Bayern7 Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 Τι έγινε; Πάλι εξαφανίστηκαν συχνότητες; Ξαφνικά εδώ και μερικές μέρες αγνοείται η 2100. https://www.cellmapper.net/map?MCC=202&MNC=1&type=LTE&latitude=40.55728321062605&longitude=22.14482814329213&zoom=14.17744862574526&showTowers=true&showIcons=true&showTowerLabels=true&clusterEnabled=true&tilesEnabled=true&showOrphans=false&showNoFrequencyOnly=false&showFrequencyOnly=false&showBandwidthOnly=false&DateFilterType=Last&showHex=false&showVerifiedOnly=false&showUnverifiedOnly=false&showLTECAOnly=false&showENDCOnly=false&showBand=0&showSectorColours=true&mapType=roadmap&darkMode=false&imperialUnits=false eNB ID 103337 και αποτι βλεπω το ιδιο και σε άλλες κεραίες της περιοχής. πρόβλημα πάλι ή σκαλίζει τίποτα η cosmote? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 (edited) Refarm B3 15MHz (από 10) και κλείσιμο GSM 1800 και LTE B1 σε 5G N1. Στο CellMapper σε όλη την Ελλάδα σχεδόν τα έχει σβήσει ενας μουτζαχεντιν λογαριασμός ο οποίος πηρε ban αν και θα γίνει παντού ούτως ή άλλως. Edited July 8, 2025 by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 9 minutes ago, elkons said: Refarm B3 15MHz (από 10) και κλείσιμο GSM 1800 και LTE B1 σε 5G N1. Στο CellMapper σε όλη την Ελλάδα σχεδόν τα έχει σβήσει ενας μουτζαχεντιν λογαριασμός ο οποίος πηρε ban αν και θα γίνει παντού ούτως ή άλλως. Ευχαριστώ για την ενημέρωση bro!👍 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 13 ώρες πριν, Bayern7 said: Τι έγινε; Πάλι εξαφανίστηκαν συχνότητες; Ξαφνικά εδώ και μερικές μέρες αγνοείται η 2100. https://www.cellmapper.net/map?MCC=202&MNC=1&type=LTE&latitude=40.55728321062605&longitude=22.14482814329213&zoom=14.17744862574526&showTowers=true&showIcons=true&showTowerLabels=true&clusterEnabled=true&tilesEnabled=true&showOrphans=false&showNoFrequencyOnly=false&showFrequencyOnly=false&showBandwidthOnly=false&DateFilterType=Last&showHex=false&showVerifiedOnly=false&showUnverifiedOnly=false&showLTECAOnly=false&showENDCOnly=false&showBand=0&showSectorColours=true&mapType=roadmap&darkMode=false&imperialUnits=false eNB ID 103337 και αποτι βλεπω το ιδιο και σε άλλες κεραίες της περιοχής. πρόβλημα πάλι ή σκαλίζει τίποτα η cosmote? Μην αγχώνεσαι μπρο. Το cellmapper θα σου δείξει ο, τι του πουν οι χρήστες που το χειρίζονται και όχι το δίκτυο αυτόματα 😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 Η cosmote φαίνεται ότι έχει πλέον σταματήσει εντελώς να κάνει ca στη 10(20)4752 (Νέα Δημητριάδα Βόλου) Απλό πατροπαράδοτο 4G! Για σκέτη b7 καλά πάει. 5 1 1 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 2 minutes ago, marios239 said: Η cosmote φαίνεται ότι έχει πλέον σταματήσει εντελώς να κάνει ca στη 10(20)4752 (Νέα Δημητριάδα Βόλου) Απλό πατροπαράδοτο 4G! Για σκέτη b7 καλά πάει. Oh Shit. Να σου φέρω το Redmi 9A με LTE Cat 4 του παππού μου να σε πάει κόντρα στα ίσια 🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 3 minutes ago, elkons said: Oh Shit. Να σου φέρω το Redmi 9A με LTE Cat 4 του παππού μου να σε πάει κόντρα στα ίσια 🤣 Κάπου πρέπει να έχω ένα galaxy j3 του 2017. Λες να το ψάξω για δοκιμή; 😂😂 4 2 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 Just now, marios239 said: Κάπου πρέπει να έχω ένα galaxy j3 του 2017. Λες να το ψάξω για δοκιμή; 😂😂 ΕΧΩ ΤΟΥ 16 και μάλιστα όταν ανοίγει λέει COSMOTE Έχει μεσα το παλιό What's Up με το λογότυπο?! Ρε φίλε τοτε τα κινητά ήταν όμως πολυ πιο ποιοτικά, βλέπω αλουμίνιο γύρω γύρω ενώ στα αντίστοιχα A Series σήμερα όλα πλαστικά στην ίδια κατηγορία τιμής. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 4 minutes ago, elkons said: ΕΧΩ ΤΟΥ 16 και μάλιστα όταν ανοίγει λέει COSMOTE Έχει μεσα το παλιό What's Up με το λογότυπο?! Έχω να το δω απ'το 2018 οπότε πάω να το ψάξω και επανέρχομαι! 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 Just now, marios239 said: Έχω να το δω απ'το 2018 οπότε πάω να το ψάξω και επανέρχομαι! Το πήρε στα σοβαρά τελικά 💀 Τις μισές ταχύτητες θα έχει πιστεύω ή χαμηλότερες. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 20 minutes ago, elkons said: ΕΧΩ ΤΟΥ 16 και μάλιστα όταν ανοίγει λέει COSMOTE Έχει μεσα το παλιό What's Up με το λογότυπο?! Ρε φίλε τοτε τα κινητά ήταν όμως πολυ πιο ποιοτικά, βλέπω αλουμίνιο γύρω γύρω ενώ στα αντίστοιχα A Series σήμερα όλα πλαστικά στην ίδια κατηγορία τιμής. Μπρο, άμα πιάσεις το HTC 10 του 2016 ή 17 (δε θυμάμαι πότε βγήκε ακριβώς, νομίζω 16) και πιάσεις μετά το A52s που έχω τώρα, νομίζεις ότι έχεις κατέβει κατηγορία... Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πρώτο ανήκει στα flagship τα τότε ενώ το sammy στα mid range, αλλά και πάλι, τόσα λεφτά κινητό.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 1 minute ago, johnny_htc said: Μπρο, άμα πιάσεις το HTC 10 του 2016 ή 17 (δε θυμάμαι πότε βγήκε ακριβώς, νομίζω 16) και πιάσεις μετά το A52s που έχω τώρα, νομίζεις ότι έχεις κατέβει κατηγορία... Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πρώτο ανήκει στα flagship τα τότε ενώ το sammy στα mid range, αλλά και πάλι, τόσα λεφτά κινητό.. Εχω κοντινής κατηγορίας. Galaxy S7 Edge (χρυσό) και Galaxy S21 FE. Όταν ζεσταίνεται το S7 Edge δεν καίει γύρω, μονο στην οθόνη προς τα επάνω ενώ το S21 FE αμα δεν έχεις θήκη καίει λίγο το χέρι στην άκρη. Δεν ξέρω γιατί, πρέπει λίγο να το έβλεπε καλύτερα η Samsung. Επίσης είναι πιο λεπτό και στιβαρό το S7 edge. S7 EDGE η οθόνη έχει διαλυθεί είναι παντού σπασμένη και λειτουργεί ακόμα. Μακάρι να έβγαζαν τέτοια κινητά σήμερα, ωραίο το EDGE το αφήνεις ανάποδα και όταν βαράει ειδοποίηση φαίνεται και είναι βολικό στο scrolling απο την άκρη! Απλά δεν είχα 4G+ δυστυχώς ενώ ειχε τη δυνατότητα. 6 minutes ago, johnny_htc said: HTC 10 Ειχε και OIS κάμερα 😅 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 22 minutes ago, elkons said: Το πήρε στα σοβαρά τελικά 💀 Τις μισές ταχύτητες θα έχει πιστεύω ή χαμηλότερες. Τελικά είναι του 16 κι εμένα και δείχνει cosmote όταν ανοίγει! 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 2 minutes ago, marios239 said: Τελικά είναι του 16 κι εμένα και δείχνει cosmote όταν ανοίγει! Μη μου πεις οτι ειχες και το χρυσό 💀 Το καινούργιο σημα της Cosmote είχε εμενα (Ο κόσμος μας, εσύ). Android 5.0 Lolipop είναι έκανα Custom rom και απέτυχε, brick και το επέστρεψα στο αρχικό. (Με Odin3). H+ ήταν πιο γρήγορο απο το 4G πάντως. Πέρυσι για ένα μήνα ειχε κολλήσει EDGE πλέον 4G. Το βρήκα να κανω καμία μέτρηση αλλα η μπαταρία έχει φουσκώσει. Θα βρω τη 2η. Αμα κάνεις Reset θα σου περάσει παλι Cosmote app, what's up, OTE TV, Cosmote Books... εποχαρες. Φορτωμένο με πολλές εφαρμογές από πάροχο. Ρεκόρ 50Mbps είχα και χαιρόμουν ενώ τωρα βλέπω 300Mbps 5G και μου φαίνεται λίγο. Πάμε στοίχημα ότι αμα βάλεις τη SIM ούτε 10 θα πιάσει. Να ξέρεις η SIM θέλει καλούπι, λιγο μεγαλύτερη, πίσω απο τη μπαταρία. Χαράζει λίγο τη SIM εχω παρατηρήσει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 27 minutes ago, elkons said: Εχω κοντινής κατηγορίας. Galaxy S7 Edge (χρυσό) και Galaxy S21 FE. Όταν ζεσταίνεται το S7 Edge δεν καίει γύρω, μονο στην οθόνη προς τα επάνω ενώ το S21 FE αμα δεν έχεις θήκη καίει λίγο το χέρι στην άκρη. Δεν ξέρω γιατί, πρέπει λίγο να το έβλεπε καλύτερα η Samsung. Επίσης είναι πιο λεπτό και στιβαρό το S7 edge. S7 EDGE η οθόνη έχει διαλυθεί είναι παντού σπασμένη και λειτουργεί ακόμα. Μακάρι να έβγαζαν τέτοια κινητά σήμερα, ωραίο το EDGE το αφήνεις ανάποδα και όταν βαράει ειδοποίηση φαίνεται και είναι βολικό στο scrolling απο την άκρη! Απλά δεν είχα 4G+ δυστυχώς ενώ ειχε τη δυνατότητα. Ειχε και OIS κάμερα 😅 Τα πάντα είχε, μόνο καφέ δεν έφτιαχνε 😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 16 minutes ago, elkons said: Μη μου πεις οτι ειχες και το χρυσό 💀 Το καινούργιο σημα της Cosmote είχε εμενα (Ο κόσμος μας, εσύ). Android 5.0 Lolipop είναι έκανα Custom rom και απέτυχε, brick και το επέστρεψα στο αρχικό. (Με Odin3). H+ ήταν πιο γρήγορο απο το 4G πάντως. Πέρυσι για ένα μήνα ειχε κολλήσει EDGE πλέον 4G. Το βρήκα να κανω καμία μέτρηση αλλα η μπαταρία έχει φουσκώσει. Θα βρω τη 2η. Αμα κάνεις Reset θα σου περάσει παλι Cosmote app, what's up, OTE TV, Cosmote Books... εποχαρες. Φορτωμένο με πολλές εφαρμογές από πάροχο. Ρεκόρ 50Mbps είχα και χαιρόμουν ενώ τωρα βλέπω 300Mbps 5G και μου φαίνεται λίγο. Πάμε στοίχημα ότι αμα βάλεις τη SIM ούτε 10 θα πιάσει. Να ξέρεις η SIM θέλει καλούπι, λιγο μεγαλύτερη, πίσω απο τη μπαταρία. Χαράζει λίγο τη SIM εχω παρατηρήσει. Μόλις άνοιξα το chrome και προσπάθησε να συνδεθεί στη σελίδα wap.cosmotemyview.gr 💀💀 Εν τω μεταξύ δε μπαίνει ούτε στο play store πλέον. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 3 minutes ago, marios239 said: Μόλις άνοιξα το chrome και προσπάθησε να συνδεθεί στη σελίδα wap.cosmotemyview.gr 💀💀 Εν τω μεταξύ δε μπαίνει ούτε στο play store πλέον. Μλκ... Τι σαιτ ήταν αυτό, λολ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 3 minutes ago, johnny_htc said: Μλκ... Τι σαιτ ήταν αυτό, λολ Η εξέλιξη του iMode και έπειτα MyView Ringtones και τέτοια είχε. Είχα και MyCosmos στο SIM Toolkit. 8 minutes ago, marios239 said: Μόλις άνοιξα το chrome και προσπάθησε να συνδεθεί στη σελίδα wap.cosmotemyview.gr 💀💀 Εν τω μεταξύ δε μπαίνει ούτε στο play store πλέον. Τα ιδια και στο Samsung internet (πράσινο ήταν). Ούτε το YouTube δεν λειτουργεί να ξέρεις. Φέτος σταμάτησαν στο Android 7.0 και αυτό είναι 5.1. Περνάνε τα χρόνια. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 Just now, elkons said: Η εξέλιξη του iMode και έπειτα MyView Ringtones και τέτοια είχε. Είχα και MyCosmos στο SIM Toolkit. Τα ιδια και στο Samsung internet (πράσινο ήταν). Ούτε το YouTube δεν λειτουργεί να ξέρεις. Φέτος σταμάτησαν στο Android 7.0 και αυτό είναι 5.1. Περνάνε τα χρόνια. Ωραία χρόνια. Τώρα Magenta Moments 😂🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 23 ώρες πριν, johnny_htc said: Μην αγχώνεσαι μπρο. Το cellmapper θα σου δείξει ο, τι του πουν οι χρήστες που το χειρίζονται και όχι το δίκτυο αυτόματα 😉 Δεν το έχω ευαγγέλιο. Απλά παρατήρησα την εξαφάνιση της 2100 από τις μπάντες που συνδεόμουν και μπήκα και στο cellmapper να το επιβεβαιώσω. All good 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 On 9/7/2025 at 1:12 ΜΜ, elkons said: Μη μου πεις οτι ειχες και το χρυσό 💀 Το καινούργιο σημα της Cosmote είχε εμενα (Ο κόσμος μας, εσύ). Android 5.0 Lolipop είναι έκανα Custom rom και απέτυχε, brick και το επέστρεψα στο αρχικό. (Με Odin3). H+ ήταν πιο γρήγορο απο το 4G πάντως. Πέρυσι για ένα μήνα ειχε κολλήσει EDGE πλέον 4G. Το βρήκα να κανω καμία μέτρηση αλλα η μπαταρία έχει φουσκώσει. Θα βρω τη 2η. Αμα κάνεις Reset θα σου περάσει παλι Cosmote app, what's up, OTE TV, Cosmote Books... εποχαρες. Φορτωμένο με πολλές εφαρμογές από πάροχο. Ρεκόρ 50Mbps είχα και χαιρόμουν ενώ τωρα βλέπω 300Mbps 5G και μου φαίνεται λίγο. Πάμε στοίχημα ότι αμα βάλεις τη SIM ούτε 10 θα πιάσει. Να ξέρεις η SIM θέλει καλούπι, λιγο μεγαλύτερη, πίσω απο τη μπαταρία. Χαράζει λίγο τη SIM εχω παρατηρήσει. Τελικά έκανα speedtest με το j3 Για τόσο αρχαία συσκευή δεν είναι κακό! 4 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 4 minutes ago, marios239 said: Τελικά έκανα speedtest με το j3 Για τόσο αρχαία συσκευή δεν είναι κακό! 💀 δεν το κατάφερα ποτέ. Κατόρθωμα! Έχετε καλύτερο LTE από εμας. Έχετε πιο πυκνό δίκτυο. Αντε και στα δικά μας κάποια στιγμή.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 Αλυκές Δροσιάς Bora Bora. Ευτυχώς υπάρχει 5G και είναι 200+ (Ν78) Το 4G+ πάτος, αμα έχεις VDF/NOVA θα είναι εντάξει με 4G+ συσκευή. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 12 ώρες πριν, elkons said: Αλυκές Δροσιάς Bora Bora. Ευτυχώς υπάρχει 5G και είναι 200+ (Ν78) Το 4G+ πάτος, αμα έχεις VDF/NOVA θα είναι εντάξει με 4G+ συσκευή. Wtf is that piece of shit?? Έπρεπε να το αφήσεις λίγο βέβαια να δεις αν θα σε γυρίσει σε primary την 1800, προφανώς είχε κολλήσει στην 800 η οποία είναι πίτα (απαράδεκτο). Με 1800 θα ήταν κομπλέ λογικά, γιατί βλέπω και η 800αρα έχει περιθώρια στο σήμα ακόμα να δώσει, η B3 θα έπαιζε 5 db πιο ψηλά απλά 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 Just now, johnny_htc said: Wtf is that piece of shit?? Έπρεπε να το αφήσεις λίγο βέβαια να δεις αν θα σε γυρίσει σε primary την 1800, προφανώς είχε κολλήσει στην 800 η οποία είναι πίτα (απαράδεκτο). Με 1800 θα ήταν κομπλέ λογικά, γιατί βλέπω και η 800αρα έχει περιθώρια στο σήμα ακόμα να δώσει, η B3 θα έπαιζε 5 db πιο ψηλά απλά Ναι 4G+ δεν μπορούσα με χαμηλότερο ping. Primary 800αρα με άφησε ήταν μπουκωμένη σε όλες τις κεραίες που καλύπτουν. Δεν δοκίμασα να κλειδώσω. Καλά είναι να βάλει πιο ψηλά τη κεραία στα Σκροπονέρια όπως Vodafone Nova παίζουν φουλ σήμα (εκτος και αμα είναι τσιτα) αλλα ιδανικά μια παραλιακά έστω Micro παραλιακά ή δίπλα απο της Vodafone. Ζήλεψα το σήμα των άλλων μόλις είδα RSRQ -77 SNR 19 B3 (Vf). Φαντάσου μπηκε η Vodafone B7 η οποία έχει αλεργία. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts