Nikolas14 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Γενικά Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θέλει δουλειά..Μόνο η καβαλα γενικά έπαιζε καλά..αναβαθμίστηκε και η Δραμα..μένουν Σέρρες,Ξάνθη,Κομοτηνή ..ταχύτητες δεν υπάρχουν σαν κάλυψη είναι καλά Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γενικα σε Σερρες και Θράκη παίζει καλά η μπλε. Επίσης τα ίδια θεματα με τις Σέρρες έχει η κόσμοτε στη Κεφαλλονιά. Ψάχνω την 800αρα εδώ στο Αργοστόλι και ταχύτητες 5-7Mbps όταν στο λιμάνι του Πόρου και στη Κυλλήνη έχω 50αρια. Και μέσα στη Θάλασσα κάλυψη στο 100% της διαδρομής,όταν οι άλλοι εδώ βγαίνουν με Edge στα ανοιχτά του Ιονίου. Edited April 8, 2019 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Γενικά Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θέλει δουλειά..Μόνο η καβαλα γενικά έπαιζε καλά..αναβαθμίστηκε και η Δραμα..μένουν Σέρρες,Ξάνθη,Κομοτηνή ..ταχύτητες δεν υπάρχουν σαν κάλυψη είναι καλά Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ουτε καλυψη εχουν ..Παντιυ παιζει με 800 στα νοτια της πολης που γεμιζει απο τις 9 το πρωι..η καλυψη δε μπαινεις σε εσωτερικο χωρο και σε γυρναει απευθειας σε edge ...Παντως απο αποψης ομιλιας όντος βγαινει πολυ δυσκολα εκτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Γενικά Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θέλει δουλειά..Μόνο η καβαλα γενικά έπαιζε καλά..αναβαθμίστηκε και η Δραμα..μένουν Σέρρες,Ξάνθη,Κομοτηνή ..ταχύτητες δεν υπάρχουν σαν κάλυψη είναι καλά Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΞάνθη Κομοτηνή προς το τέλος του 2018 έκαναν κάτι ψιλά σε αναβάθμιση προσθέτοντας ταχύτητα σε κάποιες περιοχές αλλά τα προβληματικά σημεία παραμένουν. Αυτό που παραμένει κακό είναι η ποιότητα της τηλεφωνίας που αν δεν έχεις VoLTE τηλέφωνο η ποιότητα ήχου είναι αισθητά χειρότερη από τους άλλους. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 https://www.speedtest.net/my-result/a/4838643742 Κερκυρα εξω απο την πολη 9 το πρωι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Ξάνθη Κομοτηνή προς το τέλος του 2018 έκαναν κάτι ψιλά σε αναβάθμιση προσθέτοντας ταχύτητα σε κάποιες περιοχές αλλά τα προβληματικά σημεία παραμένουν. Αυτό που παραμένει κακό είναι η ποιότητα της τηλεφωνίας που αν δεν έχεις VoLTE τηλέφωνο η ποιότητα ήχου είναι αισθητά χειρότερη από τους άλλους. Με κάκιστο σήμα 4G 800αρι στα -114 έως -122 dBm έχω κανονικά VoLTE και δεν κρεμάει καμία κλήση.Αμεσως μετά ακολουθεί το Edge. Το ίδιο και στη Vodafone που με ρίχνει σε 2G γενικώς από 4G/3G... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Με κάκιστο σήμα 4G 800αρι στα -114 έως -122 dBm έχω κανονικά VoLTE και δεν κρεμάει καμία κλήση.Αμεσως μετά ακολουθεί το Edge. Το ίδιο και στη Vodafone που με ρίχνει σε 2G γενικώς από 4G/3G... Δηλαδη με VoLTE σε κανει kick down σε 2G ; Όντως αλλά και Θεσσαλονίκη συνέβαινε αυτό και Αθήνα που κινούμαι σε πολλά σημεία καθημερινά kickdown σε 2g (με συσκευές που δεν υποστηρίζουν VoLTE). Παλαιοτέρα είχα απροβλημάτιστο 3g. Ουσιαστικά θέλει να έχεις δεύτερη sim για δεδομένα σε mifi για να κάνεις την δουλειά σου. Κρίμα πάντως που εξαφανίστηκαν τα Dual Sim active τρώγανε λίγο παραπάνω μπαταρία αλλά ήταν η καλύτερη λύση. Edited April 8, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Δεν ξερω αν ηρθε η καλη η ωρα για αναβάθμιση στις Σερρες , αλλα ειδα b7 στο κεντρο κεραιων (δεν ειχα δει ποτε μεχρι σημερα) https://www.speedtest.net/my-result/a/4852739731 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Δεν ξερω αν ηρθε η καλη η ωρα για αναβάθμιση στις Σερρες , αλλα ειδα b7 στο κεντρο κεραιων (δεν ειχα δει ποτε μεχρι σημερα) https://www.speedtest.net/my-result/a/4852739731 Τελικα οντως στους περισσοτερους βασιλους σταθμους σημερα ειαδα 2600...Επισης δεν ειδα speedtest κατω απο 15 mbps (ακομα και σε περιοχες που ειχε το.πολυ 1-2 mbps) .Μακαρι να λυσαν όντως το προβλημα ...Θα δω και στο τει απο βδομαδα και θα σας ενημερωσω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) Αυτό το drop to 2g έχει παραγινει και στην συσκευή μου με VoLTE. VoLTE , 3g και μετά πανηγυρικό 2g. Μην ακούσω θεωρίες ότι δεν χρειάζονται όλοι ταυτόχρονα internet ενώ μιλάνε. Ναι δεν φταίει η συσκευή μου τα έχω δοκιμάσει όλα ακόμα και αλλαγή sim. Σε αρκετές περιοχές συμβαίνει αυτό και είναι σπαστικό. Τελικά έβγαλα από το χρονοντούλαπο το mate 8 που ως dual active κάνω την δουλειά μου με δεύτερη sim μόνο για δεδομένα και η κάρτα ομιλίας είναι μόνιμα σε 2g. Όταν το λύσουν μιλάμε ξανά. Καλά δεν λέω ότι και κάποια άλλη πάει πίσω από 4g μπαμ σε 2g οπότε δεδομένα γιοκ αλλά με το VoLTE πίστευα ότι δεν θα υπήρχαν προβλήματα. Edited April 13, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) Αυτό το drop to 2g έχει παραγινει και στην συσκευή μου με VoLTE. VoLTE , 3g και μετά πανηγυρικό 2g. Μην ακούσω θεωρίες ότι δεν χρειάζονται όλοι ταυτόχρονα internet ενώ μιλάνε. Ναι δεν φταίει η συσκευή μου τα έχω δοκιμάσει όλα ακόμα και αλλαγή sim. Σε αρκετές περιοχές συμβαίνει αυτό και είναι σπαστικό. Τελικά έβγαλα από το χρονοντούλαπο το mate 8 που ως dual active κάνω την δουλειά μου με δεύτερη sim μόνο για δεδομένα και η κάρτα ομιλίας είναι μόνιμα σε 2g. Αφού έχεις VoLTE κάρφωσέ το σε 4G-only, τι σκας. Είχα και εγώ αυτό το θέμα με Cosmote όταν έμενα στην Ελλάδα, φαίνεται κακή ρύθμιση του δικτύου. Edited April 13, 2019 by georgemv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Αυτό το drop to 2g έχει παραγινει και στην συσκευή μου με VoLTE. VoLTE , 3g και μετά πανηγυρικό 2g. Μην ακούσω θεωρίες ότι δεν χρειάζονται όλοι ταυτόχρονα internet ενώ μιλάνε. Ναι δεν φταίει η συσκευή μου τα έχω δοκιμάσει όλα ακόμα και αλλαγή sim. Σε αρκετές περιοχές συμβαίνει αυτό και είναι σπαστικό. Τελικά έβγαλα από το χρονοντούλαπο το mate 8 που ως dual active κάνω την δουλειά μου με δεύτερη sim μόνο για δεδομένα και η κάρτα ομιλίας είναι μόνιμα σε 2g. Όταν το λύσουν μιλάμε ξανά. Καλά δεν λέω ότι και κάποια άλλη πάει πίσω από 4g μπαμ σε 2g οπότε δεδομένα γιοκ αλλά με το VoLTE πίστευα ότι δεν θα υπήρχαν προβλήματα. Ισχύει...αν και για να μην κανει εναλλαγές προσωπικά,λύση θεωρείται και το κλείδωμα σε 3G/4G.Οποτε αναγκαστικά η συσκευή ψάχνει 3G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) Αφού έχεις VoLTE κάρφωσέ το σε 4G-only, τι σκας. Είχα και εγώ αυτό το θέμα το Cosmote όταν έμενα στην Ελλάδα, φαίνεται κακή ρύθμιση του δικτύου.Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν γίνεται γιατί σε κτήρια που μπαίνω πολλές φορές το 4g είναι εκτός οπότε μένω εκτός δικτύου. Δεν πειράζει θα κάνω υπομονή μήπως αλλάξει κάτι και θα μείνει η κάρτα ομιλίας στο mate 8 για να κάνω την δουλειά μου. Αλλιώς πρέπει να έχω το mifi μαζί μου για να σερβίρει δεδομένα με wifi αλλά δεν λέει σε αυτή την φάση που είμαι γιατί θέλει φόρτιση και αυτό και δεν βολεύει όταν είσαι συνεχώς στον δρόμο. Και εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα κακής ρύθμισης γιατί παλαιότερα αυτό γινόταν αραιά και που. Edited April 13, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) Ισχύει...αν και για να μην κανει εναλλαγές προσωπικά,λύση θεωρείται και το κλείδωμα σε 3G/4G.Οποτε αναγκαστικά η συσκευή ψάχνει 3G. Και εγω καποτε το κλειδωνα 4g/3g αλλα πολλες φορες το χρειαστηκα το 2g...Παντως με mate 10 που χειριζομουν ολες οι κλησεις εβγαιναν κανονικα με volte ..Οταν ομως έπεφτε στα -100,-110 το 4G το γυρνουσε 3G ..Γενικα σε εμενα δεν εχω δει πολυ να το γυρναει σε 2G Edited April 13, 2019 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Μακάρι να ήταν εφικτό να έρθουν στην αγορά Dual Active συσκευές στην μετάβαση του 5g αλλά δυστυχώς αυτό δεν θα γίνει ποτέ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισχύει...αν και για να μην κανει εναλλαγές προσωπικά,λύση θεωρείται και το κλείδωμα σε 3G/4G.Οποτε αναγκαστικά η συσκευή ψάχνει 3G. Και εγω καποτε το κλειδωνα 4g/3g αλλα πολλες φορες το χρειαστηκα το 2g...Παντως με mate 10 που χειριζομουν ολες οι κλησεις εβγαιναν κανονικα με volte ..Οταν ομως έπεφτε στα -100,-110 το 4G το γυρνουσε 3G ..Γενικα σε εμενα δεν εχω δει πολυ να το γυρναει σε 2G Συμφωνώ δεν είναι εφικτό να μην μπορεί να μπει σε 2g γιατί χρειάζεται πολλές φορές σε εσωτερικούς χώρους. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Πάντως εγώ που το έχω καρφωμένο στο 4G μόνο στο Note9 μου, μέχρι στιγμής όλα καλά και στα κτήρια μέσα. Λίγες φορές μου έχει τύχει να μην έχω καθόλου 4G. Και με χάλια σημα, πάλι καταφέρνει και βγάζει κλήση και σε καλύτερη ποιότητα από ότι αυτή του 3G Όταν το είχα ελεύθερο 4G/3G/2G, κάμποσες φορές το είχα δει, ενώ πιάνω καλό 4G Volte, να με γυρνάει στο 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Με p20 lite κλείδωμα σε 4g λόγω θητείας μεταξύ Λήμνου και Αη Στράτη, και λύθηκαν όλα τα προβλήματα με εναλλαγές. Κλήσεις και data μόνιμα στα -120 από 800(band20) μια χαρά. Στο αυτόματο σε ρίχνει σε 3g που είναι εικονικό ειδικά για data εδώ πέρα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Με p20 lite κλείδωμα σε 4g λόγω θητείας μεταξύ Λήμνου και Αη Στράτη, και λύθηκαν όλα τα προβλήματα με εναλλαγές. Κλήσεις και data μόνιμα στα -120 από 800(band20) μια χαρά. Στο αυτόματο σε ρίχνει σε 3g που είναι εικονικό ειδικά για data εδώ πέρα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ιδιο και σε περιοχες δυσκολες στις Σερρες με -120 την κανεις κανονικα την δουλεια σου !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Και εγω καποτε το κλειδωνα 4g/3g αλλα πολλες φορες το χρειαστηκα το 2g...Παντως με mate 10 που χειριζομουν ολες οι κλησεις εβγαιναν κανονικα με volte ..Οταν ομως έπεφτε στα -100,-110 το 4G το γυρνουσε 3G ..Γενικα σε εμενα δεν εχω δει πολυ να το γυρναει σε 2G Στο xiaomi έχω VoLTE με -118dBm B20. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Κανένα πρόβλημα από εμενα με volte δεν ξέρω για Δράμα που θα πάω από εβδομάδα εδώ όμως κρατάει σαν τρελό..Η wind μου κάνει κάτι κουφα ώρες ώρες αλλά θα στρώσει Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Δεν ξέρω παιδιά τι να πω. Αν το Note 9 θεωρείται μάπα τηλέφωνο τότε τι να πω. Πιστεύω ότι είναι θέμα configuration στις περιοχές που κινούμε συνεχώς στην Αθήνα. Παλιά δεν είχα πρόβλημα. Έχω μιλήσει με τους τεχνικούς. Ως προσωρινή λύση τα έβαλα το επαγγελματικό συμβόλαιο και data Sim στο αρχαίο mate 8 με data sim στην δεύτερη και κάνω την δουλειά μου μέχρι νεοτέρας. Έβαλα την προσωπική μου sim μέσα στο note για να το δοκιμάζω εάν στρώσει στα σημεία που κινούμε. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 4G από B3 στην αποβάθρα του μετρό Κατεχάκη. Παλιότερα έβλεπα μόνο 3G. Βέβαια, η ρύθμιση στο μετρό είναι τραγική... Φαίνεται να έχει σε προτεραιότητα το 3G, ακόμα και έναντι του 4G+. Το αποτέλεσμα, είναι αυτό που βλέπετε (Σύνταγμα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Δεν έχει σε προτεραιότητα το 3G, απλά σε ρίχνει όσο απομακρύνεσαι από τη πλατφόρμα μέχρι και σε 2G Και παίρνει χρόνο για την εναλλαγή σε 4G πάλι. Σίγουρα περισσότερο από όσο μένει το τραίνο στη πλατφόρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Δεν έχει σε προτεραιότητα το 3G, απλά σε ρίχνει όσο απομακρύνεσαι από τη πλατφόρμα μέχρι και σε 2G Και παίρνει χρόνο για την εναλλαγή σε 4G πάλι. Σίγουρα περισσότερο από όσο μένει το τραίνο στη πλατφόρμα. Μιλάω και για την ώρα, που απλά περιμένω στην αποβάθρα. Π.χ. στην Πανόρμου έχει 4G+ και μόλις ανοίγω data, βλέπω H+ για αρκετή ώρα... Ίσως βέβαια να φταίει και ότι το 3G έχει καλύτερη ποιότητα σήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/4867880373 Κηφισίας στο ύψος του υγεία μέσα στο αμάξι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 (edited) Σε ταχύτητες είναι η πρώτη με διάφορα και ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα αλλά υπάρχουν και προβληματικά σημεία. Το πρόβλημα παραμένει που κάνει kick down σε 2g για ομιλία στα σημεία που κινούμε ακόμα (δεν είναι η μόνη) θα δείξει. Edited April 19, 2019 by XP130TD Εκτός ΟΠΧ Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts