Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Ειμαι με official και βγαζω λιγο καλυτερο απο αυτο που ανεβασες...χάλια δηλαδη.. γι'αυτο παραξενευτηκα ..δε το ειπα ειρωνικα...

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο καλυτερος χρονος ηταν αυτος :(

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Νταξει ειναι πολλα που παιζουν ρολο για την αυτονομια μιας μπαταριας,αλλα ναι γενικα το S4 πασχει σε αυτο τον τομεα.

Σκεψου τις καθημερινες εχω πολλες ωρες ανοιχτο το 3G.Οσο να ναι ρουφαει.

Οσο αντεξω,μετα ξαναγυρναω σε LG G2.

towel root ρουταρει την I9505XXUGNG8 χωρις να γραψει το knox ,η να μην το δοκιμασω καν?

Δεν rootαρει καν..

"This phone isn't currently supported"

Αναμενω update.

GT-i9505 GNG8 stock

Δεν rootαρει καν..

"This phone isn't currently supported"

Αναμενω update.

Δε θα υπάρξει. Ο dev του towelroot προσελήφθη από τη Google ως security expert, για να κλείνει κενά σαν αυτά που εκμεταλλεύεται το towelroot. Οπότε kernels νεώτεροι από 3 Ιουνίου (οπως αυτός της NG8), δε rootάρονται με αυτόν τον τρόπο.

- Alex

Δε θα υπάρξει. Ο dev του towelroot προσελήφθη από τη Google ως security expert, για να κλείνει κενά σαν αυτά που εκμεταλλεύεται το towelroot. Οπότε kernels νεώτεροι από 3 Ιουνίου (οπως αυτός της NG8), δε rootάρονται με αυτόν τον τρόπο.

Μπραβο στο παλικαρι.

Οποτε γυρναμε παλι σε CF-Auto-Root και Odin με κινδυνο να γραψει το Knox.. Υπάρχει καλυτερος τροπος?

Τελικά η λύση που βρήκα για τα soft reboots, είναι ένα mod από xposed. Κατέβασα το samsung kitkat systemserver crash fix, και όλα καλά:D

Απλα κανεις uninstall οτιδηποτε εχει σχεση με Knox και τα reboots εξαφανιζονται. No need απο xposed και οτι αυτο συνεπαγεται..

Edited by lephleg
GT-i9505 GNG8 stock

Οπότε kernels νεώτεροι από 3 Ιουνίου (οπως αυτός της NG8), δε rootάρονται με αυτόν τον τρόπο.

Στο S5 ένα παλικάρι έγραψε πως σε νεότερο λογισμικό φλάσαρε μέσω Odin τον αμέσως παλαιότερο kernel (στον οποίο δούλευε το towelroot), έκανε root και έπειτα φλάσαρε τον τελευταίο kernel κρατώντας το root και χωρίς να ρίξει το μετρητή.

Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να ισχύει και για το S4?

Απλα κανεις uninstall οτιδηποτε εχει σχεση με Knox και τα reboots εξαφανιζονται. No need απο xposed και οτι αυτο συνεπαγεται..

πως μπορείς να κάνεις uninstall τα knox apps όταν δεν είσαι root;

Με titanium backup γίνεται; Ο μετρητής γράφει;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

πως μπορείς να κάνεις uninstall τα knox apps όταν δεν είσαι root;

Με titanium backup γίνεται; Ο μετρητής γράφει;

Μα και το xposed που προτεινει ο φιλος παραπανω προαπαιτει root. Χωρις root access δεν μπορεις να απεγκαταστησεις εφαρμογες συστηματος (Knox).

Γινεται και με Titanium Backup. Εγω προσωπικα το εκανα με το Android Tuner. Κανενα θεμα με το warranty, no worries.

έπειτα φλάσαρε τον τελευταίο kernel κρατώντας το root

Αυτο λιγο δυσκολο μου ακουγεται.. Αν το πετυχε ομως θεωρητικα ναι γινεται κ στο S4.

Edited by lephleg
GT-i9505 GNG8 stock

Ειχα αγορασει ενα κινητο s4

GT-I9505

Android version 4.4.2

Baseband Version I9505XXUGNF1

Θελω να βαλω καποιο λογισμικο συστημα παλιοτερο. π.χ 4.2.2 ή 4.3

Διοτι η 442 οταν κανω root μεσω οποιοδηποτε τροπου (Με βοηθεια υπολογιστη και Odin ή χωρις καθολου υπολογιστη και Odin)

Κανει διαφορα νουμερα οταν εχει γινει ρουτ, το κυριοτερο κανει συντομες επαννεκινησεις.

( Μηπως θελει factory default reset πριν και μετα την εγκατασταση του root ? )

Εκατσα και κοιταξα λιγο στο ιντερνετ και καταλαβα οτι φταιει η εκδωση που εχει. Λογο του secure boot + KNOX.

Δοκιμασα να του βαλω με το ODIN καποιο παλιο πχ το 4.3 αλλα απετυχε και κολαγε στην εκκινηση.

Εκει πεταγε ενα μηνυμα συστηματος σφαλματος και δεν εκανε τιποτα αλλο.

Ευτηχως δεν κολλησε τελειος.

Το πηγα σε download mode του εκανα flashing root με το ODIN.

Μετα διεγραψα το root tool γιατι αλλιως θα αρχιζε να κολλαει παλι, εγινε un-root. Αλλα παλι εκανε ριμπουτ μερικες φωρες απο μονο του.

Του εκανα επαναφωρα σε εργοστασιακες ρυθμισεις (Δειχνει γλωσσα τσεχωσλοβακιας απο default reset) και εστρωσε.

Ο διακοπτης εχει παει σε 1 απο 0

Αλλα δεν με νιαζει.

Στο ιντερνετ βρεισκω διαφορες λυσεις.

Αυτο που με νιαζει ειναι να φυγω απο την 442 και να παω σε καποια που να μην εχει knox secure boot και παρομοιες καταστασεις.

Ωστε αργοτερα να του βαλω το cyanogenmod ή και κανενα aircrack-ng...

Αν και στο ιντερνετ βλεπω καποιες λυσεις, ποιο ειναι το σωστο firmware 4.3 ή 4.2.2 που πρεπει να περασω για το συγκεκριμενο κινητο ?

Edited by bratsos
επιπλεον πληροφωριες

Καλησπέρα κύριοι :)

Φρεσκότατος στην οικογένεια του Ι9505 κι εγώ και βέβαια πρέπει να αρχίσω λίγο το ψάξιμο με ρουτ κλπ...

Επειδή το τηλέφωνο έχει 24 μήνες εγγύηση, μπορεί κάποιος επιγραμματικά να μου πει τι μπορώ να πειράξω και τι όχι;

Το παρακάτω φαίνεται καλό, θα το κοιτάξω αργότερα. Βέβαια θα ήθελα να μάθω και τι έκανες μετά με το πρόγραμμα! Δηλαδή τι αφαίρεσες κλπ, αν δε σου είναι κόπος... :)

Εγω προσωπικα το εκανα με το Android Tuner. Κανενα θεμα με το warranty, no worries.

Για νέα ρομ χωρίς να γράψει το κοντέρ δεν το συζητάμε ή άλλαξε κάτι;

βαλε οποια ρομ θελεις και κανε ροοτ και βγαλε ολα τα app του knox και εισαι ετοιμος..δεν χρειαζεται να πας downgrade
I Want To Believe

Αρκούν αυτά, με το καλό να χαρείς την ρομ, είναι από τις καλύτερες custom. :)

Επιστρεφω για να πω πως τελικα μαλλον θα την αλλσξω τη phoenix. Ηχος μηδεν. Στο τερμα το εχω με ιδιους ηχους που ειχα στο i5800 και δεν ποιανει ουτε το μισο απο εκεινο. Καμια ιδεα? Για νεα ρομ η για τον ηχο??

Επιστρεφω για να πω πως τελικα μαλλον θα την αλλσξω τη phoenix. Ηχος μηδεν. Στο τερμα το εχω με ιδιους ηχους που ειχα στο i5800 και δεν ποιανει ουτε το μισο απο εκεινο. Καμια ιδεα? Για νεα ρομ η για τον ηχο??

Δοκίμασε αυτήν την έχω, πάει σούπερ και είναι και όμορφη :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Μια απορία έχω παίδες.

Κάποια στιγμή που θα έχω ώρα για σκότωμα θα περάσω τη cyanogenmod. Μου κάνει όμως πολύ μεγάλη εντύπωση που κανείς δεν την προτείνει.

Γράφουν για omega, για phoenix, για S5 CarHDRom V ο φίλος παραπάνω, κανείς όμως ποτέ δεν αναφέρεται στη διασημότερη custom rom, που είναι vanilla android και θα πάρει αμέσως το Adroind L.

Πώς και έτσι? Απλά δεν έχει style και πολλά features όπως λογικά θα έχουν οι άλλες ή κάτι άλλο παίζει?

Μια απορία έχω παίδες.

Κάποια στιγμή που θα έχω ώρα για σκότωμα θα περάσω τη cyanogenmod. Μου κάνει όμως πολύ μεγάλη εντύπωση που κανείς δεν την προτείνει.

Γράφουν για omega, για phoenix, για S5 CarHDRom V ο φίλος παραπάνω, κανείς όμως ποτέ δεν αναφέρεται στη διασημότερη custom rom, που είναι vanilla android και θα πάρει αμέσως το Adroind L.

Πώς και έτσι? Απλά δεν έχει style και πολλά features όπως λογικά θα έχουν οι άλλες ή κάτι άλλο παίζει?

δεν την προτεινουν γιατι συνηθως εχει καποια μικρα θεματα,ειδικα με την καμερα.αν θελεις aosp γρηγορη ρομ,προτεινω την google edition rom απο το i9505g.ειναι γνησια ρομ της σαμσουνγκ για το google edition s4 και οπως ειναι φυσικο δεν εχει κανενα απολυτως bug.ασε που το s4 google edition παιρνει αμεσως οτι εκδοση βγαινει ,ειναι ηδη στην 4.4.4 και θα παρει την L πολυ γρηγορα οταν βγει.την εχω 2 μηνες τωρα και δεν την αλλαζω.αλλο κινητο δεν θα το πιστευεις.

εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2557353

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Απλά πλέον λόγω του xPosed Framework & των διαφόρων modules που κυκλοφορούν φαντάζομαι υπερκαλύπτουν στο θέμα customization και οι περισσότεροι μένουν είτε με Stock Samsung based ώστε να μην χάσουν και τις εξτρά δυνατότητες (air gestures κλπ) είτε όταν διαλέγουν aosp based πηγαίνουν σε λίγο πιο εμπλουτισμένες σε features.

Μία επίσης καλή επιλογή εάν αποφασίσεις να ακολουθήσεις τέτοιου είδους Rom είναι η Slimkat που χρησιμοποιώ εγώ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2712151 εγκατεστησα το systemui.apk και εχω την status bar του s5...μονο οσοι ειναι root αν θελουν!μονο αντικατασταση το systemui.apk και οχι το systemui.odex..αυτο το αφηνετε οπως ειναι το δικο του!stockαπλα η επιλογη s finder και quickconnection δεν δουλευουν προ το παρον
I Want To Believe

δεν την προτεινουν γιατι συνηθως εχει καποια μικρα θεματα,ειδικα με την καμερα.αν θελεις aosp γρηγορη ρομ,προτεινω την google edition rom απο το i9505g.ειναι γνησια ρομ της σαμσουνγκ για το google edition s4 και οπως ειναι φυσικο δεν εχει κανενα απολυτως bug.ασε που το s4 google edition παιρνει αμεσως οτι εκδοση βγαινει ,ειναι ηδη στην 4.4.4 και θα παρει την L πολυ γρηγορα οταν βγει.την εχω 2 μηνες τωρα και δεν την αλλαζω.αλλο κινητο δεν θα το πιστευεις.

εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2557353

Απλά πλέον λόγω του xPosed Framework & των διαφόρων modules που κυκλοφορούν φαντάζομαι υπερκαλύπτουν στο θέμα customization και οι περισσότεροι μένουν είτε με Stock Samsung based ώστε να μην χάσουν και τις εξτρά δυνατότητες (air gestures κλπ) είτε όταν διαλέγουν aosp based πηγαίνουν σε λίγο πιο εμπλουτισμένες σε features.

[/url].

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Λέω να δοκιμάσω λοιπόν την "Google Play Edition" η οποία μάλλον είναι Stock Samsung Based και έτσι θα τρέχει η εξαιρετική μαμίσια εφαρμογή για κάμερα που έχει η samsung και είναι ο μοναδικός λόγος που ακόμα έχω την stock rom.

Έχω όμως μια απορία σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης.

Αναφέρει: "INTL I9505 DEVICES SHOULD USE A CUSTOM GE KERNEL TO PREVENT RANDOM REBOOTS" αλλά δεν έχει τύχει να φλασάρω μόνο Kernel.

Ανοίγω σε CWM και κάνω install το zil αρχείο από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52414749&postcount=3, έτσι απλά ?

Και μετά φλασάρω TWRP (γράφει "I only support the latest TWRP recovery") και κάνω κανονικά την εγκατάσταση μέσω του TWRP, με CWM δε γίνεται?

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Λέω να δοκιμάσω λοιπόν την "Google Play Edition" η οποία μάλλον είναι Stock Samsung Based και έτσι θα τρέχει η εξαιρετική μαμίσια εφαρμογή για κάμερα που έχει η samsung και είναι ο μοναδικός λόγος που ακόμα έχω την stock rom.

Αναφέρει: "INTL I9505 DEVICES SHOULD USE A CUSTOM GE KERNEL TO PREVENT RANDOM REBOOTS" αλλά δεν έχει τύχει να φλασάρω μόνο Kernel.

Ανοίγω σε CWM και κάνω install το zil αρχείο από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52414749&postcount=3, έτσι απλά ?

Και μετά φλασάρω TWRP (γράφει "I only support the latest TWRP recovery") και κάνω κανονικά την εγκατάσταση μέσω του TWRP, με CWM δε γίνεται?

Εγώ με το Philz Recovery το πέρασα που είναι βασισμένο στο CWM.Οπότε δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Σας ευχαριστώ πολύ!!

δοκίμασε πρωτα οπως ειναι με τον στοκ κερνελ.εμενα δε μου εχει κανει καποιο προβλημα η reboot

η ρομ σαφως ειναι στοκ,της σαμσουνγκ απλα βαλε αυτη ποθ λεει pure nexus,η αλλη εκδοση της εχει προσθεσει κατι κολπα εξτρα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Για τους rooted χρήστες με -NGx firmwares που θέλουν να κάνουν screen mirroring και δε μπορούν, έφτιαξα αυτό το αρχείο.

Απλά το αντιγράφουμε στο /system/lib αλλάζοντας τα permissions σε rw-r--r-- (644) και το ownership σε root:root.

Καλό mirroring :)

- Alex

Καλημέρα πέρασα κι εγώ την Google play edition. Ειδικά στο θέμα του σήματος είναι υπέροχη. Εκεί που είχα με το ζόρι μια γραμμή μέσα στο σπίτι τώρα έχω φουλ σήμα. Μια απορία, τώρα τη στοκ εφαρμογή για την κάμερα που θα μπορούσα να την βρω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Καλημέρα πέρασα κι εγώ την Google play edition. Ειδικά στο θέμα του σήματος είναι υπέροχη. Εκεί που είχα με το ζόρι μια γραμμή μέσα στο σπίτι τώρα έχω φουλ σήμα. Μια απορία, τώρα τη στοκ εφαρμογή για την κάμερα που θα μπορούσα να την βρω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

και εγω που νομιζα πως ηταν η εντυπωση μου το βελτιωμενο σημα,εγω με wind στη δουλεια μου μονιμα εκτος δικτυου και τωρα 2 γραμμες και μιλαω κανονικα.η καμερα της σαμσουνγκ και να τη βρεις δε θα σου δουλεψει,οπως και αλλες εφαρμογές οπως ο music player της samsung ας πουμε

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις