Jump to content

gedi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gedi's Achievements

  1. Η σύζυγος δουλεύει σε μια μικρή εταιρεία και τους φτιάχνει διαφημιστικά video για tiktok / instagram και σπάνια κάποιες λίγες φωτό. Ξεκίνησε για λίγο δοκιμαστικά, οπότε μέχρι τώρα τα έφτιαχνε με το δικό της κινητό, αλλά θα της πάρουν ένα εταιρικό για καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που έχει τώρα. Οπότε ψάχνουμε ένα τηλ γύρω στα 400-450 max τελική, με κύρια έμφαση σε video, και αν είναι δυνατόν να μην έχει κάποιο σοβαρό μειονέκτημα σε κάποιο τομέα σε καθημερινή χρήση, γιατί θα είναι και το κύριό της τηλέφωνο. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις? Ευχαριστώ!
  2. gedi

    Realme 8 5G

    Σκοπεύω να πάρω κινητό στον γιό μου και είμαι ανάμεσα στα 8 και 8i. Διάβασα διάφορα comparisons και ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί, η τιμή είναι πολύ κοντινή (πρακτικά η ίδια) και τα χαρακτηριστικά μου φαίνονται πολύ παρόμοια. Υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος να προτιμήσω το ένα ή το άλλο? Ποιές είναι οι σημαντικές διαφορές τους? Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά!
  3. Καλησπέρα, αναζητώ καινούριο κινητό για τη συμβία του κολλητού :p , δείτε παρακάτω: 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. έως 200EUR 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Δεν υπάρχει προτίμηση 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Μόνο από Ελλάδα, με εγγύηση αντιπροσωπείας 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) ναι, σίγουρα με 800άρα 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? dual/ir δεν ενδιαφέρουν, ράδιο, nfc καλοδεχούμενα αλλά όχι απαραίτητα 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Χωρίς φλασάρισμα, plug'n'play 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. καλή οθόνη και decent ήχος 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα, καθόλου gaming Thanks!
  4. gedi

    Realme 6s

    Δοκίμασα πριν ποστάρω την ερώτηση νωρίτερα, 52 λεπτά εκτιμώμενος χρόνος αναμονής στο τηλ κεντρο τους :lol: Θα πάρω αύριο στην Smart4all να τσεκάρω μαζί τους
  5. gedi

    Realme 6s

    Μόλις είδα ότι το e-shop το έχει 155EUR. Ξέρει μήπως κανείς τι γίνεται με την εγγύηση? Πχ αν πάθει κάτι, πηγαίνει κατευθείαν στο εξουσιοδοτημένο service ή πρέπει να πάει στο e-shop?
  6. gedi

    Realme 6s

    Το κοιτάζω πολύ σοβαρά για τον γιο μου μετά την προσφορά των 169EUR από τις μεγάλες αλυσίδες. Μπορεί μήπως κάποιος κάτοχος να δώσει περισσότερες πληροφορίες/γνώμη?
  7. Σας ευχαριστώ πολύ όλους :) κατά πάσα πιθανότητα πάμε για Nova 5T
  8. Δεν βρήκα πολλά reviews, αλλά από τα λίγα που είδα η κάμερά του δεν πρέπει να είναι κάτι ιδιαίτερο (ή όχι?). Το λέω γιατί απ'ότι είδα παίζει στα 140-150 και δεδομένου ότι μας παίρνει να πάμε +100 παραπάνω, υποθέτω ότι λογικά μπορούμε να πάμε σε αρκετά καλύτερη κάμερα... ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με ένα γρήγορο ψάξιμο μου φαίνεται καλή περίπτωση το Huawei Nova 5T. Απ'ότι είδα δεν έχει θέμα με υποστήριξη google services και έχει πάει σε android 10. Τι λέτε? Έχει κάποιο μειονέκτημα (πχ διάβασα κάποια θέματα όπως διάρκεια μπαταρίας)?
  9. Καλησπέρα, αναζητώ καινούριο κινητό για τη γυναίκα μου, δείτε παρακάτω: 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. έως 250EUR 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Δεν υπάρχει προτίμηση, αρκεί να μην είναι τεράστιο και δεν βολεύει να το κρατήσει 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Μόνο από Ελλάδα, με εγγύηση αντιπροσωπείας 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) ναι, σίγουρα με 800άρα 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? dual/radio/ir δεν ενδιαφέρουν, nfc καλοδεχούμενο αλλά όχι απαραίτητο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Χωρίς φλασάριμα, plug'n'play 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. decent ήχος και αξιοπρεπής προς καλή οθόνη 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα, καθόλου gaming Γιορτάζει μεθαύριο και προορίζεται για δώρο, οπότε υπάρχει ένα μικρό urgency :p Ευχαριστώ!
  10. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος, να πω ότι την έβαλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, Android 7.1, εβδομαδιαίες "αναβαθμίσεις" και προς το παρόν εδώ και 3 μέρες δεν έχουμε εντοπίσει κάποιο θέμα. Την συνιστώ για κάποιον που μπορεί να τραβηχτεί.
  11. Θα παραλάβω το x527 για τον γιό μου μέσα στη βδομάδα. Έχοντας διαβάσει διάφορα, σκοπεύω με το που το πάρω να του βάλω Lineage. Την έχει δοκιμάσει κανείς στο συγκεκριμένο τηλέφωνο?
×
×
  • Create New...