείς να συγχρονίσεις το Outlook account σου ώστε να έχεις live τις επαφές και τα emails σου στο κινητό χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με gmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Επειδή είμαι λίγο άσχετος από Android, στο Samsung S4 μπορείς να συγχρονίσεις το Outlook account σου ώστε να έχεις live τις επαφές και τα emails σου στο κινητό χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με gmail; Ναι 99% μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vincas Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Γεια σας Εχω ενα θεματακι με την "μπροστινή" καμερα μου παρουσιάζει σφαλμα η πισω δουλευει μια χαρα ! Δοκίμασα Επαναφορα εργοστ. και Εκκαθαριση δεδομενων στις εφαρμογες δεν ειδα καμια αλλαγή. Τι θα μπορουσε να ειναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδιά ποιο προτιμάτε το 4/3 η 16/9 για φώτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Στο τηλεφωνο 16/9 μιας και τις βλεπω μονο στην tv πλεον και μ αρεσει να γεμιζει η οθονη. Στην κανονικη φωτογραφικη μου προτιμω το 4/3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλημερα, εχει σπασει το τζαμακι του κινητου ενα ραγισμα το οποιο δεν φαινεται και πρεπει να το κρατησεις πλαγια για να φανει.Σε εταιριες που εψαξα μουπαν οτι τζαμακι digitiser και πλαισιο οθονης ειναι ενα ανταλλακτικο και θελουν 140ϵ ! Υπαρχει κανεις που να αλλαζει μονο το τζαμακι;;; Ευχαριστω Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Γειά σε όλους. Εχθές αργά το βράδυ για πρώτη φορά κατέστρεψα συσκευή.. Έριξα το κινητό, κάπου χτύπησε και πλέον η οθόνη τέλος. Απλά μαύρη ενώ λειτουργεί κανονικά η αφή απλά δεν βλέπεις τίποτα. Ευτυχώς παρότι δεν υπήρχε τρόπος να δω, στα τυφλά προσπάθησα και έδωσα το PIN και ενεργοποιήθηκε η συσκευή!!! Την συνέδεσα στον Η/Υ και πήρα τουλάχιστον φωτό και μουσική... Γνωρίζεται αν αξίζει τον κόπο να δοθεί για επισκευή, πιθανών αλλαγή οθόνης και που; Η οθόνη δεν έχει ούτε σημαδάκι.. κρίμα.. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλημερα, εχει σπασει το τζαμακι του κινητου ενα ραγισμα το οποιο δεν φαινεται και πρεπει να το κρατησεις πλαγια για να φανει.Σε εταιριες που εψαξα μουπαν οτι τζαμακι digitiser και πλαισιο οθονης ειναι ενα ανταλλακτικο και θελουν 140ϵ ! Υπαρχει κανεις που να αλλαζει μονο το τζαμακι;;; Ευχαριστω Όντως, πάνε όλα μαζί. Για το τζάμι δε θα ασχοληθεί κανείς γιατί θα γίνει μαύρο χάλι. Ποτέ δε γίνεται όπως το εργοστασιακό. Γειά σε όλους. Εχθές αργά το βράδυ για πρώτη φορά κατέστρεψα συσκευή.. Έριξα το κινητό, κάπου χτύπησε και πλέον η οθόνη τέλος. Απλά μαύρη ενώ λειτουργεί κανονικά η αφή απλά δεν βλέπεις τίποτα. Ευτυχώς παρότι δεν υπήρχε τρόπος να δω, στα τυφλά προσπάθησα και έδωσα το PIN και ενεργοποιήθηκε η συσκευή!!! Την συνέδεσα στον Η/Υ και πήρα τουλάχιστον φωτό και μουσική... Γνωρίζεται αν αξίζει τον κόπο να δοθεί για επισκευή, πιθανών αλλαγή οθόνης και που; Η οθόνη δεν έχει ούτε σημαδάκι.. κρίμα.. Πήγαινε το σε ένα service, πολύ πιθανό να έχει χάσει κάποια επαφή η καλωδιοταινία της οθόνης. Αν πάλι δεν είσαι τυχερός, πας για οθόνη. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Πήγαινε το σε ένα service, πολύ πιθανό να έχει χάσει κάποια επαφή η καλωδιοταινία της οθόνης. Αν πάλι δεν είσαι τυχερός, πας για οθόνη. Γνωρίζουμε κανένα αξιόλογο επισκευαστή στην Σέρρες; Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να δούμε αναπάντητες και μηνύματα με σύνδεση στον υπολογιστή χωρίς να πρέπει να κάνω κάτι στο κινητό καθότι δεν εμφανίζει τίποτε επάνω της; Edited December 31, 2015 by gel7 Επιπλέον ερώτηση. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Γνωρίζουμε κανένα αξιόλογο επισκευαστή στην Σέρρες; Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να δούμε αναπάντητες και μηνύματα με σύνδεση στον υπολογιστή χωρίς να πρέπει να κάνω κάτι στο κινητό καθότι δεν εμφανίζει τίποτε επάνω της; Οχι,αλλαξε την καρτα σε αλλη συσκευη και ψαξε για Θεσσαλονικη αμα εχεις δυνατοτητα για να το επισκευασεις.Εχει καλα services και εξουσιοδοτημενα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonred17 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Ρε παιδια μια ερωτηση, στα καλα καθουμενα και χωρις να κανω το παραμικρο, το κινητο μου (samsung galaxy S4) σταματησε να εχει σημα και στην "Έκδοση βασικού φάσματος" γράφει "άγνωστο" (σε καταστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μου το ειπαν αυτο)... Τα σαινια της Samsung κατευθειαν την καραμελα αλλαγη πλακετας. Μηπως ξερει κανεις κατι μπας και τα γλιτωσω τα 180? Και μηπως και ξερει κανεις να μου πει τι λαλακία μπορει να εχει παιχτει, γιατι οπως προανεφερα, δεν του εκανα κατι περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Ρε παιδια μια ερωτηση, στα καλα καθουμενα και χωρις να κανω το παραμικρο, το κινητο μου (samsung galaxy S4) σταματησε να εχει σημα και στην "Έκδοση βασικού φάσματος" γράφει "άγνωστο" (σε καταστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μου το ειπαν αυτο)... Τα σαινια της Samsung κατευθειαν την καραμελα αλλαγη πλακετας. Μηπως ξερει κανεις κατι μπας και τα γλιτωσω τα 180? Και μηπως και ξερει κανεις να μου πει τι λαλακία μπορει να εχει παιχτει, γιατι οπως προανεφερα, δεν του εκανα κατι περιεργο.Να υποθέσω ότι δεν έχεις και... imei ; Δυστυχώς το να γίνεται corrupt στα καλά καθούμενα o efs στα s4 είναι αρκετά συχνό φαινόμενο. Έχω ήδη ένα s4 φίλου με την ίδια ακριβώς περίπτωση και προσπαθώ να το επαναφέρω. Αν είσαι στα χρονικά όρια της εγγύησης, να το πας σε κάποιο επίσημο service της samsung γιατί όντως θα σου αλλάξουν πλακέτα. Αν πάλι δεν είσαι στην εγγύηση, δύσκολα τα πράγματα!! Πληκτρολόγησε τους παρακάτω κωδικούς στο dialer και πες μου αν θα σου βγάλει το service menu με επιλογές ή απλά θα βλέπεις ένα black screen, για να σου πω άν έχεις ελπίδες χωρίς να αλλάξεις πλακέτα *#9090# και *#0011# . Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonred17 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Και στις 2 περιπτώσεις γράφει πάνω πάνω "ServiceMode" κι από κάτω κενές γραμμές σαν σε τετράδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts