Jump to content

jim_nemesis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jim_nemesis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

jim_nemesis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυριο το κινητο θα το εχω στην κατοχη μου.Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω πριν αρχιζω να κατεβαζω ολο το συμπαν κ κανω οποιονδηποτε συγχρονισμο?
  2. Ευχαριστω για την απαντηση!Θα κανω υπομονη μεχρι τελος του μηνος!
  3. Καλεμερα παιδια κ χρονια πολλα κ καλη χρονια!Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την rom του κινητου μου.Εχω την συγκεκριμενη εκδοση(την παραθετω σε φωτο παρακατω) κ θελω για αλλαγη να βαλω την Lolipop.Εχετε να προτεινετε καποια εκδοση κ απο που να την κατεβασω? [ATTACH]64744[/ATTACH]
  4. Εγω το αγορασα χθες απο Pandawill.Γενικα ειναι η καλυτερη τιμη απο ολα τα site που κοιταξα
  5. [/color] Να σου κανω μια ερωτηση σχετικα με την μπαταρια NPJ (3500mAmb)?Με τι φορτιστη την φορτιζεις?Θα εχει καποιο προβλημα αμα χρησιμοποιω τον "μαμισιο"?
  6. Ok ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
  7. Μπερδεμα γιατι ηδη εχω πληρωσει τα 6.50Ε κ η κοπελα στα ΕΛΤΑ μου ειπε να γραψω ολοκληρο το ποσο.Δηλαδη ο παραληπτης θα πρεπει να πληρωσει ολο το αναγραφομενο ποσο?
  8. Καλησπερα παιδια!Εχω μια απορια κ θα ηθελα αμα μπορειτε να με βοηθησετε.Εστειλα ενα πακετο στην Θεσσαλονικη με τα εξοδα αποστολης να επιβαρυνουν εμενα.Στο ταχυδρομειο μου ειπαν να αναγραψω ολο το ποσο κ τα εξοδα αποστολης κ το ποσο της αντιλαταβολης (6,50+25).Μου ειπαν επισης οτι δεν επιβαρυνεται καθολου ο παραληπτης για τα εξοδα μεταφορας απλα πληρωνει το υπολοιπο ποσο.Απο μεριας μου τα εξοδα αποστολης εχουν πληρωθει.Τωρα ο παραληπτης ελαβε ενα χαρτακι απο τα ΕΛΤΑ που αντι για 25Ε(που ειναι κανονικα να πληρωσει) γραφει 31,50Ε.Οταν παει να παραλαβει το πακετο θα πρεπει να πληρωσει κανονικα ολο το ποσο?Δεν θα δουν οτι εχουν πληρωθει τα εξοδα αποστολης?
  9. Παρουσιαστηκε κ σε μενα κατι αναλογο σημερα στο κινητο.Τελειως ξαφνικα μου διαγραφηκαν μουσικη και φωτογραφιες που ειχα στην εξωτερικη καρτα (16Gb HC).Δοκιμασα το photorecoverypro αλλα δεν μου αναγνωριζει το κινητο σαν εξωτερικο σκληρο δισκο.Τι μπορω να κανω για να τα επαναφερω?
  10. Τελικα βρηκα λυση στο προβλημα.Το λαθος μου ηταν οτι ειχα κανει πρωτα την αναβαθμιση σε 4.0.4 κ μετα το ρουτ με αποτελεσμα να μου κλειδωσει κατα καποιον τροπο την καμερα κ την προβολη των βιντεακιων του youtube.Ετσι υστερα απο πολυωρο ψαξιμο σε διαφορα φορουν βρηκα την λυση. Υποβάθμισα την εκδοση απο 4.0.4 σε 4.0.3, εκανα unroot,στην συνεχεια root κ τελος περασα ξανα την εκδοση 4.0.4 και ειναι ολα μια χαρα!Καλη χρονια παιδες.......
  11. Καλημερα παιδια κ χρονια πολλα!Εδω κ λιγες μερες αντιμετωπιζω ενα πριβλημα με το κινητο υστερα απο το root κ την αναβαθμιση που του εκανα σε 4.0.4.Οταν παω να τραβηξω μια φωτογραφια η οθονη ειναι καταμαυρη κ δεν μπορω να εστιασω.Οι φωτο βγαινουν κανονικα αλλα δεν μπορω να κεντραρω.Πριν απο λιγο πηγα να ανοιξω να δω κ ενα βιντεακι στο youtube αλλα κ εκει ειχα μαυρη εικονα μονο τον ηχο ακουγα.Δεν ξερω αν εχει να κανει ενα κιτρινο θαυμαστικο που δειχνει κατα την εναρξη της λειτουργιας του κινητου.Εχεις κανεις καμια ιδεα για το πως θα το αντιμετωπισω;
  12. Καλησπερα παιδια κ χρονια πολλα!Εχει δοκιμασει κανεις την εκδοση Jelly Beam στο GS2?
×
×
  • Create New...