Nik0ss1 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Αν έχεις κρατήσει το κουτί δες τι χώρα προέλευσης λέει επάνω και αντίστοιχα θα ψάξεις. Εφοσον ανοιξε με την ρομ που του περασα λεω να κρατησω αυτη μεχρι να βρω καμια αλη , κανει update τωρα . Σε ευχαριστω πολυ παντος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Μετα απο αναβαθμιση σε lolipop οταν κανω κληση και εχω το ακουστικο στο αυτι η οθονη απενεργοποιειται αλλα αν το κατεβασω δεν ενεργοποιειται αυτοματα πρεπει να πατησω καποιο κουμπι για να αναψει.Στις ρυθμισεις ειναι ενεργοποιημενη η ρυθμιση να ενεργοποιηται αυτοματα.Του εχει τυχει κανενος? Μήπως φοράς καμιά θήκη που καλύπτει έστω και λίγο τον αισθητήρα φωτός; αν ναι βγάλε την και ξανά δοκίμασε. Το έχω πάθει εγώ για αυτό λέω μήπως είναι αυτό. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nilasgr Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Μήπως φοράς καμιά θήκη που καλύπτει έστω και λίγο τον αισθητήρα φωτός; αν ναι βγάλε την και ξανά δοκίμασε. Το έχω πάθει εγώ για αυτό λέω μήπως είναι αυτό. Θηκη φορα αυτη που καλυπτει μονο την πισω μερια.Η μεμβρανη προστασιας καλυπτει το τους αισθητηρες αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα τωρα με την αναβαθμιση εγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Παιδιά που μπορώ να βρω κάπου φτηνά lifeproof θήκη γιατί εδώ είναι φαρμακείο!!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Θέλω να το αγοράσω, μπορείτε να μου πείτε πιο είναι το τελευταίο επίσημο firmware που έχει? Πήρε το Android 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Θέλω να το αγοράσω, μπορείτε να μου πείτε πιο είναι το τελευταίο επίσημο firmware που έχει? Πήρε το Android 5? 5.0.1 Επίσημα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Ευχαριστώ πολύ, μήπως με απλά λόγια μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές με το value edition? Ποιο από τα 2 να πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nilasgr Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Μετα το προβλημα που μου δημιουργησε με τον αισθητηρα ανακαλυψα και αλλα 2 προβληματα το ενα ειναι οτι μου βγαζει σφαλμα με την καρτα sim [ATTACH]61182[/ATTACH] και το αλλο δεν μπορω με τιποτα να μπω σε safe mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εμενα παλι γιατι κατα καιρους(Πολυ σπανια) μου βγαζει το μυνημα οτι τα δεδομενα υπερβηκαν το οριο κ.τ.λ. ενω δεν εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα στο κινητο και μπαινω ιντερνετ μονο μεσω wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Έχω την 5.0.1 και χωρίς ρουτ. Δεν βλέπω αναβάθμιση. Ερώτηση. Όταν έχω αναπάντητη το εικονίδιο του τηλεφώνου δεν γράφει τον αριθμό τους. Στα μηνύματα Έχει. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλησπέρα σας, έχω παρατηρήσει ότι το κινητό πλέον δεν φορτίζει τόσο γρήγορα όσο πριν την αναβάθμιση. Φορτίζει είτε με 500mA, άντε μέχρι 900mA από 1200 που είναι το κανονικό. Δοκίμασα και άλλους φορτιστές για να κάνω έλεγχο ή και καλώδια και πάλι τίποτα. Μιλάμε πάντα για πρίζα και όχι usb φόρτιση... Το έχετε και εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλύτερη η αργή φόρτιση, επιμηκύνεται η ζωή της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Παιδια καλησπερα, εχω το gt-i9505 και σημερα μετα απο πτωση, η καμερα δειχνει σαν να βλεπει μεσα απο σπασμενο γυαλι και θολα, το εξωτερικο τζαμακι της καμερας δεν εχει υποστει το παραμικρο, φανταζομαι οτι κατι εγινε μεσα. Που να κοιταξω για νεα καμερα? Eχω το gt-i9505, ειδα μερικες στο ali με πολυ καλη τιμη, θα ειναι καλες σε ποιοτητα φωτο ομως? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλύτερη η αργή φόρτιση, επιμηκύνεται η ζωή της μπαταρίας. Απλά σημαίνει και παραπάνω ώρες στην πρίζα... χααχχαχααχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toothpick Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 οταν ανοιγω την εφαρμογη φειςμπουκ παντα μου βγαζει το μυνημα πανω οτι το σαμσουνκ γκαλαξι ζητα προσβαση στο λογαριασμο σας φειςμπουκ,υπαρχει καποια ρυθμιση για να μην ξανα εμφανιστει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Για παραδειγμα οταν εχω ενα sms ή μια αναπαντητη κλιση και δω το sms οταν κλειδωσει η οθονη οταν την ξεκλειδωνω επανω ψηλα υπαρχει ακομα η ειδοποιηση για το διαβασμενο sms και πρεπει να πατησω απο κατω που λεει "ΔΙΑΓΡΑΦΗ" για να μην εμφανιζεται συνεχεια . Ειναι πολυ ενοχλητικο ...Μπορω να το απενεργοποιησω ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Παιδια καλησπερα, εχω το gt-i9505 και σημερα μετα απο πτωση, η καμερα δειχνει σαν να βλεπει μεσα απο σπασμενο γυαλι και θολα, το εξωτερικο τζαμακι της καμερας δεν εχει υποστει το παραμικρο, φανταζομαι οτι κατι εγινε μεσα. Που να κοιταξω για νεα καμερα? Eχω το gt-i9505, ειδα μερικες στο ali με πολυ καλη τιμη, θα ειναι καλες σε ποιοτητα φωτο ομως? Βοηθεια κανεις? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Βοηθεια κανεις? Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεσσι, αν γνωρίζει κάποιος θα σου απαντήσει στο αρχικό σου ποστ. Σπάνια κάνει κάποιος αλλαγή κάμερας μόνος του, οπότε καταλαβαίνεις.... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaidi_r Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν θα πάρουμε την 5.0.2 του S6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν θα πάρουμε την 5.0.2 του S6; Εγώ πάντως την έχω βάλει costum φυσικά :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Για παραδειγμα οταν εχω ενα sms ή μια αναπαντητη κλιση και δω το sms οταν κλειδωσει η οθονη οταν την ξεκλειδωνω επανω ψηλα υπαρχει ακομα η ειδοποιηση για το διαβασμενο sms και πρεπει να πατησω απο κατω που λεει "ΔΙΑΓΡΑΦΗ" για να μην εμφανιζεται συνεχεια . Ειναι πολυ ενοχλητικο ...Μπορω να το απενεργοποιησω ? Ευχαριστω. Από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων, κοίτα στο μενού ειδοποιήσεις. Εκεί έχει την επιλογή να μη σου βγαίνουν αυτά. Παιδια καλησπερα, εχω το gt-i9505 και σημερα μετα απο πτωση, η καμερα δειχνει σαν να βλεπει μεσα απο σπασμενο γυαλι και θολα, το εξωτερικο τζαμακι της καμερας δεν εχει υποστει το παραμικρο, φανταζομαι οτι κατι εγινε μεσα. Που να κοιταξω για νεα καμερα? Eχω το gt-i9505, ειδα μερικες στο ali με πολυ καλη τιμη, θα ειναι καλες σε ποιοτητα φωτο ομως? Eγώ όταν μπήκε σκουπιδάκι στο φακό μου πήρα την καινούρια κάμερα από το ebay. €20 έδωσα, μαζί με το τζαμάκι, και δουλεύει άψογα. Edited May 26, 2015 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Για παραδειγμα οταν εχω ενα sms ή μια αναπαντητη κλιση και δω το sms οταν κλειδωσει η οθονη οταν την ξεκλειδωνω επανω ψηλα υπαρχει ακομα η ειδοποιηση για το διαβασμενο sms και πρεπει να πατησω απο κατω που λεει "ΔΙΑΓΡΑΦΗ" για να μην εμφανιζεται συνεχεια . Ειναι πολυ ενοχλητικο ...Μπορω να το απενεργοποιησω ? Ευχαριστω. Από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων, κοίτα στο μενού ειδοποιήσεις. Εκεί έχει την επιλογή να μη σου βγαίνουν αυτά. . Ευχαριστω αλλα δεν το κανει μονο στα μηνυματα αλλα και σε αναπαντητες που εχω "ανοιξει" κλπ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλημερα παιδια για root στην 5 Εχει βρεθει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaidi_r Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Εγώ πάντως την έχω βάλει costum φυσικά :D:D:D Εγώ σκέφτομαι να μην το ρουταρω.. Πως είναι με την custom, τρέχει καλυτερα; έχει τα εικονίδια και widgets του S6; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Εχει τυχει σε κανεναν στο ασχετο ο ηχος να ακουγεται απο το ακουστηκο και οχι απο το ηχιο του κινητου και οταν κανεις επανεκινηση το κινητο να φτιαχνει? Για ποιο λογο συμβαινει αυτο ξερουμε? Επισης υπαρχει καποια λυση του προβληματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts