Jump to content

giorgosher

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giorgosher

  1. καλησπερα σας!! θα ηθελα να σας ρωτησω τι σημαινει το multipoint στα bluetooth?
  2. σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
  3. καλησπερα παιδια!!! θα ηθελα την βοηθεια σας!! στο σπιτι μου δεν υπαρχει σημα παρα μονο στην κουζινα! στο δωματιο που κοιμαμαι δεν πιανει καθολου το τηλεφωνο! μπορειτε να μου προτεινετε καποιο bluetooth με ηχο για να το εχω διπλα μου οταν κοιμαμαι και να εχω το τηλεφωνο στην κουζινα που εχει σημα? ευχαριστω πολυ!
  4. τωρα το παρατηρησα και στο wifi αλλα αν ειναι ετσι τοτε οκ!! ευχαριστω για την απαντηση!!
  5. καλησπερα παιδια!!το κινητο το εχω περιπου ενα μηνα!! εχω ενα θεματακι αν μπορειτε να με βοηθησετε!! οταν ενεργοποιω/απενεργοποιω λειτουργια πτησης μου ζηταει τον κωδικο κλειδωματος! μια το κανει μια δεν το κανει! ειναι φυσιολογικο αυτο?
  6. Καλημερα σας! εχω το s4, το εχω ρουταρει και εχω βαλει την nougat. στα μηνυματα δεν υπαρχει η επιλογη για συμπαγες πληκτρολογιο 3X4 οπως στο στοκ του κινητου και θα ηθελα να μου προτεινετε μια εφαρμογη μηνυματων που να εχει τη δυνατοτητα να κανω κατι τετοιο και οχι να εχω μονο το qwerty πληκτρολογιο. καμια προταση?ευχαριστω πολυ!
  7. Ευχαριστω να εισαι καλα!!
  8. καλησπερα παιδια!! εχω το s4 δυο χρονια και θελω να του αλλαξω μπαταρια γιατι δεν μου κραταει πολυ! οι μπαταριες που ειναι στα μαγαζια σκρουτζ που εμφανιζονται σαν μπαταριες samsung bulk ειναι γνησιες η μου προτεινετε να παω απο την αντιπροσωπεια να την αγορασω?εχουν διαφορα? ευχαριστω!
×
×
  • Create New...