Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψαχνομαι να περασω custom rom και δεν μπορω να αποφασισω.

Καλοβλεπω Cyanogenmod 12.

Υπαρχει κατι καλυτερο;

Δεν με ενδιαφερουν τα themes και τα φρου-φρου, θελω σταθεροτητα και σβελταδα.

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οταν ειμαι στην καμερα και παταω την εναλλαγη σε μπροστινη καμερα, αν και ημερα με αρκετο φως, κολλαει το κινητο.

Παιδιά είμαι ακόμη σε kitkat γιατί είχα δει 1-2 S4 που κολλούσαν αρκετά με την lollipop. Τώρα λέω να κάνω αναβάθμιση με odin αλλά διάβασα ότι υπάρχει περίπτωση να χαθεί το ΙΜΕΙ.

Είδα όλα τα σχετικά άρθρα στο φορουμ, αλλά αν κατάλαβα καλά το ΙΜΕΙ backup γίνεται μόνο σε root συσκευές. Μπορείτε να μου πείτε κάποιο τρόπο ώστε να κάνω backup χωρίς να είμαι root;

Παιδιά είμαι ακόμη σε kitkat γιατί είχα δει 1-2 S4 που κολλούσαν αρκετά με την lollipop. Τώρα λέω να κάνω αναβάθμιση με odin αλλά διάβασα ότι υπάρχει περίπτωση να χαθεί το ΙΜΕΙ.

Είδα όλα τα σχετικά άρθρα στο φορουμ, αλλά αν κατάλαβα καλά το ΙΜΕΙ backup γίνεται μόνο σε root συσκευές. Μπορείτε να μου πείτε κάποιο τρόπο ώστε να κάνω backup χωρίς να είμαι root;

Δεν υπάρχει πιθανότητα να χαθεί το IMEI αρκεί ακολουθήσεις επακριβώς τις οδηγίες.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την φόρτιση του κινητού που υποψιαζομαι οτι είναι η μπαταρία αλλά θέλω και την γνώμη σας.

Το Βάζω για φόρτιση και αντί να ανεβαίνει πέφτει το ποσοστό της μπαταρίας,το εχω δοκιμάσει και με ανοιχτό και με κλειστώ και κάνει τα ίδια δεν ανεβαίνει.1-2 φορές κατάφερα να το φορτίσω στο 100%.Εχώ δοκιμάσει 5 διαφορετικούς φορτιστές και κάνει τα ίδια.Ευχαριστώ πολύ!

Edited by spyrossss
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την φόρτιση του κινητού που υποψιαζομαι οτι είναι η μπαταρία αλλά θέλω και την γνώμη σας.

Το Βάζω για φόρτιση και αντί να ανεβαίνει πέφτει το ποσοστό της μπαταρίας,το εχω δοκιμάσει και με ανοιχτό και με κλειστώ και κάνει τα ίδια δεν ανεβαίνει.1-2 φορές κατάφερα να το φορτίσω στο 100%.Εχώ δοκιμάσει 5 διαφορετικούς φορτιστές και κάνει τα ίδια.Ευχαριστώ πολύ!

Άλλαξε μπαταριά. Έχει φουσκώσει η μπαταρία; πολλά s4 το παρουσίαζαν αυτό.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Ειμαι τρομερα αισιοδιοξος να θελω να πιστευω οτι η samsung θα δωσει το νεο android και στο κινητο μας?

Γεια σας ,θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις για ποιο λογο και αλλαξα sd card reader και sim card reader δεν μυ αναγνωριζει παλι την καρτα & μου κανει επανεκινησεις!!!!

Μηπως η sd card reader και sim card reader που μου εστειλαν ηταν και αυτη προβληματικη

???

Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει!!!

ΕΥχαριστω!!!

Γεια σας ,θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις για ποιο λογο και αλλαξα sd card reader και sim card reader δεν μυ αναγνωριζει παλι την καρτα & μου κανει επανεκινησεις!!!!

Μηπως η sd card reader και sim card reader που μου εστειλαν ηταν και αυτη προβληματικη

???

Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει!!!

ΕΥχαριστω!!!

Μάλλον πας για πλακέτα...

Παιδιά έχω πρόβλημα με αναβαθμιση μέσω odin. Είναι για 9506 αλλά το γράφω εδώ αφού λογικά είναι ίδια διαδικασία.

Είχε lollipop αλλά σερνόταν και κατέβασα να βάλω άλλη έκδοση. Κάνω όλες τις διαδικασίες κανονικά στο odin, βάζω το usb, το βρίσκει, αλλά μόλις πατάω start, κατευθείαν επάνω αριστερά λέει FAIL.

Τι μπορώ να κάνω; Να κατεβάσω άλλη ROM; Αυτή που δοκίμασα είναι Ελληνική αλλά comsmote γιατί δεν βρήκα unbranded.

Όταν ανοίγω το κινητό λέει "Firmware update encountered an issue. Please select recovery mode in Kies and try again"

Βοηθήστε αν μπορείτε!

Παιδιά έχω πρόβλημα με αναβαθμιση μέσω odin. Είναι για 9506 αλλά το γράφω εδώ αφού λογικά είναι ίδια διαδικασία.

Είχε lollipop αλλά σερνόταν και κατέβασα να βάλω άλλη έκδοση. Κάνω όλες τις διαδικασίες κανονικά στο odin, βάζω το usb, το βρίσκει, αλλά μόλις πατάω start, κατευθείαν επάνω αριστερά λέει FAIL.

Τι μπορώ να κάνω; Να κατεβάσω άλλη ROM; Αυτή που δοκίμασα είναι Ελληνική αλλά comsmote γιατί δεν βρήκα unbranded.

Όταν ανοίγω το κινητό λέει "Firmware update encountered an issue. Please select recovery mode in Kies and try again"

Βοηθήστε αν μπορείτε!

Δοκίμασε μια άλλη ρομ και αν σου κάνει τα ίδια ανέβασε ένα screenshot από τα μηνύματα που γράφει το odin

Τα ίδια πάλι.

Έχω win 8.1 και το τρέχω ως admin.

http://i1204.photobucket.com/albums/bb415/sok123123/Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron_zpszkanhbs4.png

Άλλαξα θύρα usb, προχώρησε, αλλά σταμάτησε σχεδόν στο τέλος

http://i1204.photobucket.com/albums/bb415/sok123123/Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron2_zpsobyahzj0.png

Edited by truckman

ελπίζω να βοηθήσει αυτό που θα πω.. αλλά δοκίμασε μόλις βάλεις το usb και ξεκινήσει η διαδικασία να απομακρυνθείς από το pc!! τουλάχιστον εγώ έτσι κατάφερα να ολοκληρώσω τη διαδικασία! δεν ξέρω γιατί αλλά έστω και με το ελάχιστο κούνημα έβγαζε fail... μπορεί και να φταίνε οι θύρες του pc μου βέβαια.. αλλά σε μεταφορές ή με σκληρούς δίσκους δεν είχα ποτέ θέμα..

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Συνεχίζοντας τις προσπάθειες. Έφτασε στο τέλος και έβγαλε "FAIL (size)"

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Να μην έχει χώρο για ποιο λόγο;

http://i1204.photobucket.com/albums/bb415/sok123123/Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron3_zps1kdpxztl.png

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ελπίζω να βοηθήσει αυτό που θα πω.. αλλά δοκίμασε μόλις βάλεις το usb και ξεκινήσει η διαδικασία να απομακρυνθείς από το pc!! τουλάχιστον εγώ έτσι κατάφερα να ολοκληρώσω τη διαδικασία! δεν ξέρω γιατί αλλά έστω και με το ελάχιστο κούνημα έβγαζε fail... μπορεί και να φταίνε οι θύρες του pc μου βέβαια.. αλλά σε μεταφορές ή με σκληρούς δίσκους δεν είχα ποτέ θέμα..

Έχω δοκιμασει και να το αφήσω τελείως και να το απασχολώ να μην κάνει κάποιου είδους αναμονή, αλλά τπτ.

Πλέον κάθε προσπάθεια φτάνει μέχρι το τέλος και το "FAIL (size)".

Η συσκευή έχει σίγουρα πολύ χώρο διότι όλα ήταν σε sd card.

Έχω δοκιμάσει και Ελληνική rom και Γαλλική. Απλά το μόνο θέμα είναι ότι δεν έχω βρει undranded rom για το GT-I9506. Όλες είναι branded.

Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

Edited by truckman

Κατ'αρχήν θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Το fail που σου βγάζει το Odin είναι γιατί η ρομ που πας να περάσεις έχει διαφορετικού μεγέθους hidden image από αυτήν που έχεις. Μπορεί να περαστεί αλλά θέλει άλλη διαδικασία με pit file (το οποίο θα πρέπει να βρείς) και repartition, πράγμα που δε στο συνιστώ γιατί είναι αρκετά επικίνδυνο και μπορεί να σου μείνει η συσκευή στα χέρια. Θα πρέπει να δοκιμάσεις και άλλες ρομ μέχρι να πετύχεις κάποια που θα έχει ίδιο μεγέθους hidden image με το δικό σου. Διαφορετικά και για να μην μείνεις χωρίς συσκευή, περνάς πάλι τη δική σου ρομ και θα ανοίξει κανονικά.

Οκ για τα μηνύματα. ;)

Θα ψάξω και άλλες ROM και θα κάνω δοκιμές.

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

edit: Πως γίνεται μια ρομ που είναι για το συγκεκριμένο μοντέλο, να μην γίνεται να περαστεί σε αυτό; Είναι σύνηθες φαινόμενο;

edit2: Πήγα σε άλλη ρομ ποιο καινούργια από αυτην που είχε και πιο παλια από αυτές που δεν παιρνουσαν και μπηκε κανονικα! Μια Σουηδική έβαλα.

Βέβαια άλλη έγγραφε στο sammobile και από ό,τι είδα στις Πληροφορίες Συσκευής, άλλη πέρασε (άλλα γράμματα στο τέλος).

Όλα παίζουν κανονικά και δεν σέρνεται όπως πριν! Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!

Edited by sok_ath

Καλησπέρα.Έχω βάλει την lollipop στο κινητό αλλά απογοητεύτηκα πλήρως.Το κινητό ζεσταίνεται για πλάκα και η μπαταρία πέφτει νεράκι.Επαναφορά εργοστασιακών έκανα αλλά δεν είδα διαφορά.Υπάρχει τρόπος να γυρίσω σε jelly bean ή έστω σε kitkat χωρίς να γράψει ο knox?Δεν είμαι root.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια! Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει στα σίγουρα;

Καλημέρα στην παρέα. Ζητάω την βοήθειά σας για ένα φίλο. Έχει το κινητό στοκ με λόλιποπ και από χθες που αγόρασε ένα Bluetooth Nokia αντιμετωπίζει ένα χαζό πρόβλημα. Ενώ έχει ξεκλείδωμα με μοτίβο, από την στιγμή που θα συνδέσει το ακουστικό το κινητό βάζει πριν το μοτίβο και το απλό ξεκλείδωμα με σύρσιμο.

Πως λύνεται αυτό;

To έχει συνδέσει στο Smart Lock της google (αν τρέχει lolipop υπάρχει μόνο). Του κάνει το ίδιο και όταν έχει το κινητό του πάνω του; Στο χέρι ή να περπατάει; Το Smart Lock αναγνωρίζει συνδεδεμένες συσκευές ή ότι το έχεις πάνω σου και δεν κλειδώνει με κωδικό ή σχέδιο αλλά με swipe.

Θα το βρεις στις ρυθμίσεις -> περισσότερα -> ασφάλεια και είναι η τελευταία επιλογή.

Παιδιά καλησπέρα.

Είχα ένα s4 i9505 το οποίο έχασε το σήμα του ξαφνικά και ήταν θέμα πλακετας.

Πέραν των δύο ετών χωρίς εγγύηση αγορασμένο από kaizershop.

Το πήγα στον Γερμανό της περιοχής μου και μου είπε θα το στείλει. Μετά από μερικές μέρες και ενώ είχαμε επικοινωνία τηλεφωνικά για την εξέλιξη μου είπε κάνει εκατόν τόσο ευρώ συν ΦΠΑ και εγγύηση 6 μήνες έβγαινε 150 €. Σε ερώτηση μου αν γίνεται χωρίς ΦΠΑ πήρα θετική απάντηση και αποφάσισα να το φτιάξω μιας και ήταν σε κατάσταση σφραγισμένου. Σήμερα ήρθε και το πήρα. 128€.αλλα στο phone info έχει knox 0*1 . πώς γίνεται αφού ούτε πριν ούτε τώρα με καινούργια πλακέτα το έχω πειράξει? Βάση νέου ιμει θα υσχυει η εγγύηση αφού δεν έχω παραστατικό. Τι κάνω τώρα? Το πάω πίσω? Γιατί να έχει γραμμένο κνοξ?

kountouraN

Μήπως η πλακέτα που μπήκε είναι μεταχειρισμένη από scrap άλλου κινητού (π.χ. με σπασμένη οθόνη) ?

Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo

Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover

Samsung G965F - Stock

Samsung G781B - Stock

Μήπως η πλακέτα που μπήκε είναι μεταχειρισμένη από scrap άλλου κινητού (π.χ. με σπασμένη οθόνη) ?

Δεν ξέρω, κάτι τέτοιο υποψιάζομαι. Αλλά η τιμή αυτή δεν μου κάνει για μεταχειρησμενη πλακέτα..

kountouraN

Θυμαμαι οτι το service mode ειχε απενεργοποιηθει με τα νεα Update.

Υπαρχει τροπος να δηλωσουμε στα δικυα και στην λειτουργια δικτύου LTE/WCDMA μόνο;

τρέχω ακόμη την 4.4.2 χωρίς ρουτ. τις προάλλες χωρίς λόγο δεν μπορώ να αλλάξω την γλώσσα εισαγωγής όπου κι αν γράφω είτε μήνυμα είτε στο σκαιπ είτε στον μπροουζερ. Για να το γυρίσω στα αγγλικά πρέπει να κάμω ολόκληρη ιστορία από τις ρυθμίσεις. Να επιλέξω πρώτα τα αγγλικά κ μετά να καταργήσω τα ελληνικά. Κάθε φορά θέλει να έχεις μόνο μια γλώσσα μέσα ενεργη. Αν έχεις ελληνικά αγγλικά δεν μπορείς να αλλάξεις μέσω του σπεις

έχει συμβεί σε κανένα? Υπάρχει κάποιος τρόπος να επανέλθει?

τρέχω ακόμη την 4.4.2 χωρίς ρουτ. τις προάλλες χωρίς λόγο δεν μπορώ να αλλάξω την γλώσσα εισαγωγής όπου κι αν γράφω είτε μήνυμα είτε στο σκαιπ είτε στον μπροουζερ. Για να το γυρίσω στα αγγλικά πρέπει να κάμω ολόκληρη ιστορία από τις ρυθμίσεις. Να επιλέξω πρώτα τα αγγλικά κ μετά να καταργήσω τα ελληνικά. Κάθε φορά θέλει να έχεις μόνο μια γλώσσα μέσα ενεργη. Αν έχεις ελληνικά αγγλικά δεν μπορείς να αλλάξεις μέσω του σπεις

έχει συμβεί σε κανένα? Υπάρχει κάποιος τρόπος να επανέλθει?

νομίζω παλιότερα είχε αναφερθεί από κάποιους το ίδιο πρόβλημα και ευθυνόταν μια εφαρμογή, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν η NoLed ή η Greenify... και πάλι δεν θυμάμαι πολύ καλά..

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)