Jump to content

KoMp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by KoMp

  1. KoMp

    OnePlus 12

    Το ωραίο άσπρο χρώμα που έχουμε δει στην Κίνα γιατί δεν έρχεται στην Ευρώπη?
  2. KoMp

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Σε σχέση με όταν έδωσαν την 12 είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα αλλά η μπαταρία σε μένα είναι αρκετά χειρότερη, την αθόρυβη ασύρματη φόρτιση που χάλασαν στην 12 ούτε τώρα την φτιάξανε, το aod έχει τα θέματα του με τις ειδοποιήσεις και η κάμερα από το κακό στο χειρότερο πάει!!!
  3. KoMp

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Το παράδοξο είναι πως μετά από μια μέρα εξαφανίστηκε τώρα είναι οκ! Τι να πω, θα δείξει!
  4. KoMp

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Παρατήρησα ότι στην οθόνη πλέον ίσως από το always on display που γράφει την μέρα Πέμπτη με μεγάλα γράμματα πλέον αχνοφαινεται σε όλες τις εφαρμογές. Παρά πολύ παλιά ήξερα πως έχουν ένα τέτοιο θέμα οι amoled να φανταστώ πως πλέον έτσι θα μείνει;
  5. KoMp

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Αυτή την αθόρυβη ασύρματη φόρτιση θα την φτιάξουν ποτέ? Έχουν περάσει τόσοι μήνες!!!!
  6. KoMp

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Στο ξεκλείδωμα οθόνης με μοτίβο υπάρχει τρόπος όταν το βάζεις να μη φαίνεται η κίνηση? Ψάχνω αλλά δε το χω βρει
  7. KoMp

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Καμία λύση για τις ειδοποιήσεις του Gmail έχουμε?
  8. KoMp

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Βρήκα λύση για το μπακ στο πληκτρολόγιο. Στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου αποφυγή ακουσιου πατήματος! Ρε παιδιά μόνο σε μένα μου φαίνεται περίεργη η δόνηση όταν έρχεται ειδοποίηση στο messenger; Είναι τέρμα αδύναμη δε την καταλαβαίνω καν.
  9. KoMp

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Από που να αρχίσω και που να τελειώσω με την αναβάθμιση. Θα πω μόνο αυτά που με ενοχλούν πολύ. Η δόνηση στις ειδοποιήσεις είναι πολύ αδύναμη ειδικά στην τσέπη δε το νιώθω καθόλου και εννοείτε στις ρυθμίσεις το χω βάλει στο δυνατό. Η αθόρυβη λειτουργία της ασύρματης φόρτισης είτε τι επιλέγω είτε όχι δε λειτουργεί και κάνει θόρυβο το ανεμιστηρακι. Τα χρώματα την νύχτα της οθόνης που ξεθωριάζουν ακόμα στις ρυθμίσεις δεν μπορώ να το διορθώσω κάπως. Ειδοποιήσεις στο Gmail δεν έρχονται. Το διπλό κλικ για να κλείσει η οθόνη πλέον πρέπει να γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία ενώ παλιά όπου και να το κάνα έκλεινε. Οι χειρονομία για το μπακ όταν είναι ανοικτό το πληκτρολόγιο δε πιάνει. Στην αρχική οθόνη στα αριστερά με τα νέα της Google πως βγαίνει; Εννοείτε ότι έκανα επαναφορά μετά την αναβάθμιση. Αρκετά γκρίνιαξα νομίζω!
  10. οδοντοβουρτσα τρίψιμο φύσημα και μετά τριψιμο με μια μπατονετα με λίγο οινόπνευμα!
  11. Την Παρασκευή μου ήρθε η nohon! Την έβαλα μόνος σε 10 λεπτά παρόλο που δε πιάνουν τα χέρια μου! Εντυπωσιακά αποτελέσματα καλύτερη η μπαταρία και από καινούριο όταν ήταν το κινητό!
  12. KoMp

    OnePlus 9

    Το 9r αξίζει? Θα ρθει επίσημα Ευρώπη ή είναι μόνο μια έκδοση για την Ινδία?
  13. Τα χρόνια πέρασαν δύσκολο να πάρει καμία ακόμα ιδιαίτερη αναβάθμιση. Το θέμα είναι τι παίρνουμε εμείς μετά που οι τιμές πλέον έχουν πάει στα ύψη!
  14. KoMp

    Poco F3

    ΝFC έχει? Αλλού διάβασα ναι αλλού διάβασα όχι.
  15. Εγώ πάντως και μια sim έχω και αυτόματη φωτεινότητα σήμα πολύ καλό και κλειστά bt και gps. Βέβαια το χω 2,5 χρόνια οπότε λογικό το βρίσκω πλέον η μπαταρία να τα χει παίξει.
  16. Ακριβώς τα ίδια χάλια είναι η μπαταρία και σε μένα κι έχω κάνει και hard reset. 42% μπαταρία με 1, 32 ώρες οθόνης και αναμονή 15 ώρες. Αν αλλάξεις μπαταρία και δεις αποτέλεσμα πες μου γιατί κατά τ άλλα το κινητό είναι φοβερό σ όλα τ άλλα
  17. Θεωρητικά αντέχει αν το προσέχεις αν και μένα ενώ το πρόσεχα απ το πουθενά έγινε μια χαρακιά. Πάντως τον τελευταίο χρόνο το χω χωρίς θήκη ούτε προστασία οθόνης και παρόλο που και κάτω έχει πέσει πολλές φορές και πλέον δε με νοιάζει και δε το προσέχω δεν έχει πάθει τίποτα άλλο!
  18. Πράγματι πολύ καλή η αναβάθμιση χωρίς bugs μια χαρά. Λίγο καλύτερη μπαταρία να χε αυτό το κινητό και θα το κρατούσα άλλα τρία χρόνια!
  19. Πως την βλέπετε την 12αρα από θέμα μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη??
  20. Ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - προβολή πλήρους οθόνης- Απόκρυψη ένδειξης πλήρους οθόνης
  21. KoMp

    Poco X3 NFC

    Καλησπέρα! Έχει πάρει το κινητό ένας φίλος και στο call of duty στα μεσαία γραφικά κολλάει απίστευτα. Μου κάνει εντύπωση γτ παλιότερα κινητά που χουμε δοκιμάσει δε κολλάνε. Τι μπορεί να φταίει?
  22. Όντως δούλεψε σ ευχαριστώ πολύ
  23. Όταν είμαι με WiFi στο Gmail μου μου έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις ενώ με δεδομένα όχι. Τι κάνουμε για να έρχονται και με δεδομένα?
  24. Εμένα γενικά τον τελευταίο καιρό μου εξαφανιζονται εφαρμογές μετά επανέρχονται και εξαφανιζονται άλλες δε ξέρω τι παίζει.
  25. Τελικά έχει βρει κανείς κάποια λύση γι αυτό? Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει!!!
×
×
  • Create New...