anetos82 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Κι εγώ έχω το black edition και ευτυχώς στην θήκη της UAG χωράει άψογα! Ποια ειναι αυτή?μπορείς να στείλεις link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ποια ειναι αυτή?μπορείς να στείλεις link? http://www.urbanarmorgear.com/collections/samsung-galaxy-s4/products/scout-galaxy-s4 Είναι κορυφαία. Την ειχα και στο Note και την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Εγώ την πήρα από το Amazon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikfullacab88 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) καλησπερα παιδια, ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!! λοιπον εχω ενα σαμσυνγκ s4 ι9505 και απ οτι ξερω η μπαταρια του η μανα του ειναι 2600 μΑη, επειδη θελω μια μπαταρια δυνατη που να κραταει παραπανω μερες μεγαλης διαρκειας ας πουμε και βρηκα αυτο τη ιστοσελιδα http://www.aliexpress.com/item/4850mAh-B600BC-B600BE-Battery-Use-for-Samsung-galaxy-S4-i9500-i9502-i9508-i959-i9505-etc-Phones/32252330872.html για ριξε μια ματια και πειτε μου τη γνωμη σας, ευχαριστω πολυ παιδια!!!! Edited February 4, 2015 by maikfullacab88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 καλησπερα παιδια, ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!! λοιπον εχω ενα σαμσυνγκ s4 ι9505 και απ οτι ξερω η μπαταρια του η μανα του ειναι 2600 μΑη, επειδη θελω μια μπαταρια δυνατη που να κραταει παραπανω μερες μεγαλης διαρκειας ας πουμε και βρηκα αυτο τη ιστοσελιδα http://www.aliexpress.com/item/4850mAh-B600BC-B600BE-Battery-Use-for-Samsung-galaxy-S4-i9500-i9502-i9508-i959-i9505-etc-Phones/32252330872.html για ριξε μια ματια και πειτε μου τη γνωμη σας, ευχαριστω πολυ παιδια!!!! Mούφα...μείνε μακριά;) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikfullacab88 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Mούφα...μείνε μακριά;) γιατι μουφα???? μπορεις να μου εξηγησεις?? ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 γιατι μουφα???? μπορεις να μου εξηγησεις?? ευχαριστω πολυ!!! Επειδή βαριέμαι να γράφω, διάβασε, απλά το θέμα εδώ και θα καταλάβεις.... μην το πάρεις προσωπικά, η ερώτηση σου έχει γίνει πάμπολλες φορές και καλώς η κακώς γίνεται κουραστικό να επαναλαμβανόμαστε το μόνο που θα σου πω, τέτοιας χωρητικότητας μπαταρία απλά, δεν παίζει....;) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 γιατι μουφα???? μπορεις να μου εξηγησεις?? ευχαριστω πολυ!!! Γιατι φιλε μου, δεν γινεται με τον ιδιο ογκο να παρεις +2000mAh. Απλα δεν γινεται. Δες τις φωτογραφιες απο εδω: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=281124650509&alt=web και πιστευω οτι θα καταλάβεις! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikfullacab88 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 αυτο που μου στειλες το link http://www.ebay.com/itm/281124650509 ειναι αξιοπιστη για σαμσυνγ S4 Ι9505??? η θα μου πεις μουφα παλι??? μεγαλη ΜαΗ εχει και λεω τι μπαταρια ειναι αυτη με μεγαλη ΜαΗ και χαζεψα, αυτη η μπαταρια που αναφερες ειναι γνησια για S4?? ευχαριστω πολυ!!! περιμενω μια εξηγηση, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Το "μουφα" δεν στο ειπα εγω. Δεν γνωριζω αν ειναι αξιόπιστη ή όχι γιατί απλα στην έδειξα για να καταλάβεις οτι δεν ειναι δυνατόν στον ιδιο όγκο να παρεις +2000mAh. Ειναι απλα αδυνατο. Οποτε τα εξτρα χιλιαδες mAh, απλα δεν υπαρχουν. Στην καλυτερη να σου κραταει το ιδιο με την μαμα μπαταρια. Συνηθως ειναι ομως χειρότερες. Οποτε το "μουφα" δεν ξερω αν πρεπει να στο πω ή οχι. Οχι, γνησια δεν ειναι. Κάνει για s4, θα σου κρατάει πιθανότατα περισσότερο (δεν ξερω πόσο) αλλα γνήσια δεν ειναι. Οπως βλεπεις συνοδεύεται και απο άλλο πιο μεγάλο καπακι, λογω του αυξημενου ογκου. Παρακαλώ, δεν καταλαβαίνω ομως τι εξήγηση περιμενεις ακομη και απο ποιον. PS: Το στιλ που γράφεις μου θυμιζει παντως κάποιον...... Edited February 6, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikfullacab88 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 ενταξει ευχαριστω πολυ θερμα για τη βοηθεια σου!!! παντως να σαι παντα καλα φιλε!!! :D :D χιχιχιχι συμβαινουν τετοια ο τροπος που γραφω και σου θυμιζει καποιον,,καλο αυτο χοχοχοχοχοχοχο!!! ευχαριστω και παλι φιλε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Παιδιά μια ερώτηση. Έχετε βάλει κάρτα 64 Samsung στο σ4? Δουλεύει καλά χωρίς πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Παιδιά μια ερώτηση. Έχετε βάλει κάρτα 64 Samsung στο σ4? Δουλεύει καλά χωρίς πρόβλημα? Μεχρι 32αρα που εχω ολα καλα . Τωρα για 64αρα ας μας πει καποιος που εχει εντυπωσεις γιατι ενδιαφερομαι και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Παιδιά μια ερώτηση. Έχετε βάλει κάρτα 64 Samsung στο σ4? Δουλεύει καλά χωρίς πρόβλημα? TRANSCEND 64GB MicrosdXC UHS I Class 10 Αγορά: 09/13 52€ Εγγύηση: Lifetime Αρχικά τοποθετήθηκε σε ταμπλέτα, μετά για 1 μήνα σε S4 mini και εδώ και 11 μήνες περίπου σε S4 Black Edition Η αίσθηση που μου άφησε και στις 3 συσκευές είναι άψογη. Στο S4 μάλιστα έχει σχεδόν γεμίσει (έχουν μείνει ελεύθερα μόνο 5gb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εγω παραλαμβανω το απογευμα αυτην παντως. Στα λεφτα της δεν παιζεται http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp64da-eu-evo-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576922 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εγω παραλαμβανω το απογευμα αυτην παντως. Στα λεφτα της δεν παιζεται http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp64da-eu-evo-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576922 Φίλε μου θα σε στεναχωρήσω. Την παρέλαβα τη Δευτέρα. http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp64da-eu-evo-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576922 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μαλλον αλλαξε η τιμη. Κι εγω στα 29,90 την πηρα, οποτε δεν με στεναχωρεις καθολου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Παίδες καλησπέρα έχει κανείς την neo hybrid για το κινητό μας προς πώληση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδιά ένας φίλος που του έπεσε και έσπασε εντελώς η οθόνη (ανοίγει δεν η συσκευή αλλα δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη ) τι μπορεί να κάνει; Από που να κοιτάξει για αγορά και αντικατάσταση οθόνης; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosher Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Καλησπερα παιδια θα ηθελα να αγορασω μια καρτα μνημης. Ψαχνοντας λοιπον βρηκα αυτη MicroSDHC 32GB EVO Memory Card της samsung. Θα ειναι συμβατη με το συγεκριμενο κινητο? Ευχαριστω! Edited February 16, 2015 by giorgosher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltgr Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Με επιφύλαξη (κάποιος γράφει οτι είναι fake) https://mega.co.nz/#!YpJVmSKS!OYmb_vCgpLodqWB7Vp7mKIt6py0Lf18kFVIvsveZ18I Μούφα τελικά, βγάζει unexpected end of archive. Edited February 16, 2015 by boltgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreno Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Υπαρχει καλυτερη μπαταρια απ την μαμα χωρις ομως μεγαλυτερο ογκο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Υπαρχει καλυτερη μπαταρια απ την μαμα χωρις ομως μεγαλυτερο ογκο; http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=171390245234&globalID=EBAY-AU&alt=web Μην φανταστεις ομως τιποτα τρομερό. Λιγα πράγματα παραπανω. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Αυτη εχω εγω μονο που εχω αυτη που εχει και το κυκλωμα nfc πανω. Και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ναι, ειναι λιγο καλύτερη απο την μαμά μπαταρια, απλά μην φανταστεί τίποτα τρελά πράγματα. Ειναι ομως καλη μπαταρία. Μακάρι και απο αντοχή (κύκλους) να μας τα πει καλα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinha Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 θελω να αγορασω μια μνημη για το samsung galaxy S4 γυρω στα 16 gb ποια προτεινετε? μια γρηγορη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts