Jump to content

nikanax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikanax

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nikanax's Achievements

  1. Ευχαριστώ πολύ! Έβγαλες ένα βάρος από πάνω μου
  2. Σίγουρα;; γιατί δεν το θυμάμαι να ακουγόταν όταν το είχα πρωτοπάρει!
  3. Παιδιά καλησπέρα, Τα φώτα σας αν έχει ξανακούσει κανείς κάτι ή το έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτό που μου έτυχε. Εδώ και λίγες μέρες αμα κουνήσω το κινητό "πέρα δώθε" ακούγεται κάτι από μέσα σαν να έχει ξεκολλήσει κάτι από την θέση του. Κατά τα λοιπά η συσκευή είναι λειτουργική στο 100%. Εν τω μεταξύ, μία φορά έχει πέσει από ύψος όχι πάνω από 20cm. Είναι λογικό; Παλίοτερα κινητά samsung που είχα με σοβαρότερες "τούμπες", δεν είχαν παρουσιάσει κάτι τέτοιο. Πάω για service; Φαντάζομαι δεν υπάρχει περίπτωση να το καλύψει εγγυηση;
  4. Ευχαριστω φίλε μου θα το κοιταξω!!!
  5. Καλησπέρα παιδιά!! Μία απορια αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει?? Πως μπορω να συγχρονίσω τις επαφεές του facebook με τις επαφές του gmail ώστε να εμφανίζονται οι φωτογραφίες?? Στο samsung s4 το είχα κα΄νει αλλά τώρα ΔΕΝ μπορώ να το βρω με τίποτα! Έχω ένα s7 edge!! Έχει καταργηθεί και γίνεται μόνο μέσω εφαρμογής?
  6. Καλησπέρα παιδιά!! Από σήμερα ευτυχής κάτοχος και εγω ενός s7 edge!!!!! Μία απορια για αρχή αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει!! Πως μπορω να συγχρονίσω τις επαφεές του facebook με τις επαφές του gmail ώστε να εμφανίζονται οι φωτογραφίες?? Στο s4 το είχα κα΄νει αλλά τώρα ΔΕΝ μπορώ να το βρω με τίποτα!
  7. Δεν εχω πειραξει ποτε τιποτα! Μεχρι στιγμης μονο τις επισημε της συσκευης μεσω ΟΤΑ.. Εν τω μεταξυ προσπαθω και μεσω kies να κανω τη διαδιακασια για να δω απο που προερχεται το κινητο μου και μου γραφει το "GALAXY S4 (GT-I9505) δεν υποστηριζει τη"
×
×
  • Create New...