ampelift Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Να κάνω μια ερώτηση με το recovery που έχει μπορώ να περάσω custom rom γτ έχει επιλογή install η θέλει CWM;; Ακριβώς, θέλεις Custom Recovery !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Έβαλα το rom manager αλλά μου λέει δεν υπάρχει cwm για το 9505...;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Έβαλα το rom manager αλλά μου λέει δεν υπάρχει cwm για το 9505...;; Στον οδηγό για root της συσκευής σου, υπάρχουν τα απαραίτητα links. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Έβαλα το rom manager αλλά μου λέει δεν υπάρχει cwm για το 9505...;; http://techerrata.com/browse/twrp2/jfltexx κατεβασε το τελευταιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Στον οδηγό για root της συσκευής σου, υπάρχουν τα απαραίτητα links. Δεν το προσεξα αν και κόκκινα γράμματα.Στο link εχει δυο αρχεία στον odin, το md5 στο pda το βάζουμε και το zip;; http://techerrata.com/browse/twrp2/jfltexx κατεβασε το τελευταιο Αυτά είναι αλλά αρχεία... Που τα βάζουμε στον odin;; σε ποιες θέσεις;; το ιδιο είναι;; Edited June 30, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Προσφατα κατεβασα μια εφαρμογη για να τσεκαρω το gps του s4 γιατι πιστευω οτι εχει θεματα Ενω βρισκει καμια 20αρια δορυφορους δεν "κλειδωνει" καθολου σε καποιον. Με ανοιχτο wifi παντα. Παραλληλα η οθονη αλλαζει προσανατολισμο χωρις να εχω ενεργοποιησει την αντιστοιχη επιλογη. Ξερετε τι παιζει?:confused: το κινητο ειναι αρουταριστο και θα θελα λυσεις που δεν συμπεριλαμβανουν ρουτ κλπ ανεπισημα κολπα :p Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Ένα πολύ χρήσιμο πιθανώς για μερικούς setting. Torchlight with closed screen. Προσφατα κατεβασα μια εφαρμογη για να τσεκαρω το gps του s4 γιατι πιστευω οτι εχει θεματα Ενω βρισκει καμια 20αρια δορυφορους δεν "κλειδωνει" καθολου σε καποιον. Με ανοιχτο wifi παντα. Παραλληλα η οθονη αλλαζει προσανατολισμο χωρις να εχω ενεργοποιησει την αντιστοιχη επιλογη. Ξερετε τι παιζει?:confused: το κινητο ειναι αρουταριστο και θα θελα λυσεις που δεν συμπεριλαμβανουν ρουτ κλπ ανεπισημα κολπα :p Το s4 όπως και το S3 υποστηρίζει GPS + GLONASS. Έχει υποδειγματικό Gps.. Πως δοκίμασες και κατάλαβες πως έχεις πρόβλημα? Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Καλημέρα. .καλο μηνα.. ηρθε και για ελλαδα η αναβάθμιση. .... ωραια πρωι πρωι.....:lol: Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ένα πολύ χρήσιμο πιθανώς για μερικούς setting. Torchlight with closed screen. Το s4 όπως και το S3 υποστηρίζει GPS + GLONASS. Έχει υποδειγματικό Gps.. Πως δοκίμασες και κατάλαβες πως έχεις πρόβλημα? Καλημερα και απο εμένα καλο μήνα και εγω πιστεύω οτι εχει πρόβλημα το GPS δεν κλυδωνει η δουλεια μου απετη αμεσω στίγμα όμως αγωνιζομε να βρω την θέση μου και ετσι αναγκαζωμε να βγάλω το iPhone απο την τσέπη μου για να δώ το στίγμα μου μήπως ξέρετε καπια αξιόλογη εφαρμογη που να δείχνει άμεσα την θέση μου ; Θας σας είμαι υποχρεως. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Καλημέρα. .καλο μηνα.. ηρθε και για ελλαδα η αναβάθμιση. .... ωραια πρωι πρωι.....:lol: Καλημέρα και καλό μήνα!Ποιά αναβάθμιση ήρθε για Ελλάδα?Η τελευταία γερμανική?:blink: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Καλημερα και απο εμένα καλο μήνα και εγω πιστεύω οτι εχει πρόβλημα το GPS δεν κλυδωνει η δουλεια μου απετη αμεσω στίγμα όμως αγωνιζομε να βρω την θέση μου και ετσι αναγκαζωμε να βγάλω το iPhone απο την τσέπη μου για να δώ το στίγμα μου μήπως ξέρετε καπια αξιόλογη εφαρμογη που να δείχνει άμεσα την θέση μου ; Θας σας είμαι υποχρεως. Ευχαριστω Εγώ με Galaxy Nexus είχα το ίδιο πρόβλημα και είχε να κάνει με την αναζήτηση σε όλους τιυς servers. Με το FasterGPS από play store(χρειάζεται root) ορίζεις κατευθείαν σε ποιά χώρα είσαι και αλλάζει έτσι τον server που έχει με τον αντίστοιχο για Ελλάδα και το gps εκεί που ήθελα και 2 λεπτά για να κλειδώσει, το πολύ σε 3-4 sec κλειδώνει! Απλά θέλει root για αυτή την αλλαγή! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Καλημέρα και καλό μήνα!Ποιά αναβάθμιση ήρθε για Ελλάδα?Η τελευταία γερμανική?:blink: Model: GT-I9505 Country: Greece Version: Android 4.2.2 Changelist: 768421 Build date: Wed, 29 May 2013 16:05:23 +0000 Product Code: EUR PDA: I9505XXUBMEA CSC: I9505OXXBMF1 MODEM: I9505XXUBMEA Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ενταξει σε κανενα διμηνο παλι update...ειναι ηδη μια εκδοση πισω απο την mf8. Απορω γιατι ασχολειστε με ελληνικες rom Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 (edited) το τελευταίο firmware (της MF8) εχει βγει και για γαλλια? εμενα το μονο μου προβλημα παντως ειναι ο προσανατολισμος οθονης! αργει πολυ να καταλαβει το γυρισμα οθονης! Edited July 1, 2013 by bolek7 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 το τελευταίο firmware (της MF8) εχει βγει και για γαλλια? εμενα το μονο μου προβλημα παντως ειναι ο προσανατολισμος οθονης! αργει πολυ να καταλαβει το γυρισμα οθονης! Δοκίμασε να κάνεις μια βαθμονόμηση γυροσκοπίου μέσα από τις ρυθμίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Δυστυχως εχω κανει και τιποτα Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Τι είναι πάλι αυτό;;;; Εκανα μια επανεκκίνηση στη συσκευή και μου το έβγαλε με θαυμαστικό. Με το που το άνοιξα είδα αυτά, αλλά δεν έχω επιλέξει Allow ή No thanks ακόμα.. Το έχει δει κανένας σας;;; http://users.otenet.gr/~latou/wtf.jpg Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Εγώ με Galaxy Nexus είχα το ίδιο πρόβλημα και είχε να κάνει με την αναζήτηση σε όλους τιυς servers. Με το FasterGPS από play store(χρειάζεται root) ορίζεις κατευθείαν σε ποιά χώρα είσαι και αλλάζει έτσι τον server που έχει με τον αντίστοιχο για Ελλάδα και το gps εκεί που ήθελα και 2 λεπτά για να κλειδώσει, το πολύ σε 3-4 sec κλειδώνει! Απλά θέλει root για αυτή την αλλαγή! Δεν έχω κανει root ξέρεις αν υπάρχει καπια που να κλυδωνει γρήγορα και να δείχνει το στίγμα που είμαστε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanax Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Παιδιά καλησπέρα!!!! Μου ήρθε και εμένα σήμερα το ελληνικό update! Το πέρασα και όλα κομπλέ!! Ερώτηση: πρέπει να ξανακάνω τις ρυθμίσεις για να έχω 4g όπως τις είχε παραθέσει ο φίλος Aristeides? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Μόλις το πήρα από Kaizershop. Από ότι φαίνεται ξεχνάω οριστικά το iPhone !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Μόλις το πήρα από Kaizershop. Από ότι φαίνεται ξεχνάω οριστικά το iPhone !!! Με γεια να το χαρείς. Τι προέλευσης είναι; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Με γεια να το χαρείς. Τι προέλευσης είναι; Μου αρέσει που όλοι μάθατε και ρωτάτε τι προέλευσης είναι! Λες και θα το χρησιμοποιήσετε ποτέ στα όριά του, το αγοράζετε βάσει προδιαγραφών χώρας, διαφοροποιείται από χώρα σε χώρα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο! Με μία rom άλλης χώρας το κάνετε καινούργιο!!! Εγώ προγραμματιστής είμαι και ποτέ μου δεν κοίταξα τι προέλευσης ήταν όσα κομμάτια πέρασαν από τα χέρια μου! :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Με γεια να το χαρείς. Τι προέλευσης είναι; Ζήτησα το Ευρωπαϊκό που έχει 500€. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά στο κουτί έχει Ελληνικό βιβλιαράκι, και όταν το πρωτοάνοιξα, η γλώσσα ήταν προεπιλογή Ελληνικά!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Μόλις το πήρα από Kaizershop. Από ότι φαίνεται ξεχνάω οριστικά το iPhone !!! Αυτό δεν το συζητάμε φίλε μου,άλλη κλάση το τηλέφωνο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ζήτησα το Ευρωπαϊκό που έχει 500€. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά στο κουτί έχει Ελληνικό βιβλιαράκι, και όταν το πρωτοάνοιξα, η γλώσσα ήταν προεπιλογή Ελληνικά!!! :) Τα Ελληνικά τα καταλαβαίνει από την SIM που βάζεις! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts