Jump to content

Ge0rgeM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ge0rgeM

  1. Ge0rgeM

    Lenovo S850

    Πρόσφατα ένας φίλος πήγε ένα S850 αγορασμένο από geekbuying για αντικατάσταση digitizer glass στο Lenovo Store στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη και του αρνήθηκαν το service με την δικαιολογία του ότι είναι αγορασμένο από έξω! Από την στιγμή που δεν χρησιμοποιεί εγγύηση και θέλει να να το επισκευάσει με δικό του κόστος έχουν το δικαίομα να του αρνηθούν την επισκευή; το έχουν κάνει και στην Sony με ένα κινητό αγορασμένο από skroutz!
  2. Ge0rgeM

    Lenovo A850

    Ok μέχρι εδώ όμως μετά από εργοστασιακές ρυθμίσεις τα IMEI χάνονται! γνωρίζει κάποιος λύση για αυτό?
  3. Ge0rgeM

    Lenovo A850

    Πήρα ένα Lenovo A850 για έναν φίλο και το κινητό ήρθε με Invalid IMEI από minideal, επικοινώνησα μαζί τους και ζήτησαν να στείλω το κινητό πίσω, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν με συμφέρει γιατί αν είναι να πληρώσω για να το στείλω και να περιμένω να γυρίσει πίσω είναι πεταμένα λεφτά σε σύγκριση με την αξία του κινητού. Ζήτησα και τα δυο IMEΙ μήπως και μπορέσω να τα βάλω με κάποιο τρόπο ή εφαρμογή και αρνούνται να μου τα δώσουν! το πρώτο το έχω αφού είναι πάνω στην συσκευή. Γνωρίζει κανείς τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Κατάφερα να βάλω το πρώτο IMEI που αναγράφετε και στο κουτί με την βοήθεια αυτού του video και της εφαρμογής MTK Engineering Mode Start που μου έδωσε πρόσβαση στο Engineer Mode! Καμιά ιδέα να συνεχίσουμε και στο δεύτερο IMEI;
  4. Ge0rgeM

    Lenovo S850

    Μόλις βγει το άσπρο σε καλά καταστήματα θα αρχίσουν οι παραγγελίες!! http://www.minideal.net/lenovo-s850-mtk6582-android-4-4-quad-core-mobile-phone-1-3ghz-5-0-ips-720p-screen-5-0mp-13-0mp-1gb-ram-16g-rom-wcdma.html Κυκλοφόρησε το άσπρο!!
  5. Φίλε μου εγώ έφερα τα ανταλακτικά από P.R.C (Κίνα :P ) και τα έδωσα σε κατάστημα που κάνει Service κινητών!
  6. Ge0rgeM

    Lenovo A850

    και στου αδερφού μου το έβγαλε την ίδια μέρα! Οπότε δεν ξέρω τι να πω! Εν πάση περιπτώση το αγνώησα γιατί δεν θέλω να γυρίσει σε κινέζικα (αν και επιστεύομαι την rom του Geekbuying) γιατί δεν θέλω να μπλεχτώ μετά με rom backup και costum roms (αν και κάποια στιγμή θα ήθελα να ασχοληθώ για να μάθω). Αν κάποιος το δοκιμάσει παρακαλώ ας ενημερώσει!
  7. Ge0rgeM

    Lenovo A850

    Παιδιά σήμερα στο κινητό μου έβγαλε αναβάθμιση του firmware και δεν ξέρω αν πρέπει να την κάνω καθώς το κινητό είναι rooted! Το έχω πάρει από geekbuing, έχει κάνει κάποιος την αναβάθμιση; τι αποτελέσματα είχε;
  8. Ge0rgeM

    Lenovo A850

    Λοιπον, έχω το κινητό δυο εβδομάδες τώρα, πήραμε 6 άτομα μαζί το ίδιο κινητό και ήμαστε όλοι ευχαριστημένοι!! Το κινητό είναι άψογο, ότι καλύτερο πιστεύω για τα λεφτά του! Είμαι ικανοποιημένος από τις αποδώσεις του και επιδή ο κάθε ένας το λειτουργεί με διαφορετική χρήση μπορώ να πω πως αντέχει στα πάντα (Games, Ταινίες Surfing κλπ)! Τα Mpxls δεν είναι μεινονέκτημα όταν το κινητό δεν είναι η "κύρια" φωτογραφική μηχανή σου. Το GPS κλειδώνει πολύ γρήγορα, σε αντίθεση με το Lenovo A660 που είχα μέχρι τώρα και ένα μικρό πρόβλημα που είχα με την θύρα ακουστικών στο Lenovo A660 (έπερνε μόνο τα ακουστικά της Lenovo και κάποια Philips, σε όλα τα υπόλοιπα έπαιζε μόνο το δεξί) στο Α850 δεν υπάρχει!!
  9. Έχω Ένα Α660, η κοπέλα μου το Α830 και τρείς φίλοι μου 2 Α660 και 1 Α850, σε όλα όλα τρέχει άψογα χωρίς προβλήματα, εκτός από το 830 όπου λόγο ανάλυσης οθόνης κόβει το κουμπί status από την εφαρμογή.
  10. Τα 50 sms είναι μόνο για την πρώτη φορά που θα βάλεις τον αριθμό (Φυσικά μπορείς να πάρεις και 20 SMS δώρο καθε εβδομάδα με το log n' Win) και τα 120 λεπτά σε Wind και Q στα δίνουν μόνο αν κάνεις ενεργοποίηση με άυλη κάρτα σε κατάστημα της Wind ή Public!
  11. Όπως σε είπαν και οι προηγούμενοι κάνεις τρομερό λάθος, τα νούμερα είναι σφραγιστά και το χαρτί ενεργοποίησης που υπογράφεις δεν είναι για μεταβίβαση!!
  12. Σχετικά με αυτή την ερώτηση υπάρχει κάποια απάντηση; Μεταβιβάζετε η κάρτα σε κάποιον που δεν έχει φοιτητικό πάσο;
  13. Ge0rgeM

    Lenovo A850

    Μόλις το έβαλα παραγγελεία από Geekbuing! στα 143 ευρό σε λευκό χρώμα! Το έχει παραλάβει κάποιος για να πάρουμε και δεύτερες-τρίτες γνώμες? Έχω το A660, και είμαι πολύ ικανοποιημένος, το ίδιο και η κοπέλα μου με το A830, 4 φίλοι με το A660 και ένας με το S750! Θεωρώ πως το A830 είναι μακραν το πιο ολοκληρομένο από όλα λόγο κάμερας όμως οι 5.5 ίντσες είναι δέλεαρ! Ελπίζω να μην είναι τόσο χάλια όπως κάποιοι αναφέρουν λόγο qHD οθόνης, άλλα όπως και να έχει όταν βάζεις την παραγγελεία την βάζεις εις γνώση σου πως έχει 5mp και 200ppi! Μερικοί όμως έχουν την εντύπωση πως δίνοντας 130-140 ευρό θα αγοράσουν S4!
  14. Αυτή την ερώτηση την είχα και εγώ, το έχετε εξακριβώσει;
  15. Ge0rgeM

    Lenovo A660

    Το έπαθα και εγώ αυτό και έχω βάλει σε προηγούμενο post το Launcher από το δικό μου, είχα παραγγείλει 5 και τα 4 είχαν το Launcher με το κινεζόπραμα, το δικό μου Launcher είναι του ICS, και όχι το lenovo Launcher , βάλε το δικό μου και αν θες το lenovo launcer θα το πάρω backup από κάποιο άλλο από τα 4 και θα στο στείλω, στείλε pm για οδηγείες αν και τα λέω πάνω κάτω!! Η Λύση του mamian είναι αυτή που έκανα αρχικά μέχρι να βρω μόνιμη, άλλα το να βάλεις 3rd party Launcher είναι "μνημοβόρο" Παραθέτω το launcer: ICS Launcher
  16. Ge0rgeM

    Lenovo A660

    Άσε που το στέλνουν με chinapost, και αυτό από μόνο του είναι λόγος να μην πάρεις! όσο καλό και να είναι το μαγαζι!
  17. Ge0rgeM

    Lenovo A660

    Επιδή το πείρα από άλλο κινητό lenovo A660 δεν είχα το apk, είχα μόνο το backup του Titanium backup, το έκανα backup από το δικό μου, πείρα τον φάκελο του backup και τον έκανα share στο κινητό του αδερφου μου όπου τον αντικατέστησα με τον φάκελο του δικού του TB, έκανα restore το Backup στην δική του συσκευή και το κινητό πάει σφαίρα, οπότέ δεν έχω το apk (αν και στο backup έχει ένα apk.gz)! Αν το κάνω με το mobileuncle tools, επιλέξω την εφαρμογή και επιλέξω move apk to system θα ενσωματοθεί στην rom; P.S. όποιος δεν θέλει το launcher της lenovo link για το δικό μου: TitaniumBackup.zip
  18. Ge0rgeM

    Lenovo A660

    20+ Μέρες με το κινητό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, σήμερα ήρθαν και τα υπόλοιπα 4 και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι! Στο δικό μου κατάφερα και έβαλα το SuperSU που υποστηρίζει και Ελληνικά και το έβαλα και στην rom του κινητού με την ρύθμιση του! το έχω σκίσει το τηλέφωνο, 60+ εφαρμογές εγγατεστημένες και η μνήμη συνέχεια στα κόκκινα, πάει μια χαρά! Έκανα μια γκάφα σε ένα από τα άλλα 4, σε αντίθεση με το δικό μου αυτά ήρθαν με όλα τα lenovo store, clover, sec κλπ κλπ και στην προσπάθεια μου να τα βγάλω έδιωξα και το lenovo launcher, πέρασα μια μικρή περιπέτια μέχρι να βρω τρόπο να βάλω κάποιο 3rd party launcher και να κάνω το κινητό λειτουργήσιμο, έπειτα έκανα το δικό μου launcher backup με το Titanium και το έκανα restore στο κινητό του αδερφού μου, έβγαλα και το go Launcher EX και το κινητό λειτουργεί άψογα, ξέρει όμως κάποιος κάποια free εφραρμογή να ενσωματόσω το launcher στην stock Rom του κινητού για να μην περάσω τα ίδια σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνω το κινητό restore? Να τονίσω πως το κινητό το λειτουργώ με Contacts+ και Smartkeyboard (το οποίο σκέφτομαι και να αγοράσω), η λίστα των επαφών της lenovo είναι απαράδεκτη, δεν κάνει link καμία επαφή με τους λογαριασμούς που έχω ενεργοποιημένους για συγχρονισμό στο κινητό και έχω όλες τις πληροφορίες για να γίνει σωστά ο συγχρονισμός (email skype facebook κλπ). Επίσης το πληκτρολόγιο που έχει από μόνο του είναι μάπα, ειδικά με αυτό το ς-σ. Λειτουργεί άψογα με το sygic και δεν χάνει σχεδόν καθόλου το σήμα του από δορυφόρους, έχω εντυπωσιαστή με την λειτουργία του ως dualsim, είχα ένα alcatel των 30€ για να κάνω την δουλειά μου και το Galaxy Pocket ως Smartphone με cosmote twin sim, αυτό κατάφερε με λιγότερα λεφτά από τα δυο μαζί να κάνει καλύτερα την δουλειά και των δυο! Ως αδιάβροχο έχει περάσει αρκετά crash Test μέχρι στιγμής όλα με επιτυχία άλλα πιστεύω τα video που στείλαν οι υπόλοιποι μιλάνε από μόνα τους. Σχετικά με τα ακουστικά που έχει αναφερθεί σε προηγούμενο post πράγματι αυτά που έχει μέσα είναι κακής ποιότητας όπως και ο φορτιστής και πράγματι με samsung, sony, htc και alcatel έπρεπε να το κρατάς λίγο πάνω από το τέρμα της υποδοχής για να ακούς σωστά, αλλιώς άκούς ή μόνο από το ένα ακουστικό ή και από τα δυο πολύ βαθιά με ένα χτύπο σαν παράσιτο!
  19. Ge0rgeM

    Lenovo A660

    Απο Geekbuing το κινητο ειναι αψογο... Δεν αναφερα τιποτα για τα Ελληνικα... ηρθε με ολες τις γλωσσες... εκανε 20 μερες βα ερθει .. βασικα αργησαν να τα στειλουν, εκαναν 8 μερες να φυγουν απο κινα!!!
  20. Ge0rgeM

    Lenovo A660

    Το κινητό τέλειο, όμως διστάζω να το δοκιμάσω ως αδιάβροχο... ενώ είναι πολύ μεγάλο δελεαρ!! Τα Ελληνικά του είναι άψογα, εκτός από όταν ανοίγω το Clean Master μόνο τότε δεν βγάζει Ελληνικά κάτι με τον διαχειρηστή του root, Δεν έχει καμια κινέζικη εφαρμογή εκτός από αυτή που έχει εικονίδιο # και κανένα widjet στις οθόνες του! Φοβερή ποιότητα κλήσης skype με την μπροστινή κάμερα, και μ'άρεσε μια ασήμαντη λειτουργία (δεν ξέρω αν είναι λόγο ICS, δεν έχω δουλέψει άλλο κινητό με ICS), αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο την ώρα που θα το ρυθμίσεις, το είχε το πρώτο μου κινητό το 1999 και κατα καιρούς είχα την απορία γιατί δεν το είχα βρει σε κάποιο άλλο κινητό! Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το GPS σε λειτουργεία και με απογοήτευσε λίγο το πληκτρολόγιο, ούτε και με το Go Keyboard βρήκα λύση γιατί δεν έχει λεξικό της προκοπής! Το πείρα από Geekbuying
  21. Ge0rgeM

    Lenovo A660

    Έχω παραγγείλει 1 από Geekbuying το οποίο είναι Θεσσαλονίκη στο Κέντρο Διανομής ΕΛΤΑ από την πέμπτη, υπολογίζω να το έχω στο χέρι μου δευτέρα ή τρίτη, έβαλα σε παραγγελεία άλλα 4 τα οποία έχουν αποσταλεί με singpost την παρασκευή. Αν θες θά έχω σχόλια από το κινητό μόλις το έχω στο χέρι μου για το μενού και τα Ελληνικά του (και το πόσο αδιάβροχο είναι)! Για το minideal.net έχω ακούσει πολύ καλά λόγια άλλα δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα, μίλα αν θες με όλους τους υπόλοιπους που από ότι είδα το έχουν πάρει όλοι από εκεί, απλά σε μερικούς δεν είχε γίνει restore το imei μετά το Root και είχαν πρόβλημα, έπρεπε να το επανακτήσουν μόνοι τους άλλα τα τσακάλια εδώ μέσα το έλυσαν!
  22. RF145894292SG 2013/06/13 04:01:32, Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Αποστολή Συσκευασίας 2013/06/12 17:59:28, ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ, Αποστολή Συσκευασίας 2013/06/12 08:12:57, ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ, Αποστολή Συσκευασίας 2013/06/12 03:38:02, ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας Γνωρίζει κανείς σε πόσο καιρό είναι το φυσιολογικό να είχε έρθει το κινητό στα χέρια μου; Είναι Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη το πρωί και δεν έχει έρθει ακόμα στο ΕΛΤΑ της περιοχής μου, είναι λογικό;
  23. Βασικά πείρα 2, ένα Cubot C9 & ένα Lenovo A660, το πρώτο για την κοπέλα μου. Και εγώ θα έπερνα ένα ίδιο άλλα λόγο επαγγέλματος (Γεωργός) προτίμησα το αδιάβροχο, δεν με ενδιέφερε το 3G, τα data σε 2G δίκτυα είναι αρκετά για ένα Watchapp και κάνα mail, ίσως το GPS γιατί μ'αρέσουν τα ταξίδια στο εξωτερικό και προσπαθώ να πηγαίνω σίγουρα μια φορά το χρόνο, άλλα και πάλι με έναν χάρτι στο χέρι δεν χαλιέμαι κιολας! Τα κινητά μου ήταν σήμερα το πρωί Αθήνα στο KΔ Αεροδρομίου και έπειτα ΚΔ Αθήνας. Τα περιμένω πως και πως Θεσσαλονίκη!
  24. Ge0rgeM

    Lenovo A660

    Εγώ δουλέυω το sygic ως Navigator για χάρτες από το store στα Galaxy Mini, HTC Wildfire S & Galaxy Pocket και είμαι πολύ ικανοποιημένος, το έχω συστείνει και σε αρκετούς ακόμα και είναι επίσεις πολυ ικανοποιημένοι! Σύντομα θα το χρησιμοποιήσω και στο Lenovo. Δεν έχει Greek Keyboard; Το πείρες απο minideal; Ελπίζω απο Geekbuing να μην έρθει χωρίς Ελληνικό πληκτρολόγιο!
  25. Εκτός από το Cubot C7 στις 3.5" που προτείνει ο Σταύρος θα έχω στα χέρια μου το Cubot C9 4.0" σε δύο μέρες, το πείρα από Geekbuing στα 54€ προσφορά, τώρα νομίζω είναι στα 62€, αν περιμένεις θα έχω σχόλια μόλις το έχω στα χέρια μου!! P.S. Φυσικά όπως σε πληροφόρισαν σε προηγούμενα post αυτά τα κινητά δεν έχουν 3G ούτε και GPS!
×
×
  • Create New...