Jump to content

Lenovo A660

foreno
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό τέλειο, όμως διστάζω να το δοκιμάσω ως αδιάβροχο... ενώ είναι πολύ μεγάλο δελεαρ!!

Τα Ελληνικά του είναι άψογα, εκτός από όταν ανοίγω το Clean Master μόνο τότε δεν βγάζει Ελληνικά κάτι με τον διαχειρηστή του root, Δεν έχει καμια κινέζικη εφαρμογή εκτός από αυτή που έχει εικονίδιο # και κανένα widjet στις οθόνες του!

Φοβερή ποιότητα κλήσης skype με την μπροστινή κάμερα, και μ'άρεσε μια ασήμαντη λειτουργία (δεν ξέρω αν είναι λόγο ICS, δεν έχω δουλέψει άλλο κινητό με ICS), αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο την ώρα που θα το ρυθμίσεις, το είχε το πρώτο μου κινητό το 1999 και κατα καιρούς είχα την απορία γιατί δεν το είχα βρει σε κάποιο άλλο κινητό!

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το GPS σε λειτουργεία και με απογοήτευσε λίγο το πληκτρολόγιο, ούτε και με το Go Keyboard βρήκα λύση γιατί δεν έχει λεξικό της προκοπής!

Το πείρα από Geekbuying

ειπαμε go keyboard και τα μυαλα στο μιξερ

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπες στο /system/app και βρες το MagicLauncher.apk

Επέλεξε πρώτα πάνω δεξιά το Mount R/W και μετά επέλεξε το apk και στη συνέχεια Instal.

Θα φύγει το Clover από την κεντρική οθόνη αλλά θα παραμείνει ως επιλογή στα Γραφικά στοιχεία για να το εγκαθιστάς σε όποια οθόνη θέλεις με τη δυνατότητα διαγραφής

Κάνω τη διαδικασία που μου λες αλλά το MagicLauncher.apk δείχνει να είναι μαγικό και να μη φεύγει το Clover. Τι κάνω λάθος; ;)

Κάνω τη διαδικασία που μου λες αλλά το MagicLauncher.apk δείχνει να είναι μαγικό και να μη φεύγει το Clover. Τι κάνω λάθος; ;)

Όπως είσαι στην κεντρική οθόνη κάνεις ζουμ ουτ και σου δείχνει τις διάφορες οθόνες. Όποια έχει το μικρο κουτάκι κάτω επιλεγμένο είναι η αρχική, επέλεξε κάποια άλλη σαν αρχική και τότε επιστρέφοντας σε αυτή με το clover αν το επιλέξεις και το κρατήσεις πατημένο θα σου δώσει την επιλογή να το σβήσεις.

Όπως είσαι στην κεντρική οθόνη κάνεις ζουμ ουτ και σου δείχνει τις διάφορες οθόνες. Όποια έχει το μικρο κουτάκι κάτω επιλεγμένο είναι η αρχική, επέλεξε κάποια άλλη σαν αρχική και τότε επιστρέφοντας σε αυτή με το clover αν το επιλέξεις και το κρατήσεις πατημένο θα σου δώσει την επιλογή να το σβήσεις.

Ορίστε... Τόσο απλό... Ωραίος... Και έφυγε το clover και εξακολουθεί να υπάρχει ως επιλογή εάν θελήσεις να το ξαναβάλεις.

Παιδιά καλημέρα μόλις εχθές έκανα την παραγγελία,απο το μινιντιλ.Τους ζήτησα να μου βάλουν Ελληνικά και Ελληνικούς χάρτες.Μου απάντησαν ότι Ελληνικά θα μου βάλουν αλλά χάρτες δεν μπορούν να βάλουν.Επειδή με ενδιαφέρει να δουλεύω το gps και εδω κανείς δεν αναφέρει κάτι σχετικό, εσείς που το πήρατε απο το μινιντιλ εχετε Ελληνικούς χάρτες?Μήπως είχε μέσα το τηλέφωνο?

Ευχαριστώ

Δεν χρειαζεται να σου βαλουν χαρτες. Κατεβαζεις το google maps και εχεις ολη τη γη...Εγω για πλοηγηση εχω το navigon και το sygic, δουλευουν κανονικα με τους χαρτες τους τους ελληνικους. Για χαρτες θα επρεπε να βαλουν και προγραμμα πλοηγησης.

Παιδια εμενα με το zoom out στην αρχικη οθονη δεν μου βγαζει σε μικρογραφια τις 5 οθονες, δεν κανει τιποτα. Μαλλον διαφορετικα προσαρμοσμενα λογισμικα εχουμε, για αυτο δεν ειχα και κινεζικες εφαρμογες.

Edited by TopMasterMind

Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να δουλέψω με google maps γιατί δεν θέλω να συνδέομαι μέσω διαδικτύου.Από ότι κατάλαβα θα πρέπει να βρω και να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης όπως λες TopMasterMind ξέρεις κανένα που να "μπαίνει" με χάρτες?

Η μπαταρια του Λενοβο για 6 φορα νομιζω κρατησε ακριβως 12 ωρες,χωρις τηλεφωνα μονο με κανα 1 1/2 2 ωρες wifi και ιντερνετ.Ειναι λογικο?Μου φαινεται θα χρησιμοποιησω τη 2η μπαταρια μπας κι η πρωτη βγηκε κομματακι ελαττωματικη...Ακουω αλλους που λενε για μιαμιση μερα με βαρια χρηση και τραβαω τα μαλλια μου!!

Καλώς σας βρίσκω! Πήρα κι εγώ το κινητό από minideals. Ήρθε ταχύτατα, ούτε 10 μέρες, rootαρισμένο με πλήρη ελληνικά, χωρίς clover κλπ. H θήκη δεν ταιριάζει στις τρύπες φόρτισης, κάμερας, ακουστικών αλλά δε με νοιάζει κιόλας. Η διάρκεια της μπαταρίας με τρεις φορτίσεις είναι απογοητευτική (λιγότερο από 24 ώρες) με πολύ ελαφριά χρήση + wifi 2-3 ώρες. Βρήκα στο ebay φορτιστή + 2 μπαταρίες με 17 δολάρια και μου φαίνεται θα το χρειαστώ...

To πρόβλημα μου όπως του galiatsogio παραπάνω είναι το πρόγραμμα για gps με ελληνικούς χάρτες. Θα ήταν εύκολο να με κατατοπίσει κάποιος; Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Καλώς σας βρίσκω! Πήρα κι εγώ το κινητό από minideals. Ήρθε ταχύτατα, ούτε 10 μέρες, rootαρισμένο με πλήρη ελληνικά, χωρίς clover κλπ. H θήκη δεν ταιριάζει στις τρύπες φόρτισης, κάμερας, ακουστικών αλλά δε με νοιάζει κιόλας. Η διάρκεια της μπαταρίας με τρεις φορτίσεις είναι απογοητευτική (λιγότερο από 24 ώρες) με πολύ ελαφριά χρήση + wifi 2-3 ώρες. Βρήκα στο ebay φορτιστή + 2 μπαταρίες με 17 δολάρια και μου φαίνεται θα το χρειαστώ...

To πρόβλημα μου όπως του galiatsogio παραπάνω είναι το πρόγραμμα για gps με ελληνικούς χάρτες. Θα ήταν εύκολο να με κατατοπίσει κάποιος; Ευχαριστώ προκαταβολικά...

φίλε κατέβασε το battery doctor και θα δεις κάποια βελτίωση εγώ ιδα όχι τίποτα το ιδιαίτερο κάπως καλύτερα το πράγμα.

Καλησπερα παιδια, εχει παραγγειλει κανεις απο http://www.fastcardtech.com/ γιατι σκεφτομαι με την σειρα μου την αγορα του τηλεφωνου και λεω να το παρω απο εκει.

Καλησπερα παιδια, εχει παραγγειλει κανεις απο http://www.fastcardtech.com/ γιατι σκεφτομαι με την σειρα μου την αγορα του τηλεφωνου και λεω να το παρω απο εκει.

μακρια απο οτι ακουγεται...παρτο απο μινιντιλ...

οσον αφορα την μπαταρια...σιγουρα δεν ειναι τερας αλλα και το αιφοουν που ειχα ιδια συμπεριφορα ειχε....φορτιση το βραδυ κ φορτιση στο γραφειο η στο αμαξι για να με βγαλει με φουλ χρηση την μερα...σιγα το πραγμα...εχετε στις βασεις σας απο εναν φορτιστη και τελειωνει το πανηγυρι...ειδαλλως οχι ιντερνετ χαμηλη φωτεινοτητα και ολα καλα..η αλλιως 15-20 ευρω παραπανω και το π700

μακρια απο οτι ακουγεται...παρτο απο μινιντιλ...

Δεν διαβασα και τα καλυτερα ομως αυτος ηταν και ο λογος που το ψαχνω, δηλ δεν απαντουν στα μειλ προβληματικες συσκευες κλπ. Οκ δεν λεω ολα διορθωνονται αλλα καλα ειναι να μην σου τυχει.

Στο http://www.geekbuying.com/ εχει καλυτερη τιμη παντος (ανεφ δωρων) + το οτι το εχει σε μαυρο.

Αν τελικα το παρω απο εκει που λες παιζει κανα κουπονι;

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Edited by vrs5

φίλε κατέβασε το battery doctor και θα δεις κάποια βελτίωση εγώ ιδα όχι τίποτα το ιδιαίτερο κάπως καλύτερα το πράγμα.

Ψάχνω μήπως υπάρχει μεγαλύτερη μπαταρία συμβατή με το τηλέφωνο, αλλά δεν έχω εντοπίσει τίποτα. Το battery doctor τί κάνει;

Δεν διαβασα και τα καλυτερα ομως αυτος ηταν και ο λογος που το ψαχνω, δηλ δεν απαντουν στα μειλ προβληματικες συσκευες κλπ. Οκ δεν λεω ολα διορθωνονται αλλα καλα ειναι να μην σου τυχει.

Στο http://www.geekbuying.com/ εχει καλυτερη τιμη παντος (ανεφ δωρων) + το οτι το εχει σε μαυρο.

Αν τελικα το παρω απο εκει που λες παιζει κανα κουπονι;

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Στο greekbuying δεν υπαρχει αποθεμα. Στο minideal δυστυχως πλεον δεν εχει κουπονια, ηταν στο πλαισιο promotion της συσκευης, αλλα απο οτι φαινεται ειδαν την αυξημενη ζητηση οι κινεζοι και το κοψαν. Εγω το παρηγγειλα πριν 15 μερες σε προσφορα με το κουπονι 27ABED και μου βγηκε 99.15$ δηλαδη με την μετατροπη για αγορες περιπου 79€ αν και με της μηχανες ισοτιμιας στο διαδικτυο μου το βγαζε περιπου 76€. Αλλα αν τσεκαρετε ισοτιμιες πρεπει να κοιτατε τιμες συναλλαγματος πχ αεροδρομιων για αγορα προιοντος, γιατι αυτες που φαινονται στο νετ ειναι για μεγαλα ποσα. Εχει και το paypal μηχανη μετατροπης για να ξερετε ακριβως τι πληρωνετε.

Φιλαρακο οπως εχω αναφερει σε καποια σελιδα παρακατω αγορασα απο εδω :http://www.aliexpress.com/item/free-shippping-2011-Newest-Google-android-2-2-OS-mobile-phone-WIFI-TV-GPS-Youtube-Google/423070961.html

Δε ξερω τι τιμη δινει τωρα εχω το πηρα πριν 20 μερες στα 82 ευρω.Παραδοση σε δυο εβδομαδες δωρεαν, ολα σουπερ.

Εχει και screenshots που δειχνει τα ελληνικα αλλα καλου κακου εστειλα ενα μηνυμα οτι θελω ελληνικα και το playstore εγκατεστημενο.

Επειδη σκεφτομαι απο που θα το παραγγειλω, ποσες μερες εκανε απο geekbuying; Ειχες κανενα προβλημα με τελωνειο; Τους ενημερωσες οτι θελεις ελληνικα ή τα εχει ετσι και αλλιως; Αυτα τα λιγα.. :D

Απο Geekbuing το κινητο ειναι αψογο... Δεν αναφερα τιποτα για τα Ελληνικα... ηρθε με ολες τις γλωσσες... εκανε 20 μερες βα ερθει .. βασικα αργησαν να τα στειλουν, εκαναν 8 μερες να φυγουν απο κινα!!!

Edited by Ge0rgeM
Panasonic GD92 -> Panasonic GD70 -> Panasonic X66 -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson G900 -> Samsung Galaxy Mini S5570 -> Samsung Galaxy Pocket S5300 -> Lenovo A660 -> Lenovo A850...

Mετα απο λιγες φορτισεις, η μπαταρια μου βγαζει σχετικα ανετα ενα 24ωρο. Να θυμισω οτι τις πρωτες μερες με το ζορι εβγαζε 12 ωρες με την ιδια σχεδον χρηση.

Γενικοτερα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το τηλεφωνο.

Παιδια ΧΑΙΡΕΤΩ την νεοσυστατη παρεα του Α660 .Μολις διαβασα τις 17 σελιδες μονορουφι και ψηθηκα να το παραγειλω για τη γυναικα μου και μια φιλη μου τουλαχιστον ενα και ισως παρω και κατι αλλο για την αλλη.

Καλησπέρα σε όλους τους Lenovo fans :P Είμαι κι εγώ ένας από τους ευτυχής κατόχους του Α660. Όσον αφορά την μπαταρία όντως βγάζει με το ζόρι 2 μέρες με ελάχιστη χρήση internet και παιχνιδιών. Η μπαταρία που έχει το τηλ είναι πολύ μικρή, μόλις 1500mAh, παρόλα αυτά υπάρχει και μπαταρία άλλου κατασκευαστή που είναι 2300mAh!!! την οποία θα έχω στα χέρια μου από βδομάδα. Οπότε μόλις την δοκιμάσω θα σας πω και εντυπώσεις και αν αξίζει να την παραγγείλετε.
Tutorial για rooting και Google Play σε Lenovo A520, A660, A789, A800 http://androidphoneguides.blogspot.gr/ - τα link που δεν δούλευαν διορθώθηκαν

Κάποιες ερωτήσεις για τους κατόχους, γιατί με το ψάξιμο που έκανα σε διάφορα ξένα site, άλλοι λένε ναι και άλλοι όχι:

1. Η camera έχει κάποιου είδους φλας?

2. Έχει μαγνητικό sensor (πυξίδα)?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους τους Lenovo fans :P Είμαι κι εγώ ένας από τους ευτυχής κατόχους του Α660. Όσον αφορά την μπαταρία όντως βγάζει με το ζόρι 2 μέρες με ελάχιστη χρήση internet και παιχνιδιών. Η μπαταρία που έχει το τηλ είναι πολύ μικρή, μόλις 1500mAh, παρόλα αυτά υπάρχει και μπαταρία άλλου κατασκευαστή που είναι 2300mAh!!! την οποία θα έχω στα χέρια μου από βδομάδα. Οπότε μόλις την δοκιμάσω θα σας πω και εντυπώσεις και αν αξίζει να την παραγγείλετε.

Ενδιαφέρον! Δώσε λινκ να το δούμε τουλάχιστον.