Jump to content

terisone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by terisone

  1. Κανενας ρε παιδια? Τουλαχιστον μπορει να με καθοδηγησει καποιος σε καποιο site ή φορουμ ωστε να βγαλω ακρη? Ευχαριστω.
  2. Καλησπερα στην κοινοτητα! Θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να "παιξει" καποιο gps λογισμικο (igo κτλ) στο PNS143. Εχω αγορασει μια καρτουλα 8gb αλλα μετα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη στο πως θα τρεξει το προγραμμα. Δεν βρηκα καποιο cfg αρχειο για να ορισω καποιο path για το .exe η κατι τετοιο. Μπορω να ανεβασω οτι χρειαστει για βοηθεια (screenshots κτλ). Ευχαριστω και καλες γιορτες!
  3. Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση. Δεν εχω απαιτηση για πολυ καλη ποιοτητα του εξωτερικου περιβληματος,καθως σιγουρα θα αγορασω και καλη θηκη για το tablet. Εκανα ενα μικρο update. Αυτο που δεν ξερω βασικα ειναι αν υπαρχουν καποιες μαρκες κινεζικες "επωνυμες" (οπως πχ huawei,zte κτλ..) για τα tablets.. Επισης υπαρχει περιπτωση να μπορει να γινει ενα android ή windows tablet dual boot η δεν αξιζει καν τον κοπο? Ευχαριστω.
  4. Καλησπερα, Οπως αναφερω και στον τιτλο χρειαζομαι βοηθεια για επιλογη ενος dual boot tablet,γι'αυτο θα ηθελα τις γνωμες σας. Τα χαρακτηριστικα που θελω που ειναι αυτα : 4core cpu 2GB RAM 8-10 ιντσες οθονη καλης αναλυσης 32-64gb ROM καλη μπαταρια (5.000 mAh + ) dual boot φυσικα Υποστηριξη usb to ethernet adaptor (για τα windows μονο) update: Τιμη 100-150 Υποστηριξη 3G-4G SIM Η αγορα μπορει να γινει και απο Ελλαδα και απο εξωτερικο (paypal). Δεν εχω κατι συγκεκριμενο κατα νου,γι'αυτο οποια αποψη και tip θα εκτιμηθει. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. Καλησπερα παιδια, Σκεφτομαι να παρω ενα android tv box,κατα προτιμηση 4πυρηνο το οποιο δεν θα ειναι στικακι αλλα μικρο κουτι λογω χωρου. Αυτα που ειδα απο geekbuying ειναι τα εξης : http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-MK908-Google-Android-4-1-Mini-PC-TV-Box-RK3188-Quad-Core-2G-8G-BT-Black-315155.html http://www.geekbuying.com/item/K-R42-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-RK3188-28nm-Cortex-A9-1-6Ghz-Mini-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-External-Wifi-Antenna-Ethernet-Port-with-IR-Remote-Controller-Black-317141.html Θα συνδεθει ασυρματα σε αποσταση περιπου 5-6 μετρα απο το router. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης : Ειναι προτιμοτερο το 4πυρηνο απο το 2πυρηνο μιας που δεν ειναι τρομερα τεραστια η διαφορα στην τιμη,σωστα? Υπαρχει καποια αξιοπιστη και επωνυμη μαρκα σε τετοια tv boxes? Θα εχω καποιο προβλημα με την ασυρματη συνδεση αν δεν εχει το box εξωτερικη κεραια? Παιζουν με ολα τα ασυρματα πληκτρολογια-ποντικια? Ευχαριστω προκαταβολικα!
  6. terisone

    Jiayu G2S

    Με βλεπω να περιμενω ;) Τετοιο κινητο με τετοια τιμη φαινεται ονειρο..Και βεβαια η 4αρα οθονη ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσα να παρω...Υπαρχει καμια αλλη τετοια περιπτωσαρα που θα αξιζε οπως το basic bear?
  7. terisone

    Jiayu G2S

    Διοτι ειναι "παντοφλα" για τα γουστα μου...Βαρια 4 ιντσες οθονη θελω.. Οποτε πιστευετε οτι δεν αξιζει τα 100 παραπανω ευρω ε? Βεβαια με αυτα τα 100 μπορω να παρω ενα αλλο σε 1-2 χρονια,οποτε να εχω κατι καινουργιο παλι,συμφωνειτε?
  8. terisone

    Jiayu G2S

    Τελικα βρηκα το Jiayu G2S σε μαυρο αλλα θα βγει περιπου στα 200 ευρω,ενω το G2 (1gb ram) βγαινει στα 100 περιπου..Πιστευετε οτι αξιζει τα 100 ευρω παραπανω το G2S? Το κυριο μελημα μου ειναι η 4αρα οθονη και οι 2 sim cards...Θα ειναι το 1ο μου smartphone και σκοπευω να το κρατησω μερικα χρονια για ελαφρια-μετρια χρηση...
  9. terisone

    Jiayu G2S

    Καλησπερα παιδες, Υστερα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα στο G2S λογω 4αρας οθονης κυριως και λοιπον χαρακτηριστικων.. Αυτο ομως που δεν βρηκα ειναι να πουλαει καποιο μαγαζι απο Κινα η απο καποια αλλη χωρα το G2S σε μαυρο..Εχετε κατι κατα νου,η αναγκαστικα θα παω στο λευκο?
×
×
  • Create New...