Jump to content

squalor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About squalor

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

squalor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με την NRG είχα χρέωση αναπροσαρμογής 13, 19 και 22 € σε τρεις διαδοχικούς λογαριασμούς που σημαίνει αύξηση 37-41% στην συμφωνηθείσα τιμή κιλοβατώρας! Μεγάλη προσοχή στις τιμές κράχτες! Είναι προτιμότερο να πάτε σε ακριβότερη αλλά σταθερή τιμή κιλοβατώρας!
  2. Καλησπέρα σε όλους, Γράφω απλά για να μοιραστώ την εμπειρία μου σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα μετά από φλασάρισμα, γιατί ίσως βοηθήσει κάποιους που μπορεί να αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. Λοιπόν, αρχικά να αναφέρω ότι έχω το P1c72 το οποίο ήρθε με την P1a42_272 ROM αλλά όταν κατέβαζε το επόμενο OTA Update 285 ενώ προσπαθούσε να το κάνει εγκατάσταση πάντα έκανε fail στο 24%. Αποφάσισα λοιπόν να φλασάρω απευθείας την τελευταία ROM 288. (Χρόνια εμπειρίας με MediaTek, δεύτερη φορά με Qualcomm...) Φόρτωσα τα απαραίτητα αρχεία στο QFIL και η εγκατάσταση έγινε χωρίς πρόβλημα. Όταν όμως προσπάθησα να το ενεργοποιήσω δεν έκανε τίποτα, ακόμα κι όταν το συνέδεσα στο ρεύμα δεν ανταποκρίθηκε, δεν άναψε καν η οθόνη να μου δείξει ότι φορτίζει (η μπαταρία ήταν τουλάχιστον στο 44%), ούτε έμπαινε σε recovery mode. Όταν δοκίμασα να το ξανα-φλασάρω παρόλο που ο Η/Υ έβλεπε κανονικά το port της Qualcomm της συσκευής, η διαδικασία ενώ πήγαινε να ξεκινήσει, δεν προχωρούσε καθόλου καθώς μου έβγαζε μήνυμα Sahara fail και σταματούσε... Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα σε ένα forum ότι αν μόλις σου εμφανίσει το εν λόγω μήνυμα ΔΕΝ αφαιρέσεις το καλώδιο αλλά όπως είναι κρατήσεις πατημένο το Power μαζί με το Volume+ , τοτε αναγκάζεις το τηλέφωνο να κάνει reset. Προς έκπληξη μου το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά και όλα τα προβλήματα τελείωσαν εκεί. Ελπίζω να βοηθήσω κάποιους.
  3. squalor

    Lenovo A660

    Μπορεί να είναι θέμα δικαιωμάτων εκτέλεσης της εφαρμογής. Άνοιξε τον Root Browser, βρες το .apk της εφαρμογής που θέλεις, κράτα πατημένο το δάκτυλο σου πάνω στο αρχείο μέχρι να σου εμφανίσει ένα μενού με επιλογές, άλλαξε το Ownership και βάλε Root και μετά πήγαινε με τον ίδιο τρόπο και άλλαξε τα Permissions και τίκαρε τα όλα. Αν είναι θέμα δικαιωμάτων αυτό θα το φτιάξει.
  4. squalor

    Lenovo A820

    Φίλε μου αυτό λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά αν το κινητό που έχεις είναι αυτό της φωτογραφίας που παραθέτεις ΔΕΝ είναι αυθεντικό Lenovo...
  5. squalor

    Lenovo A660

    Το Α660 δεν σου κάνει με τιπότα αν είναι για εξωτερικό χώρο, γιατί δεν έχει οθόνη IPS και δεν θα φαίνεται τίποτα στον ήλιο... Το πιο φθηνό κινητό που νομίζω οτι θα σου κάνει είναι το Α800. Διάβασε το αντίστοιχο topic για το Α800 για να δεις εντυπώσεις.
  6. squalor

    Lenovo A820

    Λογικά έσβησες την εφαρμογή ideaFriend που είναι για κλήσεις-επαφές και μηνύματα. Κατέβασε την δικιά μου από εδώ και θα είσαι οκ :)
  7. squalor

    Lenovo A830

    Εξαρτάται ποιόν Launcher έχεις. Γενικότερα αν πας στα Preferences του Launcher έχει reset to defaults οπότε και θα στο φτιάξει
  8. squalor

    Lenovo A830

    Εγώ έχω βάλει την εφαρμογή Better GPS fix και κλειδώνει σε λιγότερο από 1 λεπτό χωρίς να χρησιμοποιήσω Internet, ενώ αν ανοίξω το internet κλειδώνει σχεδόν αμέσως.
  9. squalor

    Lenovo A830

    Μπορείς να τον κατεβάσεις από εδώ http://launcher.lenovo.com/launcher/portal.php πάτα εκεί που λέει Download ;)
  10. squalor

    Lenovo A630

    Δεν είμαι σίγουρος οτι δεν έχει οθόνη IPS... Αλλού γράφουν οτι έχει αλλού όχι. Σε πολλά τηλέφωνα πλέον δεν το γράφουν γιατί θεωρείται αυτονόητο. Σε κάθε περίπτωση η IPS θεωρώ οτι είναι απαραίτητη πάντως. Το Α800 όντως έχει υπερχρονισμένο επεξεργαστή στα 1,2GHz αντί για 1,0GHz αλλά όποιος είχε είτε το Α660 είτε το Α789 και μετά πήρε το Α800 θα σου πει οτι το Α800 ψιλοκολλούσε και είχε μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση με τα 2 προηγούμενα. Εγώ πιστεύω οτι αυτό οφείλεται στην μεγαλύτερη ανάλυση της οθόνης του Α800 (540x960) που τραβάει περισσότερη μνήμη. Επίσης σε φωτό απο Antutu φαίνεται οτι η κάμερα είναι 5MP. Για να μας λυθούν οι απορίες θα παραγγείλω ένα εντός των επόμενων ημερών και όταν έρθει με το καλό θα σας πω τα πραγματικά χαρακτηριστικά ;)
  11. squalor

    Lenovo A820

    Το Α820e δεν έχει καμία σχέση με το Α820. Η κύρια διαφορά τους είναι ότι το Α820e υποστηρίζει CDMA και όχι WCDMA γεγονός που σημαίνει οτι ΔΕΝ υποστηρίζει 3G δίκτυα στην Ελλάδα. Οπότε δεν θα στο συνιστούσα. Επίσης μιας και είμαι κάτοχος του Α830 που είναι 5" και είχα το Α800 που είναι 4.5" όπως είναι και το Α820, έχω να πω οτι το Α830 μου φαίνεται αρκετά μεγάλο, παρόλο που είναι λεπτό, ενω το Α800 μου φαινόταν μια χαρά σε μέγεθος. Ωστόσο αυτό είναι θέμα γούστου και συνήθειας. Αυτό σημαίνει οτι η μεταφορική έχει λάβει το πακέτο, αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Όταν γράψει "Despatched to overseas" τότε θα έχει φύγει και μετά υπολόγιζε 10 ημερολογιακές μέρες περίπου μέχρι να σου έρθει.
  12. squalor

    Lenovo A830

    Ναι φίλε μου, απλά τα τηλέφωνα της Lenovo από το εργοστάσιο δεν έχουν ούτε multilanguage ROM, ούτε Google Play, ούτε είναι φυσικά rooted. Αυτές είναι πειραγμένες ROM από τους πωλητές για να μπορούν να πουλάνε σε όλο την κόσμο. Βρήκα τελικά ποιο ήταν το πρόβλημα με τον ήχο στα μηνύματα, είχα απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις από το app Contact Manager. (σημείωση: κανένας κατασκευαστής δεν πουλάει τηλέφωνα rooted και αν κάποιος χρήστης το κάνει από μόνος του, χάνει την εγγύηση του κατασκευαστή)
  13. squalor

    Lenovo A830

    Official έκδοση σημαίνει οτι είναι αυτή της Lenovo, οπότε σε καμία περίπτωση δεν έχει τίποτα από όσα αναφέρεις. Το flashing γίνεται πολύ εύκολα καθώς και το rooting αλλά και η εγκατάσταση του Google Play. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα φτιάξω έναν οδηγό. Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι κι εγώ τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες μιας και έχω το τηλέφωνο λίγες μόνο μέρες. Έχει παρατηρήσει κανείς να μην ακούγεται ειδοποιητήριος ήχος όταν έρχεται καινούριο μήνυμα???
  14. squalor

    Lenovo A830

    Αν εννοείς official, εγώ εγκατέστησα την A830_S118_130621 μόλις χθές.
  15. squalor

    Lenovo A660

    Χαίρομαι που μπόρεσα να βοηθήσω φίλε μου. Άντε σιδερένιο(ς) και πάντα με θήκη!
×
×
  • Create New...