Jump to content

bratsos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bratsos

  • Ημ. Γέννησης 16/06/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

bratsos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τα tablets θα μείνουν για αρκετό καιρό. Απευθύνονται κυρίως σε άτομα που δεν έχουν εξοικείωση με την τεχνολογία. Η κυριότερη χρήση τους είναι το διάβασμα ενως βιβλίου, χρήση youtube,internet,emails... Για άτομα που θελουν παραπάνω πράγματα μπορούν να τα κάνουν τα tablets άλλα θέλει γνώσεις. Πχ κατέβασμα βίντεο, επεξεργασία εγγράφων. Τα λαπτοπ εχουν μεγαλύτερη ευελιξία στο τι μπορουν να κανουν άλλα ποιο δύσκολα μεταφέρονται. Επίσης θέλει και εκπαίδευση για να χρησιμοποιεί ένα λαπτοπ.
  2. Οσο αφωρα τις θερμοκρασιες κατα 90% φταει η καρτα μνημης εαν εχεις βαλει. Ειδικα αμα παιζεις παιχνιδια, δυστυχως βγαλτην. Ενα 5% ειναι η καρτα SIM κυριως αμα εκει που μενεις δεν πιανει καλο σημα και μηλας συνεχεια. Το υπολοιπο 5% ειναι αιτιες που εχουν σχεσυ με το κινητο ή τυχον αλλαγες του λογισμικου του.
  3. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Τελευταία τροποποίηση από bratsos: 26 Μάι. 2013, 23:10. Αιτιολογία: bug on root process Δεν με αφηνει να κανω τροποποιηση στο προηγουμενο θεμα. Καποιος 'η το συστημα πηγε και αλλαξε ή χαλασε τα δικαιωματα στη πινακα τιμων στην mysql.db line_26 Μάι. 2013, 17:59 και ως αποτελεσμα ειναι κλειδωμενο. Αναγκαστικα απανταω με καινουργιο post. Κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε την εφαρμογή es file explorer στην συσκευή μας την ανοίγουμε και πάμε στις ρυθμίσεις Επιλέγουμε το Επιλογές root και τσεκάρομαι τα Εξερευνητής root. Πάνω στον κεντρικό φάκελο και Προσάρτηση συστήματος Κλείνουμε την εφαρμογή και την ξανανοίγουμε και επιλέγουμε την εφαρμογή που θέλουμε να εγκαταστήσουμε(google play) (οι εφαρμογές είναι αρχεία τύπου .apk) Πατάμε παρατεταμένα πάνω στην εφαρμογή και μετά επιλέγουμε μετακίνηση σε system/app Κλείνουμε την εφαρμογή και την ξανανοίγουμε επιλέγουμε στο πάνω αριστερά μέρος την ένδειξη με το αστεράκι (αγαπημένο) μετά επιλέγουμε την επιλογή τηλέφωνο και βρίσκουμε τον φάκελο system τον ανοίγουμε και μετά ανοίγουμε τον φάκελο app όπου βρίσκονται όλες οι εφαρμογές συστήματος εκεί βρίσκετε και η εφαρμογή που στείλαμε Πατάμε παρατεταμένα πάνω στην εφαρμογή και επιλέγουμε ιδιότητες, αλλάζουμε τα δικαιώματα της εφαρμογής σε rw- r-- r-- και πατάμε οκ Εγκαθιστούμε την εφαρμογή... ( http://www.mpanania.com/2013/12/google-play-bitmore-tablets.html )
  4. Το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι να το κανεις un-root. Αφου το ξερουταρεις, και διαγραψεις το ρουτ προγραμματακι, να του κανεις factory default και θα φτιαξει. Αυτα τα νουμερα παει και τα κανει το λειτουργικο συστημα του και κυριως το secure boot + knox που τα εβαλε η samsung για τους μικροχακεραδες που θελουν ποιο πολλα απο ενα κινητο android. Εγω ξαχνω πως να παω σε παλιοτερη εκδωση, πχπ την 422 ή 43. Τελευτεα φωρα που το δοκιμασα κολλησε τελειως και το πηγα παλι σε download mode και του εκανα φλας το ρουτ προγραμματακι και ξεκολλισε. Επειτα το διεγραψα το ρουτ με την παραπανω διαδικασια για να μην κανει κολληματα. (Κοιταζοντας στο ιντερνετ , βρεικα μια λυση καλητερη, διεγραψα με το titanium backup τα αρχεια του. Αντε και ξεκουμπιδια. ContainerAgent.apκ KNOXAgent.apk ContainerEventsRelayManager.apk KLMSAgent.apk KnoxAttestationAgent.apk KNOXStore.apk KNOXStub.apk SPDClient.apk Bridge.apk KnoxMigrationAgent.apk KnoxSetupWizardClient.apk KnoxSteupWizardStub.apk univesalMDMClient.apk Οτιδηποτε απο αυτα εαν βρει να διαγραφει, (Με εντονα γραμματα πρεπει οπωσδηποτε να διαγραφτει) Το καλυτερο ειναι να διαγραφτουν ολα τα παραπανω, αλλα αμα οτιδηποτε που δεν ειναι στα εντονα γραμματα, διαγραφτει, χωρις να εχει γινει κλεισιμο απο τη μνημη του κινητου, μποριε να κανει κανει κρεμασμα το κινητο. (Παγωμα οθωνης) Ποιο πολλες πληροφωριες εχει εδω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2514703 Το μονο περιεργο που μου κανει μεχρις στιγμης, ειναι οτι μου ανοιγει πολυ ποιο γρηγορα ολα τα προγραμματα αλλα δεν με ενωχλει καθολου. Επισης δεν το εχω τεσταρει εαν μετα απο factory default θα επανελθει σωστα... Αμα δω οτι κανει και παλι κολληματα ή συντομα ριμπουτ, θα το αναφερω εδω.
  5. Ειχα αγορασει ενα κινητο s4 GT-I9505 Android version 4.4.2 Baseband Version I9505XXUGNF1 Θελω να βαλω καποιο λογισμικο συστημα παλιοτερο. π.χ 4.2.2 ή 4.3 Διοτι η 442 οταν κανω root μεσω οποιοδηποτε τροπου (Με βοηθεια υπολογιστη και Odin ή χωρις καθολου υπολογιστη και Odin) Κανει διαφορα νουμερα οταν εχει γινει ρουτ, το κυριοτερο κανει συντομες επαννεκινησεις. ( Μηπως θελει factory default reset πριν και μετα την εγκατασταση του root ? ) Εκατσα και κοιταξα λιγο στο ιντερνετ και καταλαβα οτι φταιει η εκδωση που εχει. Λογο του secure boot + KNOX. Δοκιμασα να του βαλω με το ODIN καποιο παλιο πχ το 4.3 αλλα απετυχε και κολαγε στην εκκινηση. Εκει πεταγε ενα μηνυμα συστηματος σφαλματος και δεν εκανε τιποτα αλλο. Ευτηχως δεν κολλησε τελειος. Το πηγα σε download mode του εκανα flashing root με το ODIN. Μετα διεγραψα το root tool γιατι αλλιως θα αρχιζε να κολλαει παλι, εγινε un-root. Αλλα παλι εκανε ριμπουτ μερικες φωρες απο μονο του. Του εκανα επαναφωρα σε εργοστασιακες ρυθμισεις (Δειχνει γλωσσα τσεχωσλοβακιας απο default reset) και εστρωσε. Ο διακοπτης εχει παει σε 1 απο 0 Αλλα δεν με νιαζει. Στο ιντερνετ βρεισκω διαφορες λυσεις. Αυτο που με νιαζει ειναι να φυγω απο την 442 και να παω σε καποια που να μην εχει knox secure boot και παρομοιες καταστασεις. Ωστε αργοτερα να του βαλω το cyanogenmod ή και κανενα aircrack-ng... Αν και στο ιντερνετ βλεπω καποιες λυσεις, ποιο ειναι το σωστο firmware 4.3 ή 4.2.2 που πρεπει να περασω για το συγκεκριμενο κινητο ?
  6. S4-i9505 android version 4.4.2. MDF v1.0 release 2 Το ειχα αγορασει μεταχειρισμενο απο μαγαζι με 6 μηνες εγγυηση μαζι με την αρχικη αποδειξη αγορας του που εχει μεινει 1 χρονο εγγυηση. Μετα απο μια εβδομαδα ελεγχου, δεν μου εκανε τιποτα σοβαρο, καμοια φωρα μου κολαγε το google play, τιποτα αλλο. Αποφασισα να το ρουταρω με τον οδηγο, που ειχατε στην αρχη του νηματος για root s4. Ολα καλα εγινε ρουτ, το μονο νουμερο που μου εκανε ειχε κολησει στο disable MDF οταν το ζητησε το #supersu. Κοιταξα λιγο στο ιντερνετ και τα ποιο πολλα sites προτειναν reboot... Το εκανα ξανα ανοιξα το supersu# απερνεγοποιησε και ολα κομπλε. Απο τοτε μερικες φορες μου κολαει τον "explorer" του android και κανει αυτοματα short reboot και ξαναφωρτονει τον explorer (GUI) του android. Ο λογος του το εκανα ρουτ ηταν για να του βαλω το busybox και το anti-theft avast root (hard reset survival). Αργοτερα σκοπευω να του περασω και το aircrack... Τη μπορει να φταιει και το προκαλει αυτο ? Αξιζει να του κανω factory default hard reset (το anti theft avast, δεν θα σβηστει, ουτε και οι ρυφμισεις που τοu περασα, ειναι φλασαρισμενες, αλλα αμα θελω μπορω να το σβησω με το titanium backup).
  7. Bitmore Tab1020 root ? Στο κινητο μου το ace galaxy gt-5830 ειταν ευκολη υποθεση να το κανω ρουτ και να του αλλαξω firmware. Σε αυτο το ταβλετ Tab1020, δεν υπαρχει καποιος τροπος να μπω στο μενου recovery mode ? Πιχι μεσω καποιου τροπου απο τα κουμπια του ? Κοιταξα και αλλου και δεν εχω βρει ακρη. Δοκιμασα και ποιο πολυπλοκους τροπους. Οπως να εγκαταστισω τους google drivers usb,android_usb_fsl. Δεν την βρεισκει. Τιποτα απλος παραμενει αγνωστη συσκευη στο device manager windows "Tab1020" Δοκιμασα χειροκινητα μπας και βγαλω ακρη με το android-sdk_r15-windows + adt-bundle-windows-x86_64-20130514 Μπας και λειπει καποιο πακετο. Εβαλα την Java lastest edition. Αλλα τιποτα. Ξερεις κανεις πως να την κανω ροοτ? Διοφωρετικα η μονη λυση για να βαλω τα μπακ-τρακ, ειναι σε μινι λαπτοπ...:mad: Τα επωνυμα ταβλετ ειναι σχετικα ευκολο να γινουν ροοτ.:rolleyes: Αλλα δεν προσφερουν μεγαλη οθωνη και ισχυρη καρτα γραφικων, με το ποσο των 179, που αγωρασα το bitmore tab1020 :O Νομιζω βρεικα μια πολυ καλη απαντηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363366 Αμα βοηθαει και αλλους με το εν λογο ταμπλετα Bitmore Tab1020 -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Ειναι σημαντικο κατα την διαδικασια, το ταμπλετ να ειναι συνεχεια ανοικτο, να μην κλεισει η οθωνη, αλλιος η διαδικασια με το script θα αποτυχει, ωστε να γινει root. Τελικα το εκανα ρουτ με επιτυχια
×
×
  • Create New...