fanatikos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=52417 Αυτο δεν σου κάνει? 5 ευρω κανει. Υπαρχει και φθινοτερο αλλα αυτο λεει original. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Δε νομίζω ότι είναι Micro usb αυτό. Γενικότερα θα προτιμούσα από ebay αν έχει βρει κάποιος χωρίς μεταφορικά και φθηνότερο γιατί δεν θέλω μόνο ένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 με την μαμα την sview θηκη,πολλες φορες οταν κλεινω το καπακι,η ωρα στο παραθυρο βγαινει δεξια και οχι κεντραρισμενη. ψιλιαζομαι οτι φταει ο novalauncer,αλλα δεν ξερω εαν διορθωνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=52417 Αυτο δεν σου κάνει? 5 ευρω κανει. Υπαρχει και φθινοτερο αλλα αυτο λεει original. Δε νομίζω ότι είναι Micro usb αυτό. Γενικότερα θα προτιμούσα από ebay αν έχει βρει κάποιος χωρίς μεταφορικά και φθηνότερο γιατί δεν θέλω μόνο ένα Ουπςς!!! Εχεις δικιο. Απλα επειδη ψαχνω και εγω καλώδιο για το tab μου, κατα λαθος έβαλα λινκ αυτο που πηρα εγω! :) Αυτο έπρεπε να βαλω. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=58849 Ειναι καλο καλώδιο. Το εχω παρει και αυτό και δεν εχω αντιμετωπίσει καποιο θεμα με την φόρτιση στο s5 μου. Τες πα, οπως επιθυμείς! Edited October 14, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 με την μαμα την sview θηκη,πολλες φορες οταν κλεινω το καπακι,η ωρα στο παραθυρο βγαινει δεξια και οχι κεντραρισμενη. ψιλιαζομαι οτι φταει ο novalauncer,αλλα δεν ξερω εαν διορθωνεται. το παθαινω και εγω φιλε μου αυτο αλλα οχι τοσο συχνα και δεν εχω nova launcher αλλα τον μαμα launcher !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 χμμμ..αρα καποιο σκαλωμα με τον μαγνητη της sview.. thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Καλησπερα. Ειχε ξανααναφερθει αλλα δεν θυμαμαι σε πιο νημα... Αν γνωριζει και μπορει να με βοηθηση....ψαχνω να βρω θηκη σιλικονης για το S4 που να εχει μπροστα καπακι οπως οι θηκες S-View Edited October 16, 2014 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Εχει τυχει σε κανεναν με αυθεντικη ή οχι sview θηκη να του κολλαει στην sview mode οθονη ακομα και αν ανοιξεις τη θηκη του κινητου? Μου εχει τυχει πολυ σπανια με την spigen armor sview case που εχω αλλα δεν μπορω να καταλαβω το λογο. Μου το κανει κυριως απ' οταν περασα την 4.4.2 γιατι με την παλιότερη 4.3 δεν μου το ειχε κανει ποτε. Υπαρχει καποια μονιμη λυση γι' αυτο το προβλημα οταν το κανει? Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Edited October 21, 2014 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Γειά σας παιδιά.. λέω να αγοράσω το Samsung Galaxy S4 και θέλω να ψάξω απο τώρα για Armband (για τρέξιμο). Mέχρι τώρα είχα Belkin Armband για το Galaxy S2 που έχω.. Έχει 34 ευρώ για το S4... είναι πολλά.. Εσείς τι λέτε? Ευχαριστώ! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueaegean Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Γειά σας παιδιά.. λέω να αγοράσω το Samsung Galaxy S4 και θέλω να ψάξω απο τώρα για Armband (για τρέξιμο). Mέχρι τώρα είχα Belkin Armband για το Galaxy S2 που έχω.. Έχει 34 ευρώ για το S4... είναι πολλά.. Εσείς τι λέτε? Ευχαριστώ! αυτό χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος, κόστος περίπου €3 http://www.aliexpress.com/snapshot/6230531735.html Παράθεση Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9505 Galaxy S4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100, Huawei Honor 6 [H60-L02] Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 αυτό χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος, κόστος περίπου €3 http://www.aliexpress.com/snapshot/6230531735.html ωωωω με έφτιαξες! είναι κ αδιάβροχο? Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm13 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 http://www.zougla.gr/eshop/products/kinita/zelatines_prostasias/product/privacy-scren-protector-apo-giali-gia-o8ones-kiniton εχει χρησιμοποιησει κανεις αλλος αυτην εδω την ζελατινα προστασιας?Φαινονται καθαρα τα χρωματα της οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Εχει κανεις αυτο το κιτ ασυρματης φορτισης? Αν ναι μπορει να μου πει αν του φορτιζει κανονικα το κινητο αν το εχει σε μια θηκη οπως αυτη ή αν του κανει σκαλωματα(Φορτιζει, σταματαει, φορτιζει, σταματαει και παει λέγοντας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueaegean Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 ωωωω με έφτιαξες! είναι κ αδιάβροχο? πλαστική οθόνη και ύφασμα το υπόλοιπο, όχι δεν είναι αδιάβροχο. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτην την θηκη που μπορουμε να την βρουμε Ελλαδα ? βαριεμε να περιμενω απο εξωτερικο χωρια οτι δεν εχω visa http://www.spigen.com/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html από εδώ σε βολεύει; http://plusmobi.net/gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%89%CE%BD/%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5%CF%82-samsung-galaxy/samsung-galaxy-s4-cases/%CE%98%CE%B7%CE%BA%CE%B7-Spigen-Galaxy-S4-Slim-Armor-S-View-SGP10343-SGP10344 Παράθεση Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9505 Galaxy S4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100, Huawei Honor 6 [H60-L02] Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Αυτην την θηκη που μπορουμε να την βρουμε Ελλαδα ? βαριεμε να περιμενω απο εξωτερικο χωρια οτι δεν εχω visa http://www.spigen.com/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html έχει και στα Public θήκες της spigen! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 παιδιά αυτό που έγραψε το παιδί πιο πάνω για το ασύρματο κιτ φόρτισης, φαίνεται καλό! όποιος γνωρίζει ας μας ενημερώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Επειδη εχω αυτη τη θηκη spigen το κινητο δεν γινεται αδιαβροχο με αυτη τη θηκη ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Γειά σας παιδιά.. λέω να αγοράσω το Samsung Galaxy S4 και θέλω να ψάξω απο τώρα για Armband (για τρέξιμο). Mέχρι τώρα είχα Belkin Armband για το Galaxy S2 που έχω.. Έχει 34 ευρώ για το S4... είναι πολλά.. Εσείς τι λέτε? Ευχαριστώ! Εγώ την έχω πάρει από τοπαρακάτω και γενικά σχεδόν όλα τα παίρνω από εκεί και είναι ΟΚ. Επίσης και τα μεταφορικά είναι πολύ μικρά. Κάτω από 7 ευρώ από όσο θυμάμαι. Αδιάβροχη δεν είναι, αλλά ψιλόβροχο το αντέχει. http://www.netimes.com/shop/neoprene-sports-armband-for-samsung-galaxy-s4-galaxy-s-iii-p-2880.html?cPath=87_968 Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Για μπαταρία zerolemon ακόμη δεν έχουμε βρει κάποιον πωλητή που να στέλνει Ελλάδα? Το μόνο ψεγάδι που έχω βρει στη συσκευή είναι η μπαταρία της δυστυχώς.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Για μπαταρία zerolemon ακόμη δεν έχουμε βρει κάποιον πωλητή που να στέλνει Ελλάδα? Το μόνο ψεγάδι που έχω βρει στη συσκευή είναι η μπαταρία της δυστυχώς.. Λάζαρε, εαν βρεις και πάρεις τη zerolemon 3000mAh μην περιμένεις και τρελές διαφορές σε σχέση με τη στοκ. Περισσότερο θα έλεγα είναι θέμα έκδοσης android το πόσο κρατάει η μπαταρία παρά το πόσα mAh παραπάνω έχει. Εγώ είμαι ακόμα με την 4.3 έκδοση και ακούω πολλά παράπονα για αυτούς που έχουν βάλει μεταγενέστερες της 4.3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Αν καποιος εχει την ασυρματη βαση φορτισης της samsung θα τον παρακαλουσα αν του ηταν ευκολο να μου στειλει ενα προσωπικο μυνημα που θελω να του κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με αυτη τη βαση ασυρματης φορτισης. Edited November 10, 2014 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoMp Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Πόσο κάνει μια αυθεντική μπαταρία; Πως μπορούμε να την ξεχωρίσουμε από άλλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Γυρω στα 11 ευρω. Skroutz it! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο bluetooth; Έχω αυτή τη στιγμή ένα Plantronics Voyager που - θεωρητικά - είναι απ' τα καλύτερα αλλά τι να το κάνω το voice cancellation αν μου αποσυνδέεται στα μισά calls; Για να μην τα πολυλογώ, αυτό που θέλω είναι: πρώτον και κύριον τέλειο connectivity, να ξέρω ότι δε θα έχω αποσυνδέσεις. Δεύτερον, το κουμπάκι του bluetooth να κάνει redial με διπλό κλικ. Με μονό έχεις πρόβλημα γιατί συχνά πατιέται κατά λάθος. Και τρίτον να έχει σχεδιασμό in ear, θέλω να πω το κλασικό bluetooth που κρέμεται απ' το αυτί, χωρίς καλώδια κτλ. Δε μ' ενδιαφέρει ν' ακούω μουσική ή ραδιόφωνο απ' το bluetooth, το θέλω μόνο για κλήσεις. Εννοείται θέλω μια αξιοπρεπή ποιότητα ήχου αλλά δε με νοιάζει και να μιλάω μεσ' τον τυφώνα σα να είμαι στο δωμάτιό μου. Έχετε κάτι να προτείνετε; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 έχω αυτό SAMSUNG HM1700 BLUETOOTH HEADSET BLACK. το είχα πάρει σε προσφορά στα 15€.. είμαι απόλυτα ευχαριστημένη, κάνει όλα αυτά που θες και επιπλέον μπορεί να συνδεθεί με 2 νομίζω και παραπάνω συσκευές.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts