Jump to content

Brahames

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Brahames

  1. Brahames

    LG G5

    καλησπέρα παιδια, το g5 μου μετα απο την ενημερωση λογισμικου πριν 3-4 μηνες κολλαει πολυ στη συνδεση του wi-fi, είναι καποιο συγκεκριμενο προβλημα που εχει παρουσιαστει κ σε εσας, τι ακριβως ?
  2. Brahames

    LG G5

    καλησπέρα σας, εσπασε η οθονη του G5 μου. το touch λειτουργει κανονικα και ευτυχως η μπροστινη καμερα δεν επαθε κατι, αλλα το σπασιμο-ραγισμα ειναι μεγάλο, συμφερει να την φτιαξω ή να βαλω ένα τζαμακι προληπτικά , για να μην γινει μεγαλύτερη η ζημιά? ευχαριστω!
  3. επισης κατι στο οποιο ξεχασα να αναφερθω, ψαχνω android, τα microsoft δεν με καλυπτουν σε καποιες εφαρμογες, δυστυχως, αλλιως θα ειχα παρει ηδη!(Οντως πολυ καλο)
  4. πηρα πισω τα χρηματα μου αρα η αγορα μπορει να γινει οπουδηποτε! προτιμω σε καταστημα γιατι το θελω σχετικα αμεσα, αλλιως θα εβρισκα λυση απο Κίνα!
  5. επειτα απο την τραγικη εμπειρια μου να χασω ολα μου τα αρχεια απο το G4, αγόρασα 64αρα κάρτα, για καθε ενδεχομενο. γι'αυτο τον λογο κι ολας προτιμω να χω και τα 2
  6. Γεια σας παιδια! Ως ενας απογοητευμενος (πρωην-πλεον) κατοχος του LG G4 Dual λογω bootloop και συνεχων προβληματων της σειρας 50, αν και ικανοποιημενος απολυτα απο τα χαρακτηριστικα του, με πολυ καλη καμερα και ωραιο καλουπι ως κινητο, καταφερα να παρω πισω τα χρηματα μου μετα απο συνεχεις βλαβες. 319 ευρω λοιπον. λιγο πανω-λιγο κατω, ψαχνω κινητο, με dual sim αλλα να δεχεται και καρτα μνημης. οι απαιτησεις οχι παρα πολλες, θελω να εχει καλη καμερα και κατα προτιμηση 32gb. ειδα το Huawei Honor 8 αλλα δυστυχως δεν δεχοταν και τις καρτες και καρτα μνημης. ειδα επισης sony z3+ αλλά πολλές οι γνώμες, εχετε να μου προτεινετε κατι? ευχαριστω!
  7. Ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις σας, Το κοιταξα το xiami αλλα προσεξα πως η οθονη του δεν ειναι ανθεκτικη σε γρατζουνιες.. Αρχικα στο μυαλο μου ειχα το LG..
  8. Καλησπέρα, Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο κινητό με τα παρακάτω χαρακτηριστικά με το ποσο της τάξεως 300-320Ευρω. Θα ήθελα να εχει Dual Sim, 32(?+)gb,Να δέχεται κάρτα μνήμης,Να έχει καλή κάμερα,4G. Θα προτιμούσα ένα κινητό εμπορίου λόγω εύρεσης ανταλλακτικών, αλλα θα με ενδιέφεραν και κινέζικες επιλογές. Ευχαριστώ πολύ!
  9. χαχαχα σορυ παιδες, δεν εχω θεμα ελλαδα ή εξωτερικο! το μονο θεμα ειναι οτι ειχα παρει ενα κινεζικο πριν 2 χρονια, εσπασε η οθονη και δυστυχως δεν βρηκα αυθεντικο ανταλλακτικο.. γυρω στα 200-250 ,ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
  10. Καλησπέρα, Έχοντας το Motorola moto g (2nd gen) περιπου 1,5 χρόνο οπου κολλαει καθως εχω γεμισει την μνημη(8 gb), θα ηθελα να αγορασω μια συσκευη με 32gb χωρητικοτητα, dual sim,3gb ram με καλη μπαταρια ως βασικα χαρακτηριστικα. τι εχετε να μου προτεινετε? Ευχαριστω!
  11. καλησπερα ψαχνω ενα κινητο μεχρι 200€ αλλα οχι κινεζικο καθως δεν υπαρχουν ανταλλακτικα αλλα και αυτα που υπαρχουν ειναι μουφες. Μου προτειναν το Motorola moto g του ΄14 θελω την γνωμη σας ή καποια αλλη εναλλακτικη.
  12. καλησπερα, επειδη φευγω ως φοιτητης θα ηθελα να μου προτεινετε ενα λαπτοπ το οποιο θα με καλυπτει σε καποια προγραμματα που θα βαζω,αλλα γενικοτερα για απλη περιηγηση θα το ηθελα και απλα να μην "Σκαλωνει" .καποια καλη επιλογη γυρω στα 500 και κατι € ? ευχαριστω!
  13. Brahames

    Jiayu G2S

    ρε σεις με το φλας τι παιζει? οταν βγαζω φωτογραφιες σε σκοταδι δεν φενεται τπτ.
  14. Brahames

    Jiayu G2S

    και πως κλεινω το 3g? το ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι. επισης για το 3g Που λες δεν μπαινει με τπτ στο 0.facebook.com με τιποτα θελει κ αυτο αλλες ρυθμισεις? (ο ασχετος)
  15. Brahames

    Jiayu G2S

    43% cell standby 41% phone idle 8% voice calls 5% screen 2% wifi + soundhound γενικα ομως τελειωνει πολυ ρηγορα η μπαταρια...
  16. Brahames

    Jiayu G2S

    εχω το κινητο εδω και μια βδομαδα σχεδον το φορτιζω σχεδον καθε μερα καθως μεσα σε 2 ωρες φευγουν τουλαχιστον τα 10% της μπαταριας χωρις να κανω κατι.τι φταιει ? μηπως δενε χω ρυθμισει κατι? ευχαριστω
  17. Brahames

    Jiayu G2S

    εκανα την παραγγελεια απο minideal εχετε ιδεα ποσο καιρο θα κανει περιπου?
  18. Γεια σας, νεος στο φορουμ :p Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο καλο android γυρω στα 130-140 ευρω. οθονη γυρω στα 4".(δεν ειμαι και πολυ σχετικος :lol:)
  19. Brahames

    Jiayu G2S

    + http://www.antelife.com/jiayu-g2s-4-0-inch-qhd-ips-screen-android-4-1-mtk6577t-1-2ghz-dual-core-3g-gps-smart-phone-black.html
  20. Brahames

    Jiayu G2S

    Γεια σας, θα ηθελα να αγορασω αυτο το κινητο.εχω ψαξει αρκετα sites. το minideal ειναι αξιοπιστο ; ευχαριστω.
×
×
  • Create New...