AntonisDedos92 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Σε Lg G6 δουλεύει κανονικά το volte που πήρα τηλεφωνο!Δεν έχω βρει την ρύθμιση όμως για το vowifi! Σε xiaomi redmi 4x παρά την ενεργοποίηση δεν κάνει τίποτα! Στο apn έβαλες σίγουρα εκτός από default,supl,ims (το ,ims αναφέρω) στην κατηγορία τύπος apn... *#*#86583#*#* το τσεκαρες ώστε να εμφανιστει η επιλογή το volte είναι ενεργό; Μια επανεκκίνηση και κομπλέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Για το wifi calling εκτός από ενεργοποίηση σε μη εγκεκριμένη συσκευή πρέπει να.βάλουμε apn κτλ για να παίξει; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Για το wifi calling εκτός από ενεργοποίηση σε μη εγκεκριμένη συσκευή πρέπει να.βάλουμε apn κτλ για να παίξει; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ανάλογα την συσκευή. Το Cosmote VoLTE configuration είναι by the book και παίζει σε όσες συσκευές έχουν generic VoLTE profile. Οι υπόλοιπες θέλουν αντιμετώπιση ανάλογα με την περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Στο apn έβαλες σίγουρα εκτός από default,supl,ims (το ,ims αναφέρω) στην κατηγορία τύπος apn... *#*#86583#*#* το τσεκαρες ώστε να εμφανιστει η επιλογή το volte είναι ενεργό; Μια επανεκκίνηση και κομπλέ...Το 865... είναι μόνο για τα Xiaomi σε MIUI 9+. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 χαχα κατι τετοια μου ειπαν κι εμενα, αλλα επεμενα και το ενεργοποιησαν, πες τους τις εχω τις ρυθμισεις και θα τις κανω μονος μου Κι εγώ τους πήρα και δεν ήθελαν να μου το ενεργοποιήσουν με τίποτα. Πέτυχα έναν ότι να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Ανάλογα την συσκευή. Το Cosmote VoLTE configuration είναι by the book και παίζει σε όσες συσκευές έχουν generic VoLTE profile. Οι υπόλοιπες θέλουν αντιμετώπιση ανάλογα με την περίπτωση.Το volte μου παίζει μια χαρα στο leeco elite 3...Για το wifi calling δεν παίζει Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Θα μας τρελάνει η Cosmo. Σήμερα είδα handoff από WiFi calling σε 3G και σε 2G χωρίς να περάσει από VoLTE! Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Ρε παιδιά το VOLTE σε Xiaomi redmi note 4X πως το φτιάχνω; Από το μενού του τηλεφώνου μου δείχνει ενεργό, αλλά δε μου βγάζει καμία ένδειξη πάνω στο σήμα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Ρε παιδιά το VOLTE σε Xiaomi redmi note 4X πως το φτιάχνω; Από το μενού του τηλεφώνου μου δείχνει ενεργό, αλλά δε μου βγάζει καμία ένδειξη πάνω στο σήμα. Στο νούμερο σου το έχεις ενεργό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Θα μας τρελάνει η Cosmo. Σήμερα είδα handoff από WiFi calling σε 3G και σε 2G χωρίς να περάσει από VoLTE! Sent from my G8341 using Tapatalk Γίνεται βάσει του report. Φυσικά δεν είναι default αγόρασε feature η Cosmote. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Στο νούμερο σου το έχεις ενεργό; Πώς ενεργοποιείται; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Γίνεται βάσει του report. Φυσικά δεν είναι default αγόρασε feature η Cosmote. Σε κάποια φάση με γύρισε απευθείας από voWiFi σε 900άρι GSM. Είσαι σίγουρος ότι παίζει αυτό; Μήπως μου λέει βλακείες το XZ1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 (edited) Ρε παιδιά το VOLTE σε Xiaomi redmi note 4X πως το φτιάχνω; Από το μενού του τηλεφώνου μου δείχνει ενεργό, αλλά δε μου βγάζει καμία ένδειξη πάνω στο σήμα.Βάζεις χώρα Ινδια ή Μαλαισία Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 18, 2018 by antipages Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Βάζεις χώρα Ινδια Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προφητικό για την πορεία μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Βάζεις χώρα Ινδια ή Μαλαισία Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έβαλα Ινδία. Μετά; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Πώς ενεργοποιείται; Βρισκεις ενα s7/s8 με το τελευταιο λογισμικο ειτε iPhone 5 και πανω με ios 10.3 και στελνεις wifi calling στο 1333. Θα παρει αυτο τις ρυθμισεις φορεα(τις ρυθμισεις της Cosmote). Μετα βαζεις την καρτα στο xiaomi,volte ενεργο απο το μενου των καρτων sim. Βαζεις στο apn Cosmote intetnet το ,ims στο τυπος apn. Και ερχετια το σηματακι volte στο 4G εικονιδιο διπλα. Πλεον θα δουλευουν οι κλησεις με 4G και δεδομενα ανοιχτα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Και ερχετια το σηματακι volte στο 4G εικονιδιο διπλα. Πλεον θα δουλευουν οι κλησεις με 4G και δεδομενα ανοιχτα.Σε iphone υπάρχει αντίστοιχο σηματάκι? έχω ένδειξη ότι έχω 4g αλλά οχι για το volte... εχω ενεργοποιήση κανονικά το cosmote wifi το οποίο σε δίκτυο wifi αλλάζει από cosmote σε COSMOTE WIFI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Βρισκεις ενα s7/s8 με το τελευταιο λογισμικο ειτε iPhone 5 και πανω με ios 10.3 και στελνεις wifi calling στο 1333. Θα παρει αυτο τις ρυθμισεις φορεα(τις ρυθμισεις της Cosmote). Μετα βαζεις την καρτα στο xiaomi,volte ενεργο απο το μενου των καρτων sim. Βαζεις στο apn Cosmote intetnet το ,ims στο τυπος apn. Και ερχετια το σηματακι volte στο 4G εικονιδιο διπλα. Πλεον θα δουλευουν οι κλησεις με 4G και δεδομενα ανοιχτα. Ωραίος!!! Θα το κάνω, θα βάλω την σιμ στο μηλοφωνο 8 μιας φίλης και θα το φτιάξω. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 1ον η εντολή είναι wificall στο 1333 Και 2ον το iphone στις ρυθμίσεις δεδομένα θα δεις ότι το 4G είναι τσεκαρισμενο ως Ομιλία+δεδομένα δηλαδή volte και είναι αυτονόητο να το εμφανίσει εκεί πάνω... Για να δεις ότι το έχεις ενεργό απλά έχε ανοιχτά τα δεδομένα και πάρε τηλεφωνο και θα δεις ότι το 4g παραμένει ενεργό μαζι με τα δεδομένα και σερφαρεις και κατά τη διάρκεια της κλήσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Σε κάποια φάση με γύρισε απευθείας από voWiFi σε 900άρι GSM. Είσαι σίγουρος ότι παίζει αυτό; Μήπως μου λέει βλακείες το XZ1? Όλα γίνονται. Το θέμα είναι ότι πως κρατάει το interface μέχρι να σε γυρίσει σε CS? Αυτό δεν είναι προτυτοποιημένο. Για αυτό λέω για feature. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφητικό για την πορεία μας. Κλαίω :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Και 2ον το iphone στις ρυθμίσεις δεδομένα θα δεις ότι το 4G είναι τσεκαρισμενο ως Ομιλία+δεδομένα δηλαδή volte και είναι αυτονόητο να το εμφανίσει εκεί πάνω... Δοκίμασα κλήση με ενεργό 4G κ ταυτότχρονα σερφάρισμα με επιτυχία, οι ρυθμίσεις είναι όπως αναφέρεις, εικονίδιο VOLTE δεν εμφανίστηκε πάντως, ούτε WIFI Call, μόνο cosmote 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Δοκίμασα κλήση με ενεργό 4G κ ταυτότχρονα σερφάρισμα με επιτυχία, οι ρυθμίσεις είναι όπως αναφέρεις, εικονίδιο VOLTE δεν εμφανίστηκε πάντως, ούτε WIFI Call, μόνο cosmote 4G Για iPhone μπορείς να ελέγχεις την κατάσταση από το μενού, δεν βγάζει έξτρα εικονίδιο. Settings -> General -> About -> Carrier. Αν είναι ενεργό το VoLTE τότε θα αλλάξει από Cosmote 33.0 σε IMS Status Voice & SMS. Αν δεν αλλάξει δεν έχεις VoLTE, αν αλλάξει έχεις VoLTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Δοκίμασα κλήση με ενεργό 4G κ ταυτότχρονα σερφάρισμα με επιτυχία, οι ρυθμίσεις είναι όπως αναφέρεις, εικονίδιο VOLTE δεν εμφανίστηκε πάντως, ούτε WIFI Call, μόνο cosmote 4G Αν δεν τσεκαρεις το κλήσεις μέσω wifi δεν ανοίγει το wifi calling... Κι αν είσαι σε καφετέρια επίσης που το wifi σέρνεται για την αποφυγή call drops δεν ενεργοποιείται εκείνη την ώρα... Μόνο όταν έχεις πολύ καλό wifi στο σπίτι εκεί το ανοίγει άμεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Για iPhone μπορείς να ελέγχεις την κατάσταση από το μενού, δεν βγάζει έξτρα εικονίδιο. Settings -> General -> About -> Carrier. Αν είναι ενεργό το VoLTE τότε θα αλλάξει από Cosmote 33.0 σε IMS Status Voice & SMS. Αν δεν αλλάξει δεν έχεις VoLTE, αν αλλάξει έχεις VoLTE.ότι κ να δοκίμασα δεν παίζει, ειναι πάντα σε cosmote 33. Έκανα κλήση με 4g ανοιχτό κ πήγα στο συγκεκριμένο menu, ακόμα κ με cosmote wifi , δεν άλλαξε ποτέ σε IMS Status voice. αν θέλεις σου στέλνω κ printscreens. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Βρισκεις ενα s7/s8 με το τελευταιο λογισμικο ειτε iPhone 5 και πανω με ios 10.3 και στελνεις wifi calling στο 1333. Θα παρει αυτο τις ρυθμισεις φορεα(τις ρυθμισεις της Cosmote). Μετα βαζεις την καρτα στο xiaomi,volte ενεργο απο το μενου των καρτων sim. Βαζεις στο apn Cosmote intetnet το ,ims στο τυπος apn. Και ερχετια το σηματακι volte στο 4G εικονιδιο διπλα. Πλεον θα δουλευουν οι κλησεις με 4G και δεδομενα ανοιχτα. Το apn είναι το όνομα προφίλ;; Γιατί μπερδεύτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts