Jump to content

anetos82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About anetos82

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

anetos82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η αναβάθμιση που μας ήρθε είναι η black edition ή απλά μια αναβάθμιση της απλής ευρωπαικής?
  2. Ποια έκδοση είχες πριν?Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις?
  3. Οπα!Βγήκε black edition????Να το κατεβάσω από sammobile ή από http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9506 ???? Έχει διαφορά???
  4. Μόλις πέρασα κ εγώ το android 5 μεσω odin. Έκανα factory reset μόνο μετά την αναβάθμιση (κ όχι πριν). Τα πρώτα δείγματα είναι αρκετά εντυπωσιακά. Δεν βλέπω lag προς το παρόν, ούτε στο κλείσιμο των ενεργών εφαρμογών μέσω του home button. Ευχαριστώ τον Pitsoula και τον theotsal για την βοήθεια!
  5. Κ γω από Vodafone το πήρα black edition, οπότε απότι καταλαβαίνω προτείνεις να κατεβάσω την ROM του odin και όχι της Vodafone
  6. Αυτή η ROM είναι διαφορετική από αυτή που δίνει επίσημα η Samsung?
  7. Καλημέρα παιδιά!Πρέπει να κάνω wipe cache και πριν και μετά την αναβάθμιση. Μπορείτε να περιγράψετε τη διαδικασία?Είχα S advance και είχα κάνει, αλλά είναι η ίδια διαδικασία? Το wipe cache είναι καλύτερο από το factory reset?
  8. Καλησπέρα παιδιά! Έχω το black edition και παρατηρώ ότι λόγω του δερμάτινου πίσω καλύμματος (πιο παχύ από πλαστικό), δε χωράει στις συμβατικές θήκες για τα S4. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια θήκη ειδικά για τα black edition? Μήπως καμια θήκη (flip cover κατά προτίμηση) που ταυτόχρονα αντικαθιστά και το πίσω κάλυμμα?
  9. Καλημέρα παιδιά (από Λάρισα)! Αγόρασα την παρασκευή το κινητό και πηγαίνει σφαίρα! Παρατηρώ όμως ένα πρόβλημα με το ακουστικό του. Κατά την ομιλία βγάζει μια περίεργη ζέστη από το ακουστικό του την ώρα που μιλάω.Από την πίσω μεριά δε ζεσταίνεται καθόλου. Το χει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Το προηγούμενα κινητό ήταν το Samsung S advance και δεν είχε τέτοιο θέμα. Επειδή είδα ότι κάτι τέτοιο είχε κ το άλλο παιδί, τί να κάνω?Λέτε να είναι θέμα μόνο των συγκεκριμένων συσκευών? Επειδή πέρασε μόνο 1 εργάσιμη μέρα από την αγορά του, μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση συσκευής?
  10. Καλησπέρα παιδιά! Πριν την πρώτη φόρτιση αφήσατε τη μπαταρία να αδειάσει εντελώς, δλδ να κλείσει μόνο του ?
  11. Καλημέρα παιδιά!Από σήμερα είμαι κ γω κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής (black edition)! Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια θήκη (flip cover) και καμιά ζελατίνα προστασίας? Ψάχνω tempered glass kai silver case. Βρήκα αυτά : http://www.ebay.com/sch/Screen-Protectors-/58540/i.html?_from=R40%7CR40&Compatible%2520Brand=For%2520Samsung&LH_FS=1&_dcat=9394&LH_ItemCondition=1000&_nkw=tempered+glass+galaxy+s4+i9506 http://www.ebay.com/itm/Metal-Aluminum-Brushed-PC-Hard-Back-Cover-Case-Skin-For-Samsung-Galaxy-S4-i9500-/251636629178?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var&hash=item3a96b63eba
  12. Καλησπέρα και απο μένα!Θελω να αγοράσω τη συγκεκριμένη συσκευή και δε ξερω ποια εκδοση να πάρω. Το κινητό βγαίνει σε χρώμα black mist (πλαστικό) και black edition (deep black με δερμα). Μ'αρέσει πιο πολύ το μαύρο του black edition αλλα μήπως το δερμάτινο κάλυμμα φθείρεται πιο εύκολα σε σχέση με το πλαστικό κάλυμμα του black mist? Έχει κάποιος την black edition?Έχουν καποια άλλη διαφορά οι 2 εκδόσεις?
  13. Σε προηγούμενα ποστ (σελ. 941) διάβασα ότι σε αρκετές συσκευές υπάρχει αυτό το πρόβλημα (στίγματα & ασπρο οθονης)...
  14. Καλησπέρα παιδιά! Η τιμή της συσκευής έχει πέσει αρκετά και τη θεωρώ φοβερό value for money και σκέφτομαι να την αγοράσω! Με προβληματίζουν όμως τα στίγματα που βγάζει εν καιρώ η οθόνη!Συμβαίνει σε όλες τις συσκευές? Είμαι ανάμεσα σε αυτή και το Nexus 5 αλλά μ'αρέσει η μεγάλη μπαταρία του G2.
×
×
  • Create New...