Baniko Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) επειδή σκεφτόμουν να το αγοράσω, τι γίνεται τελικά με το θέμα GPS; έχουμε ξεκάθαρη εικόνα; κυκλοφορούν προβληματικές παρτίδες; έχει λυθεί το πρόβλημα; υπάρχει περίπτωση να το παραγγείλω να έχω πρόβλημα με το GPS; κι αν τύχει, λύνεται το πρόβλημα; το gps μου είναι απαραίτητο και δε θέλω να ρισκάρω να το παραγγείλω και να μου είναι άχρηστο. υπάρχει άλλος ανταγωνιστής σε αυτή την κατηγορία; πάντως από αυτά που διαβάζω σε διάφορα forums καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τα jiayu δεν είναι και τόσο καλά κινητά αν θες GPS κοίτα κάτι άλλο. κατά τα άλλα νομίζω ότι τα jiayu είναι μια χαρά Το δοκίμασα, το μικρόφωνο και η ηχογράφηση ακούγονται καμπάνα. Αλλού είναι το πρόβλημα και δεν είναι μόνιμο. Άλλες φορές με ακούνε ενώ άλλες δεν μπορώ να συνεννοηθώ. δηλαδή όταν τραβάς βίντεο ο ήχος είναι ΟΚ? (γιατί σε μένα στο βίντεο (μόνο) είναι χαμηλός και δεν έχω βρει ακόμα τη λύση) -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited June 24, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayne Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 δηλαδή όταν τραβάς βίντεο ο ήχος είναι ΟΚ? (γιατί σε μένα στο βίντεο (μόνο) είναι χαμηλός και δεν έχω βρει ακόμα τη λύση) Ναι, στο βίντεο ακούγεται εντάξει. Δε μου φαίνεται χαμηλός. Παράθεση Cavallino Rampante Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 δηλαδή όταν τραβάς βίντεο ο ήχος είναι ΟΚ? (γιατί σε μένα στο βίντεο (μόνο) είναι χαμηλός και δεν έχω βρει ακόμα τη λύση) καλεσε *#*#3646633#*#*, στο μενου που θα βγει πήγαινε στο hardware test, στον ήχο στο normal mode έλεγξε τις τιμές του mic Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brahames Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 εχω το κινητο εδω και μια βδομαδα σχεδον το φορτιζω σχεδον καθε μερα καθως μεσα σε 2 ωρες φευγουν τουλαχιστον τα 10% της μπαταριας χωρις να κανω κατι.τι φταιει ? μηπως δενε χω ρυθμισει κατι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 εχω το κινητο εδω και μια βδομαδα σχεδον το φορτιζω σχεδον καθε μερα καθως μεσα σε 2 ωρες φευγουν τουλαχιστον τα 10% της μπαταριας χωρις να κανω κατι.τι φταιει ? μηπως δενε χω ρυθμισει κατι? ευχαριστω μπες απο τις ρυθμίσεις στο menu μπαταρια και δες τι σου την τρώει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brahames Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 43% cell standby 41% phone idle 8% voice calls 5% screen 2% wifi + soundhound γενικα ομως τελειωνει πολυ ρηγορα η μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 43% cell standby 41% phone idle 8% voice calls 5% screen 2% wifi + soundhound γενικα ομως τελειωνει πολυ ρηγορα η μπαταρια... Το 3g το εχεις ανοικτο, επισης καποιες εφαρμογες κατεβαζουν το background και αμα ειναι ανοικτο το 3g ρουφαει την μπαταρια γρηγορα. Εγω με το G2S βγαζω με μετρια χρηση του wifi, του 3g και κλησεις περιπου 2 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brahames Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 και πως κλεινω το 3g? το ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι. επισης για το 3g Που λες δεν μπαινει με τπτ στο 0.facebook.com με τιποτα θελει κ αυτο αλλες ρυθμισεις? (ο ασχετος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 καλεσε *#*#3646633#*#*, στο μενου που θα βγει πήγαινε στο hardware test, στον ήχο στο normal mode έλεγξε τις τιμές του mic καλώ το *#*#3646633#*#* και δεν βγαίνει κάποιο μενού, τι κάνω λάθος? ακόμα, ποιες θα ήταν κάποιες normal τιμές για το mic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 και πως κλεινω το 3g? το ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι. επισης για το 3g Που λες δεν μπαινει με τπτ στο 0.facebook.com με τιποτα θελει κ αυτο αλλες ρυθμισεις? (ο ασχετος) Πας system setings -> Data usage και το κλεινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Στο minideal.net εχει 4 κομματια στα 129.99 $.Και ακριβως απο κατω γραφει ''ποιο τηλεφωνο διαλεγεις'' και εχει επιλογη ''97 % new-καινουριο''.Τους εστειλα μηνυμα και μου ειπαν οτι υπαρχει γρατσουνια στην οθονη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Αυτό το μαζαγί τι παίζει παιδιά; http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-JIAYU-G2S-phone-Gorilla-Glass-MTK6577-dual-core-android-4-1-GPS-4-0/129536_1007832622.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Θέλω ένα κινητό μέχρι 150€ και να μιλάω στο Skype μέσω 3G. Εσείς που το έχετε μπορείτε να μιλήσετε άνετα και η ανάλυση της οθόνης στο Skype πως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Αυτό το μαζαγί τι παίζει παιδιά; http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-JIAYU-G2S-phone-Gorilla-Glass-MTK6577-dual-core-android-4-1-GPS-4-0/129536_1007832622.html δες την μία και μοναδική αξιολόγηση του μαγαζιού και μάντεψε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terisone Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλησπερα παιδες, Υστερα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα στο G2S λογω 4αρας οθονης κυριως και λοιπον χαρακτηριστικων.. Αυτο ομως που δεν βρηκα ειναι να πουλαει καποιο μαγαζι απο Κινα η απο καποια αλλη χωρα το G2S σε μαυρο..Εχετε κατι κατα νου,η αναγκαστικα θα παω στο λευκο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλησπερα παιδες, Υστερα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα στο G2S λογω 4αρας οθονης κυριως και λοιπον χαρακτηριστικων.. Αυτο ομως που δεν βρηκα ειναι να πουλαει καποιο μαγαζι απο Κινα η απο καποια αλλη χωρα το G2S σε μαυρο..Εχετε κατι κατα νου,η αναγκαστικα θα παω στο λευκο? πάει το μαύρο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terisone Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Τελικα βρηκα το Jiayu G2S σε μαυρο αλλα θα βγει περιπου στα 200 ευρω,ενω το G2 (1gb ram) βγαινει στα 100 περιπου..Πιστευετε οτι αξιζει τα 100 ευρω παραπανω το G2S? Το κυριο μελημα μου ειναι η 4αρα οθονη και οι 2 sim cards...Θα ειναι το 1ο μου smartphone και σκοπευω να το κρατησω μερικα χρονια για ελαφρια-μετρια χρηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 200euro είναι κλοπή θα πρέπει να κάνεις υποχώρηση στο χρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 και γιατι δεν παιρνεις το jiayu g4 σε μαυρο χρωμα και πιο καλο και η 4.7 οθονη φαινετε πολυ πιο μικρη και με 190 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terisone Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 (edited) Διοτι ειναι "παντοφλα" για τα γουστα μου...Βαρια 4 ιντσες οθονη θελω.. Οποτε πιστευετε οτι δεν αξιζει τα 100 παραπανω ευρω ε? Βεβαια με αυτα τα 100 μπορω να παρω ενα αλλο σε 1-2 χρονια,οποτε να εχω κατι καινουργιο παλι,συμφωνειτε? Edited July 30, 2013 by terisone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Διοτι ειναι "παντοφλα" για τα γουστα μου...Βαρια 4 ιντσες οθονη θελω.. Οποτε πιστευετε οτι δεν αξιζει τα 100 παραπανω ευρω ε? Βεβαια με αυτα τα 100 μπορω να παρω ενα αλλο σε 1-2 χρονια,οποτε να εχω κατι καινουργιο παλι,συμφωνειτε? εννοειται φιλε μου,αυτο να κανεις:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 (edited) Διοτι ειναι "παντοφλα" για τα γουστα μου...Βαρια 4 ιντσες οθονη θελω.. Οποτε πιστευετε οτι δεν αξιζει τα 100 παραπανω ευρω ε? Βεβαια με αυτα τα 100 μπορω να παρω ενα αλλο σε 1-2 χρονια,οποτε να εχω κατι καινουργιο παλι,συμφωνειτε? Σου βρήκα 3, ρώτα βέβαια πρώτα αν όντως το χουν, και σε τι χρώμα, με μήνυμα δεξιά http://www.aliexpress.com/item/Jiayu-G2s-mobile-phone-android-4-1-2-4-0-inch-OGS-IPS-screen-960-540/879061609.html http://www.aliexpress.com/item/Free-Gifts-JIAYU-G2-MTK6577-Android-4-0-Dual-Core-1-0GHz-1G-RAM-4G-ROM/681129318.html http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-original-new-Jiayu-G2s-android-4-1-mobile-phone-mtk6577t-dual-core-1-2G/848903040.htmll Ή περίμενε να βγει αυτό http://techdy.com/shop/basic-bear/ το φθινόπωρο Edited July 30, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terisone Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Με βλεπω να περιμενω ;) Τετοιο κινητο με τετοια τιμη φαινεται ονειρο..Και βεβαια η 4αρα οθονη ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσα να παρω...Υπαρχει καμια αλλη τετοια περιπτωσαρα που θα αξιζε οπως το basic bear? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Με βλεπω να περιμενω ;) Τετοιο κινητο με τετοια τιμη φαινεται ονειρο..Και βεβαια η 4αρα οθονη ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσα να παρω...Υπαρχει καμια αλλη τετοια περιπτωσαρα που θα αξιζε οπως το basic bear? παρτο απο εδω που ειναι και το official της Jiayu http://www.jiayuofficial.com/jiayu-mobile-phone/jiayu-g2s.html και εχει και κουπονάκι των 10$ και πληρώνεις με Paypal (που δεν εχει στο Aliexpress) και τα στελνουν δωρεαν με Swiss-Post εγω εχω παρει 3 τεμ. G2S (2 μαυρα + 1 ασπρο) και εχουν μια απίστευτη ποιότητα για τα λεφτα τους Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 παρτο απο εδω που ειναι και το official της Jiayu http://www.jiayuofficial.com/jiayu-mobile-phone/jiayu-g2s.html και εχει και κουπονάκι των 10$ και πληρώνεις με Paypal (που δεν εχει στο Aliexpress) και τα στελνουν δωρεαν με Swiss-Post εγω εχω παρει 3 τεμ. G2S (2 μαυρα + 1 ασπρο) και εχουν μια απίστευτη ποιότητα για τα λεφτα τους Δεν είναι official της jiayu, κωλομάγαζο είναι. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts