georgebad Δημ. October 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2022 (edited) Διαδρομή 21 Από την στάση στην Μόνη Λαζαριστων μέχρι την στάση Γυμνάσιο Οπως βλεπετε κυρίως παλιό δίκτυο . Και όπου έχει 5G ερχόταν από τόσο μακριά που εντυπωσιάστηκα που δούλευε . Γενικά θέλει σταθμούς αλλά πάλι καλά σήμερα η κατάσταση ήταν καλύτερα από παλιά . Κυρίως ζορίζει πανω στον Εύοσμο κοντά στην εσωτερική περιφερειακη . Οι άλλοι έχουν καλυτερη κάλυψη με εξαίρεση κάποια σημεία πάνω στην Φιλλιπου Edited October 7, 2022 by georgebad 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 Ναύπακτος. Χαμός από κόσμο. Εναλλαγές συνεχείς 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 43 minutes ago, Gv2008 said: Ναύπακτος. Χαμός από κόσμο. Εναλλαγές συνεχείς Εναλαγες ; Σε ποιο σημείο ; Η cosmote ήταν άριστη το καλοκαίρι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Ναύπακτος. Χαμός από κόσμο. Εναλλαγές συνεχείς Σε ποιο σημείο στην Ναύπακτο; Έχει κάλυψη 5g σε όλη την πόλη με ταχύτητες πάνω από 600mbps. Κατι γίνεται... Δε μπορεί... 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 3 minutes ago, mixtri said: Σε ποιο σημείο στην Ναύπακτο; Έχει κάλυψη 5g σε όλη την πόλη με ταχύτητες πάνω από 600mbps. Κατι γίνεται... Δε μπορεί... Συμφωνώ Μιχάλη . Η cosmote είναι και ήταν από πάντα άπροβληματιστη στην Ναυπακτο . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 12 minutes ago, georgebad said: Συμφωνώ Μιχάλη . Η cosmote είναι και ήταν από πάντα άπροβληματιστη στην Ναυπακτο . Πριν την αναβάθμιση ήταν στα 200-300mbps από άκρο σε άκρο. Τώρα είναι τουλάχιστον στο διπλάσιο. Είναι πραγματικά περίεργο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 8 minutes ago, mixtri said: Πριν την αναβάθμιση ήταν στα 200-300mbps από άκρο σε άκρο. Τώρα είναι τουλάχιστον στο διπλάσιο. Είναι πραγματικά περίεργο. 10 χρόνια πηγαίνω στην περιοχή διακοπές . Ποτέ δεν είχα θέμα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 Πάνω στο κάστρο. Στην πόλη δεν έπεφτε καρφίτσα. Πριν από την αναπαράσταση σε 4G τερμάτιζε παντού στα 230 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 Γέφυρα Ρίου. Καινούριο ή παλιό δίκτυο; Με ή χωρίς 5G? Με DSS ή N78? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 Γέφυρα Ρίου. Καινούριο ή παλιό δίκτυο; Με ή χωρίς 5G? Με DSS ή N78?Η κεραία είναι ολοκαίνουρια (στη πλευρά του Αντιρρίου) και πάνω της παίζουν συνεγκατασταση και οι άλλες δύο. Λογικά N78Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 10 χρόνια πηγαίνω στην περιοχή διακοπές . Ποτέ δεν είχα θέμαΕπιβεβαιώνω και γω. Είναι μονόδρομος μη σου πω στη περιοχή Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 18 minutes ago, johnny_htc said: Η κεραία είναι ολοκαίνουρια (στη πλευρά του Αντιρρίου) και πάνω της παίζουν συνεγκατασταση και οι άλλες δύο. Λογικά N78 Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επιβεβαιώνω και γω. Είναι μονόδρομος μη σου πω στη περιοχή Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μονόδρομος δεν είναι σίγουρα. Σε πολλές περιπτώσεις οι VF NOVA υπερτερούν της πράσινης 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 10 minutes ago, Gv2008 said: Μονόδρομος δεν είναι σίγουρα. Σε πολλές περιπτώσεις οι VF NOVA υπερτερούν της πράσινης Αν πας προς τερψιθεα κτλ είναι μονόδρομος. Στο εγγυώμαι. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 25 minutes ago, mixtri said: Αν πας προς τερψιθεα κτλ είναι μονόδρομος. Στο εγγυώμαι. Τόσο ψηλά δεν ανέβηκα. Εκεί όντως η COSMOTE είναι εξαιρετική απ’ όσο πληροφορήθηκα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Μονόδρομος δεν είναι σίγουρα. Σε πολλές περιπτώσεις οι VF NOVA υπερτερούν της πράσινης Δεν ισχύει Στο κομμάτι Ναυπακτος Μαραθιάς η voda wind είναι άθλιες . Λίγο καλυτερη η κατάσταση στην Χιλιαδού που εχουν σταθμό και ολας . 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Γέφυρα Ρίου. Καινούριο ή παλιό δίκτυο; Με ή χωρίς 5G? Με DSS ή N78? 102301 . Άνοιξε εδώ και κανα τρίμηνο . Συνεγκατασταση και των 3 τα πάνω πάνελ είναι της cosmote τα κάτω των αλλων δυο . 1800+1800+2100+800 + n28 . Ούτε 2600 ούτε 3500. Edited October 9, 2022 by georgebad 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 (edited) Πειραιάς, έξω από το μετρό Δημοτικό Θέατρο. Πιο γρήγορο από το 5G στο σημείο. 😎 Edited October 11, 2022 by MitsosDaBest13 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 (edited) Άρτα, οδός Κωλέττη https://www.speedtest.net/my-result/a/8749312824 Edited October 12, 2022 by seranata 7 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 On 7/10/2022 at 9:29 ΜΜ, teo__ said: Εμένα προς το τέλος της σκουφα και Κιλκίς παρηγορητρια θυμάμαι εδινε απαράδεκτες ταχύτητες με 4G κάτω των 3mbps. Αν γίνεται κάνε μια μέτρηση εκει για να δούμε πως τα παει Sent from my iPhone using Tapatalk Δοκίμασα σήμερα. Οι ταχύτητες είναι χαμηλές, κάτω από 10 mbps. Οπότε δεν έχει γίνει αναβάθμιση σε όλα τα σημεία. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 (edited) 14 minutes ago, seranata said: Άρτα, οδός Κωλέττη https://www.speedtest.net/my-result/a/8749312824 Είναι στο άλλο νήμα! Μπράβο παντως 😊 Edited October 12, 2022 by waeo 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 (edited) Έρχεται συνεγκατάσταση της Cosmote πάνω στην υπάρχουσα κεραία με eNb 538 της Vodafone στην Ξάνθη. Έχει κάλυψη στο νότιο μέρος της πόλης, όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα. Όσο έχω δει, η 538 έχει κάλυψη στην συνοικία της Κυψέλης και στο Φόρο. Δεν ξέρω αν έχει υλοποιηθεί ήδη, τα έγγραφα είναι πολύ φρέσκα. Στην άδεια αναγράφει τις συχνότητες, η Cosmote με B1+B3+B7+B20+n28+n78, το ίδιο και η Wind και η Vodafone. Για την ώρα τα πράγματα είναι στάσιμα. application164155.pdf Edited October 14, 2022 by georgeavl3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 Όπως φαίνεται, απλά προχωράνε σε κάλυψη της πόλης περιφερειακά πρώτα και μετά "βλέπουμε". Με τέτοιο χοντρό πρόβλημα που έχουν με τόσους χοντροπροβληματικους εκεί μέσα, πάλι καλά να λέμε είναι αυτή η αρχή Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 Εμένα με εξέπληξε πιο πολύ το ότι μπαίνει n78! Επίσης ο συγκεκριμένος σταθμός έχει πολύ καλή κάλυψη, εγώ που είμαι πολύ κοντά στο κέντρο και σε ισόγειο κιόλας, τον βλέπω με αρκετά καλό σήμα.Poco X3 Pro via Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 2 ώρες πριν, georgeavl3 said: Έρχεται συνεγκατάσταση της Cosmote πάνω στην υπάρχουσα κεραία με eNb 538 της Vodafone στην Ξάνθη. Έχει κάλυψη στο νότιο μέρος της πόλης, όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα. Όσο έχω δει, η 538 έχει κάλυψη στην συνοικία της Κυψέλης και στο Φόρο. Δεν ξέρω αν έχει υλοποιηθεί ήδη, τα έγγραφα είναι πολύ φρέσκα. Στην άδεια αναγράφει τις συχνότητες, η Cosmote με B1+B3+B7+B20+n28+n78, το ίδιο και η Wind και η Vodafone. Για την ώρα τα πράγματα είναι στάσιμα. application164155.pdf 46 kB · 3 downloads Ρώτησα τον φίλο μου αν πέρασε πρόσφατα και είδε ότι δεν έγινε τίποτα ακόμα. Πάντως αν όλοι οι πάροχοι βάλουν σε αυτόν τον σταθμό n78 και n28 θα λύσουν το πρόβλημά εν μέρη. Θα βάλουν δηλαδή όλοι n78 σε αυτόν τον σταθμό ; 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Όπως φαίνεται, απλά προχωράνε σε κάλυψη της πόλης περιφερειακά πρώτα και μετά "βλέπουμε". Με τέτοιο χοντρό πρόβλημα που έχουν με τόσους χοντροπροβληματικους εκεί μέσα, πάλι καλά να λέμε είναι αυτή η αρχή Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι το χειρότερο σημείο της πόλης. Σχεδόν το 1,3/3 της πόλης στον αέρα. Η Cosmote απούσα. Αν βάλει θα σωθεί ο κόσμος. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 Αυτό είναι το χειρότερο σημείο της πόλης. Σχεδόν το 1,3/3 της πόλης στον αέρα. Η Cosmote απούσα. Αν βάλει θα σωθεί ο κόσμος.Ναι θα παίζουν όλες οι μπάντες σε 4 κατευθύνσεις. Θα ωφεληθούν και κάποια χωριά του δήμου Αβδήρων (Διομήδεια, Μαγικό, Νέος Ζυγός κλπ). Η Cosmote θα βάλει Huawei radios όπως είδα στη μελέτη. Η 3152 της Cosmote, αν και είναι σε καλή θέση, δεν κάνει δουλειά. Μάλλον δε βλέπουν βόρεια τα πάνελ.Poco X3 Pro via Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 14 minutes ago, georgeavl3 said: Ναι θα παίζουν όλες οι μπάντες σε 4 κατευθύνσεις. Θα ωφεληθούν και κάποια χωριά του δήμου Αβδήρων (Διομήδεια, Μαγικό, Νέος Ζυγός κλπ). Η Cosmote θα βάλει Huawei radios όπως είδα στη μελέτη. Η 3152 της Cosmote, αν και είναι σε καλή θέση, δεν κάνει δουλειά. Μάλλον δε βλέπουν βόρεια τα πάνελ. Poco X3 Pro via Tapatalk Η καημένη η 3152 τι να πρώτο κάνει την έχουν ξεζουμίσει. Για τις άλλες λέει τίποτα εκεί ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts