adais Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ναι το κυκλωμα nfc ειναι στη μπαταρια και οχι στο κινητο γι' αυτο και βλεπεις πολλες μπαταριες χωρις ή με nfc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Γενικα μιλαω, υπαρχουν μπαταριες imitation που δημιουργουν προβλημα στο nfc; Τι δουλεια εχει το nfc με την μπαταρια; Edit: Τωρα διαβασα οτι η original μπαταρια εχει ενσωματωμενη κεραια nfc http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EB-B600BUBESTA αρα να θεωρησουμε οτι η mpj εχει και αυτη κεραια, γιατι στα specs δεν αναφερει κατι τετοιο Υπάρχει έκδοση της MPJ με NFC και χωρίς. Η διαφορά αν θυμάμαι καλά είναι στα 2-3€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παίδες..τι είναι το nfc??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παίδες..τι είναι το nfc??? Google is your friend! http://el.m.wikipedia.org/wiki/NFC Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Πήρε ένας φίλος μου το s4 και ψάχνει για καλώδιο mhl. Έχετε να προτείνεται κάποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 s-view cover (υποτιθεται) genuine. Έχει παρατηρήσει κανείς ανοιγματα του υφάσματος στην μέση(σαν να ξεφτίζει) περιμετρικά του κομματιού της θήκης πυο κλείνει το καπάκι και αν ναι μετά από τι χρήση και πόσο καιρό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreno Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Εγώ έχω αυτήν και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος! Μια ερώτηση φιλε μου Το du battery saver αναγνωρίζει ποσα mAh εχει πραγματικ η μπαταρία. Ειχα αγορασει απο ebay τρεις από με 2800mAh οι οποίες βγηκαν μάπα κ το πρόγραμμα τις αναγνώρισε ως 2600mAh. Αν δν σου κανει κοπος δοκιμασε το du battery saver για να δουμε πόσα πραγματικά mAh έχει. Τα 3500 δν τα πιστεύω αν εχει κοντα στα 3000 αξίζει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Η συγκεκριμένη μπαταρία είναι μεγαλύτερη σε φυσικό μέγεθος και έρχεται και με δικό της πίσω καπάκι; Αν ναι ίσως να έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα. Αν όχι είναι μουφα και στην καλύτερη περίπτωση ίση με την στοκ μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreno Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Η συγκεκριμένη μπαταρία είναι μεγαλύτερη σε φυσικό μέγεθος και έρχεται και με δικό της πίσω καπάκι; Αν ναι ίσως να έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα. Αν όχι είναι μουφα και στην καλύτερη περίπτωση ίση με την στοκ μπαταρία. Δν ειναι μεγαλύτερη σε μεγεθος λιγο που το ψαξα ειναι μουφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Στο παρελθον όχι μόνο το είχα ψάξει αλλά είχα δοκιμάσει 2-3 παρόμοιες μπαταρίες χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Εκτός κι αν πιστεύει κάνεις ότι κάποια τρίτη εταιρία μπορεί να κάνει ότι δεν μπορεί η Samsung και οι προμηθευτες της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Μια ερώτηση φιλε μου Το du battery saver αναγνωρίζει ποσα mAh εχει πραγματικ η μπαταρία. Ειχα αγορασει απο ebay τρεις από με 2800mAh οι οποίες βγηκαν μάπα κ το πρόγραμμα τις αναγνώρισε ως 2600mAh. Αν δν σου κανει κοπος δοκιμασε το du battery saver για να δουμε πόσα πραγματικά mAh έχει. Τα 3500 δν τα πιστεύω αν εχει κοντα στα 3000 αξίζει. Ευχαριστώ Αυτο σου δειχνει ποσα mah ειναι η μπαταρια αναλογα με το ποσο φορτιζμενη ειναι? Η καλύτερη και ποιο αξιοπιστη μεθοδος να μετρηση ποσα mah ειναι η οποια μπαταρια ειναι πιστευω το πολυμετρο φιλε μου και οχι καποιο προγραμμα σαν αυτο που προτεινεις. Edited March 25, 2015 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreno Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Αυτο σου δειχνει ποσα mah ειναι η μπαταρια αναλογα με το ποσο φορτιζμενη ειναι? Η καλύτερη και ποιο αξιοπιστη μεθοδος να μετρηση ποσα mah ειναι η οποια μπαταρια ειναι πιστευω το πολυμετρο φιλε μου και οχι καποιο προγραμμα σαν αυτο που προτεινεις. Οχι, δειχνει ποσα mAh ειναι η μπαταρια, δν παιζει ρόλο ποσο φορτισμένη είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Ε τοτε να μου επιτρεπεις να σε πληροφορησω οτι το συγκεκρημενο προγραμμα δεν δειχνει με τιποτα τα πραγματικα mah μιας μπαταριας και αυτο στο λεω απο προσωπικη πειρα που δοκιμασα και σε μια αυθεντικη samsung μπαταρια αλλα και σε μια τριτου κατασκευαστη και το προγραμμα που λες δεν επεσε ουτε κατα διανοια κοντα στα πραγματικα mah που ηταν και οι δυο μπαταριες και εδειχνε το πολυμετρο. Γενικοτερα τετοιου ειδους προγραμματα δεν νομιζω(Και πλεον το λεω με προσωπικη πειρα) να δειχνουν τα πραγματικα mah μιας μπαταριας. Αν θελετε καντε κι εσεις το τεστ στην ιδια μπαταρια και με αυτο το προγραμμα αλλα και με ενα πολυμετρο να δειτε τι εντελως διαφορετικα νουμερα θα βγαλουν προγραμμα & πολυμετρο. Edited March 25, 2015 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ε τοτε να μου επιτρεπεις να σε πληροφορησω οτι το συγκεκρημενο προγραμμα δεν δειχνει με τιποτα τα πραγματικα mah μιας μπαταριας και αυτο στο λεω απο προσωπικη πειρα που δοκιμασα και σε μια αυθεντικη samsung μπαταρια αλλα και σε μια τριτου κατασκευαστη και το προγραμμα που λες δεν επεσε ουτε κατα διανοια κοντα στα πραγματικα mah που ηταν και οι δυο μπαταριες και εδειχνε το πολυμετρο. Γενικοτερα τετοιου ειδους προγραμματα δεν νομιζω(Και πλεον το λεω με προσωπικη πειρα) να δειχνουν τα πραγματικα mah μιας μπαταριας. Αν θελετε καντε κι εσεις το τεστ στην ιδια μπαταρια και με αυτο το προγραμμα αλλα και με ενα πολυμετρο να δειτε τι εντελως διαφορετικα νουμερα θα βγαλουν προγραμμα & πολυμετρο. Με το πολύμετρο πώς ακριβώς μετράς τη χωρητικότητα ? Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Βαζεις τα δυο καλωδια του πολυμετρου στα συν και μειον της μπαταριας αλλα τα συν και μειον του πολυμετρου ετσι γιατι αν τα βαλεις αναποδα ή λαθος απλα δεν θα δειξει απολυτως τιποτα το πολυμετρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Βαζεις τα δυο καλωδια του πολυμετρου στα συν και μειον της μπαταριας αλλα τα συν και μειον του πολυμετρου ετσι γιατι αν τα βαλεις αναποδα ή λαθος απλα δεν θα δειξει απολυτως τιποτα το πολυμετρο. Και τη ρύθμιση/mode του πολυμέτρου, σε τί την έχεις γυρισμένη ? Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Αυτο δεν μπορω να σου το πω ξεκαθαρα και αυτο γιατι πολυ απλα δεν ειναι στανταρ οι τιμες που εχει το καθε πολυμετρο. Ναι μεν εχει καποια στανταρ αλλα αναλογα το πολυμετρο εχει ή δεν εχει καποιες εξτρα ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Σε ρωτάω, γιατί δεν έχω ξανακούσει αυτό που λές και ομολογώ μου φαίνεται πολύ περίεργο. Λές ότι έχει κάποια έξτρα ρύθμιση, θα μπορούσες να πείς ποιά είναι αυτή? Ασχέτως του αν έχουμε το συγκεκριμένο πολύμετρο ή όχι, ποιά είναι η ρύθμιση στο δικό σου εννοώ. Βάζεις δηλαδή το πολύμετρο όπως είπες και στη ρύθμιση που είναι η κατάλληλη και η τιμή που αναγράφεται στιγμιαία είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας ? Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ακριβως αυτο αλλα δεν ξερω αν στα ελληνικα λεγεται πολυμετρο ή καποιος αλλιως. Μπορει να λεγετε καπως αλλιως το μηχανημα και εγω να νομιζω οτι ειναι πολυμετρο. Θα το ψαξω λιγο και αν βρω πως ακριβως λεγεται θα σε ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά για μεγαλύτερη μπαταρία σκέφτομαι να πάρω την Anker 5200mah που είναι nfc compatible για το S4: http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00CPLEKTO?vs=1 Τι λέτε, είναι αξιόπιστη; Την έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά για μεγαλύτερη μπαταρία σκέφτομαι να πάρω την Anker 5200mah που είναι nfc compatible για το S4: http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00CPLEKTO?vs=1 Τι λέτε, είναι αξιόπιστη; Την έχει δοκιμάσει κανείς; Όχι ρε φιλε..Μην το κάνεις αυτό στο κινητό σου..μιλάω για εμφάνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ίσως δεν έχεις άδικο (είναι ιδανικές οι διαστάσεις του S4 όπως είναι θεωρώ) αλλά δεν είναι ότι θα πετάξω την original μπαταρία και το καπάκι! Σε 5 λεπτά αλλάζουν! Επίσης πάω για την 5200 μπαταρία, όχι την 7800 που είναι ακόμα πιο παχιά! Λοιπόν την έχει δοκιμάσει κανείς την Anker; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_nemesis Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) [/color]Εγώ έχω αυτήν και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος! Να σου κανω μια ερωτηση σχετικα με την μπαταρια NPJ (3500mAmb)?Με τι φορτιστη την φορτιζεις?Θα εχει καποιο προβλημα αμα χρησιμοποιω τον "μαμισιο"? Edited April 17, 2015 by jim_nemesis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εγώ έχω αυτήν και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος! Την παράγγειλα και εγώ μόνο που έχει περάσει 1 μήνας και ακόμα να την παραλάβω (1-9 Απριλίου έλεγε ο πωλητής). Αγαπητέ super_f μήπως θυμάσαι πόσο διάστημα έκανε να έρθει ? Μήπως έρχεται με κανό από την Αυστραλία ? :-) :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 [/color] Να σου κανω μια ερωτηση σχετικα με την μπαταρια NPJ (3500mAmb)?Με τι φορτιστη την φορτιζεις?Θα εχει καποιο προβλημα αμα χρησιμοποιω τον "μαμισιο"? Επειδη κι εγω την ιδια εχω με το nfc κυκλωμα οχι κανενα προβλημα δεν θα εχεις κι εγω με τον μαμα φορτιστη του κινητου τη φορτιζω χωρις καποιο προβλημα μεχρι σημερα(6 μηνες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts